מראדונה נגד כל העולם - ארגנטינה בדרא"פ

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Franco, ‏24/5/10.

  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    האמת שברגע שהתחילו לכתוב על הבארה אני ניסיתי להתעלם כמה שאפשר, אחרי הכל הפרוייקט הממשלתי להטסתם בצורה מאורגנת נפל ויכול להיות שחלקם מצאו מימון מאנשי ממשל\התאחדות אבל אין לכך הוכחה וזה די מוכחש. למרות שאני תמיד מבקר את ההתנהלות מול העבריינים האלו, צריך לזכור שארגנטינה היא זו שהעבירה את השמות של הבעיתיים שגורשו חזרה (גם עצרה לפחות אחד בדרך) על הטיסה האחרונה היו 10, אבל יש יותר מגורשים וכמה שתחת פיקוח באפריקה. גם מראדונה כבר יצא נגד הבארות בצורה חריפה השבוע.

    אגב, מהאימונים עושה רושם שמראדונה החליט על ה 3-גוטיארס-3-3. לא יודע מה לחשוב על זה יותר מדי כי צריך לראות את זה מתורגל במשחק ואין יותר. אבל לאור הבעיות בהתקפה שהפגינה ארגנטינה ב 4-4-2 הקלאסי אז אולי שינוי התקפי אכן נדרש. מול הנבחרות בבית המוקדם זה אמור לעבוד.

    למרות כל האכזבות עושה רושם גם שמראדונה יחזור לתת קרדיט ליקירו טבס, אני מת על קרליטו ורוח הלחימה שלו אבל אוהדי האלביסלסטה צריכים להתפלל, המאמינים לפחות, שטבס לא ישחזר את היכולת מהמוקדמות.

     
  2. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    מה דייגו עשה כנגד הבארות?
     
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    עשה? מה הוא המשטרה?

    הוא אמר שלא יפרסמו שקרים לגבי קשרים איתו בשביל להשיג תהילה, שעדיף שילכו לעבוד בשביל זה.
     
  4. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה הסיפור עם הבארות?
     
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    ארגנטינה העבירה שמות של חוליגנים מוכרים למשטרת דרא"פ, המשטרה המקומית חיכתה לחלקם בשדה התעופה וגירשה אותם חזרה. כמה נוספים נמצאים תחת השגחה. בארגנטינה מתעסקים בהאם ההתאחדות או אנשים שעובדים בה (מראדונה לדוגמא) מימנו את הטיסה של חלק מהחוליגנים האלו, זאת מכיוון שחלקם הגיעו באותו מטוס יחד עם הנבחרת (למרות שלא היה מדובר בטיסה פרטית חשוב לציין). רוב החצים מופנים לגרונדונה אז הוא פנה לשיטה האהובה עליו, להפנות את זה הלאה (מראדונה)...

    בגלל שאין משחקי הכנה והאימונים סגורים מחפשים מה לכתוב, שורה תחתונה השמות הבעייתיים הועברו מראש למקומיים שמטפלים בנושא היטב בינתיים, מה גם שהיסטורית תמיד היו נציגי בארות במונדיאלים ועדיין לרוב אין תקריות איתם. בפעם האחרונה אפילו נוצרה ברית בין הבארה של ריבר לאינדפנדיינטה על רקע נסיעה משותפת.
     
  6. elRoy Member

    הצטרף ב:
    ‏24/5/10
    הודעות:
    40
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי מה שאני קראתי ההתאחדות הטיסה 100 אוהדים שעומדים בראשי ארגון אוהדים של קבוצות מסויימות בארגנטינה (?) לדרום אפריקה, בנתיים הנציגים שלנו מהקאנז'ס "הצליחו" ללכת מכות והחזירו אותם הביתה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    שוב, כל אחד כותב מה שהוא רוצה, בסופו של דבר יש רק הכחשות מצד ההתאחדות ואין הוכחות.

    מילא בארגנטינה ובתקשורת הצהובה, אבל גם פה זה כל מה שיש להתעסק בו?
     
  8. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    מתוך הראיון של מסי לישראל היום:

    http://img690.imageshack.us/img690/4347/picturecollectionoflion.Xxx

    ליאו מסי מספר על סבתו סליה שדחפה אותו לשחק כדורגל - "היא הייתה מאוד מיוחדת, פינקה את כל הנכדים. היא מתה לפני שהספיקה לראות אותי מצליח. זה מרגיז אותי שהיא ראתה אותי כילד קטן עושה דריבלים בין הכיסאות ואפילו עובר אותה בדריבלים, אבל לא זכתה לראות אותי זוכה בכל התארים".
    עוד הוסיף הכתב:"אותה סליה שתמיד אמרה לו שהוא מיוחד ויום אחד הוא יהיה כוכב כדורגל, אותה סליה שלקחה את ליונטל למגרש של גראנדולי בשכונה של הטאבלאדה בעיר הולדתו רוסריו כדי לראות את הילדים משחקים. יום אחד, לקבוצת הילדים עד גיל 7 היה חסר שחקן, וסבתא סליה שאלה את המאמן אם הוא רוצה לקחת את ליונל כשזה היה רק בן 5, אבל בתנאי אחד:"אם ליונל מפחד או בוכה, תוציא אותי מיד מהמגרש".

    כמה דברים מעניינים על מסי:
    * מסי צלל ליד כרישים במוזיאון הימי - "לא פחדתי, זה עדיף מלחטוף גליץ' מפויול.
    * ב-2006 סירב מסי לקבל את המדלייה בגמר האלופות אחרי שרייקארד לא כלל אותו בסגל.
    * כל שחקן רוצה את החולצה שלו בסיום המשחק, אבל מסי לקח רק את החולצה של איימאר.
    * במהלך הקופה אמריקה ב-2007 שני שופטים באו אליו במחצית וביקשו את החולצה שלי.
    * אוהד סיני שילם 4000 יורו עבור הנעליים שבהן הבקיע מסי מול חטאפה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/6/10
  9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    עד מחר...

    vamos vamos argentina vamos vamos a ganar que este barra quilombera no te deja no te deja de alentar :aaa021:
     
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    ניצחון במשחק הפתיחה, יש הרבה מאוד מה לשפר אבל מצד שני כמו שמראדונה אמר: אם חלק מהמצבים של היגוואין ומסי היו נכנסים היינו מדברים על הצגה היום...

    גוטיארס היה פשוט חור בעמדת המגן ולא תמך מספיק בהתקפה שזו בכלל הסיבה שהוא פותח שם, כמו שהוא שיחק היום הוא לא נותן שום יתרון בעמדה זו מול אוטמנדי או בורדיסו.
    ורון שחקן מאוד חכם שכמעט תמיד בוחר בפעולה הנכונה, אבל הביצוע לא היה טוב כל כך, איבד יותר מדי כדורים. לזכותו יאמר שהוא היחידי שעשה תנועה לקבל את הכדור בהנעת הכדור התקועה עד הלא קיימת של ארגנטינה.
    היגוואין היה לא טוב היום אבל הוא נלחם וקשה לבקר אותו, כך גם טבס שקצת איבד את עצמו במגרש.

    הבעייה העיקרית לדעתי הייתה בהנעת הכדור שפשוט לא הייתה קיימת, חוץ מורון כולם עומדים ומחכים שהכדור יגיע אליהם, להוציא אולי את מסי מדי פעם.

    יש הרבה מה לשפר, אבל יש גם סיבות לאופטימיות.
     
  11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,269
    לייקים שהתקבלו:
    1,413
    הרביעיה הקדמית של ארגנטינה שאמורה להיות קטלנית איכזבה בגדול. טבס רץ סתם (כמו מס לפני 4 שנים), איגואין מחמיץ, די מריה עשה לי כאב ראש. פיספתי את הצגת ההרכבים ולא הבנתי למה ארגנטינה ב-10 שחקנים.
     
  12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    אני ספרתי את השחקנים של ארגנטינה בלב: "רומרו בשער, בהגנה דמיקליס, סמואל, חונאס, היינסה, אחר כך מסצ'ה, ורון, טבס, מסי, היגוואין....רגע, לא חסר עוד מישהו? בטוח חסר עוד מישהו! ספרתי רק 10..."

    אחר כמה דקות שמתי לב לאנחל די מאריה....
     
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    זה נכון, אבל האמת שאין לי הרבה תלונות אליו. הנעלמות שדי מריה דפק היא פועל יוצא של העדר הנעת הכדור, נער החידות משחק באגף שמאל והכדור פשוט לא הגיע לשם כמעט. הוא יכל לעשות יותר תנועה לאמצע ולהכנס לפקק שם, אבל הוא לא אמור לעשות זאת.

    הכדור אצל מסצ'ה, דמיצ'ליס או סמואל וחוץ מורון כולם עומדים ומחכים שיקרה נס והכדור יגיע אליהם. לא היינסה ולא גוטיארס, סיםקו אופציות, מסי בקושי, טבס והיגוואין גם לא יותר מדי ודי מריה נשאר באגף.
     
  14. elRoy Member

    הצטרף ב:
    ‏24/5/10
    הודעות:
    40
    לייקים שהתקבלו:
    0
    די מריה מה אני אגיד לכם, אני מצפה ממנו להרבה יותר. אבל! היום לא שיחקו על האגף שלו כמעט בכלל אלא יותר על האגף של גוטיירז החלש (שתי הקבוצות שיחקו באגף הזה).

    נראה בהמשך מה יקרה, ג'ונאס באגף ימין שהוא גם משחק כמגן וגם כל הזמן עולה לא הולך ביחד, במיוחד ראינו את זה במחצית הראשונה שהוא לא הסתדר עם השחקנים הניגרים, במחצית השניה כבר ראו שכנראה מראדונה אמר לורון לעזור לו וליצור שמירה כפולה.. זה קצת עזר.

    בסה"כ היה משחק התקפי טוב, משחק הגנתי ממש לא אהבתי במיוחד את המחצית הראשונה. יש לכם הצעות את מי לשים אגף ימין? אולי הזדמנות לקלמנטה? אגב, סמואל היה אדיר היום, לא היה ניתן לעצור אותו, גם היינזה היה טוב + שער שלו. נקודות אור בהגנה.
     
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    לדעתי אם גם ככה חונאס לא עולה להתקפה יותר מדי אין שום סיבה שאוטאמנדי לא יפתח שם או אפילו בורדיסו, כי מבחינה הגנתית אין לו שום יתרון עליהם. קלמנטה? אני אישית לא סומך עליו יותר מאשר על גוטיארס.