יום המשחקים הראשון: אין הכרעות

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Franco, ‏11/6/10.

  1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    דיאבי במקום מאלודה, עוד החלטה של דומנק. לא ברור לי. המערך יהיה 4-3-3. אבידאל יהיה בלם ואברה כמגן למי ששאל. למעשה, ריברי יהיה קיצוני שמאלי וגובו כנראה בצד שמאל. אורוגוואי עם 3-4-1-2, סוארס את פורלאן בהתקפה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/6/10
  2. Ryan Giggs11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/08
    הודעות:
    1,923
    לייקים שהתקבלו:
    54
    באמת שאני לא מצליח להבין איך דיאבי פותח ומאלודה לא.
     
  3. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דיאבי "עשה התקדמות" השנה בדיוק עד לרגע שהוא קיבל חוזה חדש. משם הוא הרשה לעצמו לחזור להיות חסר אכפתיות ומרושל כהרגלו. הוא עוד שחקן מוכשר אך טיפש במיוחד שצמח אצלנו בערוגה, שהוכיח שמנטלית הוא פשוט לא בנוי לרמה הזו. אבל מי שמעדיף לקחת את דיאבי (לא שנאסרי חייב להיות בסגל הצרפתי, אבל בטח לפני דיאבי!) ואפילו לא מרכיב את מאלודה, השחקן בכושר הכי חם בצרפת... באמת, מה עוד לא נאמר על דומנק?
    אני מקווה שמנגנון ההרס העצמי של דיאבי שתמיד פועל שעות נוספות במשחקים גדולים, יפעל גם היום. לשם שינוי אני אשמח על כך. ואמוס אורוגוואי!
     
  4. מקסים לנגו Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    437
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חברים, מכבד את כולכם בדיון על שחקן כזה או אחר שנמצא בהרכב הפותח או על הספסל. אולם, אני מסתכל על המכלול כשלם.

    צרפת מגיעה למשחק עם הכנה מעורערת ומערערת כאשר ספק עם ההרכב הטוב ביותר אכן פותח. מצד שני, אורגוואי רואה את הנבחרת הצרפתית כאתגר שיש לעבור אותו. מלבד השם "צרפת", ספק אם אורגוואי רואה הערב משהו מאיים בצד השני.

    אני צופה למשחק בקצב גבוה מהראשון, בתקווה להרבה שערים (לפחות שלושה) וייתכן שאפילו דרמה לא קטנה. מי יודע, אולי אחרי המשחק הזה יהיה אפשר להגיד "עכשיו התחיל מונדיאל 2010".
     
  5. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אף פעם לא תפסתי מגורקוף. איפה הוא לעזאזל? במשחקים כאלה שחקן כמו גורקוף שאמור להוביל את הנבחרת באמצע צריך לדפוק כרטיס. יאללה, שיעשה משהו כבר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/6/10
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    שלוש בעיטות לשער במהלך מחצית שלמה. אני בספק אם נראה שערים במשחק המרגיז הזה. דיאבי השחקן הכי טוב על המגרש וזה אומר הכל. לולא אנלקה היה מפריע לגובו - ייתכן ודיאבי היה רושם בישול ואז הלחץ הרב בצרפת היה משתחרר. הנבחרת הצרפתית לא מציגה משחק קבוצתי וההצטרפות של השחקנים להתקפה פשוט מעליבה. פרט לאנלקה וריברי, אף-אחד לא בא קדימה. אנלקה לא חלוץ מרכזי, ריברי מאוד אנמי פרט לכדור הרוחב בתחילת המשחק, גורקוף הראה הרבה תעוזה וכמעט כבש שער מדהים, אבל זה לא-זה. וגם אברה היה מקבל נזיפה מפרגוסון לו היה משחק ככה - הרבה מאוד איבודי כדור סתמיים שלו. אני מאמין שנראה ממנו שיפור בחצי השני והטריקולור זקוקים לכך ששיתוף הפעולה שלו עם ריברי יהיה טוב יותר. אגף שמאל של צרפת מאוד איכותי על הנייר אך לא תורם דבר בפועל. צרפת של היום היא לא אותה נבחרת עם אופי, אחת שתבקיע גם בעשר הדקות האחרונות, והסיכויים שלה לנצח פוחתים. בדומאנק עקשן ומעצבן ולכן הוא לא יעשה חילוף. אורוגוואי משחקת כדורגל גרוע מאוד ומסכן פורלהאן שלא מקבל כדורים.
     
  7. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אוף איזה משחק רע, צרפת זוועתית, איך ריבונו של עולם סידני גובו שעבר עונה בינונית ונמצא בירידה כבר כמה שנים ברציפות בהרכב.

    אורגוואי נבחרת אפורה ונוקשה מאוד, לא מאורגנת מתגוננת ומנסה לצאת קדימה עם פורלאן וסוארז(חלש מאוד), נבחרת בינונית מאוד ולא מפתיע אותי מה שאני רואה.

     
  8. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,840
    מין:
    זכר
    במרחב בין הקישור של אורגוואי לבין ההתקפה שלה אפשר לבנות שכונת מגורים קטנה.
     
  9. מראדונה Member

    הצטרף ב:
    ‏23/5/10
    הודעות:
    530
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גורקוף באמת לא מראה עד עכשיו יכולות מנטליות של שחקן גדול.
    את הכישרון כולם רואים,אבל הוא לא לוקח על עצמו את המשחק של צרפת,לא מנסה אפילו,נמצא בצל של השחקנים האחרים, וגם בבורדו השנה במשחקים גדולים אף פעם לא ראיתי אותו משפיע על המשחק בצורה של השחקנים הגדולים.

    כנראה שזה לא זה.
     
  10. gonzo18 Member

    הצטרף ב:
    ‏29/5/10
    הודעות:
    532
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הנאצ'ו הזה מאורגוואי שנרכש ע"י ולנסיה ומעולם לא שיחק בה והיום משחק בליגה היוונית הוא שחקן שכונתי ועלוב. אורגוואי נבחרת שמאומנת ע"י ליצן סוג ב' שחצי מהסגל שלו זה זימונים לא מקצועיים. רחמים על פורלאן וסוארז.
     
  11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    דיאבי עשה התקדמות ענקית העונה, משחקן שהאוהדים לא יכלו להסתכל עליו בכלל, לכזה שמקומו בהרכב מובטח. ועדיין, הוא יותר מדי חסר אחריות ובגרות בשביל לפתוח בנבחרת. הכישרון שלו פשוט נדיר, אבל כמובן שהבעיה היא בניצול הפוטנציאל הזה (ומשום מה לא נראה לי שדומאנק יצליח להוציא את זה ממנו)... נאסרי בהחלט היה עדיף עליו. באמצע הוא היה תורם מאד למשחק של צרפת.
     
  12. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה מחצית אדירה של דיאבי, מספר אחד על המגרש. גובו לא תורם מספיק וגם גורקוף לא בולט , ריברי נתן פריצה אחת טובה בדקה השנייה אבל לא מורגש. באורוגוואי לפורלאן אין עם מי לשחק, הוא גם זה שצריך למסור, להגביה ולבעוט , אם היה אפשר לשכפל כמה כמוהו לנבחרת אורוגוואי הם היו מרוויחים.

    הצרפתים אנמיים התקפית, אורוגוואי משחקת על מתפרצות עם 3 שחקנים שעולים למעלה, ונקווה ליותר הזדמנויות וגם לשערים במחצית השנייה.
     
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,602
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    כמו שתיארתי לעצמי, הבית הזה יהיה שקול ומתוח עד הסוף. אני ראיתי רק את החצי הראשון של דרא"פ נגד מכסיקו, אבל המשחק היה בסה"כ די מהנה. עכשיו אני כמעט נרדם. שתי הקבוצות מפחדות ללכת קדימה, בעיקר אורוגוואי שלמעשה שולחת רק את פורלאן וסוארז לבד קדימה. אין שום הצטרפות רצינית של שחקני הקישור וכך אי אפשר לנצח.

    צרפת ממשיכה לא להרשים, אבל כל עוד היא לא מפסידה היא יכולה על הנייר להגיע לגמר המונדיאל. עם סגל שכזה אפשר להגיע רחוק, אבל גאלאס כבר כעס על העובדה שאברה קפטן. השדר ההולנדי הזכיר גם שגורקוף לא ממש אהוב בנבחרת. בקיצור, בלי אחווה קבוצתית הנבחרת לא הצרפתית לא מגיעה רחוק. מכסיקו ודרא"פ בהחלט יכולות עם קצת מזל להשאיר את שתי הנבחרות האחרות מאחור.
     
  14. AW forever Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/06
    הודעות:
    7,285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמה שההחלטה לפתוח עם דיאבי הייתה הזויה, הוא בינתיים השחקן הטוב על המגרש. פעולה מבריקה שלו שאנלקה החמור הרס, הוא לפחות נע מהר בניגוד לכל הנבחרת הצרפתית שמתנהלת בקלילות של היפופוטמית בהריון. אורוגוואי מצליחים להיראות אפילו יותר רע מזה. שיעמום. אבל ככה זה תמיד צרפת, משעמם ומאכזב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/6/10
  15. Ryan Giggs11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/08
    הודעות:
    1,923
    לייקים שהתקבלו:
    54
    אפילו גובו לא יודע מה הוא עושה בדרום אפריקה.
    לא להאמין ששחקן כמו גובו בהרכב ומאלודה שעשה עונה נפלאה לא נמצא שם.
    משחק רע בינתיים אבל אני מאמין שצרפת תצליח לעלות ליתרון ומשם להשתחרר.
    אגב, מילה על פורלאן-איזה שחקן אדיר פשוט תענוג להסתכל עליו.