מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

  1. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,646
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    יש גם יש - איתי שכטר שחקן לא פחות טוב מברק יצחקי. כן, עונה אחת גדולה שלו הספיקה כדי לראות שהוא מכדרר לא פחות טוב, מהיר לא פחות, יותר חזק, מתמצא ברחבה. אני לא זוכר שיצחקי כבש בעונה אחת 30 גולים בכל המסגרות.

    בכל-מקרה, בהתחשב בכך שבמכבי הכריזו על בזבוזים ללא הפסקה(ברור שיצחקי לא שווה את המחיר הזה ואף שחקן לא שווה את המחיר הזה), העיסקה טובה מאוד כי יצחקי אחד החלוצים הטובים ביותר בארץ והכישרון שלו בלתי-נגמר, מה גם שאם הוא היה עובר להפועל זו הייתה טרגדייה מבחינת מכבי. לטעמי מדובר בשחקן הרכש הראשון של מכבי שהוא בעל שיעור קומה, אחד שבאמת 'ימכור מנויים' ויביא לשדרוג רציני לקבוצה. אני בטוח שיצחקי ישבור את קללת החלוצים של מכבי כי הוא, בניגוד להרבה חלוצים שבאו - לא בהכרח צריך שיסדרו לו מצבים - הוא יכול להתגבר גם על שניים-שלושה שחקני הגנה, ואין מצב שהוא לא יכבוש מספר דו-ספרתי של שערים רק במסגרת הליגה. מכבי צריכה גול שלו כבר במחזורים הראשונים ואז הכל יהיה בסדר. אני בטוח שהוא יקבל הרבה אהבה מהקהל בהתחלה וזה חשוב, כי כשיצחקי קם על צד ימין ולא חושב על היותו פרימדונה - הוא יכול להשאיר אבק לכל שחקן הגנה בארץ. יצחקי יכול להוליך את מכבי להישגים אבל הקבוצה צריכה לשדרוג בעמדות אחרות כמו עמדת הבלם והקשר האחורי.

    מה שישעשע אותי זה אם אוהדי בית"ר יהפכו את יצחקי לאיזה דמות לבבית בכך שהוא בחר במכבי על-פני הפועל. הוא העדיף את הכסף ושיבושם לו. אם הפועל תגיע לליגת האלופות, מעניין מה הוא ירגיש כשהוא יראה את שכטר בטלוויזיה וישמע את ההמנון מתנגן לו. אני גם ממש לא קונה את המילים האלה בסגנון 'השלמתי עם העזיבה שלו'. הוא עדיין לא לבש את החולצה של מכבי בכלל(העניין סגור, אבל הכוונה היא שהוא עוד לא עלה לשחק על כר הדשא) וזו חוכמה קטנה מאוד לדבר על זה עכשיו. כשהוא יגיע לטדי ויבקיע גול נגד בית"ר, אם זה יקרה - אז תרגישו תסכול.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/6/10
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אין טעם לדון בסוגית המחיר, מאחר וברור שאף שחקן ישראלי לא שווה את הסכום, אך ברמה המקצועית מכבי תל אביב עושה התקדמות משמעותית. ברק יצחקי אמנם היה חלש בעונה החולפת, אך הוא כבר הראה שבתקופה טובה, הוא כל יכול בכדורגל שלנו.

    התחושה שלי היא שנוצר עומס בחלק הקדמי של מכבי תל אביב. ברק יצחקי, אלירן עטר, רוברטו קולאוטי ומאור בוזגלו אלה שחקנים שאני מתקשה לראות יושבים על הספסל. שלושת הראשונים נרכשו בכסף גדול והאחרון הוא שחקן בעל מעמד בקבוצה.
     
  3. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,459
    לייקים שהתקבלו:
    1,370
    בנוגע לשכטר: אין ספק שהוא שחקן מצויין אבל אל תשכח שהוא עשה עונה גדולה אחת וחובת ההוכחה היא עדיין עליו, ברק יצחקי כבר 6 שנים רצופות הוא אחד מהשחקנים הבולטים בליגת העל ואני עדיין מאמין שאם תשים את שכטר בבית"ר של אשתקד ואת יצחקי בהפועל אז שכטר יסיים אולי עם 12 שערים במקרה הטוב וברק עם יותר מ30 רק במסגרת הליגה.

    בנוגע ליצחקי והדמות הלבבית - מבחינתי הוא תמיד יהיה דמות לבבית, אני אוהב את הבחור הזה מאוד, הוא פה אצלנו כבר 8 שנים ותמיד דמיינתי אותו לובש את חולצת המנורה ורק את חולצת המנורה כאן בארץ אבל החלום נשבר היום סופית והלב יחד איתו, אנחנו ממשיכים את השנה העגומה שלנו וממשיכים לספוג את המכות הכי כואבות שאפשר לקבל אבל מבחינתי לברק תמיד יהיה מקום חם בלב שלי על התרומה הגדולה שלו למועדון שלנו ואני רק מקווה שהוא ייכשל במכבי ויחזור במהרה לכור מחצבתו למרות שהסיכויים לכך קלושים ותאמין לי שאנחנו מרגישים סתכול עמוק אנחנו רציכים למכור את ברק אבל ברור שהתיסכול היה גדול פי עשרה אם מספר 8 היה הולך.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/6/10
  4. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    מה שאתם בעצם אומרים, שמכבי הביאה חלוץ מחליף מוכשר (עטר) במליון ומשהו דולר? חלוץ מחליף ?!
    אני חושב שמכבי החליטו ללכת על יצחקי גם בגלל שהפועל רצו אותו ועשו כאן משחק כבוד, וגם משום שיצחקי החלוץ הטוב ביותר בשוק כרגע. אבל יחד עם זאת, אני לא חושב שהם באמת צריכים חלוץ כרגע.
     
  5. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,459
    לייקים שהתקבלו:
    1,370
    עטר שחקן בהתפתחות, ברק שחקן מוכן.
     
  6. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    בשביל שחקן בהתפתחות, כזה שאתה מייעד לספסל, תשלם 1.2 מליון דולר?
     
  7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמו שלא בכיתי כשהדיווחים סימנו על מעבר להפועל, קשה לי לשמוח עכשיו. קשה, כי אני יודע בודאות שאני לא רוצה שברק יצחקי יהיה הפנים של מכבי. הוא זר לנו, הוא זר לכל מה שטוב בכדורגל בפן הלא מקצועי. שקרן, אגואיסט, נטול כל עקרונות שהיית רוצה לראות אצל שחקן אהוב. זה הכוכב שלנו עכשיו, ורע לי עם זה מאוד. אם היה לי ילד, הייתי שוקל פעמיים אם לנסות להנחיל לו אהבה לקבוצה ששחקן כזה עומד בראשה.

    עד עכשיו חייתי בסדר גמור עם הרכש הזה, איכשהו ההחתמה של יצחקי לא מרגישה טוב בכלל, לא רק בגלל כשלונות העבר של פרוייקטים כמו זה של מכבי, זה פשוט תחושה של סלידה מוחלטת, רצון עז לא לראות את השחקן הזה לובש את החולצה שלנו, משחק במדים שלנו. נכון, הדעות האלה נכחדות היום בעולם הכדורגל, אבל זה קורה רק בגלל שהאוהדים פאסיביים מדי, יותר מדי מכורים להצלחות, בוחרים להגיד "אין מה לעשות, ככה זה היום" במקרה הטוב, ובמקרה הרע חוגגים בשמחה מזויפת כשיש תוצאות יפות. אני יודע שכל ניצחון, כל הישג, וכל תואר יהיה שווה פחות עם שחקן כל כך אוברפרייסד, אוברפייד, ובן אדם כל כך כל כך קטן.

    הלוואי שהוא היה הולך להפועל.
     
  8. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,459
    לייקים שהתקבלו:
    1,370
    כן, כי אתה בונה עןל הצלחה בכל המפעלים, אתה בונה על כך שבוזגלו, אבידור, עטר ואולי גם יצחקי ייצאו לאירופה ותרוויח עליהם כסף, יש הרבה דברים שמכבי חשבה עליהם בהבאה של ברק יצחקי.
     
  9. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אובפמי, אתה בוחר לראות את זה כך - השמחה ה'מזוייפת', האוהדים הפאסיביים. המודל הישן כבר איננו, לא רק בארץ אלא בכל העולם. אולי בסן מרינו שחקנים נשארים נאמנים לקבוצות שלהן, אבל הם לא מקצוענים כך שזה לא בר השוואה. אני רוצה שמכבי תנצח בכל משחק. אותי משמחים השערים, המשחק עצמו, ולא משנה לי מי הם השחקנים שעושים את העבודה. מישאלוב בחור נחמד, אבל לא הזלתי דמעה כשהוא עזב. אני אומר לך עוד משהו - לא הזלתי דמעה גם כשאבי נמני עבר לבית"ר. אני לא מתיימר להיות מנהל הקבוצה. יש הנהלה, פעם זה עובד ופעם זה לא עובד. הקבוצה היחידה שמצליחה להישאר בצמרת באיזושהי מסגרת "רומנטית" היא מכבי חיפה, שאר הקבוצות שעושות את זה לא מתקרבות לצמרת. אינטר זכתה בטרבל בלי שחקנים איטלקים בהרכב. בישראל בכל זאת יש רוב לשחקנים הישראלים בקבוצות, גם זה משהו לעומת העולם.
     
  10. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אפשר לחשוב שמכבי ת"א זו איזו קבוצה של עקרונות...
     
  11. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב, אז עכשיו כשזה רשמי וחתום על חוזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxרשמי: ברק יצחקי נשאר בצהוב (של ת"א) וחתם היום על חוזהו ל4 העונות הבאות
    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/Black354X281/126745.Xxx

    השם הכי מאוס של עונת המלפפונים סוף סוף בחר את קבוצתו הבאה, מכבי ת"א, שתשלם על כרטיסו של יצחקי 2 מיליון דולר.
    יצחקי חתם ל4 עונות+אופציה לעוד עונה, בהן ירוויח 550 אלף דולר בעונה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/6/10
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    מכבי ת"א תשחק ב-8 ביולי משחק הכנה לעונה החדשה בהולנד מול פ.ס.וו איינדהובן.

    יופי אני אוהב שמשחקים מול קבוצות תאכלס, ולא דייגים. גם אם מקבלים 6:0.
     
  13. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,459
    לייקים שהתקבלו:
    1,370
    זה בלי מענקים ובונוסים על הבקעות ובישולים, בסה"כ ברק הולך להרוויח איזה 700 אלף דולר לשנה, זה פי 2 יותר מהשחקן הישראלי הכי יקר שהיה בבית"ר, אבל בהחלט מגיע לו, שיהיה לו בהצלחה אישית וכישלון קבוצתי ורק שלא יכבוש נגדנו כי זה יהיה ממוטט
     
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    5 ימים לפני המשחק מול איינדהובן, מכבי תשחק נגד ברונדבי הדנית
     
  15. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    ברק יצחקי חתם ל-4 שנים במכבי ת"א.
    http://www.one.co.il/Article/159855.html

    מזל טוב לנו ולברק יצחקי שהסאגה הארוכה והמעצבנת הזו נגמרה כבר, כולם מכירים את היכולות של יצחקי ואין ספק שהוא יעזור לנו. אחרי שהחתמנו אותו, סגרנו באופן סופי את החלק ההתקפי ועכשיו צריך קשר אחורי זר ברמה גבוהה, להשאיר את ליאור זאן בקבוצה ולהביא שני בלמים(הבנתי שיה יה פטי ובן יוסף סיכמו בקבוצה, אבל אין לי ספק שבן יוסף לא יהיה פותח אלא רק מחליף).