God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

  1. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היינו צריכים לדעת במי אנחנו מתאהבים ואז אולי לא היינו מתאכזבים או נכנסים לדאון כל פעם מחדש בגלל איזו פציעה בברך.
    כמו בחורה ככה נבחרת אנגליה,
    להכניס לפליי ליסט לפאב בבקשה:

    http://www.youtube.com/watch?v=WPG6Ak5FASk
     
  2. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא היה כדי להקניט או משהו, זה היה בנסיון לעצור עוד תגובות כמו זאת של שלבי: "נו, זה היה צפוי שדבר כזה יקרה עם המזל של אנגליה, ועוד אנשים חושבים שיש לנו סיכוי עם מזל כזה..."
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/10
  3. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    AGENT ORANGE

    מה אתה בדיוק רוצה?
    לא נמאס לך להיות ילדותי וכל הזמן לחפש מתחת לשטיח שטויות?
    או לחפש ולקבוע מה מותר ומה אסור לנו להגיד,להרגיש,לכתוב וכן,גם לתרץ?

    נודניק!!
     
  4. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בעיניי ההיעדרות של פרדיננד לא כזאת משמעותית וזה כל מה שרציתי להדגיש - שזו לא סיבה לאבד תקווה.

    חזרה לדיון כדורגל.
     
  5. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תודה רבה על ההדגש "המפורט והמקצועי" הזה שלך.
     
  6. RealStretford Member

    הצטרף ב:
    ‏28/10/04
    הודעות:
    1,907
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא נושא רציני וכבד, אלא כמה מחשבות ליום כזה (נשארו שישה כאלה) שצריך להעביר עד תחילת העסק.


    אתמול, בדיוק בחמש, בדיוק שבוע לפתיחה, דגל אנגליה עלה על התורן מעל הבית לצלילי ההמנון (תודות ליוטוב) הילדים הצדיעו והשכנים כמעט התפגרו מרוב צחוק!

    שכן סיפר הבוקר בדיחה נחמדה שאני עוד לא שמעתי אך בטח כל אחד אחר בעולם כן - אותי זה הצחיק. "איך ארגנטינאי מתאבד? קופץ מהאגו לאיי-קיו. כפי שאמרתי, אותי זה הצחיק.


    הבוקר, כדי להלהיב את הילדים, ובעיקר את עצמי, ושוב באדיבות יוטוב ניגנתי שירים פטריוטים, ומתוכם השיר הבא, שאת מילותיו אני מביא להנאתכם. עוד לגבי השירים שמעלה דמאות לעיניים וחנק לגרון בהמשך.

    I vow to thee, my country, all earthly things above,
    Entire and whole and perfect, the service of my love;
    The love that asks no question, the love that stands the test,
    That lays upon the altar the dearest and the best;
    The love that never falters, the love that pays the price,
    The love that makes undaunted the final sacrifice.

    את השיר אני מקדיש לדוד של אמא שלי, פרנסיס אוגארה, שנההרג בקרב גליפולי נגד הטורקים (כמה סימלי) ב-30.10.1915 R.I.P וקבור באלכסנדריה במצרים. 95 שנים מאז שנתן את ה-final sacrifice וחלומי שיום אחד אזכה להיות הראשון מן המשפחה לפקוד את קברו.

    FOR QUEEN AND COUNTRY

    :aaa12: :aaa12: :aaa12:
     
  7. RealStretford Member

    הצטרף ב:
    ‏28/10/04
    הודעות:
    1,907
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דוסן נחת בדרום אפריקה והגיע ישר לאימון למרות העייפות. לדלי קינג עדיין עובד בנפרד משער הנבחרת, מה שבהחלט מדאיג לגבי הסיכוים לבנות הבנות עם ג'ון טרי. אפסון חולה עם חום ולא משתתף, אבל ג'יימס חזר להתאמן עם כולם.

    :aaa12: :aaa12: :aaa12:
     
  8. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אלרדייס על המלך.

    Allardyce told the News of the World: “Arguably, Ledley is in better form that Ferdinand and Terry and he’s in the squad because he’s a brilliant footballer.

    “Harry Redknapp was saying Spurs wouldn’t get into the Champions League because their run-in against Arsenal, Chelsea, Manchester United and Manchester City was too difficult.

    “But Ledley played in all those matches in and it was him who got Tottenham through those games even though he’s not fit enough to train.

    “Arguably, he is in better form than Ferdinand and Terry. If he was fit enough I would expect him to start regularly for England.”

     
  9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    איך נותנים לו בכלל להביע דעה? שימשיך להעלות גירה.
    RealStretford - אלה הכנות למונדיאל או דיווח ישיר מבית חולים מקומי באפריקה? אם הייתי אנגלופיל הייתי מאוד מודאג, מאוד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/6/10
  10. Teddy Picker Member

    הצטרף ב:
    ‏17/5/05
    הודעות:
    151
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בואו נקווה שמסכת הפציעות תעצר פה, ושנוכל מעכשיו לדבר על כדורגל נטו
    וואו קשה להאמין שאנחנו מתחילים שבוע שבסופו מחכה בעיטת הפתיחה של המסע, איך זה יגמר? אין לדעת, אבל משום מה יש לי תחושה אחרת הפעם, תחושה טובה, אני יודע שזה נדוש אבל הלב חזק מהראש (בתקווה שזה יחזיק יותר מ-90 הדקות הראשונות)

    Come on England! :aaa12:
     
  11. RealStretford Member

    הצטרף ב:
    ‏28/10/04
    הודעות:
    1,907
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://cdn.view.co.uk/images/tube/150_83.Xxx אנגלופיל?
    :aaa12: :aaa12: :aaa12:
     
  12. gonzo18 Member

    הצטרף ב:
    ‏29/5/10
    הודעות:
    532
    לייקים שהתקבלו:
    0
  13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    דווקא כמו שזה נראה, דיוויד ג'יימס יעמוד בשער וניסיון זה הדבר החיובי היחיד שיש לו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/6/10
  14. gonzo18 Member

    הצטרף ב:
    ‏29/5/10
    הודעות:
    532
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תשים לב לשאר הדברים של איקר , ואני מסכים איתו במיליון אחוז. כאחד שאומן ע"י קאפלו הוא יודע על מה הוא מדבר, ולאנגליה יש סגל חזק יחסית, מאמן אדיר והגרלה נוחה למדי , ככה שגם אני רואה אותם כאחת הנבחרות הכי פייבוריטיות לזכות. כאשר מסתכלים על השאר הנבחרות, אז מנק' המבט שלי נראה לי שאם זו לא תהיה ספרד או ברזיל , זאת כנראה תהיה אנגליה. ואל תשכח שברזיל מגיעה אולי לראשונה בעידן המודרני עם סגל בעייתי וספרד לעומת זאת מגיעה עם מאמן בעייתי\עלוב\מיושן\טיפש\אימפוטנט\כול תכונה רעה אחרת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/6/10
  15. The_Magpie Member

    הצטרף ב:
    ‏28/2/04
    הודעות:
    645
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איך לעזאזל אתה קורה לדל-בוסקה מיושן/עלוב טיפש וכדומה??
    דל-בוסקה מאמן מצויין שלקח 2 אליפויות ספרד, 2 זכיות בליגת האלופות, פעמיים הגיע לחצי גמר האלופות וגם זכה סופר-קאפ ובגביע הבין יבשתי וכל זה בארבע עונות.

    עד היום אני לא מבין איך פיטרו אותו.