צעירים חסרי באלאק

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏24/5/10.

  1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    לאומנים נשמע מפחיד, אולי פטריוטים. זה מאוד קשה להרגיש בכלל שייכות למדינה כיום, כאשר אנשים כמונו חשופים לתהליכים כמו גלובליזציה. שווה לשיר את ההמנון אם הוא יפה....
     
  2. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההמנון של גרמניה הוא ההמנון הכי יפה שיש, פשוט סימפוניה נפלאה (אני נהנה לנגן את זה על פסנתר או על סינתיסייזר).
     
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
  4. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה מוכן שקלוזה וגומז יהיו מחוץ להרכב ויותר מזה, חברך מולר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    זה לא ההרכב והצורה שאני הייתי עולה לשחק אבל לאור מה שאני חושש שיוגי הולך לעשות, אז אני יכול לקבל הרכב כזה בלי הומלס (באדשטובר צריך לשחק במקומו). מה שכן מפריע לי בהרכב זה מארין, אוזיל וקרוס ביחד. אני חושב שאחד מהם (כנראה קרוס) צריך לשבת בחוץ ולשים עוד חלוץ אמיתי (עדיפות לגומז או מולר שיתן לנו גמישות) במקומו. בהחלט אני מוכן לתת צ'אנס למלך השערים שלנו לשחק (קיסלינג).


    אחרי הרבה שנים שוב יהיה לנו מולר מס' 13. אחרי גרד מולר האגדי מקבל תומאס מולר את החולצה מס' 13 שאותה לבש הלידר הלוזר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/6/10
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    גרמניה בטורניר הקודם הגיעה לגמר היורו אומנם, אבל אני חושב שהיה לה טורניר טוב אבל לא מצויין. קודם כל היא הפסידה לקרואטיה במשחק על ראשות הבית, ודבר שני - גרמניה לא הרשימה כלל בגמר נגד ספרד. גרמניה גם הייתה לא רחוקה משיוויון דרמטי עם תורכיה בחצי הגמר, אבל אז בא פיליפ להאם הגדול וכבש שער אדיר. בכל-מקרה, אם בוחנים את פני הדברים בעין אובייקטיבית, לטעמי גרמניה הגיעה ליורו האחרון במצב טוב יותר.

    הפלוסים של גרמניה 2010 בהשוואה ליורו 2008:
    * שוונשטייגר - ייתכן והוא עשה במדי באיירן את קפיצת המדרגה והוא ייקח את המושכות וימקסם את הפוטנציאל הטמון בו - בעיטות מרחוק, מסירות, ניהול משחק שקט, הרבה השקעה ועוד.
    * מאסוט אוזיל - יכול להביא לגרמניה את 'גורם ההפתעה'. יש בו משהו מיוחד וההגנות חוששות ממנו.

    המינוסים של גרמניה 2010 בהשוואה ליורו 2008:
    * היעדרותו של באלאק תקשה מאוד על גרמניה לתפקד תחת לחץ. אין מי שייקח מנהיגות ובאלאק משלב גם הרבה חוכמה במשחק שלו ויוצר איזון בין ההגנה להתקפה למרות שרוב הזמן הוא מבלה בחלק המגרש של היריבה. אם באלאק משחק אז מרבית תשומת הלב של היריבה תוקדש לו, ואז שחקנים אחרים יוכלו להביא עצמם לידי ביטוי.
    * ההגרלה עלולה להיות מוקש אם גרמניה תפגוש את אנגליה ברבע הגמר. זו תיהיה משוכה הרבה יותר גבוהה מאשר פורטוגל או תורכיה בהשוואה ליורו.
    * מחסור בחלוץ חד - גומז וקלוסה בעיקר התייבשו העונה על הספסל של באיירן. אין לדעת האם קלוסה יבוא עם רוח חדשה, אותה רוח שעזרה לו לכבוש חמישה שערים בכל אחד מהמונדיאלים בהם השתתף, ובנוגע לגומז - בנבחרת הוא היה רחוק מלהבריק.

    הפלוסים הם בגדר סימן שאלה במובן מסוים והמגרעות הרבה יותר משמעותיות, אבל את גרמניה אסור לפסול מראש.
     
  7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    כמו שהוא עשה בגמר היורו האחרון.
     
  8. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נדב גמרת אותנו עם ההרכב הזה, עדיף לשחק בהרכב שיכול לעשות דברים יפים גם בלי באלאק מאשר לעלות בהרכב שאתה תומך(תגיד לי שלא..) בו -

    *-להאם,אואוגו,ומרטה בסדר אבל לא עולה לי שום סרט שבאדשטובר שעולה אפילו על מרטה לא בפנים.

    *-בקישור קדירה(כן קדירה לוקח את המילים שלי חזרה על הבחור טעות(פטאלית) שלי),ושווייני זה נהדר, מקדימה?! קודם כל מולר עושה הכל טוב יותר מ-קרוס,אוזיל,ומארין בטח ממארין שמשולב פה דווקא על חשבון תפקיד שמולר עושה נהדר באגף שמאל,אגב השם הרביעי שהייתי מקריא כמאמן נבחרת אחריי להאם,שווייני,ונוייר זה מולר!!

    *-מקדימה קיסלינג? למה??!! חלוץ אחד,שיטה, לא שיטה בעמדה זו מקלוסה(חלוצה המוביל של דוייטשלנד בלא עוררין!!),ודרך פולדי(צריך לשחק 4-4-2 בשבילו עם מולר בהרכב!),גומז,ועד קאקאו כל אלה עדיפים עליו בכל שיטת משחק לא מצויירת.

    אני מאד מקווה שאת הבדיחה שהדליקה אצלי כל נורה אדומה אפשרית לא תתורגם למציאות בעוד פחות משבועיים, כי אז שוב נסתכל בקנאה,ומרחוק על הגביע שנודד בידיים זרות 20 שנה!!
     
  9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    דודי, קודם כל, כמו שאמרתי, זה לא ההרכב שאני הייתי מעלה, אבל חוץ מהומלס וכנראה קרוס (או מארין או אוזיל) אני יכול לחיות עם זה, התכוונתי שבמקום הומלס צריך לשחק באדשטובר. גם אני, כמוך חושב שכשבוחרים בלם, באדשטובר צריך להיות הבחירה הראשונה בנבחרת.

    שנית, נבהיר אני בעד 2-4-4 עם קישור כמו שמשחקים בבאיירן כשמאחור קדירה מחליף את ואן בומל. קדירה עדיין לא ואן בומל אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה והוא שחקן מצויין. בגלל שאני בעד השיטה הזו אני חושב שקורס (או מארין או אוזיל - לפי הסדר הזה) לא צריך להיות בהרכב ובמקומו צריך לשים חלוץ. וכשאחד מהם בחוץ אני מתכוון שמארין ישחק מצד ימין ואוזיל מצד שמאל והם יכולים להוות תחליף לא רע לרובן וריברי. אין להם את המהירות של רוברי, אבל יש להם איכויות אחרות שמקנות להם יכולות בסגנון דומה גם בלי המהירות. אני חושב שמארין ואוזיל יכולים לעשות דברים שאף קשר אחר בנבחרת לא יכול לעשות בדומה לרוברי. ואז בעצם הגענו חזרה לשיטה של באיירן. לפי התפיסה שלי, בהרכב של קוראי השפורט בילד קרוס משחק קשר מתחת לחלוץ ולכן הוא הראשון שצריך לשלם את המחיר בשבילי ובמקומו לשים או חלוץ (גומז) או חלוץ שגם יכול להיות קשר חמישי ועושה את זה בכל שבוע בבאיירן (מולר). הייתי רוצה לראות לפחות כנסיון גם את מארין וגם את אוזיל כל אחד בתפקיד שלו (קשרים בימין ובשמאל ולא חלוץ בשום מקרה). גם אין לי בעיה לראות את מולר במקום מארין ושני חלוצים.

    למה בכל זאת אני מוכן לקבל את קיסלינג אם בכל זאת תשוחק שיטה של 1-5-4 קיסלינג? כי קלוזה, גומז, קקאו ופולדי לא יכולים לשחק כחלוץ בודד, את זה כבר ראינו יותר מפעם אחת. קיסלינג היחידי שאולי כן והוא גם החלוץ הגרמני שהבקיע הכי הרבה שערים העונה. אז אני גם עם זה יכול לחיות.

    גם אין לי בעיה לראות את גומז וקלוזה כצמד חלוצים. אבל האמת חייבת להאמר קלוזה לא מי יודע מה ולעומת זאת גומז וקיסלינג נתנו עונה הרבה יותר מוצלחת. פולדי לא עשה כלום כחלוץ והוא קשר חלש מאוד. לכן הוא הבחירה האחרונה שלי להתקפה. צמד שיכול להיות טוב ביחד (והוכיח את זה שנתיים) זה גומז וקקאו.

    אז כמו שאמרתי, אני יכול לחיות עם ה 1-5-4 שהוצע שם (עם באדשטובר במקום הומלס) אבל אני מעדיף את ה 2-4-4 ואז קרוס (או מארין או אוזיל) ישלם את המחיר. דרך אגב אם מארין לא בהרכב בשיטה של 2-4-4 בטח שקרוס לא צריך להיות שם ואז הקשר בצד ימין צריך להיות מולר.
     
  10. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא מקבל 100% מהתגובה שלך מה שאני מחכה\מצפה לו - מולר לפחות מתחילת הסיפור באנקר בהרכב, ובטח שהשם מארין מאיים על חולצת ההרכב.

    עכשיו בנוגע לחלוצים מספיק לגרד את אזן שמאל עם יד ימין פולדי, ומירו אופציה AA בטח שהחלופות הם גומז, קאקאו, וקיסלינג..
     
  11. אוהד נבחרת גרמניה Member

    הצטרף ב:
    ‏22/6/07
    הודעות:
    88
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הייי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx לכל חבריי אוהדי המנשאפט היקרים .
    כשמי כאן בפורום מגיע החגיגה האמיתית שלי.בניגוד לרובכם שיש לכם קבוצות לאהוד.אני מתעורר אחת לשנתיים.יורו או מונדיאל אותה אהבה.
    ועתה אנו לפני מונדיאל 2010 והריגוש והציפיה חוזרים.אכתוב על צפיותיי על תקוותיי ועל הקאדר.
    נתחיל בציפיותיי-כאן אני בדילמה ההצערה שלנו מפחידה מחד ומעוררת תקווה מגיסא.ההקפצה של הצעירים[גם אם מתנאים אוביקטיבים כגון פציעות.פרישות וכו..]זה תהליך טבעי ובריא.ועל כן אולי אנו מכוונים לפולין2012.או ברזיל 2014.אחד היתרונות בזריקת הצעירים התחשלות וניסיון.ועל כן יתכן שאת הפירות של התהליך נראה כאמור בפולין וברזיל.חשוב להדגיש שעל נמת ליצור המכיות בריאה והמשך תהליך יוגי חייב להמשיך יהיו התוצאות אשר יהיו.
    הצעירים.נוייר.טסקי.בואטנג.אאוגו.קרוס.אוזיל.באדשטובר.קדירה.מארין.מולר.וגם קיסלינג וקקאו[להם גם טורניר ראשון גדול].כשרוניים ומשתלבים לסגל שהוא מנוסה קצת יותר[גומס.שוויני.פולדי.טרוכובסקי.]שגם הם עדיין צעירים.בוט.מרטסקר פרידריך קלוסה יצטרכו לתת את הניסיון.בבואו להחליט על הרכב יצטרך יוגי לשלב בין כל אלה.ההרכב שלי בשיטת ה 4 4 2 הוא....
    נוייר בשער.מרכז הגנה מנוסה עם מרטסקר.ופרדריך.המגינים אצלי הם לאם מימין ויאנסן משמאל.אם כן ההגנה חייבת להיות מנוסה ולחפות על נוייר הצעיר.בקישור מאחורה סמי קדירה שעובד ללא ליאות.וקצת לפניו שוויני.מכירים את האמרה על הקשר 50 50 ?אז זהו שוויני יהיה 60 40 יותר עזרה לקדירה מאשר הזנחה וכמובן ניסיוניות אופנסיביים לעקוץ.טרוכובסקי בקישור מימין על הקו.ועל הו השמאלי פולדי.חלוצים רוזנר יאהב את זה.קקאו וגומז.גם בגוטליב יאהבו זאת.ההבנה שבינהם נחוצה.קקאו חייב לידו את החלוץ 9 הקלאסי הגדולוהחזק.כריסטיאן גרוס עלה והוכיח את המתכון בשטוטגרט על אף הכושר המצוין של מאריקה.כשקקאו חזר מפציעה גרוס העדיף להוציא את מאריקה מההרכב לטובת פוגורבניאק.גרוס יודע ויוגי חייב להפנים.שקקאו הוא שחקן של פנים לשער.וחייב לצידו תבחור הגדול שלוקח תבלמים מפנה שטח למהירות של קקאו.מילה על גומז אני מאמין בו אז נכון שהיה לו יורו לא מוצלח אבל זה התהיך זוכרים?קלוסה לא בכושר ואיבד מהירות וחדות.מולר התגלה מול הגנת אינטר כרך וחלש[וגם על האופניים].קיסלינג יכול לשחק תשע גם אבל העדיפות לגומז בזכות אותה מקדמת ניסיון שיש לו.כמובן שההרכב יכול להשתנות במצב התוצאה.אבל השיטה היאהקובעת וצריך להלך לפיה.למשל קישור התקפי יותר יכול להיות עם קדירה לא יפתח ושוויני ישחק תקשר אחורי אוזיל יכול לפתוח באמצע.בהרכב למען איזון יכול להיות רק אחד מבין קקאו .מולר.ואחד מבין גומז.קיסלינג.קלוסה.
    הבית-אוסטרליה.גאנה.סרביה.לא קל בוודאי שעם סגל חסר ניסיון.הסרבים והגנאים יתנו פייט.וחשוב לסיים ראשונים את בית D .כדי להימנע מהאנגלים בשמינית.אנגליה בשמינית.ארגנטינה ברבע זו משימה קשה.ואולי שווה להגיע לפנדלים.והכי חשוב בהצלחה לך מאנשפט
    1-טוני קרוס אחת התקוות הגדולות
    2-באדשטובר בלם.לא מגן שמאלי לא כל טעות של ואן חל צריך ליבא
    3-חסר לי מתיאוס.זאמר.חסר לי מנהיג
    4-פיליפ לאם קפטן ראוי
    5-אני טוען שיכלו למצוא מקום לפרינגס.במיוחד בעמדה שלו.
    6-באלק.ווסטרמן הפציעות.צריך להוריד גז
    7-שוויני צריך לבוא למשחק ליזום להכתיב קצב דברים שהוא יודע.
    8-מנואל נוייר שוער ראשון
    9-ואם לא אז בות
    10-פולדי בכל מצב קשר משמאל
    11-ואם בצעירים עסקינן חסר לי ראינרץ המצויין מלברקוזן.ואני לא מבין מדוע לא זומן.נכנס לנעלין של רולפס בלברקוזן והציג יכולת מצוינת.וחוש לכיבוש שערים
    ביי :aaa021: נשתמע



    נ.ב-רוזנר הי מה שלומך.חבר יקר
     
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    היום (אני מקווה) נהיה יותר חכמים ונראה מה מתכנן יוגי למונדיאל. (אוי לנו אם ההרכב שיעלה היום הוא גם הרכב נסיוני ולא ההרכב שאמור לשחק ב - 13 לחודש).

    בעניין אחר, אולי הונס טוען שבאלאק צריך לפרוש מהנבחרת ולא לרצות לשחק ביורו הבא. מסכים איתו.
     
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    הקיקר מאמינים ש:
    Neuer - Lahm, Mertesacker, A. Friedrich, Aogo - Schweinsteiger, Khedira - T. Müller, Özil, Podolski - Klose

    זה יהיה בערך ההרכב. ראיתי עוד אתרים שמחליפים את אאוגו בבואטנג, אבל מעבר לכך אין הפתעות מרעישות


    נ.ב. שלום לאוהד הנבחרת, טוב לראות אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/6/10
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    ולפי הכתבים של NTV בואטנג בימין ולאם בשמאל על אותו עיקרון. למרות שלאוו כבר רמז שאווגו הולך להיות שחקן הרכב ראשון אצלו.

    אבי, ממצב? שניייייייייייים לא שמענו ממך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    תתפלא, אבל אני ממש לא רוצה לראות את קקאו בהרכב ואתה יודע מה גם כמחליף יש אלטרנטיבות טובות יותר ומה שעבד בזמנו טוב בשטוטגארט לא עובד בנבחרת עם השילוב שלו עם גומז.

    גם טרוכובסקי בימין זה לא הפיתרון, כי הוא קשר שמאלי. על פודולסקי יש פה פרט לך, דני וסלע קונצזוס שהוא בכלל לא היה צריך להיות בהרכבף כי יש לנו שחקנים עדיפים בעמדה, מה עוד שהוא לא קשר!

    מרסל יאנסן רק חזר מפציעה, ובכלל בהמבורג הוא שיחק רק על תקן קשר שמאלי, לשים אותו עכשיו כמגן יכול לחזור אליך כמו בומרנג.

    ועל גומז חייב להסכים, קלוזה פשוט בפורמה נוראית. גומז חייב להיות ב 11 הפותחים ואחר כך בהיררכיה הייתי אפילו שם את קיסלינג. אני מאד מאוכזב ממה שראיתי עד כה מקלוזה. לאוו מאמין בו ואני מקווה מכל הלב שהוא צודק ואני טועה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/6/10
  15. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחרי כל הניסויים, וההחלטות ההזויות של יוגי לאחרונה אני מסכים לבלוע(בלב לא שלם טוב מכל הבלמים שגרמניה הציעה מאז הלמר,ויורגן קולר...) את באדשטובר בחוץ למען יוגי שיגשים חלום וההרכב יצוייר מקדירה, ועד קלוסה כמו שאתה מביא מה'קיקר'.
    , פולדי ומולר IN(בציוות עם שווייני,קדירה,מסוט,ומירו) זה בשבילי הנשק הכי טוב להמם את עולם הכדורגל.