Campeones, campeones!!!

Discussion in 'מונדיאל 2010' started by Raulito, May 25, 2010.

  1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    יום שבת הזה, ספרד תשחק באיצטדיון של אינסברוק (איפה ששיחקה נגד רוסיה ושבדיה ביורו האחרון) נגד ערב הסעודית והמשחק ישודר בשידור ישיר החל מ18:50 בTVE Internacional.

    עיתוני ספרד מנחשים כי ויסנטה דל בוסקה יעמיד את ההרכב הבא נגד הנבחרת הערבית:

    קאסיאס; סרחיו ראמוס, פיקה, פויול, ארבלואה; בוסקטס, צ'אבי אלונסו; אינייסטה, שאבי, סילבה; ויאה.
     
    Last edited: May 29, 2010
  2. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    תומר, אין לך מושג. אני לא מגיע לדיונים שלך ומברבר על ליברפול כי אין לי מושג, אז אל תבוא ותקשקש לי על הסחורה שלי. אם אין לך מושג-עדיף שתשתוק. בוסקטס כיום הוא הקשר האחורי הכי טוב שאפשר להציע, שלא נדבר שהוא ילד והוא לדעתי הקשר האחורי הכי טוב והכי טכני שיש לנבחרת הזאת. לקבוצות שמשחקות על טכניקה, כמו ברסה וספרד, בוסקטס הוא נכס. הוא גבוה מאוד ופיזי, ומצד שני הוא לא גמלוני כמו שהיית מצפה משחקן בגובה שלו-הוא גמיש וטכני בטירוף. המושלם לדעתי לרשת על סנה. הבעיה היחידה שאין לו ניסיון והוא מועד לפורענות, אבל אפשר להגיד אותו דבר על פיקה ובעצם כל שחקן צעיר.

    בוסקטס הוא לא שחצן ולא יהיר, הוא פשוט שחקן על ביטחון. אביו היה שחקן ברצלונה במשך שנים, במשחק הראשון שלו בקבוצה הבוגרת, בנגיעה הראשונה הוא שחרר פצצה למשקוף. הוא שחקן בעל ביטחון, שחקן שלא מפחד לטעות או לאבד וגם לא לאיים. הוא צוללן מסריח ורמאי, אבל הוא לא שחצן ויהיר, הוא פשוט בעל ביטחון. במקרה שלו זה עושה לו רק טוב, אחרת בעונת הבכורה הוא לא היה פותח נגד מנצ'סטר, צ'לסי ביירן וליון ברגעים המכריעים של ליגת האלופות. הוא לא קרס מולם, אני מאמין שהוא יתמודד נגד איזה ג'רארד או איזה קאקה, אני לא דואג לו, למען האמת אני יותר דואג להם. אתה מוזמן לפתוח עליו עיניים במונדיאל, נקווה שלא יאכזב אותי הילד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
    Last edited: May 29, 2010
  3. gonzo18 Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    למעט שינוי אחד (צאבי במקום ססק) זה בדיוק אותו הרכב שהספרדים ניצחו איתו את צרפת 2-0 בפריז.
    זה בלתי אפשרי להוציא את הכדור משלושת הגמדים, אינייסטה, צאבי וסילבה כשמאחורה מחפים עליהם סרחיו בוסקטס וצ'אב אלונסו. מפחיד.

    אבל אם כבר דל בוסקה עולה עם חלוץ אחד, למה ססק לא עולה בהרכב הראשון?
     
  4. benos Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    173
    קודם כל ליאיא טורה הייתה אליפות אפריקה על הראש מה שלא עזר לו לקבל דקות משחק העונה, שנית כל גם אם פפ מחליט שהוא מעדיף את בוסקטס לא אומר בהכרח שיאיא טורה פחות טוב או יותר טוב מבוסקטס כי עם כל הכבוד לו הוא בונה על שחקן אנמי כמו קייטה הרבה יותר ממה שמגיע לו.

    לעניינינו, אני מסכים עם תומר שבוסקטס הוא שחקן אובררייטד, כל כך הרבה טעויות טיפשיות וחוסר דיוק, המון צהובים שנובעים מטימטום מוחלט ויכולת מאוד אנמית, גם בעונה מאוד טובה כביכול של בוסקטס הוא בישל רק פעמיים ככה שלא הייתי מגדיר אותו כ"טכני בטירוף", בטח לא לעומת צ'אבי אלונסו שרק מהזכרון אני חושב שיש לו לפחות 4-5 בישולים.

    זה לא היית אתה שבטוח שגאגו זומן לסגל האלביסלסטה?

     
  5. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/05/28/futbol/mundial_2010/selecciones/espana/1275079775_0.Xxx

    נבחרת ספרד תערוך הערב(19:00) משחק ידידות ראשון לקראת המונדיאל, כשתשחק נגד ערב הסעודית. המאמן ויסנטה דל-בוסקה לא שומר את הקלפים קרוב לחזה והוא כבר פירסם את ההרכב הפותח. ספרד תשחק במערך של 4-5-1 משום שפרננדו טורס עדיין לא כשיר במאה אחוז(שיחק רק מחצית אחת במשחק אימון פנימי) והחלוץ הבודד יהיה דויד ויאה. ארבלואה יועדף על פני קאפדוויליה כמגן שמאלי ובקישור ניתן למצוא את בוסקטס, צ'אבי אלונסו ואינייסטה, שכן כשיר כבר לשחק. "מדובר במשחק ידידות אומנם, אבל ניתן את הכל כדי להגיע מוכנים עד כמה שאפשר לקראת המונדיאל", אומר דל-בוסקה לקראת המשחק, כשהוא מנסה להכניס מוטיבצייה נוספת בשחקניו - "המשחקים האלה בהחלט יכולים לגרום לי למחשבות ודילמות. כולם יקבלו צ'אנס להוכיח את עצמם". במידה וקרלוס מרצ'אה ישותף, הוא יחגוג הופעה מספר 50 במדי נבחרת ספרד. שתי הנבחרות נפגשו בפעם האחרונה במונדיאל 2006, אז במשחק השלישי וחסר החשיבות מבחינת ספרד(בשלב הבתים), ניצחה הנבחרת 1-0 בהרכב משני.
    ההרכב: קסיאס; ראמוס, פיקה, פויול, ארבלואה; בוסקטס, אלונסו, צ'אבי, אינייסטה, סילבה; ויאה
     
    Last edited: May 29, 2010
  6. בועז Member

    Joined:
    Aug 24, 2002
    Messages:
    3,196
    Likes Received:
    0
    אני בכנות לא מבין איך שחקן כמו פברגאס לא מוצא מקום בהרכב של הנבחרת הזו. הוא עדיף על צ'אבי אלונסו בכל יום נתון. אולי העובדה שהוא משחק באנגליה משפיעה על ההחלטנ של דל בוסקה.
     
  7. דנידין Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    8,670
    Likes Received:
    0
    איזה קשקוש, נו איך אפשר להתייחס להודעה כזאת ברצינות? העדפה של מאמן לא נמדדת לפי הליגה בו הוא משחק (ואני לא מאמין שאני צריך להתחיל להסביר את זה). דל בוסקה עצמו אימן מחוץ לספרד ואין לו שום דבר נגד אף אחד. פאבריגס שיחק אצלו הרבה וכרגע יש למאמן העדפה אחרת (כנראה, גם לא בטוח שזה ישאר כך).
     
  8. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    בועז, דל בוסקה מעדיף את ססק מכיוון שהוא בונה עליו כעוגן ההגנתי בקישור. בסה"כ אני מרוצה מאוד מההרכב המסתמן (למרות בוסקטס שאני מסרב לקבל אותו כשחקן הרכב לגיטימי).

    אני מקווה מאוד שדל בוסקה לא יוותר על אלונסו גם כאשר טורס יהיה כשיר לחלוטין. מצד שני, גם לא הייתי מוותר על דויד סילבה או צ'אבי... צרות של עשירים..
     
  9. M_T_A Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    0
    לספרד יש סגל כל כך איכותי ורחב שכל אחד יכול למצוא את עצמו מחוץ להרכב. בעיקר בעמדות של שחקני הקישור, שם יש פשוט אינפלציה של גאונים..
    כשיש לך בהרכב 2 באנקרים כמו צ'אבי ואינייסטה, ועדיין צריך לתת מקום אחד בהרכב לגרזן בקישור האחורי כמו בוסקטס או צ'אבי אלונסו, לא קשה להבין למה ססק נדחק לספסל.
    לגבי בוסקטס, אני חושב שהעונה הוא עשה התקדמות ענקית והגיע למצב שבהחלט אפשר לתת לו את עמדת הקשר האחורי גם בברצלונה וגם בנבחרת. גם דרזן וגם טכני מאוד, יודע להחזיק בכדור במרכז המגרש ולצאת ממצבי לחץ כשהכדור עדיין אצלו. רק חבל שהוא לפעמים שחקן מאוד לא אחראי. האדום הטיפשי בקלאסיקו בקאמפ נואו, האדום העוד יותר טיפשי מול ויאריאל וההרחקה המטופשת לתוך השער ב3-1 על לה קורוניה בריאזור מוכיחים את זה. גם הצלילות והצצגו שלו מעצבנות. אחרי הכל אני מעדיף את צ'אבי אלונסו בהרכב לטורניר הזה.
    אבל יותר מעניין אותי איך ספרד תשחק בחלק הקדמי יותר. מי יהיו הקיצוניים? סילבה, מאטה, נבאס, פדרו, כולם מועמדים שווים להרכב או שיש בינהם 2 בכירים? אולי בכלל אינייסטה יעבור ימינה כמו ביורו 2008?
    למרות שזה בטח לא יקרה, כי ביורו היה לספרד מחסור בקיצוניים(רק קזורלה וסילבה אם אני לא טועה) ועכשיו ממש לא.
    ובחוד נראה את וייה וטורס פותחים ביחד או שיהיה חלוץ חוד בודד?
    אפשר לשחק כ"כ הרבה עם ההרכב בנבחרת הזאת, חלום של כל מאמן..
     
  10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,268
    Likes Received:
    1,413
    סאבי אלונסו קשר אחורי עם יכולות התקפיות, ססק שחקן הרבה יותר קדמי.
    מול נבחרות נחותות אפשר לפתוח עם צמד הצ'אבים או עם ססק ובוסקטס ועם חלוץ שני במקום עוד קשר אחורי. אבל עם דל בוסקה זה לא יקרה.
     
  11. מראדונה Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    530
    Likes Received:
    0
    benos,

    לא אמרתי שטורה יותר טוב,כתבתי שאם מאמן כמו גוארדיולה מעדיף את בוסקטס זה אומר המון !
    אני גם מאמין שטורה יותר טוב, אבל העובדה שהקישור של ברצלונה עדיין היה הכי טוב בעולם שסרג'יו פתח, אומרת הרבה על השחקן.

    ואני לא מסכים גם עם הטענות שלך שהוא מאבד הרבה,הוא בסה"כ שחקן פשוט,יודע את העבודה, תמיד מוסר פשוט ולא יותר מדי הרפתקן.
     
  12. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    מה הקשר? בגלל שטעיתי בזימונו של שחקן? עזוב שזה היה כדרך אגב ותגובה צינית, ועוד בסוגריים, מה הקשר בכלל לדיון? אני מודה, טעיתי בכך שחשבתי שגאגו זומן לנבחרת, למרות שהוא שיחק במוקדמות ובהמון משחקים, אסור היה לי לטעות ככה. מה הקשר עכשיו לעובדה שבוסקטס בהחלט מתאים לנבחרת, השחקן הכי טוב שאפשר לשים בקישור האחורי בהעדרו של סנה?
     
  13. gonzo18 Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    צ'אבי אלונסו ליד קשר אחורי (כמו שהיה בליברפול) הוא אחד השחקנים היעילים בעולם. אין שום טעם נפגם בכך שדל בוסקה מעדיף את אלונסו על פניו של פאברגס כשהוא עולה עם חלוץ אחד, כי בלאו הכי יש כבר מספיק מהנדסים על המגרש. היתרונות של אלונסו על ססק הם ברורים. הגנתית ספרד תהיה יותר חזקה, הנעת הכדור לא תפגע (בלאו הכי רוב ההתקפות עוברות דרך צ'אבי ואינייסטה) והחיסרון היחידי הוא שססק הוא שחקן שמסוגל לאיים על השער (15 שערים מעמדת הקשר בליגה האנגלית, וזה כאשר בחלק האחרון העונה הוא בכלל לא שיחק) בצורה מרשימה מאוד.

    אבל הדיבורים האלה הם לא קונקרטים לגבי המונדיאל עצמו, כי טורס כשיר לחלוטין ומישהו הולך לשלם את המחיר. או אייסנטה או אלונסו.
     
    Last edited: May 30, 2010
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    מראדונה
    קודם כל, תרגיע את הדיבור שלך ומהר, זה שאתה מעריץ בנאדם שפל ומגעיל לא אומר שאתה צריך גם לדבר ולהתנהג כמוהו.

    זה שהוא מועדף על פני יאיא טורה, וואלה, יפה לו. באמת. זה אומר שהוא לא אוברייטד? לוקאס באנקר בהרכב של ליברפול ע"ח אקווילאני, זה אומר משהו על האיכות שלו? גוארדיולה לא טמבל שהוא נותן לו לפתוח, הוא יכול להרשות לעצמו לתת לו לפתוח כי ב99% מהמשחקים ברצלונה היא בכמה וכמה רמות מעל היריבות שלה בכל הנוגע להנעת כדור ובכלל אין לו עבודה רצינית. והוא עדיין מצליח לעשות שטויות. גוארדיולה גם מסתכל קדימה, כיום בגלל המצב שבו ברצלונה נמצאת שזה בעמדת יתרון ברורה מול רוב הקבוצות בעולם, הוא נותן לשחקן צעיר כמוהו דקות בהרכב בשביל להקנות לו נסיון ולהרוויח אותו לעתיד. דל בוסקה לעומת זאת מסתכל על טווח של חודש של מונדיאל.

    ירדן
    זה שאתה לא בא לדיון של ליברפול זה באחריותך בלבד, הלוואי והיית בא ומציג את הדעות שלך (בתנאי שבאמת ראית את הקבוצה משחקת). ראיתי את בוסקטס העונה לא פעם, לא פעמיים ולא שלוש. לא ספרתי אבל אני יכול להבטיח לך שבסביבות ה15 משחקים ומעלה. ברובם הוא היה מאוד לא בולט, כשגם ברובם הוא עשה טעויות כאלו או אחרות. אני לא מדבר על העתיד כי אני לא מתיימר לדעת מה יהיה בעתיד, יכול להיות שהוא יהפוך להיות קשר אחורי נהדר. כיום הוא ממש לא מספיק טוב כדי להיות בהרכב של נבחרת ספרד, לא קרוב לזה אפילו.

    ושוב, שניכם תרגיעו את הטונים דחוף, מילא אם הייתי גם לבד בדיעה הזאת אבל אני ממש לא.
     
    Last edited: May 30, 2010
  15. מראדונה Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    530
    Likes Received:
    0
    אתה אומר דברים בלי כיסוי,בגלל זה העצבים.

    בוסקטס פתח נגד ארסנל, אינטר, ריאל מדריד...
    ככה שהטענה שלך שגוארדיולה בסה"כ מנסה לתת לו לצבור ביטחון לעתיד מתבטלת כלא הייתה כי הוא הועדף על טורה במשחקים הכי חשובים העונה.
    דל בוסקה לעומת זאת גם יקח את בוסקטס,ויפתח איתו, ואם לא הוא האופציה הראשונה מהספסל, אפילו מעל פאברגס.
    מספיק לראות שדל בוסקה העדיף לנפות את סנה ולהשאיר את בוסקטס.



    בזמן שגם מאמן נבחרת ספרד,דל בוסקה המעוטר וגם גוארדיולה, שלקח אינסוף תארים בעונה אחת, מעדיפים את בוסקטס, איזה תומי אחד שופך כל כך הרבה זבל עליו.
     
    Last edited: May 30, 2010