מה זה הפועל קריית חיים בדיוק? כץ היה בעד הקיזוז.זה שהקבוצה שלו די נפגעה מזה בסופו של דבר אז זה גרם לו להגיד שהוא נגד.גבאי הצביע בעד כי כץ אמר לו להצביע בעד וגם כי היה ברור שרוב הקבוצות יצביעו בעד.
אם לא ידעת, יואב כץ שוקל לפטר את גבאי בגלל שהצביע בעד השיטה אתמול. "דמוקרטיה" בתחת שלי... כל אחד דואג לאחוריים של עצמו.
ממש דמוקרטה, שטרן אמר קיזוז אז כולם הצביעו בעד...איכס. משתינים על הקהל, על השחקנים ועל הצוות המקצועי.
יש בהתאחדות 28 חברי הנהלה- רק 24 מתוכם הצביעו- חברי הנהלת ההתאחדות לא מבין איך אנשים כמו ויקטור יונה ואריאל שיימן יכולים להצביע. אין קריטריון מינימום? תו תקן לניהול קבוצות? איך בעלים שהצליחו להטביע את הספינה של עצמם רוצים להניע צי שלם?
כל מה שהולך בהתאחדות זה פשוט חלם. עזבו אותכם מהרמה הנמוכה בארץ,המתקנים המזוויעים וחוסר ההצלחה של הנבחרת,אם רוצים להתחיל לתקן את הכדורגל הישראלי,ההתאחדות זאת שורש הבעיה,להתחיל ממנה.
אגב יעקב שחר היום בראיון לרדיו של ערוץ הספורט אמר שכאשר השיטה נוסתה בשוויץ החליטו שמי שתיקח את האליפות במקרה של שיוויון נקודות תהיה הקבוצה שסיימה את העונה הסדירה עם מספר גבוה של נקודות, ולא הפרש שערים. עוד חלם של ההתאחדות בשנה שעברה, למרות שעכשיו סוף סוף עשו החלטה טובה עם משחק מכריע על האליפות. אבל מה יקרה אם 3 קבוצות יסיימו עם אותו מספר נקודות? אני יודע זה די קלוש אבל בתאכלס זה אפשרי.
אני יודע שזה נשמע הזוי אבל במידה והפועל ר"ג יסיימו את העונה (30 מחזורים) עם 7 נקודות כלומר בסיום העונה יהיה להם 0 לאחר הקיזוז למה זה יקוזז ?
0 = 2 : 0 יותר מעניין מה יקרה אם הם יגיעו לקיזוז עם מינוס. אז לפי כללי המתמטיקה יצטרכו להעלות להם ניקוד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
טוב נכון הקיזוז שוב קיזז את הנקודות, חיפה לקחה בכל זאת את האליפות, אבל לוזון מתראיין לאחר משחק האליפות, ואומר "לא רוצים קיזוז לא יהיה קיזוז בעונה הבאה". נקווה שבאמת כך יהיה, ככל הנראה בעונה הבאה הטבלה תתחלק ל-2 בכל פלייאוף 8 קבוצות, 37 מחזורים בלי קיזוז, נשמע הרבה יותר טוב.
האמת שאני לא חושב שהקיזוז הוא כזה נורא כמו שעושים אותו - כמובן שאם רוב הקבוצות בליגה לא רוצות אז אין סיבה להכריח, אבל לדעתי זה רק מוסיף עניין לליגה הממש לא מעניינת שלנו שכל עזרה שיכולה להיות היא מבורכת. זה לא שהקבוצות לא יודעות שזה מצב הדברים וצריכות להיות מופתעות מכל הדבר - כל הקבוצות מתחילות את העונה בידיעה שהקיזוז יהיה, ככה שאם באמת יש רוב אין שום סיבה שיתלוננו על זה... אני באופן אישי חושב שזה מצויין לליגה כמו שלנו כשאני מסתכל על זה בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול בתור צופה של הכדורגל הישראלי ולא בתור אוהד של קבוצה כזו או אחרת - למרות שאני בהחלט יכול להבין את אלה שחושבים אחרת, במיוחד הקבוצות ש"נפגעות" מהמהלך.