כשהוא אמר und wir sind die baeste von deutschland זה העלה בי קצת אסוציאציות מוזרות... בכל מקרה המבטא שלו תמיד גומר אותי מצחוק
לא עדיף אחד שלא יודע לדבר אבל יודע לעבוד מאשר אחד שיודע לדבר ולא יודע לעבוד?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx כל מעסיק מתפלל לאחד כזה!
החגיגה של באיירן במרינפלאץ במינכן: http://img25.imageshack.us/img25/3531/fcbayernmnchen20092010m.Xxx http://rs645.rapidshare.com/files/38568704...ister-Feier.rar גם בצפיה ישירה: http://www.ardmediathek.de/ard/servlet/con...umentId=4370470
שני דברים מעניינים מאתר SPORT1. הראשון, ריברי החליט להישאר בקבוצה וכרגע כל מה שחסר זה חתימה על החוזה החדש. השני, נרלינגר אומר בראיון "אנחנו רוצים עוד"
נדב, כמו שהמחשת זה עדיין לא סגור, ואני לא רוצה לדבר לפני שזה יקרה רישמית ופרנקי יאריך את החוזה, אבל הכיוון הוא נכון אפשר לראות זאת שמהתקופה הכי קשה בחייו אולי החזרנו(המועדון הנהלה,צוות מקצועי,שחקנים,ואוהדים)לו את החיוך ושמחת החיים, ובטח שאת המחויבות והנאמנות למועדון(שאבדה משו בתחילת העונה), אפשר לראות על הילד שלמרות הכל הוא מאושר כמו כולם בשביל המועדון למרות היותו שחקן גדול שלא השפיע על העונה הזאת כמו שהוא יכול\יודע\ורוצה. אף מועדון בעולם לא היה נוהג במשפחתיות כזאת עם פרנקי, והנה מגיעה הידיעה ש-CAS דוחה את הערעור\החלטה סופית לגבי שיתופו בגמר(שיתקבל בע"ה!!) ל-18 למאי ארבעה ימים לפני הפינאלה במדריד- http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news...610a6a9c675c960 (המשך ישיר לדבריי, באיירן לא שולחת איזה נציג זותר למלחמה על שיתופו בגמר,אלא את נשיא המועדון בכבודו ובעצמו!!) עכשיו משהו שאפילו סוכנו, ומקורביו של פרנקי לא מעורבים זה בינו לבין עצמו ומעבר- כל אחד עושה טעות, אבל לא כל יום בחיים אתה מקבל כזה חיבוק משפחתי, ואוהב למרות שאולי לא הגיע אז כנראה שעם כוחה של אהבה אי אפשר להילחם, ואני מקווה שבינו לבין עצמו פרנקי יבין פה אוהבים אותו כמו שלא יאהבו אותו באף מקום אחר - ממארסיי ועד מדריד!!
אני מאוד שמח שהקייזר נוסע להילחם על השתתפותו של ריברי בגמר. מראה שהמועדון מוכיח המון מחויבות כלפי השחקן למרות כמה הצהרות בלתי נסלחות שלו וגם נלחם בהחלטה הביזיונית של אופ"א שמזכירה לי לפחות את ההרחקה של פרינגס מחצי הגמר מול איטליה במונדיאל 2006. בשני המקרים החלטה חסרת כל בסיס.
ממש טלנובלה כל הסיפור הזה. איזו דרך ארוכה עברנו עם הסופרסטאר הצרפתי. מהמונדיאל שבו הוא הצטיין עד ההחתמה המיוחלת שהתחילה את רכבת הכוכבים שנחתה במינכן ב2007. קיים הבדל עצום בין השחקן המפלצתי שראיתי משחק במשחקים הראשונים בקבוצה לשחקן שהוא עכשיו, ובכל זאת גם כשהוא משחק ב20% מהיכולת שלו הוא מצליח לתרום משהו לקבוצה. האופי שלו, ממה שהספקתי להתרשם, הוא של מגלומן אמיתי. אף אחד לא התפלא באמת כשרצה לעזוב למועדון גדול יותר, אבל העונה הקסומה הזאת שאנחנו עושים כנראה מצליחה לגרום לילדון לחשוב עוד פעם על ההחלטה לעזוב מועדון שלקרוא לו בית זה במינימום. כל אחד מכיר את ההרגשה הזאת שאנחנו יודעים שאנחנו לא בסדר, ובכל זאת מישהו נותן איזו מילה טובה. מצב כזה מוציא פרצי אמפתיה שקשה לתאר במילים. השילוב של הצלחה של המועדון השנה, הצרה הגדולה שריברי נפל אליה עם נערת הליווי וההשעיה שקיבל, מצבים שנותנים לו לראות כמה המועדון אוהב אותו ונלחם בשבילו מצליחים אולי להפוך אותו לצד השני ולרצות להישאר. אם הדבר נכון הרווח כולו שלנו ובשנים הבאות נראה שוב את הכוכב שנחת אצלנו כשהוחתם לראשונה, אם לא- אולי עוד ירצה לחזור ולסיים את הקריירה במינכן, והסיפור יוכל להיות קלף לטובתנו כשנרצה להביא שחקן שמתלבט אם באיירן זה מועדון שדואג לשחקנים שלו.
אופיר רק נציין ש"קאלה"(רומיניגה) הוא זה שנוסע לדיון של CAS במאבק על הסיכויים האחרונים לעשות צדק. ***-ולזה שמעלי זו לא בדיוק העונה המוצלחת שמתהווה לה וגורמת לפרנקי לרצות להישאר, אלא יותר התנהלות המועדון גם שהוא מצליח(עם כוכב אחר) ביחס לפרנק, וזה שהוא לא הוזנח למרות שהסתדרו בלעדיו והזרקורים על מישהו אחר(כרגע בצדק רובן הוא השחקן הכי טוב בעולם ביי פאר!!) זה מה שגורם לו לחשוב פעמיים, או שלוש.
אני בטוח שכל אחד מכיר בחשיבות של ריברי על המגרש,גם בעונה פחות טובה שלו עצם הנוכחות שלו והמנהיגות שלו גורמת לבאיירן להיראות טוב יותר וזה גם משפיע על הביטחון של השחקנים שהם יודעים שריברי משחק זה מעלה להם את הביטחון לגבי היכולת לנצח משחקים.. זה מזכיר לי איך העונה שהוא חזר מהפציעה שלו ופתאום הפך להיות "מספר 2" בקבוצה ופתאום הוא נכנס לאמצע המעגל בלי פחד ושום בושה והתחיל לדבר מול כולם גם מול אילו שהוא בקושי שיחק איתם,וזה רק מראה על החשיבות של ריברי והנוכחות שלו במשחקים!!!! מחכה לנס שריברי יוכל לשחק כי מגיע לו לשחק במעמד של גמר ליגת אלופות ולנו מגיע לזכות סוף סוף.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx
הקבוצה חנכה חנות מוצרים חדשה בנמל התעופה של מינכן: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/...a0683bd81202f38 עכשיו אפשר לפתוח הארנקים כבר בנחיתה ולא צריך לחכות עד להגעה לעיר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
גמר הצ'מפיונס ישודר באליאנז ארנה על שני מסכים של 100 מטר רבוע. מיותר לציין שהכל מכור ויהיה מאוד מיוחד במינכן באותו הערב: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/.../2010/23415.php
התכוונת בחזור בדקה ה90, כי לדיוטי פרי לא נכנסים שנוחתים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ולנו הישראלים שעולים מסיבות ביטחוניות משער F הצדדי והמבודד, גם כנראה שנמשיך לא לקבל אפשרות להנות בכלל מהדיוטי פרי.
קיצר כפיר, יא ספאמר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx וסלע, זה רק בטיסות של החברות הישראליות. משהו בכלל מתעניין בגמר היום? רק לי זה נראה כמו דבר שולי לפני הדבר האמיתי?