אם יש אמת בדבריך אני אוריד את המשחק\תקצירים ואחפש את השוט שבו רואים אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אמת בדבריי יש ויש, השאלה אם הוא היחיד באצטדיון שקרא עיתון... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/confused5.Xxx
בוקר טוב אלופים!!! איזה לילה של חגיגות בוואריה on fire!! תודה ללואיס ואן חאל,תודה לשחקנים,לאוהדם, ולהנהלה הכי הכי-אימפריה! תודה גם לכוכבי הערב של אמש בירה פאולנר,שמפניה,ו-וודקה אבסולוט\גרייגוס - אין עליכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx נסיים בתמונה או לה לה!! http://img63.imageshack.us/img63/1629/ribroba16063769mbqf1273.Xxx יש אליפות!! :aaa021: :aaarse: :aaa021: :aaarse: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx
מזכרוני אני מעלה תמונה של בחור יושב בין 3-2 אוהדים עומדים של הרטה. הוא דיפדף בעיתון עם כותרת ראשית של מילה אחת Werder או Wieder או משהו דומה. המושבים מסביב היו ריקים.
אתמול שמעתי שיובנטוס עומדת להציע עסקה ענקית לקניית רובן. מצד שני, ראיתם מי לקח את הדגל הגדול מהאוהדים ונפנף בו בחגיגות?
כן,חברו הטוב של דודי... אבל אני לא שוכח ולא סולח. שילך,ויפה שעה אחת קודם. וראית את רובן אחרי הגול בדקה ה-87? לנשק את הסמל הבווארי זה לא דבר שהולך ברגל. רואים שרובן אוהב ומרוצה מהמועדון. בכלל,רובן ואוליץ' "הרכישות" הטובות ביותר של באיירן העונה. בכל חבילת קניה יש טובים ויש רעים ואוליץ' ורובן חיפו על החרפה הכספית שנקראת מריו גומז. רק בשביל ההגינות יש להעביר להמבורג 30 מיליון יורו. וכמובן אין מה לומר,ואן חאל בצעד אמיץ וגאוני כאחד להשתמש בבאדשטובר,מולר,אלבה וקונטנו. פשוט מבריק. ארבעה שחקנים שהם ללא ספק הלב של העונה הזאת. ובכלל,בחגיגות ואן חאל ניגש לאלאבה הנרגש ואמר לו "אתה גם חלק מההאליפות" בוא תצתטרף לחגיגות. אלאבה נראה כביישן ועומד בצד.
איזה כיף להרים את הצלחת באיצטדיון האולימפי בברלין ולראות את ואן-חאל מקבל מקלחת בירה ולראות את השחקנים חוגגים עם האוהדים.. מילה טובה גם לקהל של הרטה שנשארו לכבד את באיירן בקבלת המדליות ומחאו כפיים ללא שריקות בוז כאשר הציגו את השחקנים וזה רק מראה שוב שלגרמניה יש את הקהל הכי תומך,גם שגרמניה הפסידה בגמר היורו הם התקבלו בגרמניה כאלופים,וגם במחזור הקודם הקהל של שאלקה עודד כאילו שהם לא יודעים שאין אליפות השנה אז מגיע לקהל הזה קרדיט ענק.... הכי חשוב אנחנו אלופים ואני שמח שלא זכיתי לראות את מגאת לוקח מאיתנו אליפות שנייה ברציפות עם קבוצה שונה כי זה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה בכדורגל!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx
זו באמת צריכה להיות השנה של באיירן. אליפות יש להם והם עשו את זה בסטייל למרות התיקו עם גלאדבך. גם לגמר הצ'מפיונס הם עלו בסטייל תוך הפגנת עליונות מקצועית. הם בפורמה שחבל על הזמן. עוד טיסה לברלין לקחת את הגביע ואחרי זה את הצ'מפיונס. אינטר לא צריכה להפריע, למרות שזה בדיוק מה שהיא תעשה.
ואותו דבר אפשר להגיד בדיוק הפוך. תאמין לי שגם אם אינטר הייתה פוגשת את ליון,פיורנטינה ויונייטד היא הייתה עולה לגמר תוך עליונות מקצועית,החוכמה היא לעשות את זה על קבוצות שהם יותר חזקות ממך(כמו צ'לסי וברצלונה). אז מה זה להפריע?אינטר נותנת עונה לא פחות גדולה משל באיירן אם לא יותר,עם ניצחונות גדולים בדרבי,זכייה בגביע,עוד מעט בע"ה גם זכייה בסקודטו ועלייה לגמר ליגת האלופות. באיירן לא צריכה להפריע,למרות שזה מה שהיא תעשה.
אבל מה לעשות ואני רוצה שבאיירן תזכה בטרבל ולא אינטר? אור, אל תכנס לויכוחים על דברים חסרי חשיבות, לי אין עניין בכאלה.