דיון הליגות הנמוכות 09/10 - גמר פלייאוף העלייה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jun 22, 2009.

  1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    תם ונשלם הסיפור בצ'מפיונשיפ, ועכשיו עוברים לפלייאוף, המשחקים הראשונים בשבת:

    בלקפול - פורסט
    לסטר - קארדיף

    פורסט חוזרת לאיצטדיון בו רק לפני שבועיים היא חטפה שלישייה צורמת. יהיה כל כך כואב לפספס אפילו את הגמר אחרי עונה מדהימה שכזאת.
     
  2. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,703
    Likes Received:
    977
    אני עם פורסט ולסטר, אבל אם יהיה גמר ביניהן אני אעדיף את פורסט.

    אין עוד ליגה כמו הצ'מפיונשיפ. פשוט תענוג.
     
  3. The_Magpie Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    645
    Likes Received:
    0
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    פלייאוף מצוין, ארבעה שמות מרעננים ולא איזו מידלסברו עבשה ומאוסה. נכון, פורסט זה היסטוריה ורומנטיקה, אבל אני עם לסטר.
     
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    מהמר על גמר בין בלקפול ללסטר ולדעתי דווקא בלקפול, שסיימה במקום השישי לאחר שרדפה אחרי סוונסי במרבית שלבי העונה, תהיה העולה השלישית.
     
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,838
    Likes Received:
    7,993
    אם אני מחפש את הקבוצה שיש לה הכי הרבה סיכוי להטביע חותם בפרמיירליג ולא להיות עוד ברנלי לדוגמא, אני חושב שזאת חייבת להיות פורסט. קבוצה עם בסיס אוהדים עצום, עם הסטוריה נפלאה לגבות אותה, ועם יכולת מצוינת העונה בצ'מפיונשיפ (מהמעט שראיתי יש לציין, אבל מספיק לראות את התוצאות שלהם בשביל להבין). יהיה נהדר לראות את השם הזה חזרה בפרמיירליג ואני לחלוטין איתם.
     
  7. RealStretford Member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    1,907
    Likes Received:
    0
    לא אכפת לי פורסט, או בלקפול

    פורסט, המסורת, ההיסטוריה ואוהדים שלהם בפורום

    בלקפול, סטנלי מטיוז, חולצות הטנג'רין, הביקור השנתי בתור ילד.

    אגב, ביקרתי לאחרונה שם ב-94 ועזבתי כמה שיותר מהר עם זכרונות ילדות מנופצות עיירת רפאים, מלא זקנים ומעוותים, מלוכלך ומגעיל, והמצב של בלומפילד רואד בכלל היה מחפיר. גם מוכרים שם דבר בשם "רוק". מישהו נתקל בזה פעם? ממש נשק בלתי קונבנציונלי


    קארדיף - לא תודה, יותר מדי וולשים
    לסטר - לא תודה, יותר מדי פקיסטנים

    נכון, זה לא PC
     
  8. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    רק שכחת שבעמדת המאמן נמצא האיש שאחראי באופן חלקי לקבוצה המבישה בתולדות הפרמיירליג הלא היא דרבי קאונטי.
    אם פורסט תעלה יהיה מעניין לראות מה למד בילי דייויס מהאפיזודה (הקצרה) הקודמת שלו בליגה הבכירה.

    עבור קארדיף יש לי הרגשה שזה פלייאוף של להיות או לחדול. יש להם איצטדיון חדש ומרשים אבל חובות גדולים ובעיות מנהליות שעלולות להוליך אותה בדרך של פורטסמות' וסאות'המפטון. ההכנסות מהפרמיירליג בהחלט יכולות לייצב אותה. האם ג'ונס יכניס את זה לשיחות הדירבון בחדר ההלבשה?

    ללסטר אני חושב שיהיה מה למכור בפרמיירליג וזה יהיה הישג אדיר אם הם יעלו 2 ליגות ברציפות (אגב, ג'ק הובס נבחר לשחקן השנה ע"י האוהדים והשחקנים) אבל למרות הנוסטלגיה אני לא בטוח שאני רוצה שתעלה.

    את בלקפול אני פשוט לא מכיר מספיק.

    בפלייאוף הזה אני עם פורסט, יותר מעל לכל בגלל פול אנדרסון שמגיע לו הזדמנות להוכיח שהוא ראוי לפרמיירליג. לא אשכח ולא אסלח.
     
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,923
    Likes Received:
    18,512
    גם אני אהיה בעד פורסט, בחצי ה-1 של העונה הם היו במקומות שמובילים לעלייה אוטומטית אבל חצי 2 חלש שלהם גרם להם לסיים במקום ה-3. בלקפול במגמה הפוכה ואולי יש להם סיכוי להפתיע בחצי הגמר.
     
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    דווקא מידלסברו זה עוד בסדר. קבוצה עם ותק פרמיירשיפ, מחלקת נוער טובה, עליהם עוד לא כואב לי. ברומיץ' לעומת זאת הפכה לעולה מאוסה, וטוב מאוד שרדינג לא חזרה, מיצינו את הסיפור איתה.

    אני כמובן עם פורסט, קבוצה שמאז שהתרסקה לליגה השלישית אני עוקב אחריה מדי שבוע. יש בעיקר הרגשה, שזאת הזדמנות שלא בטוח שתחזור בעתיד עבור הקבוצה של בילי דיוויס. רוב הסגל צעיר ולפחות בחלקו עשוי להיחטף לפרמיירשיפ בקיץ אם הקבוצה לא תעלה.

    אם הייתם שואלים אותי לפני חודשיים לא היה לי ספק שפורסט תהיה לכל הפחות בוומבלי. הקבוצה טרפה את הליגה, אפילו הביסה את ברומיץ' בהות'ורנס 3-1 ודילגה מעליה למקום השני, אבל אין מה לעשות, הליגה הזאת ארוכה מדי בשביל רצפים שלא נשברים לא מדובר בקבוצת על (ביחס לצ'מפיונשיפ) כמו ניוקאסל ועכשיו אני חושש מאוד, גם מבלקפול, וגם מקארדיף בגמר שלדעתי תעבור את לסטר, אבל שאלה יהיו הצרות שלי, הגמר.
     
  11. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    הסיפור של פורסט פשוט. היא קבוצת בית פנטסטית וקבוצת חוץ גרועה כך שאם תצליח לצאת עם נזק מינימלי מבלומפילד רואד אני רואה אותה בגמר.
    התוצאות לקראת סוף העונה, לדעתי, נבעו מכך שפורסט הייתה די בטוחה במקומה בפלייאוף ובשלב מסוים הפסיקה להאמין שהיא מסוגלת לסיים שנייה ולכן התחילה לשמור כוחות עבור הקרב האמיתי. די מסוכן אבל אני מקווה שזה ישתלם עבורה.
     
    Last edited: May 3, 2010
  12. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
  13. Ariel Member

    Joined:
    Jul 31, 2002
    Messages:
    2,399
    Likes Received:
    91
    אני חייב לא להסכים ידידי. מדובר באחת הקבוצות המרגשות שנתקלתי בהם בחיי. איפה תמצא עוד אוהדים כאלו?

    מבחינה מקצועית- קבוצה טובה מאוד, מהבודדות שמסוגלות לדרוס (חמישית בכיבושים). לו התעוררה חודש מוקדם יותר- וודאי הייתה נכללת ברביעיית הפליאוף. מחלקת נוער מהבכירות באי הבריטי שמצמיחה כשרונות כדרך קבע.

    מבחינת מהות- מועדון קהילתי שמדי משחק בית ממלא בממוצע 80% מתכולתו באוהדים שמגיעים רובם ככולם לעודד בחולצות המשחק של המועדון. נאמנים מאוד.

    ----------------------

    יהיה סופר. חבל שצ'ארלטון מתכוונת לשדר רק את משחקי הגומלין.
    שהטובה תנצח ותצליח בפרמיירליג, כולן ראויות.

    ---------------------

    לידס תעשה את זה כמו גדולה. יותר קשה- יותר מתוק.

    ---------------------

    מסוג המשחקים שקורעים לך את הלב. המון רגשות מעורבים ב-90 דקות.

    עד כאן יציע העיתונות שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,210
    Likes Received:
    7,310
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
     
  15. superleeds Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    861
    Likes Received:
    154
    בשבת הכרעה בליג וואן לגבי המקום השני בטבלה שמעניק עלייה אוטומטית.
    לידס ממוקמת שם וצריכה רק לנצח את בריסטול רוברס בבית כדי לעלות. בריסטול משחקת רק על הכבוד, לכאורה לא אמור להיות קשה אבל ........מדובר בלידס וכשרונה האדיר לאיבוד עצמי לדעת. אין פלא שהאוהדים עושים במכנסיים לקראת המשחק הגורלי.
    די להתעללות באוהדים ! אנו רוצים 3-0 במחצית!  :aaarse:
     
    Last edited: May 6, 2010