פורטו אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Reyes, ‏24/2/04.

  1. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ואם הוא היה נותן לו אגרוף באף והוא היה ממשיך לעמוד? גם אז זה לא שווה אדום? אולי זו הייתה צ'פחה קטנה, אבל זו הייתה מכה לא ספורטיבית, מיותרת ובוטה. זה שווה אדום. מקאללה קיבל את הצהוב שמגיע לו על ההצגה.
     
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,132
    לייקים שהתקבלו:
    8,477
    עזוב הויכוח איבד כיוון אם אתה מביא דוגמא של אגרוף לאף כהשוואה לצ'פחה המסכנה הזאת.
     
  3. Javier Zanetti Member

    הצטרף ב:
    ‏24/11/03
    הודעות:
    837
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Barcick תקטין בבקשה את הפוסטר הזה בחתימה שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
     
  4. שגיא Guest

    אני חייב לציין שהופתעתי ואני ממשיך להיות מופתע כל פעם מחדש מהקבוצה שבנה דידייה דשאן במונאקו. איזה אמביציה, איזו נחישות, פשוט כיף לראות אותם משחקים. הקורבן התורן היו הפעם הכחולים של אברמוביץ'. תוצאה של 1-1 הייתה מצויינת עבור צ'לסי, וגם 2-1 לא היה כלכך נורא, אבל השער השלישי הפך פה את הסיכויים שעכשיו כבר נוטים יותר לכיוון של הצרפתים. מוריינטס מלך השערים של הטורניר, עם שמונה כיבושים כמדומני, בתחילת העונה אמרו שאם הוא יניף את הגביע, אז זה יהיה בגלל שהוא ישאר במדריד, אבל בסופו של דבר הוא כבר לא רחוק לעשות את זה דווקא עם מונאקו הצנועה...

    נראה מה יהיה הערב, שום דבר כבר לא יפתיע אף אחד....
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,132
    לייקים שהתקבלו:
    8,477
    שום תוצאה כבר לא מפתיעה ואני בטוח גם שאתמול הניצחון של מונאקו לא הפתיע אף אחד. כי קבוצה שהעיפה את ריאל מדריד מסוגלת לנצח כל קבוצה. אני מאוד ישמח שאם צ'לסי לא תיקח את התואר אז שזה יהיה מוריינטס, אני מאוד מעריך את הסקורר המדהים הזה ואמרתי בכל הזדמנות שהוא סקורר אחד הטובים בעולם גם בתקופה שהוא התייבש על הספסל של ריאל מדריד וכמה צחקו עליי.. (בני....). מוריינטס הוכיח השנה שהוא סקורר בין הטובים שיש אם לא הטוב שביניהם והשער שלו זה שער של אחד שיודע איך לסיים מול השער, ואת זה הוא עשה כמו גדול. מגיע למוריינטס אחרי היחס שקיבל ממדריד להניף את גביע האלופות. וזה מבטיח לו שלשבת על הספסל בשנים הקרובות הוא לא יישב. אם ריאל תמשיך להתייחס אליו כשחקן ספסל (אם זה יקרה הם פשוט טיפשים) אז אני בטוח שלא חסרות קבוצות שירצו את השחקן הענק הזה.
     
  6. John Barnes Member

    הצטרף ב:
    ‏21/1/04
    הודעות:
    2,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תספידו את צ'לסי, כלום לא סגור (אני לא צריך להזכיר איך מונאקו עלו לחצי גמר).
    מונאקו מביאה את התשוקה הצרפתית לכדורגל, וזה מה שכל כך יפה במשחק שלה תענוג לראות אותם על המגרש. השחקנים שלה לא מפסיקים להלחם ( עבודה טובה , דאשן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) על כל כדור ולא מפסיקים לרוץ
    פשוט פנטסטיקו.
     
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,132
    לייקים שהתקבלו:
    8,477
    טוב אז צ'לסי מונאקו חלק א' נגמר היום מתחיל חלק א' של החצי השני בין פורטו לדפורטיבו לה קורוניה.

    פורטו- דפורטיבו לה קורוניה-- דפורטיבו מגיעה לפורטו למשחק הכי חשוב שלה בהיסטוריה, טוב לפחות באירופה. דפורטיבו מגיעה לשלב הזה בפעם השנייה בהיסטוריה שלה אבל הפעם זה שונה ממה שהיא הייתה רגילה, היא במצב בכלל לא נחות ובמצב שמצפים ממנה ליותר. פורטו שזכתה בגביע האלופות בשנת 1997 לא שינתה בגדול את הסגל שזכה עונה שעברה בגביע אופ"א ובקבוצה מאוד מאמינים ביכולת של הקבוצה להביא לפורטוגל את הגביע האמיתי. 2 הקבוצות נתנו לשחקני המפתח שלהם מנוחה בסוף השבוע החולף ודי שילמו את המחיר, דפורטיבו סיימה בתיקו 1-1 נגד ויאדוליד ופורטו סיימה בתוצאה מאופסת נגד ביירה- מאר. מעניין לגלות שלפורטו יש מאזן איום נגד קבוצות ספרדיות, 7 ניצחונות מתוך 27 מפגשים מתוכם 5 ניצחונות בבית מתוך 13 משחקים, לראייה אפשר לראות שההפסד היחיד שלהם העונה היה לריאל מדריד בפורטו. מנגד דפורטיבו תתמודד היום לראשונה נגד קבוצה מפורטוגל במסגרת ליגת האלופות. בפורטו תמיד יש חלוצים טובים, זה התחיל בפרננדו גומז ומאריו ז'ארדל המשיך בפוסטיגה ודרליי והיום החלוץ התורן הוא בני מקארתי. למקארתי יש העונה 17 שערים בליגה ועוד 4 שערים בליגת האלופות מתוכם כמובן הצמד המפורסם נגד מנצ'סטר יונייטד. סרג'יו קונססיאו לא יכול לשחק באירופה, קרלוס סקראטריו נפצע באימון ולא ישחק וחוץ מזה יש למאמן חוסה מאוריניו סגל מלא ובריא. גורג' אנדראדה הבלם של דפורטיבו לה קורוניה הגיע לקבוצה בעונת 2002/03 מפורטו ויודע טוב מאוד עם מי יש לו עסק. אלברטו לוקה נפצע קליל ובינתיים הוא עדיין מועמד להרכב אבל במידה שלא יוכל לפתוח פראן יחליף אותו. מוניטיס, אמביסקה ופאבלו אמו כולם פצועים ולא יצאו עם הקבוצה לפורטוגל.
    הרכבים משוערים:
    פורטו: ויטור בהאיה, פאולו פריירה, ג'ורג' קוסטה, ריקארדו קרבאליו, נונו ואלנטה, קושטיניה, מאניצ'ה, דקו, אליניצ'ב, קרלוס אלברטו ומקארתי
    דפורטיבו: מולינה, מנואל פאבלו, אנדראדה, נאייבט, רומרו, סרג'יו, מאורו סילבה, ויקטור, ואלרון, לוקה ופנדיאני
     
  8. dror_khayat Member

    הצטרף ב:
    ‏23/11/03
    הודעות:
    133
    לייקים שהתקבלו:
    2
    הלוואי שמונאקו תזכה בצ'מפיונס.אני כל כך אשמח,בהחלט מגיע להם.רק אני מקווה שאם אכן זה יקרה,אז שהקבוצה לא תתפרק בעונה הבאה(הקבוצה עדיין במשבר כלכלי חמור).אם מונאקו השנה זוכה ובשנה הבאה מחזיקה מעמד היא עוד תוכל אולי,ואני מדגיש אולי,להיהפך לקבוצה הטובה באירופה ואף לסופר קבוצה,כמו אלו מהעשור הקודם(אייאקס של ואן חאל,מילאן של קאפלו,יובה של ליפי...).בינתיים אולי זה נראה ממש ממש מופרך אבל מי יודע?תראו כמה שהקבוצה הזו התחזקה השנה.עם עוד קצת ניסיון,בטחון ועבודה קשה לכו תדעו כמה הקבוצה הזו עוד תתחזק בשנה הבאה.כמובן שכל דבריי אינם רלוונטיים אם הקבוצה תתפרק,אך אני מאוד מקווה שזה לא יקרה!
    ההישגים של מונקו העונה,עד עכשיו,ותחת התנאים הנוראיים שהקבוצה נמצאה בהם העונה,פשוט מעוררים הערצה.קבוצה יפייפיה שיכולה לשמש מודל לחיקוי לקבוצות רבות באירופה.
     
  9. LiverpoolFan Member

    הצטרף ב:
    ‏10/4/04
    הודעות:
    118
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חוץ מהשער עד דקה 65 מונקו לא היו שוים כלום!
    צ'לסי עוד תעבור אתם תיראו...
    הגמר יהיה צ'לסי-פורטו
     
  10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏18/9/03
    הודעות:
    7,794
    לייקים שהתקבלו:
    191
    מין:
    זכר
    אל תספיד כל כך מהר את לה קורוניה ואת מונאקו. ואם מונאקו לא היו שווים כלום עד הדקה ה-65 איך זה שהם לא ספגו את השני מצ'לסקי? ואיך זה שהם הבקיעו עוד שניים לרשת של אמברוסיו ועוד בעשרה שחקנים? לא שאנ אומר שאן לצ'לסק סיכוי לנצח... אדרבה אני חושב שבסטמפורד ברידג' יש לצ'לסי יותר סיכויים לנצח. אל תספיד את מונאקו היא עוד תפתיע אותך.
     
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נכון,היה מגיע לו צהוב על ההצגה
    אבל אם מה שזיקוס עשה לו שווה היה אדום אז היה מגיע גם לו אדום על ה"סטירה" שהוא הביא לזיקוס.

    מונאקו קבוצה גדולה,ואיזה חילוף של נונדה....נגיעה ראשונה וגול.

    ומחצית ראשונה מונאקו היו יותר טובים,אני לא יודע על מה אתה מדבר,צלסי היו חלשים אולי היו להם 20 דקות טובות במשחק.
     
  12. Gary Neville Member

    הצטרף ב:
    ‏15/4/04
    הודעות:
    10
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הגעיל אותי לראות את מקאללה ודסאיי אתמול, ואני מקווה שאופ"א תפעל בשכל ותשעה את דסאיי, ואולי גם את מקאללה...
    אם לא משעים את דסאיי ל3 משחקים זה שחיתות
     
  13. Max Member

    הצטרף ב:
    ‏18/11/03
    הודעות:
    983
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לגבי המשחק היום, אני אומר שפורטו מנצחת, ואני דווקא בעד לה קורוניה, אבל פשוט אלי אוחנה אמר שדפו לוקחת, אלי אוחנה כל הזמן טועה אז אני אלף גם הפעם נגדו ואהמר על פורטו, נראה איך ייגמר ההימור נגד אוחנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
     
  14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏18/9/03
    הודעות:
    7,794
    לייקים שהתקבלו:
    191
    מין:
    זכר
    לדעתי לה קורוניה דווקא תנצח את פורטו. קבוצה שניצחה את אלופת אירופה (לשעבר) 4-0 בלי שהיא תוכל להגיב לי זה מספיק. פורטו עלתה בצורה פחות משכנעת, 2-2 נגד ליון במשחק השני ובראשון 2-0.
     
  15. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    במשחק שכזה, אי-אפשר לצפות לכדורגל שמתבססות באופן מוחלט על הפליימייקר שלהן, לפחות בכל הקשור להתקפה. במחצית הראשונה, המשחק הכסחני מנע מדקו וואלרון להראות את היכולות שלהם. במחצית השנייה, בחר חוזה מאורניו לוותר על בניית המשחק מסודרת, והכניס את יאסקלעכגלחכג במקום דמיטרי אנליצ'ב הזריז והטכני - מכאן, היה ברור שפורטו תשחק על הגבהות לרחבה. דווקא במצב זה, כאשר פורטו משחקת לידיים של דפורטיבו, ציפיתי ליותר תעוזה מאירורטה. אך, משום מה, ואלרון קיבל הוראה להשאר קרוב יותר לסרחיו גונזאלס מאשר לפנדיאני. יש לי הרגשה שהגליסיאנים יכלו לחזור עם תוצאה נוחה עוד יותר הבייתה.
    אנשי המשחק שלי הם סרחיו ומאורו סילבה, שעצרו את דקו והתומכים שלו, וכפו על פורטו משחק סתמי של הרמות לרחבה.
    ואגב, גם הפעם אני אלך בדעת האנטי על החלטת השופט - לא היה פנדל בדקה האחרונה, ומרק צדק לחלוטין. ראו בבירור שהשחקן של פורטו (לא זוכר מי זה כרגע) משך את הרגל שלו בעצמו (שימו לב שזה לוקח לו כשנייה לעשות כך). הנגיעה של פאבלו לא באמת פגעה בו או הפריעה לו. דווקא החרקת אנדראדה לא הייתה מוצדקת לדעתי. זו הייתה בסך הכל מכה ידידותית שכזה.
    והערה אחרונה - מאוריניו הזה טיפוס מרתק. שימו לב להתנהגות שלו על הספסל. המאמן הכי אקסצנטרי באירופה.