Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,636
    לייקים שהתקבלו:
    6,343
    הרדסקינס תמיד מבזבזים כסף, אבל משום מה דווקא בעונות שהן לא אמורות לבלוט הן מצליחות. כך לפחות ההרגשה שלי. בכל מקרה הקבוצה כן אמורה להשתפר לנוכח העובדה שעכשיו יש להם QB קצת יותר טוב מג'ייסון קמפבל שכבר 3 שנים למעשה לא מתקדם.
     
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    אני גם אף פעם לא הבנתי מה חלק לא מבוטל בקהל של פילי (אחד הקהלים הקשים והתובעניים בליגה, אבל גם אחד הגדולים והאוהבים, זה כנראה חייב לבוא ביחד) רוצה ממק'נאב. תמיד הוא היה מקבל שם שריקות בוז מחלקים מהקהל כשהעניינים בקבוצה היו קצת יוצאים משליטה. אני מניח שהם מאוכזבים מה"לוזריות" שלו ברגעי האמת בפלייאוף, אבל כמה קוורטרבקים מתגלים כלא "לוזרים" בפלייאוף? בכל שנה יש רק זוכה אחת... אני מניח שדרייב הסיום המפורסם בסופרבול ההוא נגד ניו-אינגלנד, עם ההקאות ועם האאוטינג הציבורי ש-TO עשה לו אחר כך, הוא אחת התורמים העיקריים לעובדה שיש אנטי מסוים נגד הבחור בפילדלפיה.
    בשבילי הוא ה-QB השחור הכי טוב בהיסטוריה.

    האיגלס נכנסו ל-mode של ריבילדינג עם חשיבה על העתיד, מה שאף פעם לא עשו וכנראה גם אף פעם לא יעשו בוושינגטון הרקובה. הם רואים את קווין קולב באימונים כבר כמה שנים, והצוות המקצועי שם כנראה ראה מספיק באימונים האלה כדי להאמין שיש לו את זה. זה מהלך שמזכיר את מה שהפאק עשו עם פארב ורודג'רס. אני מניח שגם לקולב העונה הבאה תהיה עונה לא קלה, כפי שהעונה הראשונה של רודג'רס היתה קשה לפרקים, ושפילי אכן לא תגיע לפלייאוף, אבל יכול להיות שבטווח הארוך הם עשו מהלך טוב. only time will tell.

    בשביל הרדסקינס כמובן שמדובר במהלך לטווח קצר בלבד, כרגיל בלי שום חשיבה על העתיד, אבל המהלך הזה בהחלט ישפר אותם בטווח הקצר והופך אותם לקונטנדרים רציניים. לפחות על הנייר (עם דגש רציני על זה כשמדובר בכזה פרנצ'ייז חולה) יש להם את כל הכלים כדי לדבר חזק בשנה הבאה. מינסוטה עשו מהלך דומה עם פארב וזה הצליח להם. דונובאן לא רחוק מהשיא שלו ויש לו עוד כמה שנים לתת, אין סיבה שזה לא יעבוד גם כאן.
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,636
    לייקים שהתקבלו:
    6,343
    איתי, אני לא חושב שאפשר להשוות בין שני ה-QB. פארב איכשהו שחקן יותר טוב מהבחור שכרגע הגיע לרדסקינס. אגב פארב כבר פרש? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

     
  4. Hakeem Nicks Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/09
    הודעות:
    1,400
    לייקים שהתקבלו:
    230
    עוד חיזוק טוב לליונס בדמותו של רוב סימס, הגארד מהסיהוקס שכבר הרבה זמן היה מקושר לדטרויט. הליונס משפרים עוד אספקט ואני בהחלט מקווה שהם ישיגו יותר נצחונות העונה. אני חושב שהם יכולים להשתקם עם בחירות נכונות וניהול טוב בשנים הקרובות, בדיוק כמו היוסטון טקסאנס לפני 5 שנים. למועדון הזה יש מוח. בורלסון, ואן דן בוש, סימס ועוד בחירות דראפט - הליונס יהיו טובים יותר השנה.

    וגם - הראמס מכינים את הקרקע לבראדפורד? מארק בולג'ר שוחרר.

    ועוד אחד - וואו, בסקר בוואלה, ששואלים בו האם הצעד של האיגלס היה נכון, הדעות חלוקות - נכון לעכשיו 57 אמרו שכן ו-57 אמרו שלא.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/4/10
  5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    יש דיווחים שהסקינס הציעו לפילי בהתחלה את אלברט היינסוורת' בתמורה למק'נאב. ופילי דחו את ההצעה הזו. כולם השתגעו אני אומר לכם.

    יש גם דיווחים על זה שהבילס מעוניינים בג'ייסון קמפבל. אני אומנם חושב שג'ייסון קמפבל הוא שידרוג לעומת הקוורטרבקים האחרים בסגל שלנו, ויכול בהחלט להיות ה-no. 1 שלנו אם הוא יגיע, אבל לדעתי אין טעם למהלך כזה כל עוד קו ההתקפה שלנו נראה כפי שהוא נראה. גם פייטון מאנינג לא היה מצליח בתנאים האלה.
     
  6. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אני ממש לא מרגיש כמו רובכם. אומנם היה נדמה שמדובר בהכנת קרקע מכוונת מתוך הנהלת האיגלס - אבל כפי שרוב הכתבות שפורסמו בעניין בשבועיים האחרונים טענו, לאיגלס לא הייתה ברירה וטרייד על מקנאב כבר באוף סיזון הנוכחי היה צעד לא פחות ממתבקש.

    לקבוצה כמו פילי אין את הפריווילגיה של מיאמי או סיינט לואיס שפשוט נמחקו לכמה עונות מהמפה - האוהדים שלהם ישרפו את המועדון. מקנאב לא יביא לאיגלס סופרבול, הוא אפילו לא יביא אותם למשחק על הזכות להשתתף בסופרבול. הוא הוכיח את זה מעל ומעבר לכל ספק בתקופה שלו בירוק איכס שלהם. הם שיפרו את הקווים שלהם בכסף גדול וזה לא עבד, הם הביאו ריסיברים גדולים וזה לא עזר, הם ניסו ללכת על עוד ראנינג בק ככלי התקפי ואפילו גייסו את שיטת הווילד קאט. נאדה. אז מה בדיוק אמור להשתנות דווקא העונה? מישהו עדיין מחכה שג'קסון יגדל אונה ימנית?

    האיגלס היו חייבים ללכת הלאה והיו חייבים להעיף את מקנאב כדי לעשות את זה. יש להם עכשיו גם קווטרבק עתידי בפוטנציה ואפילו אפשרות לוותר עליו באמצע העונה וללכת עם ויק מאחורי הסנטר. הסיכוי שלהם להתקדם לדעתי זהה לזה שהיה לפילי עם מקנאב כפרנצ'ייז פלייר.

    זה שערכם של שחקנים תחת חוזה הוא משהו בין לא קיים לאפסי - זה משהו שנצטרך להתרגל אליו כי בעידן הפרי אייג'נסי אין לשחקנים חתומים שום ערך. פוטבול זה הספורט שבונה הכי רחוק קדימה ובכזה ספורט לשנתיים אין שום משמעות. אז מחכים שנתיים לשחקן שישתחרר מהחוזה שלו...

    אגב, לדעתי מי שתסבול הרבה יותר מהטרייד הזה היא וושינגטון שלא בנויה למערכת הציפיות שמקנאב יביא איתו. אין לו למי למסור (עם כל הכבוד לסנטנה מוס) ואני גם לא רואה אותו מנצל בצורה חכמה מדי את העובדה שיש לו ועידת רצים ששווה 2000 יארד על הקרקע. הוא בא להוכיח לכולם שהוא עדיין לא סוס מת, וכרגיל ייכשל גם בזה. חפיף, סניידר ישלם.
    עוד שנה וחצי הוא הולך לעשות בייביסיטר לג'מארקוס ראסל בחור השחור.
     
  7. Hakeem Nicks Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/09
    הודעות:
    1,400
    לייקים שהתקבלו:
    230
    נשאל אותך ככה - קולב או ויק יכולים להוליך את האיגלס לסופרבול? ולמה זה חייב להיות תלוי ב-QB? למה לא להגיד שההגנה זקוקה לשיפור? מקנאב הוא מנהיג, הוא עושה דברים גדולים, מה אין לו שיש לרות'לסברגר או למאנינג, QB'S שזכו בסופרבול?

    הוא בא להוכיח לכולם שהוא לא סוס מת? אפשר לחשוב שהוא רצה את הטרייד הזה. ואם הוא היה נשאר בפילי - היית חושב שהוא עדיין היה רוצה להוכיח זאת?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/4/10
  8. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    נענה לך בשאלה אם לא אכפת לך כי זו התשובה הכי טובה - ועם מקנאב פילי מגיעה לסופרבול?

    מה אין לו שיש לביג-בן ומאנינג (אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שאתה לא מדבר על האחות המכוערת לבית מאנינג, אלא על גרסת הפרובול של המשפחה) - התשובה היא כמובן, זוג ביצים ויד שלא רועדת כל פעם שמישהו בקהל אומר בחצי שיעול "מאני טיים".

    הוא לוזר בעצמותיו והוכיח את זה בכל פעם שרק נתנו לו צ'אנס.

    מה שאני חושב לא רלוונטי, אבל אם תשים לב, מאז פרשת TO שכמובן כמייטב המסורת הסתיימה בכישלון - מקנאב מדבר לא פעם על רצון להוכיח לקהל שהוא אכן הפרנצ'ייז פלייר שהם חושבים שמגיע להם.
     
  9. Hakeem Nicks Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/09
    הודעות:
    1,400
    לייקים שהתקבלו:
    230
    יש שתי גרסאות פרובול למשפחת מאנינג.

    ואם התכוונתי לאח הקטן - מה הבעיה? מה הוא עשה לא נכון בגמר נגד הפטריוטס?

    אתה לא חושב שמקנאב רצה להוכיח לאוהדים שהוא פרנצ'ייז פלייר בגלל יחסיהם אליו? כלומר, הם תמיד אומרים שהוא לא מספיק טוב, נכון? אז למה שהוא לא ירצה להוכיח להם שהוא יכול יותר (למרות שאני אישית לא מבין מה לעזאעזל הם רוצים ממנו)?
     
  10. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    עשה לי טובה בוא נשמור את הבדיחות על איליי לעונה עצמה.

    זה שמקנאב רוצה להוכיח את עצמו לאוהדים זה אחלה, רק שהוא מנסה לעשות את זה כבר יותר מעשור וברוב המקרים - נכשל. רוב הפעמים, באשמתו הישירה.
     
  11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    מהההההה?!?!

    קירק, תן לי קצת הסברים. סיבוב חמישי? באמת? זה כל מה שיכולתם להוציא עליו?
     
  12. Hakeem Nicks Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/09
    הודעות:
    1,400
    לייקים שהתקבלו:
    230
    מה לעזאעזל?!??!!?!?

    איך רקס ריאן צוחק עכשיו בטח.
     
  13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    צודק אוצ'וסינקו. מעניין אם הג'טס היו מצליחים להרכיב קבוצה כזו אם היתה העונה תקרת שכר.

    תוחזר התקרה לאלתר!
     
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    85 צריך לשתוק ולהגיד תודה שהג'טס לא קיבלו את ברנדון מארשל על בחירה כלשהי.

    הולמס אחלה רסיבר אבל כבר הרבה זמן שבהיינס פילד מחכים לפריצה משמעותית שלו שלא מגיעה. המחיר ברצפה כי בכל זאת מדובר בנורמות ההזויות שהתרגלנו אליהן בליגה, וגם העובדה השולית שעם סאנטוניו אי אפשר לדעת עם כמה גרם הוא עלול להיתפס ומתי...

    מה שאותי מעניין זה מה הסטילרז מתכוונים לעשות עם התופסים. מייק וואלאס הוכיח את עצמו בעונה שעברה וכנראה יתפוס את המקום אחרי הקוריאני, אבל מעבר לזה שממה ושיממון. לימאס "35435 השמטות" סוויד זה לא פיתרון ויש גבול גם למה שביג בן יכול לעבוד איתו.

    האמת היא שעם קצת מזל דז בראיינט עשוי להתגלגל אליהם עד הבחירה ה-18. חוץ ממנו אין רסיברים ששווים סיבוב ראשון בדראפט.
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,636
    לייקים שהתקבלו:
    6,343
    כנראה שבפיטסבורג בונים עכשיו יותר על מייק וואלאס מאשר על הולמס שלאחרונה גם הסתבך עם כל מיני שמועות (בספורטסנטר ב-ESPN דיברו על זה שהוא השליך לכאורה כוס לעבר אישה באיזה מועדון לילה). ממה שהבנתי לסטילרס יש שם טוב והיות שגם רוטליסברגר עסוק בכל מיני פרשיות מיותרות אני מניח שהסטילרס מעדיפים עכשיו לתת את המפתחות לוואלאס.

    והג'טס? בונים שם קבוצה נחמדה, לא?