ליגת ווינר 2009/10

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י COYS, ‏16/10/09.

  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    מכבי חיפה בכדורסל וג'ף רוזן זו חידה בעיניי. מבחינה מקצועית אין ספק שמדובר בקבוצה מספר 2 בארץ בכל הקשור לליגה בשנתיים האחרונות כשהיא הרבה יותר טובה מהפועל ירושלים לצורך העניין, כשבשנה שעברה הסיבה היחידה שהיא לא היתה במשחק האליפות עד השניה האחרונה היתה השופטים ורכבת הזרים המגעילה של מכבי. מה שכן לא ברור לי ג'ף רוזן, לאן הוא שואף ללכת עם הקבוצה, לאליפות? לשחק באירופה ביורוקאפ או יורוליג כל שנה ולדאוג שיהיה עוד מקומות לכדורסל הישראלי? אולי הוא רוצה שקודם כל יגדילו את רוממה ללמעלה מ-5000 מקומות שזה התקן ליורוקאפ ויורוליג בשביל להגדיל את התקציב וללכת בכל הכוח גם על הליגה ואירופה? כי מבחינת זרים ג'פרסון וריץ' זה מכרה זהב ובחיפה צריכים לשמור עליהם גם אם זה אומר להגדיל את התקציב וגם להביא זרים איכותיים, מה שכן אבי אשכנזי עושה שם עבודה מעולה וזה נראה שהקהל של מכבי חיפה כדורגל לאט לאט מגיע ומתחבר אל הקבוצה (כמו שצריך) אבל ג'ף רוזן לא בדיוק מדבר איתנו על מה הוא רוצה ומה הקבוצה רוצה...

    בנוגע להפועל ירושלים, אני כבר איבדתי את הכוח לנסות להבין מה הולך שם, כנראה שרק שביום שיהיה שם ארינה של 10 אלף איש ויעבירו את הבעלות לרענן כץ אולי יהיה שם משהו מסודר ויוכלו לחלום שם על אליפות, אז כנראה כשיהיה ארינה גדולה יהיה שווה לעשות סדרות כי זה יראה רציני...
     
  2. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תשמע עומר אני חושב שבחיפה מנסים לפתח מסורת לאט לאט ע"י בניית
    בסיס לקבוצה. אני חושב שהם די מצליחים, אבל הם חייבים להתרומם
    יותר בשנים הבאות בשביל שלא יקרה להם מה שקרה להפועל ת"א
    בתחילת העשור, להפועל חולון, אשקלון ונהריה שכולן היו קבוצות צמרת
    שחלקן גם רצו באירופה ונפלו בין הכסאות איפשהו.
    השאלה מתי לרוזן ימאס והוא יבין שההשקעה לא כדאית, כמו שקרה לולדימיר
    גוסינסקי בהפועל ת"א, מיקי דורסמן וכו..

    שיפוץ רוממה זו התחלה טובה. הם חייבים לכוון ליורוקאפ לפחות
    בהתחלה. לדעתי אגב אשכנזי עושה עבודה יפה, אבל הוא מאמן שתמיד בעט
    בדלי המלא ולא הצליח יותר מכך.

    בהפועל ירושלים כבר יש את המסורת בניגוד לחיפה.
    אבל כידוע, כל עוד שלא יהיה להם אולם
    רציני הם לא באמת יצליחו להתחרות במכבי כמו שצריך.
     
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    הייתי אתמול במשחק של הפועל גלבוע מול עירוני נהריה ודווקא די נהנתי. קודם כל, הקהל של הפועל גלבוע השתפר מאוד וזה נראה שתוך כמה שנים, אם יבנו שם יציע נוסף, הקבוצה תוכל להתחרות בצמרת בכבוד כל שנה.

    עודד קטש מסרס ברוב הזמן את הקבוצה שלו. יש לו גבוהים נורא איכותיים והוא לא משתמש בהם מספיק (מרכוס קאזין עם עוד משחק מלא על הספסל). רוב המשחק מבוסס רק על הקלעים וזה לא מתאים לקבוצה שמתיימרת להיות קבוצה גדולה. אין דבר מתסכל יותר מלראות את גל מקל חודר, מגיע עד לסל ובמקום לסיים את זה בצורה הפשוטה ביותר, מעיף בלי כתובת כדור אחורה. זה נראה כאילו הוא מתוכנת ולא מסוגל להגיב למצבים חדשים שקורים לו במגרש.

    אם לסכם את המשחק בקצרה: עודד קטש עלה עם החמישיה הטובה ביותר שאיתה הוא יכול להתחיל משחקים, כזו שמאפשרת לו לעשות לאחר מכן כל מיני שינויים (לא דבר של מה בכך עם החוק הרוסי), הקבוצה דרסה, אחרי זה נכנס גל מקל, הקבוצה כמעט איבדה את המשחק, אך בסופו של דבר החמישיה הראשונה דאגה תוך דקה להבטיח את הנצחון.

    לא יודע מה יהיה עם גל מקל, אבל אחרי שבעונה שעברה התלהבתי מהגיוון במשחק שלו, השנה אני מרגיש הרבה תסכול כשאני רואה אותו משחק. הוא הפך לשחקן שחושב לאט ושקוף מאוד.
     
  4. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא הפך לשחקן שלא מתאים לקבוצה שלו.
    מקל הלך בעניים עצומות אחרי האיש שהביא אותו להיות השחקן משנה שעבר במקום לעצור לחשוב שניה איפה הוא יתרום וישחק חלק משמעותי בהרבה במקום שצריך אחד כמוהו - בני השרון.
     
  5. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אגב מכבי חיפה ככל הנראה לא תשחק גם בשנה הבאה באירופה, מכיוון
    שאולם רוממה יהיה בשיפוצים, הקבוצה תאלץ למצוא בית אחר לעונה
    הבאה, ככל הנראה תצטרך הקבוצה לארח את משחקיה הביתיים באירופה
    בנהריה או בנוקיה מה שלא משתלם לבעלים.
     
  6. piston Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/08
    הודעות:
    1,965
    לייקים שהתקבלו:
    3
    במידה והם יבחרו לשחק בנוקיה, לדעתי הם חייבים כן להשתתף במסגרת אירופית במידה ויזכו בעמדה המוליכה לשם.

    אי אפשר להוות אלטרנטיבה מבלי לשחק באירופה. כך בונים את המסורת הדרושה לכך, כך ובהתמדה.
     
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אני לא רואה את חיפה משחקת ביורוקאפ ומארחת בנוקיה זה לא יקרה כי לא יבוא קהל...בשביל לשחק בנוקיה צריך להעמיד פה קבוצה בכל כך הרבה כסף כדי שהקהל שגם ככה הוא חדש בחיפה עבור מכבי חיפה, יבוא עד לת"א, מה גם שזה לא יורוליג, ואם זה היה יורוליג זה היה משנה, ובכל מקרה אני לא רואה בעיה עבור מכבי חיפה לארח בנהריה, סך הכל אולם חביב של 3000 מקומות מה גם שנהריה לא רחוקה מחיפה ואם יעמידו אוטובוסים והסעות הקהל יבוא בהחלט.
     
  8. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
    http://img682.imageshack.us/img682/8502/16164492.Xxx
     
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אם הפועל ירושלים מפסידה פה היא תהיה במצב מסובך כי במידה וגלבוע גליל תנצח את רמת גן, ירושלים במידה וגלבוע גליל תנצח את המשחק במחזור האחרון, ירושלים תמצא את עצמה במקומות 4-5, מה שאומר משחק מול ברק נתניה, שניצחה אותה בכל 3 המגשים העונה, כשבמידה והקבוצות יסיימו באותו מיקום היתרון יהיה שייך לנתניה, כשיתרון הביתיות אצלה. ולא רק זה, במידה והיא תעבור אותה ותעפיל לפיינל פור, היא תפגוש את מכבי בחצי הגמר...בנוגע למכבי חיפה יש לה 2 משחקים חשובים, ניצחון שלה והפסד של ירושלים יבטיח לה את המקום השני, והיא נראית כמי שבדרך להיות בשמחק הגמר גם השנה.
     
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    לא יאומן. האולם הזה מכושף.

    דנילו פינוק ומרקו קילינגסרוות' עם עוד משחק גדול. אריק אלפסי עשה אחלה מהלך בכך שנתן לאלירן גואטה דקות רבות, שמבחינתו החזיק לו עם הגנה גדולה על פי ג'יי טאקר.

    אין על הקבוצה הזאת! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
     
  11. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,648
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    אני חולה על מכבי נתניה, איזה משחק ענק, דנילו פינוק ומרקו קילינגסרוות' השחקנים הטובים בליגה ולא פלא שהם מחזיקים את הקבוצה יחד עם טוני וושהאם, שמוליק ברנר שחקו נשמה אמיתי עם הגנה אדירה ו-5 חטיפות.

    תשאלו את מכבי, ירושלים וגליל
    ישורון זה לא מבצר זה גיהנום
    ומי שלא קופץ כחול !
     
  12. שלו Guest

    יניב גרין לא ימשיך במכבי ת"א העונה הבאה
    מכבי ת"א פתחה בהכנות לעונה הבאה והראשון שייאלץ ללכת הביתה הוא הסנטר גרין. בכיר במועדון: "הוא לא הצליח אישית, מקצועית וחברתית"
    http://one.co.il/Article/156405.html
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/4/10
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    החלטה טובה של מכבי.
     
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    לא כל כך בטוח שזו החלטה טובה של מכבי תל אביב. גם אם יניב גרין פחות טוב מהסנטרים הזרים בליגה, העובדה שהוא ישראלי תגרום לו להיות מבוקש מאוד עקב החוק הרוסי. עודד קטש, למשל, ישמח מאוד אם יהיה לו כח כזה בצבע מבלי שיצטרך לוותר על צמד הרכזים הזרים שלו ובראיין רנדל. גם אריק אלפסי ישמח מאוד לתת למרקו קיליגסרוות' לשחק בעמדה 4 ולתת לו להתמודד עם מספרי 4, מאשר לתת לו להילחם בכל הגורילות שיש לקבוצות האחרות.
    השאלה היא כמה יהיה מוכן להתגמש בשכר, כי הוא לא שחקן זול ולמרבית הקבוצות אין כספים מיותרים לבזבז.

    yakov_y - שדרוג קטן לשיר (גם אני אוהב אותו):

    תשאלו בתל אביב, ירושלים וגליל
    ישורון זה לא מגרש, זה גהנום
    ומי שלא קופץ אדום

    לא לעניין לנקוב בשם 'מכבי', כי גם אנחנו משתייכים לאותה אגודה (אפילו שמכבי די נכחדה והאיחוד עם אליצור זה שהציל אותה).
    האדום יכול להשתנות בהתאם ליריבה, כמו עם בני השרון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אחרי העונה האחרונה אני מעדיף ישראלים שמסוגלים לתרום מאשר כאלו שהם ניצבים במשך כל העונה, עם כל הכבוד לא בשביל 6 דקות מול סיינה או פרטיזן מחתימים את יניב גרין, אם בשביל השכר שלו, הוא לא מסוגל לתת משחק 10-15 דקות טובות שמספקות מנוחה לגבוהים או יוצרות איזון בקרב הגבוהים בקבוצה, אז בשביל מה להחתים אותו?

    מכבי צריכים להביא ישראלים שישחקו, כיום בקבוצה יש רק ישראלי אחד כזה: גיא פניני. לא צריך את לימונד בשביל הליגה הישראלית, צריך ישראלים שישחקו גם בליגה הישראלית וגם באירופה, גם אם זה אומר שיהיו 3 ישראלים בכירים שישחקו גם פה וגם פה כל אחד מינימום 10 דקות בשלל עמדות. זה עדיין עדיף על מה שהיה השנה, ישראלי אחד שמשחק באמת, השאר סוחבים מגבות או עולים ל-20 שניות.

    לקראת הפלייאוף אני מאמין שאלה יהיו הסדרות:

    מכבי ת"א - בני השרון - דלג, דלג.

    מכבי חיפה - ראשון לציון - מכבי חיפה עברה משבר בתחילת העונה ויצאה ממנו מחוזקת, לפלייאוף היא מגיעה במומנטום מצוין ומספיקה יכולת של 50 אחוז מצד ג'פרסון, את ריץ' פלוס חג'ג' וקוז'י והם יהיו בנוקיה בחצי הגמר.

    גליל גלבוע - אשקלון - אם מורן רוט יהיה במיטבו עם תוספת של סניד וטולברט שיהיו טובים, אשקלון מסוגלת לקחת את הסדרה, כי גליל ממש לא יציבה.

    ברק נתניה - ירושלים - יהיה טוב עבור ירושלים אם תסיים את העונה פה, עם כל הכבוד, קבוצה בזיונית בליגה שלא מפסיקה להפסיד בבית, עם כל הכבוד ל-"הישג" באירופה, עדיף שתסיים את העונה עכשיו ותצא לבדק בית רציני. 3 פעמים ניצחה נתניה את ירושלים וזה לא פוקס או משהו, לנתניה יש נשמה השנה בקבוצה מה שאין לירושלים וחוץ מזה, אני רוצה לראות את פינוק בנוקיה בחצי הגמר, וגם איזה 2000-3000 אוהדי נתניה שיתנו צבע.

    העולות שלי לפיינל פור:

    מכבי ת"א, מכבי חיפה, ברק נתניה וגליל גלבוע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/4/10