באיירן מינכן 2009/10

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by ג'ובאני אלבר, Jun 27, 2009.

  1. דנידין Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    8,670
    Likes Received:
    0
    זה עוד מהקיץ כך. אין לו רצון לשחק אצלכם, הוא ביקש להשתחרר ולא נתנו לו. הבחור עוד שניה נכנס לבית חולים של דייסלר מרוב דיכאון. הגיע הזמן שתשחררו אותו למכון הפסיכיאטרי במדריד, שם יגמרו על הקרציה הקטנה סופית.
     
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    שכחתי שרוסט בהמבורג... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
    Last edited: Mar 26, 2010
  3. aloneli Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    3,364
    Likes Received:
    16
    כן גם אני שמתי לב שכולם חגגו חוץ מריברי. והבנתי שאם שחקן הרכב שלנו(שהוא לא פצוע) לא חוגג שער עלייה לגמר הגביע הגרמני הוא פשוט לא רוצה להיות אצלנו ופשוט סופר את הדקות בדרך לספרד....
    עוד אפשרות יותר אופטימית זה שהוא לא היה שמח כי הוא ציפה שרובן ימסור לו כי ריברי היא גם חצי חופשי..

    הגיע הזמן שריברי יניח את האגו שלו בצד ויפרגן וישמח בשביל רובן שבכושר הטוב בקריירה שלו,על מנת לנצח את יונייטד חייבים לשחק כקבוצה ולא כל אחד שיחשוב רק על עצמו.

    *אני רק מקווה שהצעירים שלנו(יש הרבה העונה) לא יקבלו פיק ברכיים כמו מול פיורה,כי במשחקים גדולים
    הצעירים לא במיטבם(לא מאשים או משהו) ונצטרך אותם רגועים ובריאים.

    בהצלחה לבאיירןhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  4. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    אני דווקא שם לב שהוא בא לברך,מניף ידיים מה לעשות לא היה חוקי להביא איזה זמר אורח ולהתחיל לדפוק שמה מעגלים, כמה נמוך אפשר לרדת ובכל זאת שבת שלום בווארים (;
     
  5. דנידין Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    8,670
    Likes Received:
    0
    דודי, מה קשה לך להודות שמתחילת העונה הוא תמיד מראה סימנים שלא איכפת לו והוא לא רוצה אתכם. מה זה פוגע לך בכבוד? אתה חושב שלנסות לכסתאח עליו ולהתעלם מהמציאות לא פוגע לך גם בכבוד? אל תגן עליו יותר, זה נראה ממש מגוכח.
     
  6. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    מגוכח או לא תלוי איך אתה מסתכל אבל אם כן אז לבריאות, אתה רק תבין דבר אחד הצורה של הכסאח עליו היא לא פרופורציונלית, ושלילית בלי שיפוט מלא של הסיטואציה כל יום, או שבוע מחדש!! זה מטריף וגורם לפעמים ודגש על שיש צורך להגן עליו בצורה לא פרופורציונלית(והכי גרוע זו ההיסחפות של לא מעט חבר'ה שבכלל לא יודעים למה הכסאח הזה מגיע אבל העיקר לבוא לזרוק עוד קרש למדורה אולי כי מכוער,אולי כי הוא,אולי כי הוא מנהיג של עם אחר,ואולי כי יש לו חלומות והוא כביכול לפחות לא פוסל אותם) סיבות אמנם מגוחכות אני מסכים אבל עליהום עוד יותר אז לפחות אנחנו מתואמים.

    ולעניינינו פרנקי הא אחד מ-24 והוא לא הנושא אז בואו נתרכז במאני טיימ days כדי לא לשמוט נקודות בליגה,ובד בבד לתת את ההופעה של הלייף נגד אלכס שבכל תוצאה בסופה של ההתמודדות ראשנו יהיה למעלה ובשביל זה צריך לרוץ כמו מטורפים,לשחק חכם,ושאלילת המזל תשלים את השאר.

    ומילה לסיום ההרכב היום זהה לזה שפתח מול שאלקה באמצע השבוע חוץ משינוי אחד שמטרתו ברורה אריאן 100% ליונייטד אז רובן כנראה היום בספסל לטובת ריברי(איזו םריבילגיה שבמדריד אפילו אין!!),ואם נופתע בסופו של דבר והמגה סטאר ההולנדי כן ייפתח כנראה שאוליץ' או אולי ולר יירדו לספסל, שיהיה בהצלחה מול הרוזנרים היום!
     
  7. FCBALS Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0

    כנראה בכל זאת אפילו ששיחק רק מחצית הוא לא ישחק בשלישי.

    אני כבר מתחיל לחשוב על משבר..., אני לא יודע אם אתם שמים לב לזה שכשרובן וריברי על המגרש שאר השחקנים כאילו מחכים לשני הסטארים שיעשו את העבודה, כאילו מובן מאיליו שרובן חייב להציל בדקה ה90 הלוואי ונחזור לשחק כמו המשחק ההוא בטורינו, בלי רובן ,בלי ריברי , עם המון נחישות והקרבה רעב להצלחות! היתה שם חבורה אמיצה!.

    מבחינתי לא משנה לי מי מה24 על המגרש העיקר שייתן את כל כולו לבאיירן להילחם, נגעלתי מהמשחק אתמול 20 דקות לסיום הגבהות לואן בויטן שעלה קדימה כמו קבוצה מליגה ב. פשוט זוועה, אם נשחק כך בשלישי נקבל שביעיה בראש, יונייטד במשחק בינוני מינוס פירקה 4-0 את בולטון. אלוהים ישמור יום שלישי.
     
  8. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    הבעיה שאתמול הפסדנו את המשחק, הפסדנו את הבכורה(!!), הפסדנו כנראה את השחקן הכי גדול שלנו העונה לקראת המפגש הכי גדול העונה, ויותר מכך הפסדנו את הזכות לשחק על התיקו בשבת הבאה בשאלקה משמע אחרי קרב מטורף שמצפה לנו בשלישי יכולנו לחזור לשאלקה לשחק על ה-0-0 שאופיה(של שאלקה) היה גורם למשחק להסתיים בלי יותר מדי לחץ שהולך וגובר על שחקני ההתקפה(ושאר המערכים כמובן) שלנו שהולכים ונגמרים\נשחקים ועכשיו כמובן הזכות לשחק מבוקר יותר, ורגוע יותר עוברת למגאת'.

    שיאו של המאני טיימ כאן, ואני עושה חישוב פשוט שאני בטוח שעושים אותו בדרגים שגבוהים ממני - ניצחון בשאלקה בכל מחיר על כל מחיר!!
     
  9. aloneli Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    3,364
    Likes Received:
    16
    לא מספיק שהפסדנו שני משחקים קלים יחסית(וכן שטוטגרט בבית זה משחק קל) ועוד הצורה שבה הפסדנו ע"י מהפכים שלא מתאימים לקבוצה ווינירית כמו באיירן.
    לא יודע מה איתכם אבל נמאס לי כבר מהפציעות האלה, ריברי השלים 90 דקות אולי איזה 5 פעמים בלחץ,ורובן נפצע לפחות 3 פעמים העונה וזה עוד לאחר שנכנס כמחליף.
    וכן שוב פעם אנו מגיעים למשחק שכולנו יודעים שזה הרבה יותר מרבע גמר ליגת אלופות בשבילנו אם הרבה חסרים:דמיקלס(בספק),רובן,גומז,שוונישטיגר(צהובים)-לעומת מנצ'סטר יונייטד שבדומה לבארסה בעונה שעברה אם סגל מלא ואפליו בלי פצוע אחד(אואן לא שחקן הרכב) ומוכיחים לנו איזה ווניריות הן לעומתנו שברגע החשוב של העונה הם פשוט בשיא.
    אנ לא ידוע אם ריברי יפתח(אם הוא בכלל יכול להחזיק יותר מ-5 דקות בלי להתעלף) אבל אני מקווה שנוכל לנצח כי באיירן הוכיחו לי ולא פעם אחת שמשום מקום אנו יכולים לנצח ולגרם :aaarse: ן לפרגי לבלוע את המסטיק.....
     
  10. 100%Bayern Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    537
    Likes Received:
    0
    לא אתם פשוט מבינים אל תהיו קטני אמונה ;]
    הפסדנו אתמול כי ואן חאל רוצה להראות לפרגונסון כאילו אנחנו חלשים ומסכנים זאת לוחמה פסיכולוגית שמנ יו יבואו בהרגשה שהם הולכים לנצח ואז אנחנו נתפוצץ עלייהם.
    חוץ מזה הפסדנו אתמול רק כדי לנצח את שאלקה כדי להוסיף עוד אווירה למתח ולמאני טיים.
    גם את רובן פצאנו בכוונה כדי להוכיח לכולם שאנחנו קבוצה טובה גם בלעדיו..

    כן ממש הלוואי וכל זה היה נכון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

    הינה משהו קטן שעשיתי כדי לחנם את האווירה ...

    http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs053.snc3/14100_1326637897255_1570158070_30771343_3521088_n.Xxx
     
    Last edited: Mar 28, 2010
  11. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
  12. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    חבר'ה, בואו לא ניסחף. ההפסדים האחרונים לשטוטגארט ולפרנקפורט עדיין לא מעידים על משבר. אני מסכים שבגלל ההפסדים חייבים, אבל חייבים (!) לנצח את שאלקה בחוץ אם רוצים את האליפות בהישג יד, עם זאת אני חושב שזה מאוד אפשרי. שאלקה לא יריבה כזו מפחידה, וראינו את זה בחצי גמר הגביע.

    יש מס' סיבות להפסד בשבת:

    * השחקנים היו עייפים - שיחקו 120 דק' רק 3 ימים לפני כן, עם כל הכבוד, הם בני אדם, לא מכונות. טבעי שיגיע הפסד לקבוצה כמו שטוטגארט, שהיא קבוצה עיקשת, וראינו את זה נגד בארסה (לפחות במשחק הראשון..).

    * הראש של השחקנים במשחק נגד מנצ'סטר - ראו את חוסר הדיוק, את חוסר הריכוז של החבר'ה באדום, וגם זה טבעי. משחק בליגת אלופות נגד מנצ'סטר, משחק שבו הם רוצים לנקום על הגמר ההוא, משחק שבו אפשר להחזיר את כח ההרתעה למועדון. כל אלה הם סימנים של משחק ענק שמצפה לנו, ולפני משחק ענק, מה לעשות, הראש שקוע במחשבות עליו, לא יעזור כלום.

    * ואן חאל עלה בלי הסטארים הכי גדולים שלו. עם כל הכבוד למחצית שנייה, קשה היה לבוא בטענות לנוכח המצב שנוצר. שטוטגארט כבשה שער סמוך לשריקה למחצית, ועלתה למחצית השנייה במומנטום. רובן התלונן על כאבים עוד אחרי המשחק נגד שאלקה בגביע. אלה לא תנאים אידאליים לשחקן...

    אני אופטימי. לדעתי מחר אנחנו נעלה למשחק מפוקסים ונשכח מכל הבעיות הקטנות שהתעוררו בליגה...

    חג שמח לכולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  13. igal Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    יש משהו במה שאתה אומר אבל זה לא מספיק בשביל להצדיק את ההפסדים האחרונים.
    למנצסטר יש לא פחות לחץ וגם היא כבר בראש של המשחק מולינו אבל היא בכל זאת מציגה כדורגל מבריק.

    בכל אופן בהחלט יש לנו סיכוי לא רע בכלל בתקווה שרובן יהיה כשיר,וההגנה תתפוס יום טוב(מה שלא קורה בזמן האחרון).
    אפשר להיות אופטימים...באירן יכולה לתפוס יום ולהתפוצץ על מנצסטר כמו מול יובה. בהחלט מסוגלים!

    בקשר לנקמה לא נראה לי שזה בכלל משחק תפקיד כאן...יותר מידי זמן עבר ולא נשאר אפילו שחקן אחד מאותו הגמר לא בבאירן ולא במנצסטר.

    שיהיה המוןןןן בהצלחההה!! שפרגסון באמת יחנק מהמסטיק שלו ,יותר מדי מתלהב בזמן האחרון.
     
  14. Ryan Giggs11 Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    1,923
    Likes Received:
    54
    "ולא נשאר אפילו שחקן אחד מאותו הגמר לא בבאירן ולא במנצסטר."

    גיגס?סקולס?נוויל?
     
  15. דנידין Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    8,670
    Likes Received:
    0
    על איזה נקמה אתה מדבר? כבר התנקמתם
    http://www.youtube.com/watch?v=sbcFM0Nw9bA

    כמה נקמות אתה עוד רוצה?