ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by REAL MADRID, Jul 10, 2009.

  1. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,088
    Likes Received:
    343
    אמארי האידיוט מקובע על השיטה של ה4-5-1, זיגיץ' המסכן סובל מכך כל העונה, מה הבעיה שלו לשחק עם 2 חלוצים ולתת לסילבה מנוחה פה ושם? ועוד במשחק קל כמו שמצפה לו השבוע...

    זיגיץ' כובש בכל פעם שמקבל הזדמנות כמעט, אבל עדיין לא נספר.
     
  2. RubberSoul Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    4,190
    Likes Received:
    697
    http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20100324/jimddi6.Xxx
    זה נגמר!

    התקשורת הספרדית משערת שאראגונס יחליף את חימנז בסביליה.

     
  3. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,088
    Likes Received:
    343
    איכס, למה אראגונס הקשיש? צריך מישהו שיהיה למשך שנים, ארגאונס לא בטוח יחייה עוד כמה שנים כבר.

    להביא מאמן צעיר, לאדורופ, ואלוורדה, מרסליניו. רק לא קשיש בן 70.
     
    Last edited: Mar 24, 2010
  4. ilia1 Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    אחד המאמנים היתי מת שהוא היה מחליף את אמאורי הזה!
     
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    בסביליה לא רוצים מאמן לחוזה ארוך , הם מעונינים במאמן רק עד סוף העונה (נשאר עוד חודשיים לסוף העונה , שימנו מישהו מהנוער וזהו למה לחפש מאמן בשביל זה) .

    אם עסקת ארגונס תיפול , לאודרופ ושוסטר המועמדים האחרים.
     
  6. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    ארגונס מעוניין לאמן נבחרת לאחר המונדיאל והרצון שלו עולה בקנה עם אחד עם רצונה של סביליה להחתים מאמן רק עד סוף העונה.

     
  7. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,088
    Likes Received:
    343
    מונצ'י וארגאונס נפגשים בשעות הלו ממש, לפי המארקה מונצ'י רוצה את ארגאגונס עד סיום העונה, ולא מעבר לכך. אני חושב שזה החלטה טובה עד סיום העונה, אי פשר לבנות על אראגונס כרגע לטווח ארוך.

     
  8. wayne-rooney Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    הנזק כבר נעשה. חימנז היה צריך לעוף בעונה שסיים במקום חמישי והודח בשמינית ליגת האלופות. הוא קיבל מחונדה ראמוס את הקבוצה הכי טובה שהיתה לסביליה בהיסטוריה, עם דני אלבס בעונתו האחרונה, פאולסן שהיה אז בכושר אדיר וקאנוטה ופאביניו בכושר שיא. באופן כללי סביליה של אז היתה אמורה להיות קבוצה שצריכה לרוץ לאליפות ובוודאי לעבור את פנר בשמינית הגמר.
    הוא אחד המאמנים הכי גרועים שאני זוכר שראיתי אי פעם. הוא הפך קבוצת כדורגל שמשלבת בין משחק נאה ולעוצמה פיזית, לקבוצה כבויה שמשחקת משחק כדורגל דוחה. האוהדים של סביליה שהיו בין הטובים באירופה, הפסיקו להגיע למשחקים. שחקני הרכש של חימנז נראו כמו פח זבל. הוא הביא מצרפת את רומריק שבספרד נראה כמו מוקיון מהלך, את זוקורה שנכשל בטוטנהם, ולא הגיע מגן ימני נורמלי. גם בפן המקצועי הוא הוכיח שהוא מאמן מהשורה הנחותה ביותר, כאשר כמעט בכול משחק חשוב של סביליה בניצחו הוא נכשל כישלון טקטי. הקבוצה איבדה את האופי שהביא לה, בין היתר, 5 תארים בשנתיים.
    הקבוצה נכשלה גם ברכש של ארונה קונה, ולאוטרו אקוסטה שהגיע ככישרון מבטיח בקושי שיחק. בקיצור, מדובר במאמן שנכשל כישלון חרוץ בכול אספקט אפשרי.
     
    Last edited: Mar 24, 2010
  9. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    ארגונס וסביליה לא הצליחו להגיע להסכמה בינהם וסביליה תחפש אחר מועמד אחר. המאמן המדרידאי אשר הוביל את ספרד לזכייה באליפות אירופה ב-2008 רצה לחתום עד לתום העונה ולעונה הבאה אך דל נידו מעוניין במאמן רק עד סוף העונה הנוכחית. השמועות מספרות שהסירוב של סביליה להחתים מאמן אל מעבר לעונה הנוכחית הוא הסכם עם גרגוריו מנזאנו, מאמנה של מאיורקה, לעונה הבאה. עכשיו כאשר מועמדו של ארגונס יורדת מהפרק, המועמדים שנותרו הם אנטוניו אלברז שהיה עוזרו של חואנדה ראמוס כמאמן הקבוצה ומיכאל לאודרופ שפוטר לפני כשנה מספרטק מוסקבה ומאז אינו אימן אף קבוצה.

    http://estaticos01.marca.com/imagenes/2010/03/25/futbol/equipos/sevilla/1269518779_0.Xxx
     
  10. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,088
    Likes Received:
    343
    החלטה מעולה. אי אפשר לבנות על אראגונס למשך שנים, דל נידו עשה את הדבר הנכון. בסה''כ צריך מאמן עד סוף העונה כרגע, שיוביל את סביליה לליגת האלופות, ושאולי יזכה גם בגביע נגד אתלטיקו. בקיץ כבר יהיה זמן למצוא מאמן טוב לטווח ארוך.

    קצת כואב לי על חימנז, באמת. עם כל זה שכבר שנתיים אני צועק שיפטרו אותו, הבן אדם הזה הוא סבילסטה בנשמה, הוא היה שחקן גדול במועדון הזה, הוא אימן את קבוצת המשנה למעלה מ7 שנים, והיה אחראי לצמיחה של שחקנים כמו רייס, חסוס נאבאס, סרחיו ראמוס, קאפל, פוארטה ז''ל- אבל מה לעשות שהקבוצה הראשונה ההיתה גדולה עליו, ומאמן גדול הוא ממש לא. שיהיה לו בהצלחה בהמשך הדרך.

     
    Last edited: Mar 26, 2010
  11. RubberSoul Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    4,190
    Likes Received:
    697
    אנטוניו אלבארז מונה למאמן עד סוף העונה.
    אחרי ששימש כעוזר מאמן,הוא יחליף את חימנז עד סוף העונה.
    נקווה שהמאמן בשנה הבאה יהיה באמת מאמן ברמה.
     
  12. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,088
    Likes Received:
    343
    פי האס, סביליה הולכת בכל הכח על לוראן בלאן מאמן בורדו בעונה הבאה, חחחלום.

    עוד בסביליה, מעוניינת בחלוץ המצויין של בנפיקה קרדוסו במקום קאנוטה המתבגר, קרדוסו עובר עונה גדולה בבנפיקה, והוא מלך השערים של הליגה הפורטגלית. בהחלט חלוץ טוב.

     
  13. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,088
    Likes Received:
    343
    צ'ורי דומינגז, הקשר חלוץ של ולנסיה שהגיע בינואר מרובין קאזאן, לא מרוצה ממעמדו בקבוצה, שחקנים בקבוצה אמרו שאמארי לא נותן לו מספיק צ'אנסים והוא היה עצבני מאוד שלא נכנס אפילו כמחליף בשחק האחרון נגד אוסאסונה.

    בהחלט מבין את צ'ורי, הבן אדם וויתר על המון כסף בשביל להגיע לולנסיה, מאז שהוא הגיע הוא בקושי משחק, וגם עם משחק אז לא בעמדה הטיבעית שלו שהיא מאחורי החלוץ. לא מבין למה אמארי לא נותן לפחות בליגה לצ'ורי לפתוח, ולעשות קצת רוטציות עם סילבה, או לפחות עם מאטה הכל כך מאכזב.

     
  14. AMNON55 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    מישהו יכול להביא תגובות מאתרים ספרדים למינהם לגבי משחק הגומלין מול אתלטיקו ולגבי תצוגת השיפוט המזעזת במשחק שהביאה לאתליטקו את העלייה לשלב הבא
    לא שולנסיה היתה כזאת טוב אבל 3 שופטים מסביב שלא הצליחו ליראות את הפנדל הברור על זיגיץ זאת כבר אומנות בלהיות דפוק
     
  15. שלו Guest

    http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-p...asdaiftb_33/Tes