בתקשורת הקולומביאנית פורסם כי בלם וקפטן הנבחרת, מריו ז'פס בן ה-34, עשוי ללבוש את המדים של מילאן בעונה הבאה. ז'פס, שחקנה של קיאבו ואחד הבלמים הטובים בסריה A, יהפוך לשחקן חופשי ביוני ובימים הקרובים יתקיים מפגש בין נציגו של השחקן לנציגי הרוסונרי, שמחפשים בלם מנוסה. במידה וז'פס אכן יגיע למילאן, תהיה זו התחנה הרביעית שלו באירופה והמרשימה ביותר, לאחר שכבר שיחק בעבר בנאנט, פאריס סט. ז'רמן וקיאבו.
בתקשורת האייסוקרית זה כבר פורסם, ולפי התקשורת האיטלקית הוא כבר סגר פרטים והם: חוזה לשנתיים, מיליון אירו לעונה.
חדשות רעות: בוריילו נשלח היום הביתה מאימון הקבוצה לאחר שהצוות במילאנלו גילה שיש לו חום של 39 מעלות. כרגע הסיכויים הם שהוא לי יכלל בסגל נגד נאפולי. בנוסף לפציעתו של פאטו, מי שירכיבו את החוד כנראה יהיו אינזאגי והונטלאר.
לא מאוד מפריע לי זה שהונטלאר ישחק במקומו, אבל יש לנו מכת פציעות רצינית בהתקפה. בנוסף לפאטו (הוא עדין בספק?), בקהאם גמר את העונה, מאנסיני עדין פצוע, רונאלדיניו בכושר זוועתי ועכשיו גם בוריילו פצוע. אדייה חייב לקבל הזדמנות, אני מקווה שלצד הונטלאר ורונאלדיניו ושאיזנאגי יישאר על הספסל.
הבעיה היא שהונטלאר יתופקד כנראה באגף ימין, עמדה שבכלל לא מתאימה לו וראינו את זה כבר נגד צמד המשחקים מול מנצ'סטר יונייטד. במשחק האחרון נגד קייבו אינזאגי נראה נורא חלוד והיו שני מצבים נהדרים לכבוש אך הוא כשל בהם. לאונרדו יזמן כנראה חלוץ או שניים מהפרימוורה לחיזוק הספסל. אלה יהיו כנראה ורדי וזיגוני.
מזל טוב לסנדרו נסטה שחוגג היום את יום הולדתו ה- 34 וקריירה מפוארת ארוכת שנים. הברכה היחידה שאני מאחל לו היא רק בריאות ושיחזור מהר להרכב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/birthday.Xxx
קבוצת הפרימברה של מילאן חטפה תבוסה משפילה בדרבי העירוני, 4-1 לטובת אינטר. מילאן עדיין ראשונה בטבלה עם פער 7 מאינטר, אך לנראזורי 3 משחקים חסרים.
http://cache.daylife.com/imageserve/038z6YHfJg4wU/x610.Xxx היום בצהריים כריסטיאן אביאטי יציין את משחקו ה-200 במדי הרוסונרי מאז עשה את הבכורה שלו מול פרוג'יה באותה עונת סקודטו של 1999. שוער נהדר שלצערי לפחות נשלח ליותר מידי שנות גלות מחוץ למועדון, תודות לביצועים שלו (חמסה, חמסה, חמסה) הוא משכיח מאיתנו שוערים כמו קלאץ', דידה או סטורארי. זה מה שהיה לגליאני לומר עליו לכבוד המאורע מלבד הענקת מגן מיוחד: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
שכחתי להוסיף לפני המשחק...תקווה שהוא לא התחיל לחגוג כבר אתמול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
לאונרדו לא מבין את פאטו. "אם אתה חש כאבים למה לא אמרת לפני המשחק?" "פאטו התאמן איתנו באופן סדיר 10 ימים ולא אמר לי מילה על כאבים" "אם הוא היה אומר לי משהו היתי נוהג אחרת. קשה להעריך את מקור הבעיה שלו" http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?acti...idnotizia=20742