מחזור 25: ריאל מדריד מארחת את סביליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/3/10.

  1. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    למה אני מזכיר את התקופה שלו בהמבורג? - כדי להמחיש שלך שפעם הוא נחשב לאחד הקשרים הטובים באירופה, והיום הוא בינוני ולא יותר. הציפיות ממנו פחתו בצורה משמעותית. הוא לא כבש נגד אף קבוצה גדולה במדי ריאל מדריד ולא באמת הראה ערך מוסף. בקיץ רצו להיפטר ממנו אבל לא היו קונים, פשוט ככה.
    הסטט' שהבאתי ממש לא ממחישה כמה אני טועה - הסטט' של גראנרו טובה משל ואן דר וארט פי שניים(הספרדי היה מעורב בשישה שערים וההולנדי היה מעורב בשלושה שערים), ומספר הדקות של ואן דר וארט נמוך משל גראנרו פי 2.7 או משהו כזה. אין כאן הבדל גדול מידי שיכול להצביע על מגמה כלשהי. ואן דר וארט היה מעולה במשחק נגד סראגוסה כשהוא כבש צמד ושבר בצורת ארוכה - וזהו. ואן דר וארט וגראנרו הם שחקנים בינוניים כרגע ואף אחד מהם לא הוכיח שמגיע לו להיות שחקן הרכב ראשון במדי ריאל מדריד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/10
  2. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו יודע מה סיבת העיכוב?
     
  3. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    עד שברצלונה בפיגור, עד שקבוצה משחקת נגדה בצורה טובה, השופט מנסה להחזיר אותה למשחק.

    איכס, גועל נפש, איכס.
     
  4. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פורסמו ההרכבים הרשמיים למשחק בין ריאל מדריד לסביליה,

    מדריד: קסיאס, ראמוס, אלביול, גאראי, ארבלואה, לאס, צ'אבי אלונסו, מרסלו, קאקה, רונאלדו והיגוואין
    סביליה: פאלופ, נאברו, דרגוטינוביץ', אסקודה, סטנקביצ'יוס, פאציו, זוקורה, אדריאנו, חסוס נאבס, נגרדו וקאנוטה.
     
  5. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    הרכב לא רע של סביליה, למרות החסרונות.

    2-1, יש צדק.
     
  6. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עכשיו גם תגידו שהשופט עוזר לבארסה?

    תראו איזה אדום הזוי...
     
  7. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    העיקר השופט נותן לבארסה את המשחק, נכון?

    רציתי לראות את זלטאן בחוץ, אבל לא ככה.
     
  8. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    כל הכבוד לאלמריה, על המשחק פשוט ענק- ככה צריך לשחק נגד ברצלונה, הרבה לחץ, ולתקוף עם כמה שחקנים, שאפו לקבוצה הזאת שהפתיע לטובה.

    איינסטה החוליה החלשה בברצלונה.

    וכמה שההגנה של בארסה דלילה בלי פיקה, 2 משחקים של מיליטו בהרכב, 4 שערים שברצלונה סופגת.
     
  9. ccnoob Member

    הצטרף ב:
    ‏26/12/09
    הודעות:
    118
    לייקים שהתקבלו:
    2
    אוח,אלמריה פשוט נתנה משחק מצוין!
    היא קופחה,הייתה צריך לנצח את המשחק..אבל מה אפשר לעשות,השופטים בספרד מטומטים בצורה חדשה.
     
  10. ValenciaCF Member

    הצטרף ב:
    ‏26/4/09
    הודעות:
    661
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה ענק הפאלופ הזה!!!!!!!!!!
    אבל אני מעדיף ניצחון של ריאל, גם תיקו טוב.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/3/10
  11. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    פאלופ ה', פשוט אין דברים כאלה, בלעדיו סביליה לא שווה כלום, מציל אותה משחק אחרי משחק.

    סביליה גונבת גול, ויורדת לבונקר מכוער.
     
  12. wayne-rooney Member

    הצטרף ב:
    ‏6/3/10
    הודעות:
    228
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההבדל כאשר ריאל משחקת מול קבוצות טובות כמו ליון או סביליה, גם בברנבאו, היא מתקשה.
    זה לא ריאל לא משחקת טוב, כי היא משחקת טוב ונכון, אבל כאשר הכוכבים בהתקפה של ריאל פוגשים שחקני הגנה שהם לא ליצנים (והם בדרך כלל פוגשים מוקיונים) אז רואים שעדיין זו לא הקבוצה הכמעט מושלמת. וחוץ מזה, חייבים לתת מחמאות לסביליה שכבשה שער מוקדם ומאז ירדה לבונקר שהחזיק מעמד בזכות משחק טוב של הבלמים וכמובן של השוער פאלופ.
     
  13. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בשביל שתדעו, דיאגו "ואלדנו הוא אויב ארגנטינה" מארדונה נמצא בברנבאו היום.

    משחק מצוין שלנו. אי אפשר שלא לשים לב לשיפור הניכר במשחק הקבוצתי של ריאל מדריד. סביליה גנבה גול ולולא אנדרס פאלופ היא בוודאי הייתה יורדת בפיגור למחצית. ריאל מדריד מסוגלת להפוך את התוצאה אבל אסור לה להיגרר יותר מידי קדימה ולהפקיר בהגנה, ההתקפה של סביליה מסוכנת ביותר. פעם ראשונה העונה שהצבתו של ארבלואה בצד שמאל מציבה בפנינו חיסרון נוראי - ההרמות שלו ברגל שמאל.

    מרסלו אמנם פעלתן אבל אם אני פלגריני אני מוותר עליו ומכניס את גוטי כבר עם פתיחת המחצית השנייה. כמו כן אני מקווה לקאקה טוב יותר במחצית השנייה. אנחנו צריכים אותו הרבה יותר ערני. צ'אבי אלונסו למרות השער העצמי האומלל במשחק נהדר. הוא יחסר לנו ברביעי.

    על השיפוט אני מעדיף שלא לדבר, אני נזכר כל פעם מחדש למה אני שונא את איטורלדה.  
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/10
  14. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    Remontada

    Heroica Y Lideres

    HALA MADRID

    http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/03/07/futbol/1adivision/1267916655_extras_portada_0.Xxx

    אני רואה את האוהדים לראשונה מזה הרבה זמן מעודדים גם בפיגור, ואחר-כך אני רואה איך האוהדים ממשיכים לקפוץ ולשיר והברנבאו רעד גם כשהיגואין סבל מחוסר מזל איום ונורא...ויש לי צמרמורת. האמת, גם מהתספורת המכעורת של מרסלו יש לי צמרמורת, אבל זה לעניין אחר לגמריי. נחזור לכדורגל - גם בשנה שעברה היינו בדרך לקאמבק נגד סביליה הבונקריסטית המגעילה שגנבה שני גולים, אבל הפעם זה הצליח. כנראה שלפעמים כן יש צדק בכדורגל. כל הכבוד לשחקנים שלא נשברו גם אחרי פיגור כפול שלא ברור מהיכן הגיע והמשיכו להציג כדורגל אדיר עם שימוש טוב באגפים והרבה יצירתיות, ותודה כמובן לגוטי. גם ראמוס היה פעיל מאוד בחלק ההתקפי ושרף שטחים בלי הפסקה. הלוואי וייתרום ככה כל-פעם בחלק ההתקפי. כל החילופים של פלגריני היו במקום היום ושאפו על ניהול משחק מבריק. עכשיו אפשר לחגוג את המקום הראשון(ואת היום-הולדת!) שלושה ימים, עד המשחק נגד ליון. זה המשחק הראשון שהרגשתי בחסרונו של פפה - אלביול וגאראי עושים התקפי לב ואין להם מה למכור, כך שאני חושש מהמשחק נגד הצרפתים. בכל-מקרה - חסר לנו שנפשל הפעם. אנחנו ריאל מדריד, זה הסנטיאגו ברנבאו ולא תצאו מפה עם כלום!!! האללה מדריד!!!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/10
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    אני לא חובב גדול של הליגה הספרדית, אך אני מאוד שבע רצון לאחר שראיתי את המשחק. עם התיקו של בארסה באלמריה, בעיר הבירה היתה תחושה שאפשר לנצח את הסוס השחור, סביליה, ולהעפיל סוף סוף לפיסגה. בסופו של דבר כשמגיע מגיע, לריאל היו אין ספור מצבים אך הסיומת לא היתה מדויקת, החמצות נוראיות שאילו הייתי אוהד הקבוצה יכול להיות שהייתי מאושפז כעת בבית חולים כלשהו. לראשונה בחיי אני מסכים עם שגיא כהן, אם ריאל לא תנצח את ליון אז היא למעשה לא עשתה שום דבר, האליפות בליגה כמובן חשובה אך אני בטוח שכעת כל המקורבים למועדון ואוהדי הקבוצה חושבים רק על הצ'מפיונס, הגיע הזמן שריאל תשבור את הבצורת הזו שנקראת שמינית גמר.