הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

  1. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אריאל, קודם כל אני ממש לא רוקד על הדם של הפועל ב"ש ומדושן עונג מהסבל שלה. אני חושב שהיא קבוצה קריטית לליגה, עם פוטנציאל גדול ודווקא בגלל זה כל-כך חבל לי ומעצבנת אותי ההתנהגות של הקהל הבאר שבעי.

    לא הבנתי בדיוק את הדוגמה שלך עם בן שמעון, לנדאו ולוזון. רצית להראות שהלחץ והתובענות אצל התל-אביביות גדולים יותר? הצלחת לשכנע אותי.

    אני לא חושב שמישהו ציפה מאוהדי ב"ש לשבת בשקט בזמן שהקבוצה שלהם ניראת כך. אבל אתה לא חושב שאוהדי ב"ש עברו את הגבול? מעבר לתקיפת עזורי (לא יודע מה איתך, אני לא מטיל ספק כאשר מאמן טוען לאלימות כלפיו, אין אדם שיביים דבר), לטעמי המחאה נגד הקבוצה לאחר ההפסד לאשדוד לא היתה במקום, אפשר לתמוך, צריך לתמוך בד בבד עם דרישה שעזורי יתפטר (והוא אכן נכשל בוסרמיל). וכן, אני חושב שציפיות הקהל גדולות מידי והם צריכים להבין שזה תהליך. כמו במכבי נתניה עם יאמר. התוצאות לא נראו במידיות.
     
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    שוב אתה לא אובייקטיבי ולא מסתכל על הדבשת שלך, במכבי חיפה האוהדים זרקו על רוני לוי מקלות כאשר הקבוצה הייתה אחרי 3 אליפויות רצופות ובשמינית גמר גביע אופ"א!
    בגלל זה גם לא 'תקפתי' את אוהדי ב"ש כי זה קורה בכל מקום, וגם במועדון שלי זה קרה בצורה שונה ואני התביישתי כאשר זרקו אבנים על אוטובוס הקבוצה.
    נגד הפועל ת"א ומכבי ת"א קשה לצאת כי הם יקירי התקשורת, מכבי חיפה כבר מזמן לא מייצגת את הצפון ורוב האוהדים שלה הם מהמרכז וגם היא הפכה לקונצנזוס בקרב התקשורת ולא מעיזים לגעת בה, נגד בית"ר והפועל ב"ש לעומת זאת הרבה יותר קל להדביק סטיגמות ולטעון שהקהל מורכב רק מחוליגנים.
    אני לא רואה מה ההבדל בין לזרוק מקלות מיציע שלם לבין 3 אנשים חמומי מוח שהחליטו להוריד את הרכב של עזורי מהכביש, בעצם יש הבדל כי המקרה הראשון יותר קשה אבל כיף לחיות בעולם של אשליות שבו האוהדים שלך הם הכי טובים ומנומסים.
     
  3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    נו באמת, לחטוף חמישייה מהקבוצה שהבקיעה רק 19 שערים ב24 משחקי ליגה, לחטוף חמישייה מהקבוצה ש'מתחרה' איתנו על תואר הקבוצה מהדרום, להראות בזיון כמו שנראנו.

    מה ציפית שהאוהדים יעשו? יחלקו לעזורי פרחים?
     
  4. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,293
    לייקים שהתקבלו:
    2,633
    פשוט אוהדים מטומטמים. אין מה לעשות, לא מגיע לנו מישהו כמ וברקת, בגלל חלק מהאוהדים שלנו. זה היה ברור מתישהו זה ימאס לברקת, כי היא עדיין אישה, ואצל ישה התפקיד של העדינות מחזיק חלק חזק.

    בכל מקרה, גם אני לא אהבתי את עזורי. הוא מאמן טירון, בלי שום דרך הוא יכולת לנווט משחק. הוא באמת, אחד המאמנים היותר גרועים שהיו בהפועל ב"ש. אם היתם רואים את המשחקים של ב"A, הייתם מבינים למה. קבוצה שהתקציב שלה הוא 30 מיליון שקל ואפילו יותר, מובסת פעם אחר פעם רק בגללשאין תוכנית משחק נוראמלית, ובחירת שחקנים לעמדות שלא מתאימות להם.
    למרות כל זה, לא הגיע לו מה שהגיע לו, אם האוהדים היו מחכים קצת, הוא היה מתפטר או מפוטר בסוף העונה. פשוט אהבלים.
     
  5. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    לא , אבל גם לא לתקוף אותו כמו שעשו ה"קומץ" הזה , אתה לא מסכים ?
    תאשימו את אלונה , היא לא זאת שפיטרה את עזורי .
     
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אני בהחלט לא מסכים עם התנהגות הקומץ, בחיים לא קיללתי ובחיים לא אקלל במגרשים מאמנים (או שחקנים לצורך העניין). אבל לא ציפיתי להתנהגות אחרת. זה היה קורה בכל קבוצה בארץ - תהיה בטוח בזה.

    אנשים האשימו את ברקת בגלל שלא פיטרה את עזורי, כבר במשחק נגד אשדוד נשמע קללות מכוערות לעברה, אבל אלה היו 5-10 בבונים ולא הקומץ שהתאסף, לא חיברו לה שירים, כי הקהל העריך אותה. ידע שהיא מושיעה, שהיא הוציאה אותנו מהבוץ.

    והנה היא עזבה-והנה אתה מתחיל לראות שכל העכברים יוצאים מהחורים. שאנשים אשכרה לא אהבו את ההתנהלות של אלונה, אבל אף אחד לא העז לצאת נגדה, כי היא בעצם הפועל ב"ש. עכשיו שהיא הלכה אפשר להטיח בה את האמת-והאמת היא שהיא אשמה במצב הזה, שהיא זאת שלקחה על עצמה קבוצת כדורגל בלי הבנה מינימלית, היא זאת שמינתה מאמן חסר נסיון והיא זאת שראתה שבוע אחר שבוע את הבייבי שלה מתפרק אבל לא עשתה מאומה. היא הביאה אותנו למצב הזה ולצערנו לא הייתה מספיק חזקה כדי להגיד לעזורי "אתה מפוטר" ולא הייתה מספיק אמיצה כדי להמשיך לתמוך בקבוצה גם ברגעים הקשים.
     
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,215
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    לא להאמין, מאמן אחד מושחת וארור הצליח תוך חצי עונה להרוס את מה שאני ואחרים בנינו כאן במשך שנים.
    כל המלחמות באלי זינו, כל המאבק, כל המאמצים, עד שהניבו פרי בדמות אלונה מאמן מושחת אחד בשם גיא עזורי, שלעד יזכר בהפועל באר שבע עם כתם שחור, הרס הכול.

    וכן, לא רק עזורי אשם, גם אלונה אשמה, גם אלונה איכזבה את כולנו בצורה קשה.
    אם לאחר המשבר הראשון היא קמה והולכת כניראה שהיא לא מתאימה לתחום הכדורגל.
    לא יתכן שצעד של 5 אנשים יכתים קהל שלם ויעלים מה שקהל שלם עשה לאורך 3 שנים.
    הלכנו עם הקבוצה הזאת לכל המקומות בארץ, גם בליגה שנייה, במספרים מדהימים.
    נתנו תצוגות עידוד נפלאות גם בפיגור וגם בתבוסות.
    נתנו לאלונה אהבה כמו שאף בעלים בארץ, כולל יעקב שחר, לא קיבל או יקבל.
    ובסוף, הקומץ שקיים בכל הקהל, הקומץ שבכלל לא צריכים לספור אותו, הכריע.
    במקום בשלב מוקדם לעלות לתקשורת ולהוריד את אותו קומץ מהעץ אלונה העדיפה לשתוק ועכשיו גם להפוך אותו למרכזי.

    היום הוא יום עצוב מאוד להפועל באר שבע. ברגע אחד, כל החלומות שלנו התנפצו.


     
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,636
    לייקים שהתקבלו:
    5,234
    :aaarofl:

    בעלים אחרי בעלים נוטש את הכדורגל הישראלי, חלקם אחרי הרבה פחות זמן. אבל אצל ברקת העובדה שהיא אישה גם משחק תפקיד. כמה מודרני ומתקדם.
     
  9. ארסנל ונגר Member

    הצטרף ב:
    ‏5/11/08
    הודעות:
    913
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השמועות אומרות שהיא בדרך לרכוש את בית"ר, אל תתפלאו אם זה יקרה, למי שלא יודע, אלונה היא גיסתו של ראש העיר בירושלים - ניר ברקת.
     
  10. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,627
    לייקים שהתקבלו:
    26,868
    מין:
    זכר
    אותם דבילים שהשתמשו באלימות מול רוני לוי הם באמת מיעוט קטן. הם לא משפיעים על ההחלטות במועדון ולא יוצרים אווירה שבה אי אפשר לתפקד.

    הרי בסוף זה הכל עניין של גודל התופעה והשפעתה על המועדון.

    מצחיק שיש אוהדי הפועל ב"ש שלא מפנימים שהם האשמים הבלעדיים.
    התקשורת כותבת ולא מנהלת.

    גם על מכבי חיפה כותבים הרבה מעשיות, אז מה. זה לא מזיז לאף אחד במועדון.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10
  11. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,853
    לייקים שהתקבלו:
    1,900
    נו ומה קשה להבין גם אצלנו זה מעיוט קטן אבל התקשורת רוצה לפרק את באר שבע

    וחד משמעית לא יהיה הפועל באר שבע שנה הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,636
    לייקים שהתקבלו:
    5,234
    התקשורת באמת רוצה לפרק. את כולם. תנו להם גפרור ומצת, והם כבר ידאגו להבעיר את האש. זה לא קשור להפועל באר שבע, מלבד העובדה שבבאר שבע תמיד דואגים לספק להם את חומרי הבערה.
     
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    אתם שומעים מה שהתקשורת מהמרכז מעבירה לכל המדינה .

    אבל שעזורי סימן באצבע משולשת לאוהדי ב"ש אחרי אחד ממשחקי הבית של הקבוצה , את זה לא שמעתם.(גם גיא לוי עשה את זה בזמנו ולא שמעתם , שוב בזכות התקשורת)
    שעזורי איים על אחד האוהדים כשהם באו לאימון הקבוצה , את זה לא שמעתם.
    למה ?
    כי התקושרת בוחרת להציד את הדברים הרעים שאנחנו עושים..
     
  14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אם היא תעשה את זה, היא תהפוך לאחת הבדיחות הגדולות בכדורגל הישראלי.

    היא עוזבת אותנו בגלל 4 אנשים שניסו לפגוע בעזורי לטובת קבוצה עם קומץ הרבה יותר גדול של אנשים הרבה יותר קיצוניים עם דעות קיצוניות לגמריי שרק לפני 3 שבועות הכינו מודעות אבל למאמן שלהם.
     
  15. שלו Guest

    חברים יקרים.
    אלונה לא עזבה בגלל גיא עזורי ומה שקרה במוצ"ש האחרון.
    זה היה ברור שמתישהו היא תקום ותלך והשבוע היא גם מצאה סיבה מספיק טובה.
    האישה הזאת עשתה את מה שהיא רצתה ויצרה לעצמה שם בכדורגל הישראלי על חשבון הפועל ב"ש.
    עם כל ההערכה שיש לי לאישה הזאת ההתנהלות שלה הייתה זוועתית ואני בכלל לא עצוב שהיא עוזבת, להפך, אני כולי תקווה שזה יביא שינוי חיובי. היא רק זרקה כספים בלי ערך ונתנה למאמנים לעשות פה שוק.
    20. 20 שחקני רכש (!!!) הגיע לכאן העונה, 8 זרים - בלי לדעת על אף אחד מהזרים האלה!!!
    שחקני בית שהמועדון הוא החיים שלהם שוחררו בלא עוול בכפם.
    קבוצה בלי נשמה ובלי הערכה לקהל העצום שמלווה אותה לכל מקום בארץ!!!
    בית אבות אחד גדול שמגיע למשחקים גדולים ומשתין במכנסיים!!!
    כל זה - ותבוסות מפה עד להודעה חדשה. 46 שערי חובה והעונה עוד לא הסתיימה!!!(רק אח"י נצרת ספגה יותר שערים מאיתנו) תקציב חמישי בגודלו בליגה, חברים זה לא הגיוני!!!
    גיא עזורי גם כן חיכה לעיתוי המתאים לעזוב את הקבוצה ולגרור אחריו את אלונה, המינוי שלו מלחתכילה היה מוזר ואני חושב אפילו שהכל היה מתוכנן.

    אני בטוח שנמצא משקיע שיקנה את המועדון ולא יזרוק כספים וישקיע בנוער ובדור העתיד שלנו ונראה סוף סוף את הקבוצה שרצינו, גם אם זה יהיה בליגה הלאומית!
    תיהיו אופטימים, גם אם ניהיה קבוצה של העירייה אנחנו נקבל פה שחקנים שיעריכו וישחקו בשביל האוהדים והקבוצה ולא בשביל המשכורת החודשית והפינוקים מסביב.
    הפועל באר שבע והאוהדים שלה חזקים יותר מאלונה ומעוד אלף כמוה.
    נכון שהעזיבה שלה לא מקלה על אף אוהד של הפועל באר שבע אבל אם תחשבו טוב אני בטוח שכולכם תגיעו למסקנה שהקבוצה יכולה לתקיים טוב יותר גם בלעדיה.

    הקבוצה יכולה להתבסס על 7-8 שחקני בית בעונה הבאה ועוד כמה שחקנים אחרים (מליקסון, קדוסי,פדידה, קידר) תאמינו לי שלדוגמא והסגל שלנו יראה כך:

    דור דוידי
    אביתר אילוז יניב אלול נדב קידר אופיר דודזאדה
    מליקסון משה אסולין זוהר חוגג יוסי אלקיים
    אוהד קדוסי רפי עמוס/פדידה

    אנחנו נראה לא פחות טוב בעונה הבאה, כי יותר גרוע מאיך שנראינו העונה הזאת לא יכול להיות!
    לא צריך להזכיר את העובדה שילדים האלה יתנו את הלב והנשמה שלהם על הדשא ויגיעו לכל משחק כאילו הם יותצאים למלחמה על החיים שלהם. כיף לכם יותר לראות את יוסי אופיר שבכלל לא יודע איפה הוא משחק בא ומנשק את הסמל בכזאת צביעות?
    את דוד רביבו שבא להעביר עוד עונה בקריירה שלו? את מוריירה שהפעם האחרונה בה הוא שיחק כדורגל הייתה בגן חובה?
    או שאולי את אייל שן ומוחמד אדמו שחושבים שהכדור זה איזה מטען חבלה שצריך רק להעיף כמה שיותר רחוק?
    חברים, תיהיו אופטימים, תחשבו חיובי. אני שוב יזכיר, אלונה ברקת לא חזקה יותר מהפועל באר שבע ומהאוהדים שלה!
    מה שהתקשורת עשתה מאיתנו זה פשוט בושה וחרפה והם מסתכלים רק על זה שעלינו ליגה ואנחנו במרכז טבלה. הם יכולים לקפוץ מהגג של עזריאלי בזמן שאני מצלם אותם בפלאפון וצוחק. הם אנשים קטנים חסרי השכלה שיושבים מאחורי מחשב באיזה פנטהאוז בתל אביב, כותבים להם טורים באתרי ספורט עד שהאישה תכין להם את הגפילטע לארוחת צהריים וחושבים שהם יודעים הכל. טפו עליהם.


    היינו לפני אלונה ונשאר גם אחריה!
    "אני אוהב את הפועל, אוהב אותה מכל הלב"