הדיון הרישמי של CM4:

Discussion in 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' started by Ilan, Jan 4, 2003.

  1. oris Member

    Joined:
    Jan 28, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    אתה מדבר על שקטר דונייצק? אם כן אז מוזר שלא שמעת עליה. השם הנכון הוא שחטיור דונייצק. קבוצה אוקראינית שתמיד הייתה שנייה לדינמו קייב. בעונת 00/01 היא העפילה לליגת האלופות וקיבלה בשלב הבתים הראשון בית קשה עם לאציו, ארסנל וספרטה פראג. היא סיימה במקום השלישי וההפתעה הכי גדולה הייתה שהיא ניצחה את ארסנל 3-0! כן כן! וארסנל הייתה בהרכב שכלל את: וילטורד, לאורן, הנרי, קאנו וכו'.....

    נ.ב.
    למה אין דיון על CM 03/04 בפורום? ואם לא אפשר לפתוח כזה?
     
  2. שגיא Guest

    זה הדיון אותו אתה מחפש. הדיון הוא על סדרת המשחקים cm4, בתוכו כלול גם, מן הסתם, הגירסא של השנה, 03\04.

    על כל פנים, זהו הדיון. ועד שלא ייצא המשחק (או שניים) החדש אין למה לפתוח דיון חדש.
     
  3. נדב Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    0
    אויי איזה משבר אני עובר עכשיו בצ'לסי.

    בליגה, אני לא מצליח לנצח, ומנצ'סטר כבר כמעט ב-10 הפרש ממני ומשחק אחד יותר, גם ארסנל מקום שני עם 2 נקודות יותר ממני.

    סימאון אינזאגי רוצה לחזור הביתה בגלל שהוא לא מצליח להסתגל לחיים באנגליה.

    ההתקפה שלי לא תפקדת מספיק ולא כובשת מספיק.

    במשחק הראשון נגד שקטר הם הפתיעו אותי ב2-1 בסטאמפורד בריג'!. במשחק השני הייתי חייב לנצח 2-0, הובלתי סוף-סוף 2-0 אבל פתאום בדקה ה-80', שקטר האלה פשוט התפוצצו עליי וכבשו שני שערים מהירים (בכללי: 4-3 להם...).

    בגביע היה לי משחק נגד אברטון בלונדון, וגמרתי רק 1-1. במשחק החוזר הם ניצחו 1-0 והעיפו אותי גם מהגביע!.

    אני פשוט במצב גרוע!

    אני עכשיו במסע ומתן עם הלדר פוסטיגה מטוטנהאם. טוטנהאם היו במצב כלכלי גרוע אז קניתי אותו ב-5.5 מיליון יורו (למרות שהוא שווה 8.5 מיליון יורו...!).

    יותר מאוחר אני יעלה לכאן תמונת מסך של הסגל שלי ותמונת מסך של הטקטיקה שלי (שעד עכשיו הלכה מצוין!).

    יש לי שאלה:
    אם אני עושה שינויים בעזרת האדיטור, זה ישנה את המשחק שלי? נכון שלא?
     
    Last edited: Apr 13, 2004
  4. נדב Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    0
    הנה הסגל שלי:

    http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/d/a/v/_/g/o/l/d/6/6/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305021243171841/200404132057219080/prs.Xxx

    והנה הטקטיקה שלי:

    http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/d/a/v/_/g/o/l/d/6/6/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305021243171841/200404132105452808/prt.Xxx



    יש לכם הצעות לשיפור??!?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  5. Kiko Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    1,399
    Likes Received:
    0
    לגבי הטקטיקה, אני מעדיף את השיטה של הבלם האחורי ועד עכשיו זה עובד מצויין, חוץ מזה הכל בסדר.
    אגב, בכמה הבאת את נדבד מיובה? לא ביזבוז כסף להביא שחקן שעבר את השלושים? אני אף פעם לא מביא שחקן שעבר את ה-26.
     
  6. נדב Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    0
    אין לי בלם אחורי בכלל, יש לך המלצה טובה?

    קניתי אותו, מה אכפת לי, מה אני יעשה עם 87 מיליון יורו? ריאל לא הסכימו לי את ראול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ).
     
  7. Kiko Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    1,399
    Likes Received:
    0
    Mexes הצרפתי מאוקזר, בן 23, בלם מעולה.

    חחח צרות של עשירים, כיף לך (מה אני מדבר? אני משחק עם יובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )
     
  8. נדב Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    0
    כמה קיבלת מההנהלה לקניית שחקנים בתחילת העונה?

    אני קיבלתי 75 והגדלתי את זה בכך שמכרתי שחקן בתחילת העונה ב-13.5 מיליון יורו.

    דרך אגב, מכרתי גם את פרנק למפארד לולנסיה (בסוף העונה) באיזה 15 מיליון (הוא שווה 8 מיליון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
     
  9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    אתה מכרת את יאספר גרונקיאר, עשית טעות גדולה.

    בלם, תביא דחוף את לוסיו, הבלם הטוב במשחק.
    תעיף מהר את ג'ו קול מרשימת העברות, תן לו דקות, הוא מגיע לשווי של 50 מיליון.
     
  10. Kiko Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    1,399
    Likes Received:
    0
    זה משתנה כל עונה, כמובן שלא כמוך בצ'לסי, אבל די סביר, בממוצע זה יוצא בערך 40 מיליון, וביחד עם ניהול נכון (אני מוכר שחקנים שמגיעים לגיל 29-30 לפני שהערך שלהם יורד) כסף כמעט אף פעם לא מהווה בעייה בשבילי.

    אגב, מילאן מציעה לי 80 מיליון על קרלוס טבז בן ה-27, שהבאתי לקבוצה עוד כשהוא היה בן 20 במחיר של 39 מיליון, מה אתם מציעים, למכור או לא למכור? (השאלה הזאת עוברת בראש שלי כל היום)
     
  11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    תלוי בכמה כסף יש לך.... אם אתה קצר (יחסית ליובה) במזומנים אז למכור בלי שום ספק.... לעומת זאת אם יש לך מספיק כסף כדי לקנות את מי שרוצה אז למה למכור שחקן שהוא הצלחה מוכחת ליריבה הכי גדולה שלך?
     
  12. Forza BiancoNero Member

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    אח שלי, קודם כל יפה שאתה משחק עם יובה ! תמשיך ככה !
    ושאלה לי אליכם בכלליות.. איך אתם מצליחים בכלל לצאת בסוף העונה מורווחים כשאתם קונים כוכבים כאלה גדולים ?? הרי בשביל לקנות, צריך למכור קודם, ואז אני מפחד שאני אתקע בלי שחקן באותה עמדה, ותסתיים תקופת ההעברות ויהיה בלאגן .. איך לעזאזל 40 מיליון ??
     
  13. Forza BiancoNero Member

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    אה ועוד משהו, אם בבקשהההה מישהו יכול לכוון אותי לדרך להשיג את העידכון של סי אם 4, אני מנשק לו את הרגליים, כי אני פשוט לא מוצא את זה...
     
  14. Kiko Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    1,399
    Likes Received:
    0
    אפשר לקנות שחקנים בתשלומים, נניח בסכום של 40 מיליון לשלם 15 מיליון באותו רגע ועוד 25 בעוד שנתתים
     
  15. נדב Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    0
    לדעתי לא כדאי לך למכור אותו,

    ודרך אגב, מקסס, מוזר ביותר, אבל בכל עונה שאני משחק בא (לא משנה עם איזה קבוצה ומאיזה מדינה) אני נתקל בהעברה החוזרת על עצמה שמביאה את מקסס לשחק בשביל מנצ'סטר יונייטד.

    מה טעות? קיבלתי סכום הרבה יותר ממה שהוא שווה באמת, (מקסימום אני יחזיר אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx , שכחת? אני מאמן צ'לסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ).

    את לוסיו ניסיתי להביא אבל הוא לא נמצא בלברקוזן? אלא בדורטמונד, יכול להיות שפיספסתי העברה גדולה או שזה באמת ככה בהתחלה או שאני אידיוט ויש גם לוסיו בלברקוזן, בכל אופן לא מצאתי אותו בלברקוזן ואני לא מצליח לקנות אותו מדורטמונד!. (גם אני חשבתי על זה).

    אתה חושב שכדאי לתת לג'ו קול יותר דקות משחק מדמיאן דאף באגף השמאלי? אבל דאף משחק פשוט נפלא ויש לו את ממוצע הרייטינג הכי גבוהה בליגה כולה (!!). או שבכלל כדאי לי להעיף את מקללה לספסל ואת פטיט מהספסל? ולהכניס אותו למרכז? אבל אז לא יהיה לי קשר דיפנסיבי וההגנה שלי מאוד פריצה גם ככה, מבין?