שמינית גמר ליגת האלופות: יונייטד משיגה ניצחון יקר

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by בועז, Feb 14, 2010.

  1. yonmu Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    10,396
    Likes Received:
    2,655
    מחצית מעולה שלנו.

    רונאלדיניו במשחק טוב, התחיל בשער והמשיך עם כמה מסירות טובות, שימשיך ככה ולא יירדם. הונטלאר התעורר בזמן האחרון ופאטו לא מספיק מרוכז אבל מסוכן.
    הקישור שלנו מתמודד די טוב, שאפו לאמברוזיני.
    ההגנה עמדה מצוין, כל התקפה של היונייטד הסתיימה בהגבהה סתמית של נאני עד שאנטוניני נפצע ומאותו המהלך (איפה הפייר פליי המפורסם?) הגיע הגול השטותי.

    עברה של פרדיננד על רונאלדיניו על סף הרחבה לא נשרקה, חוץ מזה החלץ שלנו עובד מצוין. למרות ה'בישול' הייתי שמח לראות את סידורף עולה על חשבון בקהאם.
     
  2. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    מחוץ לרחבה. היתה גם נגיעת יד של אברה בנגיחה של פאטו. מה, אף אחד לא ראה? פנדל 100%. (לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx)

    חשבתי על תסריט שבו אנטוניני נפצע לפני המשחק, וחלמתי על בונרה במקומו כשאבאטה תופס את האגף הימין. מה פבאלי, מה?!
     
    Last edited by a moderator: Feb 17, 2010
  3. איגור .פ. Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    1,698
    Likes Received:
    13
    אפשר להתווכח על זה , ההכשלה התחילה מחוץ לרחבה אבל נגמרה בתוך הרחבה ,אפשר לתת פנדל על זה ואפשר שלא ,זה גבולי.
     
  4. zoharco Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    איך לעזאזל ירדנו עם תיקו למחצית רק אלוהים יודע, משחק מצוין של רוב הקבוצה עד עכשיו והיונייטד מבקיעים שער מזליקי שאין דברים כאלה. חבל שספגנו שער חוץ אבל אני מקווה שבמחצית השנייה נראה קצת יותר מחץ בהתקפה כי בינתיים כמו שאומר צדי צרפתי- זה רק ליד.

    אה כן, פרדיננד היה אמור להיות מורחק ובעיטה חופשית לנו על ה 16 אבל לא קיבלנו כלום. שיפוט ביתי- יש דבר כזה?
     
  5. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    התחילה מחוץ אבל נגמרה בתוך? מה הם עשו תוך כדי, הזדיינו? אי אפשר להתווכח. זאת לא עבירה מתמשכת. הנגיעה היתה מחוץ לרחבה.
     
  6. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,649
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    תוצאה משקפת במובן מסוים, על אף שהיה יכול להיות יותר גרוע. אבל אני מודאג מהטעויות בהגנה. בתחילת המשחק היה זה מרסלו שהפקיר את האגף שלו בהרמות כשאיחר בסגירה וגם לא הצליח למנוע אף הגבהה, וזה המשיך בבלבול במצב הנייח, וביכולת טובה מאוד של דלגאדו(שחקן נחמד מאוד, בהתחלה לא החזקתי ממנו, אבל הוא שולט יפה בכדור, שורף שטחים) וגובו שמתסכלים את ארבלואה ואפילו ראמוס ראה פעמיים את הגב של גובו. אלונסו עם צהוב טיפשי שיגרום לו להחמיץ את הגומלין ואפשר היה לצפות ממנו לקצת יותר יציאות קדימה, אבל בהגנה הוא מעולה, והוא מנע הרבה מבוכות באמצעות החוכמה והניסיון שלו, פשוט שחקן שיודע להשתמש נכון בגוף וחוטף כדורים בקלאסה בלי עבירות, בעיקר היום. רונאלדו לא מפסיק לעשות עקבים וזה מאוד מרהיב - אבל זה תמוה כיצד הוא סיים מחצית שלמה בלי אף איום על השער - דבר מאוד לא שכיח בשבילו. היגואין נשמר על ידי שני בלמים וקשה לבוא אליו בטענות וקאקא מסמן בכאילו לשחקנים לקראת סיום המחצית ומדרבן אותם, אבל בתאכלס הוא לא מעורב מספיק. היה ברור כי לקבוצה יקח זמן, לא ציפיתי לפתיחה מוחצת, אבל במקום דקות של גישושים - זו הייתה מחצית של גישושים. לא הנענו כדור ברצף למשך חמש דקות, לא בעטנו לשער. אני מקווה לראות את השחקנים יותר מתלהבים בחצי השני והלוואי ויהיה מפנה גדול במשחק שלנו בחצי השני בדומה למה שהיה נגד חרז. יכול להיות שעם לאס היינו מחזיקים יותר בכדור ואפשר להכניס אותו. דיארה כן עושה הגנה, אבל הוא מאוד איטי ולא נייד. הוא ניגש רק לשחקן שבמרחק נגיעה ממנו. יש את ראול ובנזמה על הספסל, אבל הייתי נותן עוד כמה דקות להרכב הנוכחי.

    זיפזפתי מידי פעם גם למשחק בסאן סירו. עושה רושם שיונייטד, שהייתה אובדת עצמות ברבע השעה הראשונה(הכדור היה על סף הרחבה שלה הרבה זמן), הצליחה לגנוב גול פוקסי מאוד של סקולס(הכדור הסתובב ממש לפינה, אבל דידה, כרגיל - הגיב מאוד לאט) וכמובן שהיא מרוצה. יונייטד אלופה בלכבוש גם כשהיא לא מיטיבה לשחק. פרדיננד מעט חלוד, זה נכון חלקית מה שהפרשנים אומרים, אבל במצ'אפ שלו מול רונאלדיניו בדקות הראשונות, אחרי איבוד כדור של סקולס - פרדיננד ניצח לדעתי בלי עבירה(לפחות ממבט ראשון).
     
  7. ארסנל ונגר Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    יונייטד באה להרוס, חד משמעית. לטעמי היום זה הורס לה יותר מאשר ליריב. אז נכון שכרגע תיקו, אבל לפני שער השיוויון של יונייטד, (שגם ככה היה בפוקס ומתוך מצב יחיד של יונייטד במחצית שלמה!) למילאן היו עוד 2-3 הזדמנויות מעולות להבקעת שער.

    ליונייטד חסר את השחקן עם הפס חכם, יש לה את סקולס אבל היום הוא עסוק בלעשות הגנה ורוני גם ככה משחק כחלוץ בודד.
    מילאן לעומת זאת, מצליחה לפרוץ את הגנת היונייטד ולהגיע למצבים, אבל חסרה לה חדות.
     
    Last edited: Feb 17, 2010
  8. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    אתם לא רצינים? שום עבירה של ריו על רונאלדיניו. אפילו שגיא כהן העיוור לאחר שטען לעבירה חזר בעצמו. רונאלדיניו מועד/צולל, תבחרו.

    מחצית טובה+ סך-הכל, חזרנו לעצמנו לאחר טעות נוראית של אברה וההתלהבות שנכנסה ברוסונרי (רונאלדיניו עם פתיחה מצוינת). נאני נוראי, חייבים לנצל את המצ'-אפ שיש לנו בצד ימין על פבאלי ואין לנו את הזמן שהפורגטוזי יכנס למשחק, אף קרוס לא בכיוון אפילו. ולנסיה מהר ועכשיו.
     
  9. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    http://www.scu.edu/sustainability/soap/images/glasses.Xxx
     
  10. רפאל Member

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    1,415
    Likes Received:
    0
    הייתה עבירה בקצה ברורה על רונאלדיניו בקצה הרחבה פלוס אדום.
    מילאן הייתה הרבה יותר טובה, יונייטד תעלה עוד חלוץ במחצית והסיפור גמור.
     
    Last edited: Feb 17, 2010
  11. milanezi22 Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    טעות של נסטה בגול, פחות של דידה שלא יכל לנחש שהכדור יפגע ברגל השניה של סקולס ויסתובב.
    בפעם ה1000000000000000000001 עונש משמים ופאבאלי שוב פוקד את משחק העונה, כמה מפתיע, כמה גליאני. נאני ינסה לאנוס אותו במחצית השניה. אם לא תגיע שם עזרה, אלוהים ישמור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    רונאלדיניו אדיר פשוט היום, ועדיין יש לו קילוגרמים להוריד. בוא לא נשכח ליד מי הוא משחק, עם כל הביקורת הקשה אין מה להגיד השיפור הוא בעשרות אחוזים. אלה הרמות הגבוהות ביותר אין 0.
    הונטלאר גם נכנס לאמצע המחצית לעניינים עם 2 בעיטות טובות.
    פאטו חלש להחריד, מזה חששתי וביינתים החששות מתממשות. נקווה שישתפר במחצית השניה, הוא חושב שמה שהלך מול ריאל יילך מול ההגנה של היונייטד, שולח כדורים רחוק מדי מהגוף והמגן קורא את המצבים כמו מים.
    בקהאם לא ממש תורם, אבל עושה עבודת הגנה. סיידורף חייב להיכנס.
    אם מילאן לא תנצח היום, אפשר לסגור את הבאסטה.
     
    Last edited: Feb 17, 2010
  12. David Seaman Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    1,347
    Likes Received:
    0
    איזה תענוג לצפות ברונאלדיניו ברוב שלבי המחצית הזאת, ובכלל תענוג לראות את מילאן כשאמברוזיני ממש מרשים, חשבתי שהוא נגר והוא מסדר את המשחק יפה. עבירה ברורה אגב על רונאלדיניו, מחוץ לרחבה אבל כמובן.
     
  13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    לא היתה שום עבירה, פרדיננד אמנם שלח רגל אך רונאלדיניו דילג ומעד, לא היה שום מגע, בטח לא כזה שמצדיק שריקה. מסכים שהוא נותן הצגה על כר הדשא, פשוט תאווה לעיניים.
     
  14. guyholl Member

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    2,120
    Likes Received:
    0
    מישהו מוכן להסביר לי מה נאני עוד עושה על המגרש?כל הרמה שלו נגמרת או ביידים של דידה או בחוץ, ובאחת הפעמיים היחידות ששחקן אחר הרים מהעמדה הזאת(פלטשר במקרה הזה) זה נגמר בגול.

    1-0 לליון ובצדק לפי המעט שיצא לי לראות. רק שישמרו על התוצאה, לא יותר.
     
    Last edited: Feb 17, 2010
  15. Robin_Van_Persi Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    829
    Likes Received:
    1
    לא יאמן!!
    כמה ווינריות יש ליונייטד.(גולים משום דבר).

    וח'ח לקשיש על החילוף
     
    Last edited: Feb 17, 2010