הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    יש! אייל שן עם 5 צהובים לא ישחק בי'א, שזה כבר טוב.

    מה השינוי שעזורי יעשה? לא כזה משנה לי, גם ההרכב של Hapoel b's נשמע לי טוב. העיקר ששן האפור בחוץ ונקווה שההרכב בלעדיו ירוץ טוב בי'א כך שגם לא יחזור אליו..
     
  2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    • ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ', כינס ביום שני את עשרות המתכננים והיועצים שנבחרו להוביל את פרוייקט קריית הספורט החדש בצפון העיר, לישיבת התנעה.
    על פי התכנון, במהלך השנה הקרובה יחלו עבודות העפר לפיתוח האצטדיון והיכל הספורט הרב תכליתי, כאשר צפי מקומות הישיבה באצטדיון יהיה כ16 אלף.

    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3849860,00.html
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/2/10
  3. שלו Guest

    אני לא מבין מה כל ההתרגשות של אוהדי אשדוד לקראת המשחק בשבת. הם מתנהגים כאילו ברצלונה צריכה להגיע לאיצטדיון הי"א והם הולכים לנצח אותה בלי להסס.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/2/10
  4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    עדיין מדובר כאן בסוג של דרבי הדרום, זה לא קרה הרבה זמן בליגת העל וכשזה מגיע לעיר הנמל זה מרגש את המקומיים, הרצון העז הזה להוכיח מי הקבוצה ששולטת באיזור הוא אולי דבילי ומיותר אך מובן, העונה שתי הקבוצות פחות או יותר שוות ברמתן וצפוי משחק צמוד ומרתק.
     
  5. שלו Guest

    היה כזה בסיבוב שעבר...
    וגם שם הם התלהבו. לא שהמשחק הזה כ"כ מרגש את אוהדי ב"ש... אבל הם מתנהגים כמו שאמרתי כאילו ליגת האלופות מגיעה לי"א.
     
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אל תשכחו שהפועל באר שבע צירפה בקיץ את דוד רביבו ויוסי אופיר אחרי שנים רבות שלהם באדום-צהוב.
     
  7. AmitHBS Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/08
    הודעות:
    517
    לייקים שהתקבלו:
    139
    וגם את בדש ב"ש הביאה מאשדוד..

    בקשר למשחק, עושים ממנו איזה משחק גדול גם בגלל הרצון של אשדוד "לנקום" על המשחק בוסרמיל, בו היא החמיצה פנדל והשער של מליקסון נכבש כאשר שחקן אשדוד שוכב על הדשא וב"ש ודוד רביבו לא עוצרים את המשחק.
     
  8. שלו Guest

    זו אחת מהבעיות בליגת לוזון.
    שחקן נשכב על הדשא באמצע מתפרצת ישר כדור לחוץ. השופט לא שורק, לא מוציאים. נקודה.
     
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,215
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    http://www.crazyred.co.il/forum/viewtopic.php?f=2&t=5477

    לאור ההשפלות האחרונות ולאור מצב הקבוצה בתקופה האחרונה משחק הבית הקרוב מול אחי נצרת יהיה משחק מחאה !

    לא יהיו שלטים , ולא יהיה עידוד. (רק שלטי מחאה)

    האוהדים יגיעו עם חולצות שחורות לאות מחאה על ההשפלות שהקבוצה עוברת.

    אוהדי הקבוצה לא יכולים להשלים עם הקלות בה הקבוצה מושפלת ולא בפעם הראשונה העונה.

    העובדה שהההשפלה באשדוד עברה כאילו היה זה עוד משחק ליגה נוסף היא בבחינת צביטה נוספת בלב אוהדי הקבוצה.

    נדמה כי ההשפלה מתקבלת בשיוויון נפש ובהשלמה כי זהו גורלנו.

    לא נשלים עם תבוסתנות שכזו !

    המחאה בשיתוף כל ארגוני האוהדים מכל השערים.

    אנו קוראים לכולם לא להסחף חלילה לאלימות מכל סוג שהיא.בואו נוכיח שאנחנו לא מה שמנסים להפוך אותנו
     
  10. Ariel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    2,399
    לייקים שהתקבלו:
    91
    מחאה ראויה ובמקום!
     
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אני לא חושב שלא לעודד זה הפתרון, אבל כן מחאה מסוג שונה - כלומר לא לעודד 23 דקות כמחאה על 23 מחזורים, או 'לעודד' עם שירי מחאה בלבד ולא לעודד את הקבוצה.

    להפוך את המשחק לאווירת בית קברות? זה הפתרון? הרי גיא עזורי ממילא לא יתפטר, נצטרך לסבל אותו עוד כמה חודשים...
     
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,215
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    "החלטה לא פשוטה, אמיצה וחשובה" - מכתב שנשלח לתקשורת.
    http://crazyred.co.il/forum/viewtopic.php?...&p=58500#p58500

    להלן תוכן המכתב שנשלח לאמצעי התקשורת השונים :

    אנחנו, אוהדי הפועל באר שבע, קיבלנו החלטה לא פשוטה , אמיצה וחשובה למחות במשחק הקרוב כנגד התנהלותו של המאמן גיא עזורי והתבוסתנות של השחקנים.
    במשחק הקרוב לא נעודד את הקבוצה כמו שאנו עושים שבוע אחר שבוע ונגיע לבושים בשחור.אנו אוהדי הפועל באר שבע רואים לנכון להסביר את הגורמים למחאה שתתקיים במשחק הבית הקרוב בווסרמיל.

    בשבועות האחרונים חלה ירידה דרסטית ביכולתה של הפועל באר שבע כשבשיאה הובסה הקבוצה 5-2 מול מ.ס אשדוד תוך כדי תצוגת כדורגל נרפה חסר לחימה ומחוייבות למועדון ולקהל הרב שמלווה את הקבוצה לכל מקום בארץ בהמוניו . לאורך כל העונה המאמן גיא עזורי פועל בצורה לא ראויה, לא מקצועית , תבוסתנית ואף מסוכנת למועדון כמו הפועל באר שבע.

    באופן מפתיע בחרה התקשורת הארצית לכוון את האש כלפי אוהדי הפועל באר שבע כמי שלכאורה אחראים למצבה של הקבוצה, לכן היינו רוצים להסב את תשומת הלב למחדלים הרבים שנעשו בבירת הנגב למי שאינו בקיא בנעשה בקבוצה האדומה ולהסביר על מה אנו מוחים.
    בנוסף נציין כי הקבוצה זכתה לתמיכה ללא פשרות מהקהל על אף תבוסות כואבות בבית ובחוץ.
    גם בפיגור 4-1 להפועל תל אביב בבלומפילד הקהל המשיך לעודד את הקבוצה ואף הריע לה בסיום.
    הקהל המשיך לספוג עלבונות ספורטיביים בדמות תבוסות והשפלות תוך הטיית האשמה לכיוון הקהל על ההפסדים והיכולת הירודה של הקבוצה. הקבוצה ספגה ב23 מחזורים 44 שערים והיא ההגנה ה15 בטיבה בליגה שמתחתיה נמצאת רק מכבי אחי נצרת האחרונה, כל זאת כשבשערה של הקבוצה עומד אחד מהשוערים הטובים בליגה, טברטקו קאלה.

    כיום נמצאים בקבוצה ארבעה שחקנים זרים, אולם בפועל הוחתמו השנה בפועל באר שבע 8 שחקנים זרים ! כארבעה מתוכם שוחררו לאחר כחודש (!!) ורובם ממשיכים לקבל את שכרם בעוד מכתב זה נכתב, אחרי שהגיעו לקבוצה,ללא שום בחינה מקצועית ראויה, כי לו הייתה מתבצעת כזו,סביר להניח שכל הדיוט היה רואה שמדובר בזרים למקצוע לכל הפחות, דבר שלא מקובל בשום קבוצה מקצוענית אשר מתיימרת להישגיות ומקצוענות.

    אלונה ברקת נתנה לגיא עזורי כמעט את כל מה שביקש וקיבלנו בתמורה חובבנות ברמה הנמוכה ביותר. עזורי החתים השנה 20 (!) שחקני רכש, כמות שחקני רכש שקבוצה נורמטיבית מחתימה במשך שלוש עונות אם לא יותר אולם כל זה לא מפריע לעזורי להמשיך לדבר על כך שהוא סובל מסגל קצר, ולאחר שחרור של שחקנים משמעותיים מהעונה שעברה (כבדה, אלקיים) הוא ממשיך לתרץ את יכולות האימון הירודות שלו ב'סגל קצר' ובקהל ה'סורר' של הקבוצה.

    חניכיו של גיא עזורי היו הראשונים שהחלו את האימונים מבין כל קבוצות הליגה ולמרות זאת, שבעה חודשים אחרי ההכנה נראית רע מאוד בכל פרמטר אפשרי, שום עליונות פיזית כהוכחה להתחלת האימונים המוקדמת ושום גרף התקדמות,הן בפן הפיזי והן בפן הטקטי לא נצפית בוסרמיל.
    ה שחקנים עדיין לא מחוברים והיכולת אינה משביעת רצון, מעבר לתבוסות מול 4-1 מול מכבי חיפה והפועל תל אביב ספגה הפועל ב"ש הפסדים מבישים נגד קבוצות בינוניות וקבוצות שלכל היותר צריכות להיות ברמתה ( 3-0 מול מכבי פתח תקווה, 5-2 מול אשדוד).

    אנו, קהלה העצום של הקבוצה, אשר מגיע לכל אצטדיון בהמוניו, מרגיש שנעשה כאן מעשה של 'האחזות בקרנות המזבח' מבלי לקיחת אחריות על כשלונה הצורב של הקבוצה מבחינה ספורטיבית.

    חשוב לציין שארגוני האוהדים מתנגדים נחרצות לאלימות מכל סוג שהיא וקורא לאוהדי הקבוצה למחות בדרכים המקובלות.
     
  13. שלו Guest

  14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    האמת
    אני איתכם.
     
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,215
    לייקים שהתקבלו:
    7,310