גביע המדינה 09/10: הגביע של הפועל תל אביב

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Dec 2, 2009.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,612
    Likes Received:
    6,331
    דור, שכטר מתפתח בצורה בלתי רגילה. לא הפתיע אותי שהפועל ת"א קנו אותו, אבל לא ממש השתכנעתי באיכויות שלו. מה גם שהפרשה בשבדיה מאד לא עזרה בקטע הזה. אז קל כאוהד מכבי חיפה לא לאהוב אותו גם בגלל הצלילות שלו, אבל לי יש הרגשה שאם שכטר ממשיך בצורה הזאת גם נגד קאזאן הוא יקבל הצעה מקבוצה בחו"ל. אני לא יודע אם הוא עדיין בשל לזה (כמו גולסה), אבל אני בטוח שבקיץ השמועות יתחילו להגיע.

    לסיום, שכטר שחקן יותר מושלם מארבייטמן פשוט כי גם מחוץ לרחבה שכטר יודע לתת משחק טוב, אבל לדעתי ארבייטמן הפך העונה לקילר יותר רציני ברחבה. לא בדקתי את עניין הדקות, אבל נראה לי שארבייטמן משחק בממוצע פחות דקות במשחק. בכל מקרה גם שכטר וגם ארבייטמן עדיפים בעיניי על עומר גולן, אבל הדיון הזה שייך למקום אחר.
     
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,321
    Likes Received:
    10,485
    דור,

    מיקי עטיה אמנם שיחק 3 עונות בבית"ר אבל לא הבקיע אפילו פעם אחת, את השער הרביעי מול מכבי חיפה הבקיע אינדיו.
    דנין היום הצליח לשחרר את הכדור בזמן כל פעם שהיה צריך אבל בד"כ הוא הולך עם הראש בקיר ומאבד הזדמנויות להגביה/להעביר כדורי רוחב לרחבה.
     
  3. N כמוני Member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    30
    אני חושב שהוא התכוון ל4:0 כשמיקי עטייה שיחק בקריית גת
     
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    רק שאני יבין שי, למה אתה פונה אליי בנימה אישית?
    ועכשיו אני רואה את זה בתקציר וזה נראה כאילו ורמוט בקושי נגע בו. יש סיבה לאדום, אבל לא ליותר ממשחק אחד. יש עבירות הרבה יותר חמורות שדורשות אדום ל2 משחקים, לדוגמא אוקוצ'ה שנה שעברה.
     
    Last edited: Feb 11, 2010
  5. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    שחם, הנה משהו בנימה אישית: ביום בו תגן בכזה חירוף נפש על שחקן שלא משחק בהפועל ת"א אפשר יהיה לקחת את הטענות שלך ברצינות.
     
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אני מגיב בפורום רק על נושאים שקשורים בהפועל בד"א אם לא שמת לב, תה באמת חושב שהוא ראוי להרחקה של יותר ממשחק אחד?
     
  7. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    בטח יש איזה אתר של אוהדי הפועל ת"א, שם כולם יבינו אותך.
    אם לא שמת לב, אני לא מעוניין להגיב בנושאים שקשורים רק להפועל. כדורגל הוא לא רק הפועל. כל דבר, אם מגזימים בו, הופך לטרחני.
     
    Last edited: Feb 11, 2010
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,185
    Likes Received:
    7,306
    1. לפי מה שאני הבנתי הניצחון של בית"ר היה בגלל הכושר הגופני העדיף. ב20 דקות שלא שידרו מכבי באר שבע נתנה את הדקות הטובות ביותר שלה במשחק. בסוף, הכושר הגופני העדיף של בית"ר י"ם ביחד עם כושר גופני איום ונורא של מכבי באר שבע (שגם הוציאה את 2 השחקנים המרכזים שלה זגר ואלקיים) נתנו לבית"ר את הניצחון.
    2. מצחיק שאתה אומר שמיקי עטיה לא הבקיע מעולם בבית"ר כי השנה במכבי באר שבע יש לו כבר 7 שערים (2 מהם בגביע) וכל זה מעמדת המגן הימני.
    3. אדמו כרגע נראה בכלל לא רע בהפועל באר שבע, בניגוד לאטצ'י שנראה רע מאוד בליגה לאומית אצל מכבי באר שבע.
    4. מה דעתך על יוסי אלקיים שבישל את הגול למכבי באר שבע (וגם נתן בעיטה מצוינת שהרוש הדף בקושי)? כיצד התרשמת ממנו?
     
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אף אחד לא מכריח אותך להגיב להודעות שלי, אתה מגיב אחרי כל הודעה שלי, שיהיה לך בכיף. רק אחרי זה אל תנסה לעבוד על הפורום ולהגיד שאתה לא מעוניין להגיב על נושאים שקשורים להפועל. זכותי להגיב רק על הפועל כמו שיש פה משתמשים אחרים(לא בהכרח בפורום הישראלי) שמגיבים רק בהקשר של הקבוצות שלהם.
     
  10. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    לעבוד על הפורום??? נו באמת, זו תגובה ילדותית. שחם, לזה קוראים דיון. וכשלפורום קוראים "כדורגל ישראלי" אני מניח (הנחה גסה) שמדובר בהפועל ת"א ועוד כמה עשרות קבוצות ולא "עלילות הפועל ת"א בליגת העל". אז אם אחד אומר לך את זה, ניחא. שניים? גם לא נורא. שלושה? כנראה שהפורום הזה לא מתאים לך.
     
  11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אתה היחיד שאמר לי את זה. אותי אישית מעניינים רק נושאים שקשורים להפועל תל אביב, אני יגיב בכוח גם על הפועל חיפה ומכבי נתניה? נכון, קוראים לזה דיון. אני מגיב רק על דיונים שקשורים להפועל, מפריע לך? אתה יכול לדלג על תגובות כשאתה רואה את השם שלי והרי אתה ממשיך להגיב לי, אז כנראה שאני לא כל כך מפריע לך.
     
  12. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    בגביע הכי חשוב זה לעבור שלב, היכולת לאחר 2 משחקים טובים מאוד שוב הייתה חלשה רק שהפעם בניגוד למשחקים הקודמים הכדורים נכנסו לנו, מכבי ב"ש קבוצה נחמדה מאוד, באו, ניסו ולא הלך להם אבל מגיעות להם מחיאות כפיים על התעוזה שלהם.

    נב. מיקי עטיה לא משחק במכבי ב"ש כמגן ימני אלא כקיצוני ימני שזה התפקיד שבו הוא יכול להביא את היתרון שלו(מהירות) לידי ביטוי, המגן הוא תומר חליבה.
     
    Last edited: Feb 14, 2010
  13. אשקלוניי Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    מתי ההגרלה?
     
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    הגרלת גביע המדינה בשלב שמינית הגמר תיערך ביום שלישי הקרוב ותשודר בערוץ הספורט.

    מכבי ת"א נגד מכבי קביליו יפו בבלומפילד?
    בית"ר ירושלים נגד בני סכנין בדוחא?
    דרבי חיפאי בקריית אליעזר?
    בית"ר ירושלים נגד הפועל בטדי?
    דרבי תל-אביבי שוב?
    דרבי של מלאבס בשמינית הגמר?
    אחת מהתל-אביביות או בית"ר תפגוש את מכבי חיפה?

    מה אתם קונים/רוצים?
     
  15. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    אני קונה את קביליו יפו במגרש שלהם, הם כ"כ רוצים את זה, אז שיהיה.