באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

  1. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    ושבוע הבא ליגת האלופות חוזרת...איזה תענוג לחזור לצ'מפיונס ביכולת כזו...שום סיבה לא לסיים הסיפור מול החבר'ה מפירנצה כבר במשחק הראשון במינכן (שנה שעברה הם קיבלו בארנה 0:3). תגידו יהירות אבל אחרי כ"כ הרבה זמן אפשר לומר !Wir sind Bayern Munchen ולדעת שיש לזה גיבוי במציאות.
     
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    זו לא היהירות. זו שיטת המשחק-החזקת כדור סבלנית עד למציאת הפירצה.
     
  3. U&U Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/09
    הודעות:
    237
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא חושב שנכון לומר שאנחנו באופוריה אחרי המשחק מול וולפסבורג,
    זה היה משחק מסוכן מאוד , מול קבוצה במצב רגיש.
    ברור לי שאחרי ה3-0 לא היה צריך להוריד גז, אלא לתת את הרביעי והחמישי, אבל צריך להיות שמחים שהקבוצה עברה את המכשול הקשה הזה.
     
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    אני ואתה אולי לא באופוריה, אבל השחקנים הראו קצת זילזול ויהירות בכמה רגעים של המשחק ובזה ואן חאל רוצה לטפל.
     
  5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    הדברים של ואן חאל על השחצנות עושים טוב מאוד. הדברים שלו גרמו להדים בקבוצה. רובן אמר מצד אחד ששחצנות זה חוסר רספקט ליריב ודבר כזה לא היה ובסה"כ גם השחקנים הם אנושיים ויכול להיות שהיה קצת רפיון בריכוז או חולשה זמנית. מצד שני ואן בומל אומר שבאמת יכול להיות שמבחוץ ראה לרגעים שיש שחצנות.
    כך או כך, וגם אם באמת לא היה זלזול/שחצנות, ואן חאל משיג את מה שרצה ומה שהיה צריך. השחקנים מבינים שאסור לזלזול בשום קבוצה ובשום רגע של המשחק וצריך לשמור על ריכוז מלא כל הזמן.


    ועוד עניין - ואן חאל נותן מנוחה לשוויני ובוט שלא ישחקו מחר נגד גרויטר פירט בגביע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/2/10
  6. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז מי יעמוד בשער? אני??!! לשחקנים אסור לזלזל עשינו מזה ביג דיל,ולשים כלום בשער מותר? אפילו שהיריב מחר אין לו סיכוי של מינוס 2 ממליון!!

    ובהקשר לשווייני מנוחה מוצדקת,ונכונה הבחור משחק כמו צ'אבי בגרמנית,כיף לראות את שווייני כל שניה השנה וחשוב לשמור אותו כי הוא מפתח חשוב מאד לקראת המאני טיימ של העונה.

    בכלל הגיע הזמן מחר לתת לכל מדוכאי הספסל האדום לשחק(טימושצ'וק,אלטינטופ,קלוסה,וכו')הרי עם יריב כזה נוח נזק הם לא יכולים לעשות כל כך.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/2/10
  7. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    בסדר גמור שרנזינג יעמוד מחר בשער, אלו בדיוק המשחקים לתת לשוער השני לשחק. אם לא מול פירת' אז נגד מי? אסור להזניח את השוער השני, אי אפשר לדעת מתי נזדקק לו בזמן אמת עקב פציעה או הרחקה של השוער הראשון ולכן טוב מאוד שרנזינג ישחק מחר.
     
  8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    ריברי אמור לפתוח היום במשחק (עדיין לא ברור מי יפנה לו את המקום).
    מצד שני גם ואן בויטן ווקלוזה לא יוכלו לשחק.
     
  9. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק מוזר,הזוי,ולא צפוי התפתח לנו במחצית הראשונה שמשום מה מצאנו את עצמינו רודפים אחרי השחקנים הלא כל כך מרשימים,או בעלי יכול של פירט,אבל מה שער ראשון שלנו(מסירה אוללה על המסירה..)שהרדים את השורות,וטעות אופינית משהו של דמיקליס גרמה משום מה לרנסינג לצאת חצי רחבה משערו הוא למרות שבברור כל אחד ראה שבובי באדשטובר הנהדר סגר את כובש השער הראשון של פירט שלא היה בזווית בעיטה חזקה והוציא פס מדיוק,וקל שהשוער משום מה 10 מטר מחוץ לשערו הוא ועושה 1-1 מדהים!!

    מאז החברה ממורמרים משהו,או די מסוכסכים עם עצמם לא מצאו את הדרך להחזיר את היתרון,ומגיע לו אדון רנסינג(שגורליץ עדיף עליף בשער)ועושה בשער עצמי משהו שכל שאול סמדג'ה למינהו מלקט בקלילות יתרון לא נורמלי לאורחים.

    אז במחצית השניה לואן חאל נופל האסימון והוא מכניס לצידו של ואן בומל שחקן כדורגל,ולא קרש כמו צ'וק והמשחק מתחיל לזרום לזרום לכיוון הולנד,וצרפת ושמה הכשרון שלנו לא נופל מאף קבוצה ביבשת,והדרך לעוד ניצחון קליל קצרה ומתוקה.

    לצערה של דורטמונד ניפגש ביום שבת בערב שוב
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  10. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    המשחק אמש מול פירת' הראה שמחד יש לנו בעית עומק בספסל (טימושצ'וק ולל לא קשורים לכלום, פראניץ' בכלל לא שווה איזכור) ומאידך יש עתיד עם צעירים כמו אלו שנכנסו להרכב במחצית השנייה. אין לי כבר כוחות לכתוב על דמיקליס, מזלנו שבנתיים הקבוצה הצליחה לתקן את כל השגיאות שלו העונה ולא נגרם נזק רציני אבל לא לעולם חוסן.

    לגבי רנזינג: לבי יוצא אליו: הוא גמור מבחינה פסיכולוגית ובאמת ייטב אם ילך למקום אחר. אין דבר חשוב יותר לשוער מבטחון והוא נטול בטחון לחלוטין. הלוואי שיצליח במקום אחר.
     
  11. C-J Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/06
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הגיגים מהמשחק מול פירט:

    - רנזניג. למישהו יש עוד ספק שהבחור חייב לעזוב לפני שיועזב?
    - דימיקילס נהנה מחרקירי. הוא ישלם במזומן כבר בשבת.
    - מישהו עוד מתגעגע ללל?
    - קונטנטו הצעיר חרץ את דינו של דימיקליס הוותיק. אם הראשון ימשיך לתפוס את צד שמאל ויעביר את באדשטובר לאמצע ליד ואן בויטן, אז השני יתפוס ספסל.
    - טימושצ'וק. ולא רק בגלל השם. עכשיו אנחנו בטוחים שהוא רכש די מיותר לשיטה הנוכחית.
    - אולי בכל זאת לאם חייב לשחק בימין? יותר טוב לו רובן מעליו מאשר ריברי.
    - את התפנית במשחק הביאו שני הצעירים שנכנסו. שאפו לואן חאל על האומץ ועל הטיפוח כאחד.
    - ואחרון אחרון חביב: מישהו עוד מטיל ספק בתרומה של שויינשטייגר?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/2/10
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    חייבים להוריד את הכובע בפני ואן חאל. אין שום ספק שהניצחון הוא שלו. במחצית הראשונה כלום לא הלך ונתקלנו בחומה הקשוחה של פירט (עם עזרתו האדיבה של ווינר). כלום לא הלך. ואן בומל עם לא מעט מסירות לא מדויקות. ריברי ורובן אותו הדבר ובנוסף גם דריבלים מיותרים. מולר לא מוצא את עצמו וגומז המסכן רק רץ ולא מקבל כדור.
    אבל ואן חאל, הבין את הבעיה. רובן שחקן יוצא מן הכלל אבל הוא צריך עזרה. לל, עושה את ההגנה באופן סביר אבל לא יכול לתמוך בהתקפה. הפתרון העברת לאם ימינה וקיבלנו את רובן הרגיל. טימשצ'וק הוא מס' 6 מצויין, אבל לא שוויני ולא אחד שיכול לעזור להתקפה. הוא כמו גטוסו - שובר התקפות וצריך מיד לתת את הכדור למישהו לידו. הבעיה שאין לו את פירלו או מישהו כזה. הפיתרון. מוציאים אותו ומכניסים מישהו שיודע לעשות בערך מה ששוויני יודע. והנה פתאום. הכל דופק כמו שעון. לכל אחד יש המון אופציות למסירה. המשחק מתרווח והבדלי הרמות מורגשים. שני חילופים קטנים אבל גאוניים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    מה שכן, שוב הוכח שכל שחקן צריך לשחק במקום המתאים לו ולאופי שלו.

    ואיזה שחקן זה דויד אלאבה.
     
  13. U&U Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/09
    הודעות:
    237
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צודק ב100%.

    כל מה שנשאר להגיד זה שטוב שההנהלה לא זרקה את ואן-חאל כשכולנו רצינו להיפטר ממנו.

     
  14. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אני לא מבין מה קרה אתמול??
    1)מיכאל רנסינג הוכיח שוב שהוא השחקן הגרוע ביותר בהיסטוריה של באיירן,בכלל אני לא ראיתי שוער כזה בשום משחק כדורגל ואחרי אתמול אני מקווה שהבינו בבאיירן סופית שהוא לא יכול לעמוד בין הקורות..
    2)לפי דעתי לאל לא היה גרוע ואני לא מצפה ליכולת גבוהה משחקן שרק נכנס לשחק בפעם הראשונה העונה אז אני לא חושב שצריך להאשים אותו.
    3)דמיקלס לא מפסיק לעשות טעויות למרות שהוא עוצר הרבה התקפות הוא תמיד מנסה משהו מסובך שהוא אחרון ואני מקווה שיפסיק לעשות שטויות
    4)דוויד אלאבה ודייגו קונטנטו הרשימו אותי(במיוחד אלאלבה שזאת הפעם הראשונה שיצא לי לראות אותו משחק),היה גם כיף לראות את אלטינטופ שמחק סוף סוף...
    5)אני ממקום טימושיוק שותק מעכשיו ועד לסוף העונה כי אם ילד בן 17 משחק פי 4 יותר טוב ממך גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית,אז אני מקווה שתפסיק לאיים שתעזוב אם אתה לא משחק כי אתה לא שווה הרכב ראשון בטח שיש שחקנים כמו באסטי וואן בומל בעמדה שלך!!!
    6)תפסיקו לבעוט פנדלים לאמצע השער!! חח גם בוט בעט לאמצע בפעם האחרונה גם רובן בהרבה מזל הצליח להבקיע שבעט לאמצע,תתחילו לבעוט כמו שצריך!!
    מסקנה:באיירן מינכן אימפריה!!!!!!!!
     
  15. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    1) רנזינג לא הגרוע בתולדות הקבוצה, היו עוד כמה פלופים במהלך השנים ואני יכול קצת להבין מה עובר עליו אחרי ששתו לו את הדם כשנכנס לנעליים של קאן וצלמו כל זינוק שלו לכדור מ-20 זוויות-הרגו אותו לגמרי ובאמת לטובתו כדאי שיעזוב
    2) כריסטיאן לל לא לרמות הגבוהות ללא שום קשר לכמה זמן לא שיחק. אשתקד שיחק לא מעט ועדיין היה לא משהו.
    3) על "בלם נבחרת ארגנטינה" דמיקליס אין לי כבר מה להגיד, חבל שאנו תקועים איתו לעוד שנתיים אם איני טועה כי בקיץ האריכו לו החוזה.
    4) טימושצ'וק מתאים לגביע אופ"א, לא לרמות הגבוהות של הצ'מפיונס (אבל למינכן הוא הגיע עם טבח צמוד ודובר! מי ישמע דייויד בקהאם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx