אנדריי, ברור לי שנסטה פרש מהנבחרת וישנם סיכויים שהוא לא יחזור, אבל התכוונתי לכך שחסר בלם איכותי ליד קייליני כי קנאבארו כבר בלם דרג ג. אם לא נסטה אין אף בלם איכותי שיוכל לשחק ליד קייליני. כבר הספיקו לאיטליה כמה משחקי הגנה מבישים.
קנאברו נתן אתמול הופעה גדולה. נסטה לא רואה ממטר אף בלם בסגל שלנו, אבל אי אפשר להאשים את ליפי כשזה נוגע לבחירות שלו בהגנה.
http://www.transfermarketweb.com/storage/img_art/thumb/1210151259Canini_michele.Xxx רק הוא יציל את המולדת!
תגיד, הוא קרוב משפחה שלך או משהו? גמבריני, בוקטי, סאנטקרוצ'ה, בונוצ'י, ראנוקיה, אנדראולי, כל אחד מהם יכול לעשות עבודה טובה ליד קייליני. אני יותר מוטרד מהחוד.
מרצ'לו ליפי: "זה נכון, שוחחתי עם רינו בטלפון (לפני שהאריך את חוזהו במילאן). אמרתי לו שהוא צריך לקבל החלטות על עתידו בעצמו. אבל הרגעתי אותו שגם אם לא ישחק קבוע במילאן זה לא ימנע ממנו להיות בגביע העולם. ולא רק לו אמרתי זאת. יחד עם זאת, אני שמח לראות אותו נשאר. גאטוזו בליגה זה יתרון לא רק למילאן, כי אם גם לנבחרת." http://sp7.fotolog.com/photo/23/55/38/esultanzepazze/1234616211131_f.Xxx שום דבר לא יפריד בין השנים. ליפי וגאטוזו.
מרגיז לשמוע על ההתנהלות הזאת. מסתבר שיש מקומות שמורים מראש... מי אמר שרינו ישחק בכושר טוב עוד חצי שנה?
משחקי ההכנה של איטליה לפני גביע העולם: 2 למרץ, מונטה קארלו: איטליה - קאמרון 3 ליוני, בריסל: איטליה - מקסיקו 5 ליוני, ז'נווה: איטליה - שוויץ 8 ליוני טיסה ליוהנסבורג. * כל ההכנסות ממשחקים אלה ילכו לתרומות.
משחקים לא קלים בכלל מחכים לנבחרת אך המשחקים האלו יראו לנו איפה הנבחרת נמצאת ומהי יכולתה. לדעתי, צריך להקדים את שני המשחקים האחרונים בשל סכנה לפציעות שיכולה להרוס טורניר שלם בזמן כל כך קרוב למונדיאל.
לפי דבריו של נשיא ההתאחדות ג'יאנקרלו אבאטה, עתידו של ליפי יקבע לפני המונדיאל (ליפי בכל מקרה יהיה מאמן הנבחרת במונדיאל). ישנה סבירות גבוהה שליפי לא ימשיך עם הנבחרת אחרי המונדיאל וכנראה שמחליפו ייקבע לפני הנסיעה לדרום אפריקה.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/3f/Uefaeuro2012logo.Xxx/300px-Uefaeuro2012logo.Xxx כן זה כואב לראות את התמונה הזאת במקום לראות שם איזה דגל של איטליה אבל את הנעשה אי אפשר לשנות ונפסיק לחשוב על המונדיאל לכמה ימים, לקראת יום ראשון הקרוב אז נגלה מי יהיו יריבותיה של איטליה בניסיון להיות אלופת אירופה ולשבור את הנאחס מאז 1968. אלה הדרגים: דרג 1: ספרד, גרמניה, הולנד, איטליה, אנגליה, קרואטיה, פורטוגל, צרפת ורוסיה. דרג 2: יוון, צ'כיה, שבדיה, שוויץ, סרביה, טורקיה, דנמרק, סלובקיה ורומניה. דרג 3: ישראל, בולגריה, פינלנד, נורבגיה, אירלנד, סקוטלנד, צפון אירלנד, אוסטריה ובוסניה. דרג 4: סלובניה, לטביה, הונגריה, ליטא, בלארוס, בלגיה, ווילס, מקדוניה וקפריסין. דרג 5: מונטנגרו, אלבניה, אסטוניה, גאורגיה, מולדובה, איסלנד, ארמניה, קזחסטן וליכטנשטיין. דרג 6: אזרבייג'אן, לוקסמבורג, מלטה, איי פארו, אנדורה וסן מרינו. העדפוות וספקולציות אפשריות ותסריטים הזויים כאלה ואחרים זו עבודה שלכם. ב-13:00 שידור ישיר של אותה הגרלה ביורוספורט. פורצה איטליה!
בית המוות לאיטליה לדעתי : 1. איטליה 2. דנמרק 3. אירלנד 4. סלובניה 5. מונטנגרו 6. לוקסנבורג הבית הקל: 1. איטליה 2. סלובקיה 3. צפון אירלנד 4. מקדוניה 5. קזחסטן 6. סן מרינו. גם מהבית הקשה ביותר איטליה חייבת לעלות כמובן אבל דנמרק חוזרת להיות סוס שחור וגדלים שם כשרונות גדולים שיכולים פוטנציאלית לעשות לאזורי את החיים קשים מאוד, מה גם שאירלנד היא תמיד נבחרת שקשה לנצח, סלובניה היא אגוז שקשה לפצח ומונטנגרו בעלייה רצינית ומיקומה בדירוגים נגרם מהכרזת העצמאות המאוחרת מיוגוסלביה.
בית המוות: 1.איטליה 2.סרביה 3.בוסניה 4.סלובניה 5.מונטנגרו 6.לוקסמבורג הבית הקל: 1.איטליה 2.סלובקיה 3.ישראל 4.בלארוס 5.ליכטנשטיין 6.סן מרינו איזה עצבים בזמן ההגרלה אני יהיה עוד בבי"ס, למה ההגרלה כל כך מוקדמת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/3f/Uefaeuro2012logo.Xxx/300px-Uefaeuro2012logo.Xxx טוב, איטליה שוב לא תגיע לישראל. איטליה תהיה בבית 3 יחד עם : 2. סרביה 3. צפון אירלנד 4. סלובניה 5. אסטוניה 6. איי פארו.
נראה לי קיבלנו הקשה ביותר מבין כל הבתים, כמדומני היחיד בו 3 נבחרות שיקחו חלק בגביע העולם הקרוב. ובכל זאת, רק מקום ראשון. פורצה! :aaa15: