חדשות שמועות והעברות 10\2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/7/09.

  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    :aa1: - מתיאס אלוסטיסה, חלוץ ארגנטינאי עם פאספורט איטלקי, הוא הרכש הראשון של גורוסיטו בחרס. השחקן כבר השתייך בעבר לסגל של אלבסטה ומגיע בהשאלה לחצי שנה כדי ללוות את הקבוצה לסגונדה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/1/10
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    http://i210.photobucket.com/albums/bb272/aviad13/la_liga_logo-1.Xxx

    ההתאחדות הכדורגל הספרדית (RFEF) וההתאחדות הליגה (LFP) הגיעו להסכם בעל פה שחלק ממשחקי הליגה הראשונה בחודש פבואר ישוחקו בימי שני (הליגה השנייה בימי שישי) .
    ביום שלישי ישבו שני ההתאחדויות לחתום על זה והכל יהיה תלוי במועדונים שיצטרכו לתת אור ירוק למקרה.

    בפעם האחרונה שמשחקי הליגה הראשונה שוחקו בימי שני היו בשנים 96-97 ו 97-98.

    אני לא מבין את השטויות האלה , פעם דיברו על משחקים בצהריים, עכשיו להעביר להם ימים....משעמם להם בספרד...
     
  3. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    קוסמין קונטר הרומני עוזב את הליגה הספרדית, המגן הימני בן ה-34 עוזב לעונת פרישה לטימשווארה.

    אחד השחקנים האהובים עלי בליגה, שחקן עם לב ענק, ובשיאו היה גם מגן מעולה.

    תודה קוסמין, אקס אתלטיקו מדריד למי שלא יודע.
     
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,269
    לייקים שהתקבלו:
    1,414
    שיאו היה באלבס האגדית.
     
  5. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    מכתב הפיטורים הגיע גם לחוזה לואיס מנדיליבאר.
    מאמן ויאדוליד פוטר אחרי רצף הכשלונות הבלתי נסבל של הקבוצה.

    אונסימו סאנצ'ז,מאמן ויאדוליד B מונה במקומו.
     
  6. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אתמול ב12 בלילה נסגר חלון העברות, וסארגוסה הייתה הקבוצה הכי פעילה שהביאה לא פחות מ7 שחקנים.

    צ'ופטה סואזו, אליסאו הפורטגלי, אדריאן קולנגה, רוברטו השוער של אתלטיקו, אדמילסון הברזילאי אקס ויאריאל וברצלונה, וז'ורסייק הצ'כי, וקונטיני הבלם האיטלקי מנאפולי.

    אני מאמין שהיא תשאר בליגה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/2/10
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    http://i47.tinypic.com/2lx8iv4.Xxx

    נקבעו משחקי הליגה למחזר הבא וכמו שאתם רואים , משחק ליגה ביום שני כמו שנקבע אתמול אחרי ש19 קבוצות אישרו את מועדי המשחקים בימי שני , דווקא טנריפה שהתנגדה למהלך היא זו שתעשה את הספתח במשחק ביתי מול מיורקה.
     
  8. ValenciaCF Member

    הצטרף ב:
    ‏26/4/09
    הודעות:
    661
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/2/10
  9. kaz Member

    הצטרף ב:
    ‏6/7/07
    הודעות:
    182
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא יכול לשחק כקשר שמאלי וכחלוץ שני. בכל מקרה, הבנתי שהוא סגור בלירפול לעונה הבאה, אבל אם הוא יבוא לולנסיה יכול להיות עוד החתמה טובה בחינם.
     
  10. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    הוא יותר קרוב לולנסיה מאשר לליברפול, גם אתלטיקו מתענינת בו.

    ולנסיה ממשיכה במגמה הזאת, להביא שחקנים שמסימיים חוזה בחינם- פשוט עבודה נהדרת עושים שם מאז שיורנטה הנשיא.

    אבל עכשיו באמת, יש את מאטה, ויסנטה, איפה הוא בדיוק הכנס? דומינגז המסכן מתייבש בספסל, ויתר על הרבה כסף בשביל להגיע למסטאייה, ובינתיים הוא רואה רק ספסל.
     
  11. ValenciaCF Member

    הצטרף ב:
    ‏26/4/09
    הודעות:
    661
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בלם וולפסבורג ונבחרת פורטוגל, ריקרדו קוסטה עשוי להגיע לולנסיה במידה והיא תעפיל לליגת האלופות. הבלם שמסיים את החוזה ביולי הקרוב באלופה הגרמנית (ויגיע בחינם, אם יגיע), כבר הודיע לפני מספר שבועות שאם ולנסיה תקרא לו, הוא כבר יהייה על המטוס לספרד.
    לקוסטה יש 6 הופעות בנבחרת פורטוגל ובינואר האחרון הושאל לליל הצרפתית.

    קוסטה: "השתתפות בליגת האלופות מאוד חשובה עבורי. אם ולנסיה תעפיל, ותציע לי חוזה, אלך לשם. אך אני לא ממהר להחליט, מכיוון שליל גם נאבקת על מקום בליגת האלופות"
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/2/10
  12. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,630
    לייקים שהתקבלו:
    3,523
    מין:
    זכר
    http://img291.imageshack.us/img291/5498/nakamuraespanyol1.Xxx

    נאקאמורה עוזב את אספניול אחרי חצי שנה בלבד. הקשר היפני, שהגיע למועדון בהעברה חופשית ויצר רף ציפיות גבוה(לא פחות מ-7000 אוהדים הגיעו לראות אותו מוצג במדי אספניול), הפעיל לחצים על הנהלת הקבוצה לשחרר אותו לקבוצת יוקוהמה מארינוס, שם התחיל את הקריירה, והנשיא דניאל סאנצ'ז הסכים למעבר. סאנצ'ז נפגש מספר פעמים בשבוע שעבר עם נשיא יוקוהמה ועמיתו היפני, אקירה קאסטו, והשניים הגיעו לסיכום על כך שהיפני יימכר בתמורה למיליון יורו. נאקאמורה צפוי לעזוב את ספרד בימים הקרובים ולהצטרף כבר עכשיו לקבוצתו החדשה. העובדה כי אישתו ובנו עזבו את ספרד לאחר שהייה מקוצרת, הקשתה עליו מאוד וגרמו לו לספק ביצועים חלשים מאוד על המגרש - נאקאמורה שיחק 12 משחקים בלבד בהם לא מצא את הרשת ולא בישל אף שער. מבחינה כלכלית, בהנהלת אספניול מספרים כי נאקאמורה הביא לשידרוג בהכנסות המועדון, אבל בכך מסתכמת תרומתו לאספניול. סאנצ'ז סיכם את המעבר:"העיסקה מועילה לשני הצדדים ואנחנו מאחלים לו בהצלחה".

    נאקאמורה מסמל את אספניול של העונה. 'כגודל הציפייה - גודל האכזבה' זה משפט בומבסטי מידי, אבל אף אחד לא חשב שזה יהיה המצב של אספניול בתום חצי עונה. 'הבעיות האישיות' הן תירוץ לא רע בכלל, אבל השאלה היא האם כשהוא שיחק בסלטיק גם היה מצב כזה. בשורות הסקוטים הוא היה סיפור הצלחה...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/2/10
  13. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אני מאשים את פוצ'טינו שספסל אותו מתחילת העונה, זה התחיל כל כך טוב במשחק הידידיות נגד ליברפול בו הוא פתח והיה מצויין, אבל נגמר אחרי תקופה של חצי שנה בלבד. ידעתי שזה לא יהיה סיפור הצלחה, לא מדובר פה בשחקן גדול, אבל עדיין שחקן שיכל לתרום לאספניול.

     
  14. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,630
    לייקים שהתקבלו:
    3,523
    מין:
    זכר
    http://www.as.com/recorte/20100301dasdasftb_26/C280/Ies/Perez_Burrull.Xxx

    פרז בורול נענש על תצוגת השיפוט החלשה שלו אמש בויסנטה קאלדרון ולא ישפוט במחזור הקרוב. השופט הספרדי בן ה-44, שעשה את כל הטעויות האפשריות במשחק אמש(ב-AS טוענים שלא פחות משלושה פנדלים נעלמו מעיניו של השופט, אחד מהם לבסוף נשרק אחרי התערבותו של השופט הרביעי), ישלם מחיר על הביזיון ולא ישפוט את המשחק בין אוססונה לחטאפה, על אף המתוכנן, כשבמקומו שובץ למשחק מחוטו גונזאלס. בשנה שעברה, אחרי שיפוט חלש של פרז בורול במשחק בברנבאו בין ריאל מדריד לאוססונה(התעלם משני פנדלים ברורים על חואנפראן והאבסורד הוא שהשחקן שהוכשל פעמיים הורחק בשני כרטיסים צהובים), זכה לבורול למנוחה בת שבוע ולא שפט במשחק גביע המלך בדרבי בין ברצלונה לאספניול. במארקה הלכו צעד אחד קדימה והעניקו לשופט את הציון 0 על המשחק אתמול.

    אני בדרך-כלל לא נוהג לקרוא ולהתעדכן\לעדכן\ על נושא השיפוט, אבל הפעם 'שברתי את הקרח'. אני חושב שהשעייה לשבוע אחד זה בדיחה, זה עונש לא רציני, אבל זה עדיף על כלום. חשבנו שהשיפוט בספרד העונה קצת יותר טוב - אז חשבנו. אגב, קראתי במגזין 'שם המשחק' על נושא השיפוט בספרד. כתוב שם שאין יותר מידי אפשרויות לשיבוץ כל משחק. לכל מחוז בספרד חייב להיות נציג בסגל השופטים ויש הרבה שופטים שלא יכולים לנהל משחקים מסויימים בגלל אלף ואחת סיבות.
     
  15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,269
    לייקים שהתקבלו:
    1,414
    כאן כתוב שבשנה שעברה בורול נח חודש.
    אני לא מבין למה מתנפלים על שופט שהטעויות שלו לא הכריעו את המשחק. וגם לא ראיתי הרבה טעויות. בפנדל של מרצ'נה הוא יצא 100%. קמטלחו במקום להתייעץ עם העוזר, היה מרחיק לנו שחקן.