:aa1: צרות בבארי: ג'יאמפיירו ונטורה יצטרך להסתדר ללא אנדראה ראנוקיה ואלסנדרו פאריסי כמעט עד לסיום העונה. שני שחקני ההגנה סובלים מפציעה דומה, קרע ברצועת הברך. זמן ההחלמה המשוער לשניהם הוא כ-3 חודשים. :aa1: איטליה ממשיכה לתרום לנזקקים ברחבי תבל. הפעם מדובר בשחק ההגנה של נאפולי, מאתאו קונטיני שיושאל לריאל זארגוסה עד לסיום העונה. סוכנו:"הכל כבר סגור וחתום, מיד אחרי המשחק נגד ליבורנו קונטיני יסע לספרד."
עד כמה שאני יודע כל כרטיס השחקן של קאנדרבה שייך לאודינזה והוא רק מושאל ליובנטוס, כמו שהושאל לליבורנו. כך שלמכור את קאנדרבה לאודינזה, יובה כנראה לא יכולה.
בקוריירה מדווחים שמרקו מוטה עומד לעבור בהשאלה עד סוף העונה למנצ'סטר סיטי. http://i50.tinypic.com/2d1sdci.Xxx
:aa1: סרזה קוסמי התפטר מאימון ליבורנו בעקבות ההפסד הביתי לנאפולי. http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Udinese+Calcio+v+Livorno+Calcio+Serie+4-kBhJMo50rl.Xxx
בראיון לסקיי ספורט, אלדו ספינלי נשיא ליבורנו הודיע שהמאמן החדש של הקבוצה יבחר במהרה כשהמועמדים הבחירים הם זדנק זמאן הצ'כי שאימן לא קצת מועדונים איטלקיים במהלך שנותיו ביניהם פארמה, לאציו, רומא, ג'נואה ונאפולי וכיום הוא כבר שנתיים לא מאמן אף קבוצה. המועמד השני הוא דן פטרסקו הרומני שמאמן את קובאן קרסנודאר שאת העונה הזאת פותחת בליגת המשנה ברוסיה. אחלה מועמדים בחר לו ספינלי ולמה לא איטלקי?
זמאן איטלקי, הוא רק נולד בצ'כיה. בינתיים ספינלי מנסה לשכנע את קוסמי לחזור בו מהתפטרותו. :aa1: אולימפיאקוס פנתה לוולטר נובלינו, שעדיין שוקל את ההצעה. :aa1: יובנטוס פנתה לג'נואה כדי לסכם איתה את חזרתו של רפאלה פאלדינו.
אחרי הדרבי אמר מוריניו לתקשורת "אני זר, אני אעזוב והבעיות ישארו שלכם." דמיטריו אלברטיני, היום סגן הנשיא של ההתאחדות הכדורגל האיטלקי, אמר כתגובה: "כאיטלקי אני רק יכול לומר שכשהוא יעזוב לא ישאר זכר לדיבורים בסגנון כזה אצלינו." http://www.albmilan.net/images/italia1.Xxx יישר כוח דמיטריו!
על מה יישר כוח? למרות שהוא בכיין ופרובוקטור הוא העלה מספר לא קטן של בעיות שידועות לכולם אבל עדיין לא מטופלות. התשובה של אלברטיני מתחמקת ונועדה לדעת הקהל. הדבר היחיד שטוב שייצא מעזיבתו זו הנפילה של אינטר. אינשללה.
אלברטיני התייחס לראיון של מוריניו אחרי הדרבי, בו לא אמר שום דבר קונקרטי על הבעיות באיטליה אלא חזר על הקישקוש הקבוע שלו שכל העולם נגדו. אני אישית, תמיד הייתי בתומכים שלו ולא הסכמתי עם הביקורת המוגזמת שקיבל מהתיקשורת. אך בשבועות האחרונים, מוריניו לא מפסיק לדבר שטויות כאילו המטרה היחידה שלו היא לייצר עוד יותר אינטגוניזם כלפיו. כאשר אמר שאינטר הייתה מפסידה את המשחק רק אם הייתה נשארת ב6 שחקנים (הפסד טכני), הוא בעצם סימן לעצמו איקס על המצח ומכאן כל ביקורת שיקבל תהיה מוצדקת. השיא מבחינתי היה כשהאשים את השופטים בתוצאות הרעות של אינטר. איך מאמן של קבוצה שזכתה ביותר טעויות שיפוט (כולל אליפות) מכל קבוצה אחרת בשנים האחרונות, מרשה לעצמו לצאת בצורה כה בוטה נגד שופט קבע החלטה מעוררת מחלוקת, הפעם לא לטובת הצד שלו?
יניב, מורינו אמר את אשר אמר על האדום של שניידר ועל כך שלדעתו יש פעילות משותפת של כמה גופים מאחורי הקלעים בנסיון להפיל את אינטר. הוא רמז כאן לשחיטות. שברור (הרי אינטר הוא המועדון שנהנה יותר מכל מועדון אחר מטעויות של שופטים) שאין בכך שום אמת.
אז א' לא היית ברור וב' קשר השתיקה האיטלקי לא מנחם אותי. מוריניו בעניין הזה באמת התבכיין אבל מה אפשר לצפות מאינטריסטה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx