דיון פוליטיקה לא? אז קצת פוליטיקה. מי יהיה מועמד הליכוד אחרי שביבי יקפל שוב את החפצים ויחזור למולדת האמיתית בארה"ב? http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1144297.html דווקא גדעון בסדר ביחס לשאר הליכודניקים. אני כשלא תומך בדרך, איהיה שבע רצון.
פוליטיקאי שאני מאוד מעריך. מחוקק בחסד ואיש של עקרונות (אם כי עם רובם, מן הסתם, אינני מסכים) שנקלע למשרד הקשה והסזיפי ביותר. אגב, אולי החבר-כנסת עם הטעם המוזיקלי הטוב ביותר (בראיון עם ידיעות הוא סיפר על אהבתו לג'וי דיוויז'ן ופורטיס. בקיצור פאנקיסט במסווה של יורם).
מוזר. אני מעריך את סער כפוליטקאי הגון ועם אידאולוגיה שלה הוא נאמן, אבל מה הוא בדיוק עשה עד עכשיו כשר חינוך? והסקר גם מצביע על כך שהממשלה כשלה בנושא החינוך..נו שיהיה אוי אהוד אהוד, מה עשית למפלגת העבודה.. אהוד ברח, הגיע הזמן שיברח באמת ולפחות טוב לראות שמרצ מגדילה את כוחה. מבחינה חברתית המפלגה השפויה ביותר במדינה שכאשר היא החזיקה בתיקים כמו החינוך היתה התקדמות גדולה מאוד והמצב היה טוב בהרבה מהשנים האחרונות.
Dimitar Berbatov ראיתי את גדעון סהר לפני כמה שבועות בפגוש עם העיתונות בערוץ 2 והוא אמר כי הדבר הכי מרכזי שעשה בשנה האחרונה במערכת החינוך זה להמשיך את התוכנית(שכחתי את שמה) שהתקבלה קודם לכן,לשפר אותה,להתאים אותה אבל להמשיך בדרך שהתחילו. קל מאוד לבוא אחרי שנה בסך הכל ולהגיד,מה הוא עשה או רואים רק כישלון, תוצאות במערכת כזו גדולה לא רואים בין לילה,גם לא אחרי שנה, זה מנגון גדול,מסורבל וקשה. איפה אהוד...ואני שואל איפה ציפורה? פעם בחודשיים שומעים אותה מצייצת או ששולחת את 2 הפודלים שלה,גברת דליה איציק ומיסטר חסון ואז חוזרים לישון, ובינתיים המלחמה בינה לבין שאול מופז הפכה את האופזיציה בראשותה לגרועה ביותר בתולדות הכנסת. שלא יגמר לעולם.
אופק חדש. נראה מה תניב התכנית הזאת, אני מאוד סקפטי לגביה וכפי שהתכניות הקודמות התבררו ככושלות אני לא רואה שינוי בתכנית הזו מהקודמות. ובכל אופן, אני מחזיק מסער. יש לו ביצים והוא פוליטקאי מוכשר, אבל במשרד החינוך צריך לעשות חריש עמוק. ובינתיים סער לא עושה מספיק, למרות שכאשר אני מסתכל על שאר האופציות אני מבין את הציבור.
אני לא יודע לפי מה אתה קובע שהוא לא עושה מספיק, אבל כמו שכתבתי מקודם,אתה לא יכול לראות שינוי משמעותי תוך פחות משנה במערכת כמו מערכת החינוך במדינה, זה לא סידור מחדש של מוצרים בסופרמרקט שישר רואים תוצאות.
הדבר הבאמת עצוב במערכוני ליטל מעתוק הם העובדה שהם פשוט תיאור מאוד מאוד אמיתי של מערכת החינוך כיום. טוב מה אפשר לצפות מהמדינה שלנו. ישראלים? כבר שנים שלא נהיינו מדינת היהודים בעלי התרבות הערבית (תודות לליטל מעתוקים.. ולפילוסים ולמשה פרצים) נתראה בחול חברים
לכל מצביעי מפלגת הרעש הצילצולים של פקה פקה ליברמן, שלא תגידו שלא אמרנו לכם מהתחלה. בגדו בבוחרים שלהם וכמובן לא הצביעו בעד חוק ברית הזוגיות. כי מי זה הבוחר? איש תמים ונאיבי. אם הייתם מצביעים קדימה אז אולי הייתם מקבלים ממשלה גם בלי ש"ס שהייתה מעבירה את החוק הזה בהליכה. מה גם שש"ס מחוץ לממשלה היה חוסך לנו כמה מאות מיליונים בשנה. ותחשבו על זה, אואואואואואואהההה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx