אין שום קשר לריברי בטח לא לפופוליסטיקה בשקל אז קודם כל בוא נרד מהעץ,את ההוויות של ההולנדי אני לא הכי אוהב לא מהתאקל עם להאם,לא מהפציעות של כל שני ורביעי בערב ,ובטח שבטח לא את האגואיסטיות שאני בשקל לא הייתי מתנהל ככה.
סבבה, ירדנו מהעץ. אני אפילו מסכים איתך בנושא האגואיסטיות של רובן. אבל איך בתור אחד שמעריץ את ריברי אתה יכול לסלוד מהפציעות כל שני ורביעי של רובן? ריברי היה פצוע פחות ממנו השנה?
לא אבל ריברי פצוע השנה,ואין לו היסטוריה של נפצע סידרתי,ובלי קשר מקצועית בטח שאין מה להשוות אבל משום מה שריברי על המגרש הניצחון והצלחת החברים חשובה קצת יותר מדריבל מיותר(לא מדבר על דריבלים שמביאים נקודות אותם פרנק עושה יותר ויותר ובצדק!).
ואן חאל כועס על יוגי לאוו שלוקח לו את חצי ההרכב הראשון למבחני נבחרת בשבוע של לפני משחק (מול מיינץ). שאר המאמנים בליגה בנתיים לא אומרים כלום. זה אולי כי להם אין כל כך הרבה שחקני נבחרת והם כמעט ולא נפגעים מכך.
לא ראיתי את המשחק כי לא שדרו אותו (ואני לא מבין איך..) אבל אנחנו מקום ראשון אחרי נצחון על ברמן בוסטר סטדיון! אין דברים כאלו... הכל תלוי מחר בלברקוזון ועם טיפת מזל והופניים יזכרו שהם גם יכולים לנצח ואולי גם נשאר במקום הראשון... אתם חושבים שאחרי הנצחון הזה ברמן יצאה מתמונת האליפות?
לא רק ברמן קשה לי לראות קבוצה שתעמוד בקצב של ואן חאל והחבר?ה שנוסעים על הילוך גבוהה מדי בשביל השאר. ובהתיחסות למשחק היום שיחקנובלי קשר לתוצאה רגועים,עם המון ביטחון שלטנו בכדור ברגעים המכריעים של המשחק ובשקט יכולנו להבקיע 2 שערים יותר. מולר בנגיעה קסומה,ורובן באחת מקסימה מעניקים לנו ניצחון ומשחק מטורף וחשוב להמשך,שבוע מצויין.
אנשים פה מסונוורים(ובצדק יש לומר) ממשחק ההתקפה של הקבוצה שהם שוכחים שיש לנו בעיה רצינית מאוד במשחק ההגנה. נבצר ממני לראות את המשחק מול הופנהיים בשבוע שעבר, אבל לפי התקציר ניתן לראות שמשחק ההגנה לוקה בחסר. דמיכליס אנמי, חסר אמביציה ויוצר חורים בהגנה כמעט בכל משחק. לטעמי בדשטובר חייב לחזור לשחק על חשבונו ולהביא כבר בשבוע הקרוב מגן בכל מחיר. בלי הגנה חזקה אין עם מה לשחק באירופה, זה שנתנו רביעייה ליובנטוס זה יפה אבל לא את כל הקבוצות בצ'מפיונס נפגוש ביום שכזה.
דווקא אופיר, להוציא המשחק הזה, ההגנה של באיירן תחת ואן חאל אפילו בתקופות הפחות מחמיאות של הקבוצה בתחילת העונה, הייתה הדבר הכי מעודד בקבוצה. לרוב ההגנה יציבה למעט מקרים חריגים שלצערי ממשיכים להיות קשורים בדמיכאליס. גם לא מובן לי למה עוד לא האריכו לואן בוייטן את החוזה. הוא מנהיג ההגנה ואני בטוח שקבוצות טובות שמו עין עליו. חייבים לתת לו חוזה כי אנחנו עוד נאבד אותו בקיץ אם לא.
אני מוסיף עוד דווקא לאופיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx , דווקא במשחק שבוע שעבר מול הופנהיים דמיכאליס (ברומא תנהג כרומאי...) היה החולייה החזקה במשחק ההגנה לדעתי, בלי קשר לעובדה שכבש שער מאוד מקרי.
אני לא יודע איך לאכול את הנצחון החמוץ מתוק על ברמן. "מתוק" כי בכל זאת נצחון בווסרשטדיון עם שליטוה מוחלטת בכל המתרחש על המגרש. "חמוץ" כי הרבה דברים לא מצאו חן בעיניי במשחק: 1. דימיקיליס. שוב. 2. לצופה מזדמן היה נראה כאילו מדובר במשחק ראווה. לשעשע את הקהל בראש ובראשונה. כאילו הבקעת שערים היא לא דבר חשוב. אי אפשר להסביר כמות כזו של החמצות. תוצאה של 11-3 לבאיירן היתה יותר משקפת, אלמלא החמצות בלתי נתפסות של רובן, אוליץ, גומז וואן בויטן. האם היה שם זלזול?! 3. פרנק ריברי. הכנסתו למשבצת של אוליץ' לא היתה נכונה. מאז כניסתו המשחק של באיירן נתקע (יחסית). גם הכדורגל שהציג ריברי היה חלש. 4. מולר. לא אהבתי (בלשון המעטה) את בזבוזי הזמן שלו ליד דגל הקרן לקראת הסוף. גם רובן שותף באשמה.
ביזבוזי זמן ליד הקרן זה משהו שתראה מכל שחקן כדורגל ביימנו למעט מקרים מאוד חריגים. בבאיירן? כל שחקן יעשה זאת כדי להבטיח ניצחון. אני לא זה שאוהב להיות הסנגור של ריברי, אבל הוא רק חזר. גם כשחקן שאני לא אוהב, לא הוגן לשפוט שחקן שנכנס בסוף המשחק. אני בכלל חושב שאסור לפתוח עם ריברי ורובן בהרכב, זה יותר מידי רכות בקישור ההגנתי. צריך לשחק איתם לסרוגין ולא יחד. כך לי מרגיש. ושוב בעניין ואן בוייטן. זה מריח לא טוב שם. כנראה שאין הסכמה בין הצדדים ומקווה שהנורא מכל לא יקרה ונאבד אותו.
העיקר שבקיץ האריכו לדמיקליס החוזה... חובה להשאיר את ואן בויטן, פשוט עוגן של יציבות והמון אישיות. במשחק בברמן דמיקולו החזיר 2 כדורים לשוער (פעם לבוט ופעם לרנזינג) בחצי גובה שזו טעות של כתה א', לשוער מחזירים שטוח על הארץ ולא מסבכים אותו עם כדורים שרחוקים מהקרקע, רק שיהיה בריא...
בנתיים אין אפילו שמועות בעניין מה שמגביר את החשד. בד"כ הסוכנים ממהרים לפזר שמועות כדי להתמקח על החוזה... זה מוביל לשתי אפשרויות: 1. יש כבר הבנה בין הנושים ומחכים משום מה עם ההודעה הרשמית 2. הסיפור כבר נגמר והבחור עובר לקבוצה אחרת ומחכים עם ההודעה הרשמית קשה לי משום מה להאמין שהוא יעזוב את באיירן, הוא נקשר מאד לקבוצה. מצד שני גם להמבורג ולמארסיי הוא נקשר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx שימו לב שרובן בתקשורת דרש את הישארות ואן בומל וריברי אבל לא את של ואן בוייטן. גבינה בלגית מסריחה?