2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by אבו, Jul 9, 2009.

  1. SeRgInHo Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    10,627
    Likes Received:
    20
    אני באמת צריך לספר לך על הפשעים של ווסט, ספריוול, אייברסון, ג'קסון, קיד, ארטסט ודומיהם? או על דייוויד ווסלי שגרם למוות של בובי פילס? כל אחד מהם באזרחות מזמן כבר היה נזרק לכלא, מה הם קיבלו בפועל?
    ארינאס לא שונה מהם ואני לא מגן עליו. פשוט במקרה של ארינאס, ההשעיה הזאת מצוינת לשני הצדדים, גם לסטרן וגם לוויזרדס. בגלל זה העונש הזה.
    ארינאס אידיוט, אבל כך גם 95% משחקני האן בי איי. אף אחד שם לא בדיוק בולט מבחינת האינטלגנציה...
    מה שאני בא לומר שעל אותו מקרה, בסיטואציה אחרת, סטרן היה חושב פעמיים לפני שהוא היה נותן את העונש
     
    Last edited: Jan 9, 2010
  2. piston Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1,965
    Likes Received:
    3
    מאד משעשע.

    כל ההתבטאויות על מחפשי קונספירציות, נועדו בכדי להציג אותם באור מגוכך, וזה נכון שקיימים אנשים שמחפשים כל הזמן הסבר עקיף, ולעתים מגסימים בכך.

    אבל זה נאיבי לחשוב שאנשים לא מחפשים לקדם את האינטרסים שלהם.
    מכאן הדרך מאד פשוטה. אנשים עם כוח והשפעה, מסוגלים לקדם את האינטרסים שלהם בצורה יותר יעילה.
    לגבי העובדה שהם שומרים את זה בסוד, זה לא מפתיע, אם לך היה קלף סודי בשרוול, שמצליח לתת לך יתרון על המתחרים שלך, היית חושף אותו ? לא נראה לי.

    כל תלמיד תיכון שלמד טיפה סוציולוגיה, יכול לשלוף עשרות (ואני לא מגזים) של מקרים בהםאוכלוסיות בעלות כוח, פעלו בכדי לשמר את הכוח הזה מול האוכלוסיות האחרות, ויש לאמר ביעילות גבוהה מאד.

    סטודנט של סוציולוגיה באוניברסיטה, יכול לשלוף בחיפוש זריז מאות ואלפי מחקרים אקדמיים, שמראים זאת בדרכים שונות ויפות.

    להגיד שהכל תמים ואין אינטרסים, ועוד בכל הקשור לעסק כלכלי (כמו ה NBA), זה או להיות באמת נאיבי, או ניסיון לזרות מלח בעיני חברי הפורום.

    יש פתגם עתיק שאומר שהעולם מורכב מנוכלים ומפריארים. אם אתה מאמין שאין נוכלים, סימן שאתה...
     
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    :aaarofl:

    ת'יודע שמי שמודע לכל הדברים האלו ומשתמשם בהם, עשוי לחשוף עצמו כנוכל שמנסה לחסל את המתחרים שלו.
     
    Last edited: Jan 9, 2010
  4. johnnie walker Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    2,350
    Likes Received:
    0
    ויש פתגם עוד יותר עתיק שאומר שהעולם מורכב מאנשים שמחלקים את העולם בין נוכלים ופראיירים וכאלה שחושבים שהעולם הוא לא שחור לבן, אם אתה מאמין שכל אחד הוא או נוכל או פראייר תנחש מה אתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  5. Pipe Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1
    ובאמצעות משפטים לכאורה חכמים כאלו פראנואידים מצדיקים את תסביכי הנחיתות שלהם ונותנים לגיטימציה לקונספירציות זולות שהם מעלים.

    תסביר לי, ד"ר רנדאל קולינס, איך השעיית שחקן שהודה בבפה מלא בביצוע פשע, התרברב על כך ברשת שבוע לאחר מכן ועשה מזה צחוק בתקשורת ובהצגת השחקנים במשחק כמה ימים לאחר מכן, קשורה לתאוריה שלך.

    סרגיי, רק מהזיכרון - אייברסון הואשם בהחזקת מריחואנה וקיבל עבודות שירות (הוא לא הואשם בהחזקת נשק). זו עבירה שגוררת עונש מאסר לעתים נדירות, בעיקר כשמדובר בכוונה להפיץ. למעשה, שלושת רבעי מהשחקנים בליגה מעשנים מריחואנה. אובאמה עישן מריחואנה. זו עבירה שלעתים לא כוללת אישומים ומסתכמת בקנס. אז כן כן, בוא תספר לי על הפשעים של השחקנים הללו.
     
    Last edited by a moderator: Jan 9, 2010
  6. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    אני מאמין שיש נוכלים, אבל אתה כבר פרנואיד.
     
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    עזוב קונספירציות, גם אני לא קונה כל סיפור, אבל אתה גם לא מקבל את זה שכל פוליטיקאי מקורב למוסדות מדיניים יכול להוציא את עצמו "יותר נקי" מאשר אזרח רגיל מהשורה? או אדם בעל ממון רב יכול לסלול לעצמו את הדרך החוצה בהרבה מקרים (לא כולם)? או הליגה ב NBA עוזרת לסטארים שלה כאשר הם עוברים על החוק? (בארקלי הרביץ למישהו בבר ויצא בלי כלום, אייברסון הואשם בהחזקת סמים בזמן שהיה גם נשק בבית, אבל האשמה הייתה רק על הסמים, איך זה קרה?).
    לא הכל ורוד ואנחנו לא מדלגים לנו על פטריות בעולם שכולו אגדה. אכן לא הכל שחור או לבן, יש מקרים שהקונספרציות שלהן מוגזמות ויש מקרים שמה לעשות, דברים מדיפים מהם ריח לא טוב.
     
    Last edited: Jan 9, 2010
  8. piston Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1,965
    Likes Received:
    3
    קודם כל, אם תדפדף לא רחוק אחורה, תראה שאני חושב שגם מבחינה ניטראלית לחלוטין, ההשעיה של ארינאס מוצדקת, ואני חושב שהוא יעביר זמן רב בכלא.

    בתגובה לשאלה שנשאלה, אני מודה בפה מלא שאני משתדל לנצל את היכולות שלי הכדי לקדם את האינטרסים שלי, אתה לא ?
    מלבד זאת, המודעות זה לא הדבר היחיד שקובע, יש אנשים שהם פריאירם ומודעים לכך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
    Last edited: Jan 9, 2010
  9. SeRgInHo Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    10,627
    Likes Received:
    20
    בוא ניקח את הדוגמה הכי אחרונה והכי דומה. תזכיר לי מה קיבל ווסט על אחזקת רובה ואקדח בלי רישיון? אני שואל ברצינות כי לא עקבתי אחרי המקרה הזה, אבל אני רואה שהוא משחק העונה בקליבלנד, כך שעונש רציני הוא לא קיבל.
     
  10. Pipe Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1
    אז אתה משתמש בדוגמא שאתה כלל לא מבין את פרטיה? זה בהחלט עוזר לטיעון המאוד משכנע שלך...

    הוא האושם בעבירות נשק (החזיק שלושה כאלו בקייס של הגיטרה בזמן שנסע באוטו), אבל במרילנד החוקים הרבה יותר גמישים בנושא הזה, בניגוד לוושינגטון וניו יורק. בנוסף, לווסט יש בעיות נפשיות (הוא דו קוטבי) ובעיות אחרות שלבטח ילקחו בחשבון. המינימום שהוא יכול לקבל זה קנס של אלפיים דולר. קליבלנד השעתה אותו ל12 משחקים.

    המקרים שונים בתכלית - מעבר לשוני במדינות (שוני עצום. על אותם פשעים במדינה אחת אתה יכול לקבל שנים בכלא ובשנייה עבודות שירות), ארינאס איים בנשק על אדם אחר והחזיק אותם במקום ציבורי. בנוסף, הבאז התקשורתי סביב ווסט היה הרבה יותר קטן, אפילו זניח, בניגוד לארינאס שבעצמו הוסיף שמן למדורה עם השטויות שלו בשבוע לאחר מכן.

    אני עדיין מחכה לשמוע, בהנחה שאתה בכלל יודע, מה שאר השחקנים שציינת עשו ואיך זה מעיד על כך שארינאס המסכן נדפק ע"י סטרן הרשע.



    אני שמח בשבילך. רק חבל שזה לא קשור למקרה ארינאס. הוא הושעה בצדק בגלל טמטומו האישי, ויקבל עונש חמור מאוד מהליגה על החזקת הנשק באולם בלי קשר לממצאי החקירה המשטרתית. העובדה שוושינגטון מרוויחה מכך היא לא הגורם להשעיה, אלא נגזרת שלה.
     
    Last edited by a moderator: Jan 9, 2010
  11. piston Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1,965
    Likes Received:
    3
    הציטוט הזה לא קשור לארינאס אלא לשאלה שהועלתה, שוב שון, אני מזמין אותך לדפדף מעט אחורה ולקרוא את התגובה שלי למקרה ארינאס.
     
  12. דנידין Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    8,670
    Likes Received:
    0
    מישהו כאן דיבר על כך שיש מישהו שמתקרב לג'ורדן בזריקות ניצחון. אז לא רק שאף אחד לא מתקרב, בטח שלא קובי (בדיחה מצויינת חייב לומר), אז גם לא בירד שהיה חתיכת ווינר.

    הנה לכם הרשימה המלאה (שלא כוללת זריקות בכל הדקות האחרונות של הקלאץ' טיים, אלא זריקות ניצחון בלבד!) ובסדר חרונולוגי עם פירוט ותיאור:


    Nov. 11, 1984 vs. Indiana, 118-116
    12-footer with four seconds left.


    Dec. 7, 1984 vs. New York, 95-93
    18-footer with five seconds left.


    March 26, 1985 vs. Indiana, 120-119
    Two free throws with five seconds left.


    April 24, 1985 vs. Milwaukee, 109-107
    Jordan nails the eventual game-winning jumper from the corner with 22 seconds left on the clock to force Game 4 in the first round of the 1985 Playoffs against Milwaukee.


    Oct. 25, 1985 vs. Cleveland, 116-115
    Jordan is at the line to win the game against the Cavs. He misses the first, but drains number two for the victory.


    Nov. 11, 1986 vs. Atlanta, 112-110
    Jordan drives through traffic to the basket and manages to sink the tough layup with nine ticks left, skidding out of bounds after the shot.


    Nov. 21, 1986 vs. New York, 101-99
    Jordan scores the last 18 of the Bulls' points, including the final two for the win on a running 18-footer with one second remaining to down the Knicks 101-99.

    Feb. 12, 1988 vs. Milwaukee, 95-93
    Terry Cummings sends Jordan to the floor with the hard foul, but Jordan exacts revenge by coolly dropping in both free throws with two ticks left for a Chicago victory.


    April 3, 1988 vs. Detroit, 112-110
    Jordan drains two free throws with four seconds left.


    April 15, 1988 vs. New Jersey, 100-99
    Jordan rises and shoots the jumper over Mike O'Koren with 20 seconds left to down the Nets in New Jersey.


    Feb. 16, 1989 vs. Milwaukee, 117-116
    20-footer with one second left.


    May 7, 1989 vs. Cleveland, 101-100
    They call it "The Shot." It's the reason Cleveland fans will never forgive Jordan, as this shot at the buzzer won Game 5 and the series for Chicago in the first round of the 1989 Playoffs.


    May 19, 1989 vs. New York, 113-111
    After Trent Tucker's four-point play tied Game 6 of the 1989 Eastern Conference Semifinals at 111, Jordan stepped to the free throw line and iced the series with two freebies with four seconds left.


    May 27, 1989 vs. Detroit, 99-97
    With future teammate Dennis Rodman guarding him in Game 3 of the 1989 Eastern Conference Finals, Jordan wins the game for the Bulls with the pull-up jumper with three seconds left.

    Nov. 13, 1990 vs. Utah, 84-82
    As time runs out, Jordan creates some space for the shot over Thurl Bailey and Jeff Malone, downing the Jazz on their homecourt with the 15-footer.


    Feb. 16, 1989 vs. Milwaukee, 117-116
    20-footer with one second left.


    May 7, 1989 vs. Cleveland, 101-100
    They call it "The Shot." It's the reason Cleveland fans will never forgive Jordan, as this shot at the buzzer won Game 5 and the series for Chicago in the first round of the 1989 Playoffs.


    May 19, 1989 vs. New York, 113-111
    After Trent Tucker's four-point play tied Game 6 of the 1989 Eastern Conference Semifinals at 111, Jordan stepped to the free throw line and iced the series with two freebies with four seconds left.


    May 27, 1989 vs. Detroit, 99-97
    With future teammate Dennis Rodman guarding him in Game 3 of the 1989 Eastern Conference Finals, Jordan wins the game for the Bulls with the pull-up jumper with three seconds left.


    Nov. 13, 1990 vs. Utah, 84-82
    As time runs out, Jordan creates some space for the shot over Thurl Bailey and Jeff Malone, downing the Jazz on their homecourt with the 15-footer.


    Jan. 22, 1992 vs. Charlotte, 115-112
    Jordan picks up the loose ball in Charlotte and runs the length of the court for the layup, drawing the foul and completing the three-point play for a three-point Chicago victory.

    Nov. 11, 1992 vs. Detroit, 98-96 (OT)
    Jordan victimizes the Detroit Pistons, draining the long range three-pointer at the buzzer for a 98-96 win in overtime.


    May 17, 1993 vs. Cleveland, 103-101
    "The Shot -- Part Two," Jordan does it to the Cavs again, this time victimizing Gerald Wilkins with the jumper to win Game 4 of the 1993 Eastern Conference Semifinals in Cleveland.


    March 25, 1995 vs. Atlanta, 99-98
    Jordan, לא לפרסם from his return from baseball, brings the ball up the court and drains the jumper over Steve Smith to drop the Hawks in Atlanta.


    Feb. 11, 1997 vs. Charlotte, 103-100
    Michael is at it again - this time he connects on the clutch jumper from downtown to lift the Bulls to a 103-100 victory over the gritty visitors from Charlotte.


    March 18, 1997 vs. Seattle, 89-87 (OT)
    With the Sonics battling the Bulls in OT, Gary Payton fouls Jordan on the jumper with eight seconds remaining. Jordan goes to the line, sinking both free throws to shut down Seattle.


    June 1, 1997 vs. Utah, 84-82
    Michael Jordan puts his cape on to perform the heroics again, when he drains the jumper as the buzzer goes off giving the Bulls a 84-82 victory and a 1-0 lead in the series.


    February 13, 1998 vs. Atlanta, 112-110
    Michael Jordan comes through in the clutch yet again, pulling up to drain the game-winning buzzer-beating jumper over Atlanta's Steve Smith and Chucky Brown.


    March 22, 1998 vs. Toronto, 102-100
    MJ does it again, nailing the short fadeaway jumper from the right wing with five seconds left, lifting the Bulls to victory.

    June 14, 1998 vs. Utah, 87-86
    This will probably go down as Michael's most famous shot of all-time. His final shot as a Chicago Bull. Michael Jordan knocks down the game-clinching jumper with 5.2 seconds remaining in the game and the Bulls beat Utah 87-86 in Game 6 of the 1998 NBA Finals for their sixth NBA title.


    December 22, 2001 vs. New York, 87-86
    Michael Jordan takes a couple dribbles to get separation from Sprewell, and drains the shot to seal the victory with 3.2 seconds left.


    January 31, 2002 vs. Cavaliers, 93-92
    "The Shot" part 3, Jordan hits the game winning shot for the Wizards as he nails a 15-foot jumper at the buzzer to beat the Cavaliers 93-92.


    February 15, 2002 vs. Suns, 97-96
    Jordan receives an inbound pass at the top of the circle, he drives to the right side of the lane, and gets Shawn Marion off the ground with a headfake before burying a 13-footer.



    לא להאמין, זה בכלל לא אנושי.

    אלוהים!
     
    Last edited: Jan 10, 2010
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    לא זכרתי בעצמי שיש כל כך הרבה, הוא באמת לא קשור לכלום. אם אני לא טועה, גם חסרים כמה כמו השלשה מול שארלוט על הבאזר ב 93.
     
  14. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    תפסיקו כבר עם הוויכוח הזה.

    חוץ מזה, לקובי משהו כמו 20 זריקות ניצחון בקריירה, וממש לא נגמרה לו הקריירה.
     
  15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    אין כאן שום ויכוח. אתה מדבר על שטרן, ווישנגטון וכל זה? לגיטימי ואני חושב שבדיוק החברים כאן הגיעו לדרך ללא מוצא והתייאשו. היית צריך לבוא בצהריים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx