אין טעם לשדר משחק מרכזי באצטדיון האורווה, אחד השיקולים לבחירת משחק מרכזי, פרט לרייטינג כמובן, הוא האצטדיון. אמנם כבר שידרו משחקים מרכזיים באשדוד ונתניה, אך גם בהתחשב במצב של מכבי פ"ת אני לא רואה סיבה לשדר את המשחק.
אתם שוכחים דבר אחד : מי שרכש את זכויות המשחק המרכזי רוצה קצת רייטינג כדי למכור פרסומות . רבותי , אנו חיים בשנות האלפיים וכל גוף רוצה להרוויח או לפחות לא להפסיד (והוכח כבר שכדורגל במתכונת הנוכחית זה הפסד) . עם כל הכבוד להפועל ת"א , כשהיא משחקת נגד מכבי פ"ת הרייטינג חופף לתחילת הקווים בסרגל , וביתר נגד סכנין אמור למשוך יותר צופים. כאן אפשר שוב להלין על חוסר במשחקים מעניינים , תוצאה ישירה של הגדלת הליגה והצפתה בקבוצות לא מתאימות. תנו ליגה של 10 קבוצות , משחקים מושכים כל שבוע , ופתאום הכל יראה אחרת.
4-3 השבוע , 4-3 בשבוע שעבר , וזה בין הביתרים לתלאביביות....ובכלל , עדיף 1-0 בין מכבי ת"א למכבי חיפב מאשר 5 שערים בין רעננה להפועל ר"ג....תקנו אותי אם אני טועה
תודה לך חברת צ'רלטון על החלטה חסרת חכמה שהניבה יופי של שבת, תודה לך על שהעדפת לשדר את הליגה האנגלית במקום הליגה הישראלית ובליגה הישראלית להשקיע משאבים במשחק "אמצע טבלה" בין נתניה לעכו במקום להשקיע משאבים במשחקה של האלופה. תודה, תודה שהחזרת את חוויית ה"שבת של כדורגל" מפעם. (לחץ לקריאת המשך הטור)
אני מאוד מתבאס מזה שאנחנו לא משודרים אבל אני לא מבין איך הרבה אוהדים שלנו בוכים על זה,מה אתם רוצים?זאת רעננה,זה לא משחק שמעניין מישהו שהוא לא אוהד חיפה,אנחנו פעם ב..לא משודרים,אין מה לעשות.
אני חייב להגיד שאחרי הפיילוט של השבוע שעבר, חי משבת נראית הרבה יותר טוב ומקצועית, ושגיב פרידמן ממשיך להצחיק חבל רק שלא ראיין את גרגורי באנגלית הומוריסטית זה יכל להיות מצחיק.
בהחלט צעד חכם לשדר את עכו-נתניה מאשר את המשחק של חיפה ורעננה, שבאמת לא מעניין אף אחד חוץ מאוהדי חיפה ורעננה. לא צריך כל שבת לשדר את 4 הגדולות בכל מחיר, לפעמים יש משחקי אמצע טבלה מעניינים יותר.
החלטה נכונה ועוד איך! תסתכלו בליגה האיטלקית היום סיינה באה לסאן סירו כבשה 3 פעמים והפסידה בסוף 4:3 (קיבלה גול דקה 88 ו-90) אבל לא היתה רחוקה מלנצח את אינטר. בליגה האנגלית כולם יכולים לנצח את כולם בכל מקום בבית או בחוץ וגם האחרונה פורטסמות' כמעט ניצחה את צ'לסי בחוץ! כנ"ל גם בגרמניה! האם אפשר להגיד אותו הדבר על הליגה שלנו? האם 7-8 קבוצות בליגה שנמצאחות ממקום 8 ומטה יכולות לנצח כל קבוצה בכל מקום? יודעים מה עזבו לנצח, תיקו! יודעים מה? עזבו תיקו, להציג משחק כדורגל שוואלה קבוצה תזיע בשביל לנצח, יודעים מה עזבו תזיע, האם אתם רואים פה איזשהו קרב? התשובה היא לא!!!!!
לא ראיתי את העסק הזה שלהם שם בספורט 5 לייב, אבל באתר שלהם ראיתי את הכותרת עם מה שאגייאר אמר... הבחור הזה הוא חתיכת אידיוט שאין לתאר, התבטאויות עלובות, רואים שאין לו מושג איך זה לייצג קהל ומועדון כל כך גדול (בקנה מידה ישראלי), פשוט מביך עבור בית"ר שבראש המערכת יש יצור שכזה.
תן לקבוצות כמו עכו ורעננה לפחות עונת חסד לפני שאתה מספיד את הליגה, אי אפשר לקחת שחקן של ליגה לאומית וכמה חודשים להתאים אותו לרמה. צריך לתת לקבוצות האלה הזדמנות להתרגל לרמה, לבנות שלד ברמה.