הרטה ברלין 2009/10

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by eran levy, Dec 11, 2009.

  1. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    תראה, אם היית רואה כל משחק של הרטה הייתי מבין אותך, אולי אז היה לך מידע מבוסס. אבל כנראה שלא כך הדבר, ולכן זו חוכמה מאוד קטנה לדבר על כדורגל של קבוצה שאתה לא מכיר, לא רק של הרטה, של כל קבוצה. אני לא אתחיל לדון איתך בזוטות סטייל "הרטה טובה/הרטה רעה". זול מדי בשבילך? אל תקרא.
     
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    yotis - אני אודה לך אם לא תגיד לי שאני מבלבל בשכל, אלא תתייחס אלי בצורה יותר מכובדת ותגיד לי שאתה לא מסכים איתי או כל דבר אחר.

    מה גם שהתגובה שלך לא קשורה לקטע שצוטטת מדבריי, לא טענתי בשום מקום שבנפיקה לא קבוצה חזקה, לא טענתי שהיא לא עשתה כלום וכו', יותר מכך, כתבתי במפורש שזו הקבוצה אולי הכי מרשימה שהייתה בשלב הבתים של המפעל. מה שכן כתבתי היה שהניתוח שלך לא היה מדוייק לדעתי, אז איך בדיוק הסקת מדבריי שאני אומר שהיא לא חזקה?

    מה גם שלאור שאר התגובות שלך בנושא אני די מבולבל, עושה רושם שאתה סותר את עצמך כמה פעמים, או שאולי אני פשוט לא מבין את ההקשר. לדוגמא פה:

    ואח"כ פה

    כי אני מבולבל, כמו גם בהקשר הזה:

    לעומת זה:

    אני מפספס משהו שלא הבנתי? 5-0 זה לא בקלות?
     
    Last edited by a moderator: Dec 19, 2009
  3. Yotam Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    1,371
    Likes Received:
    0
    אני זורק משפטים רק כדי להראות שהרטה ברלין כלל לא מתאימה לרמה של הבונסדליגה, רק עכשיו הבנתי מאיפה הגיע ה5-2 של באיירן !!!

    ראיתי היום את המשחק של באיירן מול הרטה, פשוט טיילת מה שהולך אצלכם ברחבה, במזל לא חטפתם שביעייה כי זה הגיע לבאיירן.
     
  4. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    אח הרטה, אני מגן עלייך בחירוף נפש ואת מובסת במינכן.
    זה באמת היה צפוי. בשביל הרטה קיוויתי שתנצח, אבל זה היה צפוי מול באיירן הנוכחית.
    עכשיו הפער מהקו האדום הוא תשע נקודות.
    פרידהלם פונקל אמר שעשרים ושמונה נקודות בסיבוב השני יספיקו כדי להישאר.
    אפשר להאמין שהרטה לא יכולה להיות גרועה יותר ממה שהיא היתה בסיבוב הזה. שלושים וארבע נקודות בסוף העונה נראות מתאימות, גם להישארות. די נמאס לי לדבר על המשחק הגורלי הבא, בכל המשחקים הגורליים האחרונים הרטה הפסידה וזה מתחיל להישמע פתטי, אפילו עבורי, אוהד הרטה.
    פשוט להתחיל לנצח, גורלי או לא גורלי, קבוצת תחתית או צמרת, התקפה מסונכרנת או מפנדל בתוספת הזמן, זה כבר לא משנה.
    בוכום ניצחה את האנובר בחוץ, אולי גם להרטה יהיה מזל במחזור הבא בהאנובר?
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    ספק אם אי פעם הייתה עונה כזאת נוראית להרטה בליגה הבכירה. קשה לקרוא את המפה ולדעת אם הם יצאו מזה וישארו בליגה. זה לגמרי בערפל. על הנייר יש יותר ממספיק נקודות בקופה כדי להתברג בין ה 10 הראשונים, אבל היכולת.. היכולת... לא יודע.
     
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    לא ספק ולא כלום. זו מחצית העונה השניה הכי חלשה בתלודות הליגה בכלל. את המקום הראשון המפקופק תופסת טסמניה ברלין עם 4 נקודות בסיבוב הראשון ואת השלישי תופסת טניס בורוסיה ברלין עם 7.
    לצערי, פונקל נראה לי קצת אופטימי מידי. כדי להשיג 28 נקודות (אני דווקא שמעתי שהוא אמר השבוע שיספיקו 25 נוספות) הוא צריך לפחות 8 נצחונות שזה כמעט חצי סיבוב. נראה לי באמת קצת אופטימי מידי.
     
  7. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    באמת שאין ספק, זהו גם הסיבוב הראשון הגרוע בתולדות הרטה ברלין. הקודם הסתיים עם 11 נקודות
    אבל חישוב קטן מראה שאפשר להגיע לעשרים ושמונה נקודות (או עשרים וחמש) גם בלי שמונה נצחונות. אפשר גם עם שבעה ושישה, וזה, לדעתי, לא בשמיים. כמו שאמרתי, יותר גרוע לא יכול להיות. הרי יגיעו שחקנים, וגם הרטה, למרות התבוסה לבאיירן, מראה שיפור. הרטה בכלל לא בליגה של באיירן כרגע, זו לא היריבה שצריכה להטריד אותה. קלן, בוכום, פרייבורג, נירנברג ושטוטגרט צריכות להטריד אותה. אני בטוח לחלוטין שסיבוב כמו שעבר על הרטה לא יחזור, אפילו לא קרוב. כולם זוכרים מה עשתה שטוטגרט בעונה שעברה, איך היא טסה לצמרת. אף אחד לא ישכח איך וולפסבורג התחילה לרוץ ולא הפסידה. המצב על הפנים, אבל מה לעשות? לחכות לירידה? לומר שאין סיכוי? לשחרר את כל השחקנים? יש סיכוי מעשי להישאר, יש עוד סיבוב שלם, ניפגש בסיבוב הבא.
     
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    ערן, אתה באמת מאמין ששטוטגארט תילחם נגד הירידה?

    ואני חושב שעם החיזוקים של גקאס וכלל הנראה קובייאשווילי עם התוספת של קרינגה שבקושי שיחק עד כה, הרטה תיראה אחרת לגמרי בסיבוב השני.

    אני דווקא כן חושב שהם יכולים לנצח 8 משחקים, אולי אופטימי, הרבה יהיה תלוי באיך פונקל יעמדי את הקבוצה.
     
    Last edited by a moderator: Dec 20, 2009
  9. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    לא אמרתי ששטוטגרט תילחם נגד הירידה, אמרתי רק שזו אחת היריבות שאמורה לעניין את הרטה ולא קבוצות הצמרת. אני מאמין ששטוטגרט תסיים במרכז הטבלה ומעלה. שטוטגרט, בדיוק כמו מכבי ת"א, מעולם לא ירדה ליגה, ויש משקל לדברים כאלה, אפרופו מסורת.
    אחרי המשחק מול קלן הייתי קרוב לאבד תקווה. גם החבר'ה שלי, הם בכלל התחילו את התוכניות לעונה הבאה בליגה השניה, אבל פריץ רוצה להציל את העונה, מה גם שכנס החברים עשה את שלו והבהיר להנהלה את הציפיות.
    אני בכלל לא בהייתי טוח שפונקל היה התשובה המתאימה לאימון הרטה. דווקא לפאברה היתה שיטה, אבל התבוסות לפרייבורג והופנהיים לא השאירו לו סיכוי. הקבוצה נלחמת אבל נראית לא מאומנת, וזו בדיוק הנקודה בה צריכים לטפל בפגרה. כל השחקנים הפצועים נשארים בברלין, אף אחד מהם לא ייצא לחופשת חג המולד, וזו כבר נקודת פתיחה טובה, בעיקר מפני שיש להרטה מספר פצועים רב. גם קצ'אר פצוע וצריך טיפולים, למזלה של הקבוצה בדיוק בפגרה.
     
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    למרות שהייתי שמח לקחת את הסטטיסטיקה שלך, שטוטגארט ירדה ליגה ב 1976. דווקא בליגה השניה הבאנו את מלך השערים של הליגה השווצרית דאז, אחד שאף אחד לא מכיר היום, אחד בשם אוטמר היצפלד, שבליגה השניה פרח אבל אחרי שלוש שנים ואחרי שהקבוצה חזרה לליגה הבכירה הקבוצה החליטה לשחרר אותו כי הוא לא התאים יותר לרמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  11. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    סליחה, טעות, זו היתה בכלל המבורג...
     
  12. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    זה סופי - לבאן קוביאשווילי יעזוב את שאלקה ויצטרף להרטה בינואר 2010.
    אבל זה מה שיעזור? אם הרטה לא תשיג ל פ ח ו ת שני נצחונות בשלושת המשחקים הראשונים באמת שאפשר להתחיל להתכונן לליגה השניה. אני עדיין אופטימי, אבל גם אופטימיות אפשר למתוח עד לגבול מסויים. אני מקווה ששלי עדיין גמישה.
     
  13. U&U Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    אני גם אופטימי בשביל הרטה.
    יש לה סגל ששווה אמצע טבלה והפער של 10 נקודות עדיין אפשרי לסגירה.
    מה שכן, כמו שערן אמר הם חייבים לפתוח בסערה את הסיבוב השני כדי להקנות קצת ביטחון לשחקנים, ואני בטוח שאחרי ניצחון אחד בליגה יבואו הבאים.
     
    Last edited: Dec 21, 2009
  14. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    אחרי גקאס וקוביאשווילי מגיע שחקן נוסף להרטה, שחקן ההגנה רומן הובניק, שחקן פ.צ מוסקבה שהושאל העונה לספרטה פראג עד לסוף 2009.
     
  15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    הספקולציות לגבי מעבר של ארנה פרידריך לוולפסבורג הגיעו לסיומן. הקפטן נשאר.