יאללה עזבו, קצת שואו שאפשר להנות ממנו, זה לא נורא בכלל. זריקות כאלו אנחנו רואים כמה פעמיים בודדות בעונה וזה תמיד כיף. אם זה היה נכנס מהחצי מגרש זה היה עוד יותר יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
ולמי שרוצה בעברית http://www.one.co.il/Article/148804.html אגב לברון ואנטוני הם שחקני החודש בליגה. לברון עם 29.2 נקודות למשחק ו 8 אסיסטים. פנומן על המגרש ובאחוזים מהיותר טובים מכל קלעי הצמרת בליגה.
זה שטויות? 50 אולופיימרים, בניהם מג'יק, קארים, לארי בירד ועוד בחרו בו לשחקן הטוב בעולם, זה לא שווה תגובה? ועוד איך כן.
המעבר היה מתוכנן ממזמן, אבל הנהלת ה NBA לא אישרה אותו. הסיבה לדיון היא לא היכולת הדלה שמציגה ניו ג'רסי, אלא התנהלות שבאה ממניע כלכלי שמחריבה לנו את הספורט. שיאים אמורים לבוא ממקום ספורטיבי (חיובים וגם שליליים), ולא ממניעים כלכליים, וזה מה שמפריע לי.
אז אחרי המחמאות שהגיעו כאן לפיניקס מכולם (כולל אנוכי) הם מתעקשים להוכיח לנו שהריצה בתחילת העונה הייתה סוג של שקר. אין שום בעיה להפסיד לקבוצה חזקה ומגובשת כמו הלייקרס, אבל הדרך בה הם הפסידו מראה על חולשה ואי יכולת וכלים בכדי להתמודד על משהו העונה. אולי הם יגיעו לגמר המערב, אבל זה מראה על חולשת המערב ולא מעבר. רק אמרתי שאין הרבה זריקות פוקסים בעונה והנה כספי עושה גם זריקה כמו של קובי
שאני אבין, אתה ממשיך לדבוק בטענה שניו ג'רזי הפסידה בכוונה 18 משחקים ברצף בכדי לזרז את המעבר לברוקלין? אם יציאות כאלה, עדיף כבר שתחזרו להתווכח על קובי, ג'ורדן וביל ראסל בדיון הזה.
סאן אנטוניו הגיעו הלילה ליוטה כשהם בסדרת משחקי חוץ נוראית במאזן שלילי של4-1. הנה תקציר אייברסון חזר הלילה למגרש הבייתי מול אולם מלא עד אפס מקום
אין מה לעשות,סאן אנטוניו כנראה כבר צריכה להתחיל להיבנות מחדש,חשבתי שבתחילת העונה שזה יראה יותר טוב אבל כנראה שזה לא זה,ג'פרסון לא השתדרג כמו שחשבתי שהוא יעשה והשאר סוחבים הרבה פחות טוב מפעם.
ומה אומרים על ניו יורק? ניו ג'רזי כנראה באו להם בטוב...אבל לנצח את פורטלנד זה באמת הישג. למרות שאפשר לסייג ולהגיד שאודן בחוץ והם בשוק עדיין, אבל חבר'ה מוכשרים לא חסר לבלייזרס..
אני בטוח שהשחקנים ניסו לנצח. הכלים שההנהלה נתנה למאמן הם פשוט כלים שלנצח אתם זה משימה כמעט בלתי אפשרית. אני מבטיח לך שכשניו ג'רסי הפסידה את המשחק ה 18 ברצף, הבעלים לא הזיל דמעה, וסביר להניח שחייך חיוך רחב.
נובצקי עושה זאת שוב, הבחור פשוט ווינר ברמות מטורפות. בכלל כל דאלאס מנצחים העונה רק בפער של נקודהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אבל שמת לב איך נאש החזיר לבד את פיניקס למשחק? מדהים שבגילו הוא משחק כמו נץ. בכל מקרה לא דאלאס ולא פיניקס הם פקטור למשהו אם מדברים במונחים של אליפות. גם הסלטיקס וגם הלייקרס (כן פקטורים בריצה אל האליפות) ברצף ניצחונות מרשים. לקליבלנד הרצף נהרס הלילה מול ממפיס. השאלה איך אלו יגיעו הפעם לפלייאוף. חושב שהחבורה של לברון לא חזקה מספיק גם השנה והוא לא יצליח לסחוב אותם על הכתפיים שלו עד הסוף. קליבלנד צריכים עוד חיזוקים.