מחזור 26 בליגת העל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Alvaro Recoba, Apr 1, 2004.

  1. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jun 12, 2003
    Messages:
    12,566
    Likes Received:
    0
    טוב, נתונים רשמיים- היו 7,000 צופים, ולדעתי זו הערכה לארג'ית כי בטלויזיה ראו שחצי האיצטדיון שלעברו תקפה מכבי ת"א במחצית השניה היה פשוט ריק!
    לדעתי 7,000 זה מעט, וזה מראה בקבוצה עם 5,000 מנויים, שהאוהדים די איבדו תקווה, לא? הרי הפועל פ"ת היא לא יריבה לא אטרקטיבית שאף אחד לא מעוניין לראות.

    לקראת המשחק היום של מכבי חיפה נגד בני סכנין שינעל את המחזור:
    זנדברג כשיר אבל לא יפתח בחיפה וגם זאקיץ' יפתח על הספסל, באדיר חוזר להרכב, ואיתן עזריה נשאר יציב בצד ימין של ההגנה. הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אדורם קייסי, אריק בנאדו, אריק אג'יפור, איתן עזריה, פאולו אלבס, עידן טל, וואליד באדיר, ג'ובאני רוסו, יניב קטן, אליניב ברדה.

    בסכנין דריוס יאצקביץ' כשיר ויפתח, עמי טאייר ממשיך לקבל אשראי ובהתקפה יפתחו רפי כהן וגבריאל לימה.
    הרכב משוער: שגיא שטראוס, נידאל שלאעטה, ארנסט אצ'יטי, עמי טיאר, תומר אליהו, מהארן אבו רייא, נידאל חוג'ראת, דריוס יצ'קביץ', חוסאם אבו-סאלח, רפי כהן, גבריאל לימה.

    אגב, הניצחון האחרון של סכנין היה בנתניה 1 - 0 ב- 14/2!


     
  2. שגיא Guest

    נו, ומכבי חיפה בנוייה ככה שקבוצות כאלה יתאוששו על חשבונה, זה לא ברור?
    לימה כובש צמד, חוזר לעצמו, סכנין מנצחת, ניצלת סופית מירידה, והנה בחיפה שוב שוברים את הראש.


    באדיר חוזר להרכב, זו הכותרת במכבי חיפה. באדיר בהרכב, זאקיץ' על הספסל. השינוי הזה הוא גם שינוי טקטי. ברדה וקטן (יחליפו מקומות כנראה) ישחקו באגף שמאל ובחוד. רוסו יחזור לאגף ימין. ובאדיר, טל ואלבס במרכז הקישור, כאשר באדיר יהיה השחקן החופשי שמצטרף להתקפה. אחד מהשניים, ברדה או קטן, כנראה הולכים להתבזבז במשחק הזה, בתפקיד חלוץ השפיץ. שניהם לא שחקנים של שפיץ, ושניהם הצליחו כששיחקו באגפים, האחד בימין, השני בשמאל. על הספסל יחכה זנדברג להזדמנות, והוא כנראה גם יהיה החילוף הראשון (הימור שלי - במקום באדיר). על כל פנים, זה רק 5 נקודות עכשיו, והפסד לא בא בחשבון, וגם לא תיקו.
     
  3. ג'רי בית הלוי Member

    Joined:
    Jul 31, 2002
    Messages:
    5,106
    Likes Received:
    0
    כן, שמתי לב לטעות שלי היום בבוקר כשעברתי על התמונות שצילמתי-שער 13 היה ריק למחצה.

    ג'ו קול-למלא את טדי(זה אפילו לא היה למלא, היו מלא קרחות) במשחק הבכורה של אבי נמני ובמשחק של נמני מול מכבי זה לא הכי חוכמה שבעולם. אבל עזוב, לא ניכנס לזה כי זה דיון על המחזור.
     
  4. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    יציע אחד היה ריק בגלל שהמשטרה לא אישרה, הוא היה מתמלא בקלות אלמלא היו רוצים לחצוץ בין המזרחי לקהל שלכם.
    ועוד תשובה לשאלה, הוא היה מלא במשך כל עונות האליפות בקביעות, וגם בעונות שחונות. עד שגוטמן בא.

    לסיכום, בגלל גוטמנים למיניהם הכדורגל שלנו נראה כך.
     
    Last edited by a moderator: Apr 4, 2004
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,203
    Likes Received:
    7,308
    רגע, מה זה?
    באר שבע ועוד קבוצות קטנות.
    יאאלה, אני מת על האוהדים האלה.
    לא נמאס לכם לזלזל בבאר שבע וכל שנה לחטוף 3 בראש?
    באר שבע לפני המחזור היו לפני מכבי, וגם עכשיו, ניצחון יעלה אותה מעל מכבי.
    קבוצה קטנה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

    נ.ב
    טדי היה מלא רק במתכונת הישנה.
    מאז ששיפצו את האיצטדיון(בעונה הראשונה של אוחנה) טדי מלא רק פעמים מעטות.
    וחוץ מזה, הקהל בארץ מאכזב.
    הPPV גומר את הקהל.
    יבוא יום ויהיה 6 שידורים, ואני מבטיח לכם שבשום מגרש לא נראה כמויות של 8 ו10 אלף איש.
     
  6. Diego Maradona Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    אנחנו חיים באותה ארץ אתה בטוח טדי כמעט כל משחק נגד מכבי תל אביב הפועל תל אביב מכבי חיפה

    תמיד הוא מלא כמעט החלק שלא מלא זה של אוהדים של הקבוצות היריבות ומה שהיה השנה בטדי נגד מכבי תל אביב אף אחד לא ראה השנה הייתה אווירת אירופה ובקשר לזה ששער 13 היה ריק אם היו נותנים גם הוא היה מתמלא עד הסוף אבל זללו את הכרטיסים
     
  7. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    תתפלא הירושלמים נחשבים אנשים שמאוד אוהבים ספורט בכלל וכדורגל בפרט, גם כאלה שלא מזוהים טוטאלית עם אף קבוצה באים לפעמים למשחקים גם של הפועל וגם של בית"ר. תמיד יעדיפו לקחת את הילד לטדי מאשר לראות בטלוויזיה.
    הסיבות לכך שלא מגיעים צופים זה הרוב בגלל השעות, מצפים שילדים יסעו למשחק בחיפה שמתחיל ב9? אחרי זה שלא יתפלאו על הכמויות, השעות והמשחקים באמצע שבוע לא נוחים לצופה הישראלי הממוצע.
     
  8. Diego Maradona Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    וכל הדבר הזה של השעות המאוחרות התחיל בגלל הפייפר וייו
     
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    איך אמר שרון ניסים בתוכנית שש-ב"ש (בערוץ הקבוצות) אוהדים של הפועל באר-שבע צריכים לבוא לכל מגרש בב"ש גם אם אין בו שירותים,בירזיות וקיוסק,אפילו אם אין גדרות,אוהדי הפועל באר-שבע צריכים לבוא לכל משחק ביתי ולא משנה איך הוא נראה.

    לגבי משחקי חוץ זה כבר עניין אחר אבל לגבי הבית,שרון ניסים צודק. (וזה לא רק לגבי ב"ש לכל שאר הקבוצות).
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,110
    Likes Received:
    8,467
    זה מה שמפתיע העונה.

    במשחקי חוץ אנחנו יוצאים מן הכלל מבחינת קהל, באמת באה כמות טובה מאוד לכל משחק חוץ אבל בבית משהו מונע את זה מהקהל.
     
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,203
    Likes Received:
    7,308
    לירן, אתה לא מצפה שירקו למישהו בפנים והוא יגיד תודה.
    אני לא מצפה מאנשים שהם לא אוהדים שרופים לבוא בשיא החום ב2וחצי למשחק במכלאה שנקראת וסרמיל.
    מישהו קרא היום מעריב, אלי זינו, הבעלים של הפועל באר שבע, אמר:
    " אני הראשון שהיה מוותר על המשחקים בוסרמיל.
    אנשים מעדיפים לשבת בבית עם אוכל חם מאשר לספוג סופות ולאכול חול"
    כשהבעלים של הקבוצה שלך אומר את זה, זה אומר הכל.
     
  12. oris Member

    Joined:
    Jan 28, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    מחצית בקרייה - 1-0 לחיפה. 2 בעיטות אדירות של קטן, אך כל הכבוד לבאדיר שחזר אחרי הרבה זמן עם גול לאסוווווו עם העקב סטייל זידאן. יאללה חיפה לאליפות!!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
     
  13. burning soil Member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    5,216
    Likes Received:
    0
    4-0 לחיפה,קטן עושה את הרביעי,פשוט פאתטית סכנין משחק חלש
    ונירפה..

    במבט מהיר על מאזם גנאים,יו"ר סכנין אפשר לראות את היאוש על פניו,
    האם לדעתכם לחמן צריך ללכת הביתה?
     
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    משחק טוב מאוד של חיפה, מאוד נהניתי מהמשחק הזה(סכנין הייתה מאוד חלשה, לא מובנת לי החולשה הזאת אחרי שני הסיבובים הטובים יחסית שהיא עשתה).
    4-1 עם ברדה,קטן ורוסו ובאדיר (שער יפה) לחיפה בסיום, סוף סוף יכולת ולא משחק מגעיל ואיטי.
     
    Last edited: Apr 4, 2004
  15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    סכנין לדעתי תרד ליגה. עטר לא מאמן גדול אבל להכניס את השחקנים שלו לטירוף הוא יודע - ונתניה יכולה למחוק פער של 5 נקודות, במיוחד כשבשבוע הבא הם משחקים מול אשדוד. נתניה היא הגרסא היותר מוכשרת וחזקה של סכנין - קבוצה שמשחקת על כדורים ארוכים והרבה כוח (אבל לא כסחנות כמו במקרה של סכנין).

    לסכנין אין שחקנים שיכולים להשאיר אותה בליגה. גבריאל לימה בקושי כבש 5 שערים העונה, ואסולין כבר מוכיח שנה שניה ברציפות שהוא חלוץ מצוין לליגה הלאומית אך בינוני מאד בליגת העל. ושאף אחד לא יגיד עבאס סואן.

    בנתניה לעומת זאת יש את רביד גזל, לירון וילנר, קובאצ'יץ', גיא צרפתי, אורי אוזן ואפילו אדו, שהם שחקנים שבעונה טובה מסוגלים להשאיר לבדם את הקבוצה בליגה. עטר עשה עבודה מצוינת מאז נכנס לקבוצה - הרבה מאד אנשים התלוננו על שיטת הכדורים הארוכים, אבל במצב של נתניה צריך קודם כל למצוא דרך לצאת מהסכנה ולהתאים לשחקנים שיטה שבה יוכלו לאסוף נקודות על מנת להישאר בליגה - אח"כ יש לו קיץ שלם להכניס את השגעונות שלו לשחקנים. גם אם נתניה לא תישאר בליגה מגיע לעטר חוזה לעונה נוספת. בעונה הבאה אפשר יהיה להתרשם טוב יותר מהרמה הטקטית של עטר כמאמן.

    כמה טוב לדעת שיש קבוצה אחת בליגה שמשחקת יותר גרוע מבית"ר. אני לא יודע אם אני אשמח יותר מדי על ניצחונות מול חיפה, ב"ש והתל אביביות - ניצחון אחד ולאוחנה יהיה חוזה לעונה הבאה. אני בעד להפסיד את כל המשחקים שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו ולהביא סוף סוף את קשטן.

    אני רוצה לשאול משהו את חברי הפורום - מכבי חיפה כבר 5 שנים ברציפות רצה בצמרת ונלחמת על האליפות, וכמעט בכל הפעמים גם זוכה בהן. עושה רושם שהיא תשלוט לעוד מספר שנים, עם התקציב הבלתי מוגבל שיספק שחר. איזו קבוצה לדעתכם יכולה לקרוא תיגר בעונות הבאות על הירוקים?