מחזור 11 בליגת העל: מ.ת"א מנחילה לחיפה הפסד בכורה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏26/11/09.

  1. kfiros Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/07
    הודעות:
    1,649
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כואב מאוד על נצרת. קבוצה די סימפטית שעם ניהול נכון יכלה להראות הרבה יותר טוב.
    הבעיה היא הסף שבירה הנמוך שלהם. אבו עייש אחלה יו"ר אבל כל הזגזקת שלו "כן הולך הביתה", "לא הולך הביתה"..מאוד לא תורמת ליציבות ולשקט של הקבוצה. אותו סיפור עם האוהדים שגם אם הקבוצה שלהם במקום האחרון עדיין אסור לשכוח שהיא רחוקה נקודות בודדות ממרכז הטבלה ובטח שבעתיד הקיצוץ של לוזון אולי ישנה את המערכה, אין שום הצדקה שקבוצה מעיר של קרוב ל50,000 איש תביא פחות מ500 למשחק אוהדים למשחק. השחקנים בצדק מרגישים חוסר יציבות וחוסר שייכות.
     
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אלירן עטר הוא חלוץ הוא לא עושה משחק הוא לא קשר...איך חלוץ יכול להיות עושה משחק?

    בקשר לנצרת - בושה שהם בליגה, אבל היה עדיף אותם מאשר הכח. כנראה שצמד המשחקים שהקהל הנצרתי הגיע היה אשלייה אופטית. הרי גם אם לא חג הקורבן יש בקושי 600 איש ביציע. בושה שירדו ליגה.
     
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    אין עוררין על הכישרון של עטר, אך הבעיה שלי אצלו היא שהוא מנסה להתחכם יותר מדי.
    אם ההקבוצה שלו מובילה בבטחה 3:0 אז ניחא, אך כשקבוצתו נקלעת לפיגור וזקוקה נואשות לשער הוא עסוק באיך ועל מי לעשות דריבל, בעקבות כך הוא לא יעיל כמו שכטר וארבייטמן.
    עטר מאוד אוהב את הכדור, זו תכונה טובה לחלוץ אך אצלו זה מוגזם, עד כדי כך שרואים אותו לא מעט באגפים וכך נוצר מצב שאין חלוץ 9 אמיתי במרכז ההתקפה והתוצאה בהתאם.
    אין ספק שבני יהודה תמשיך להיות גורם בצמרת הטבלה, אך הסגל שלה לא מספיק טוב בכדי לדגדג את הפועל ת"א, שלא נדבר על מכבי חיפה.
     
  4. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,570
    לייקים שהתקבלו:
    26,847
    מין:
    זכר
    לא ממש מבין למה מכבי חיפה צריכה את אלירן עטר. אנחנו צריכים שחקנים חושבים, בלי דאווינים.
     
  5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/26.Xxx הפועל עכו - הפועל רעננה http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/31.Xxx

    יום ראשון 19:30

    על הנייר אנחנו מקבלים משחק שנראה לא מעניין יותר מידי,אבל מי שיסתכל על הטבלה יקבל תחתית לא בוערת אלא לוהטת בטירוף והמשחק הזה הוא משחק חשוב מאוד על 6 נקודות כשכל קבוצה חייבת לנצח.

    עכו,עד כה המפתיעה של העונה מגיעה למשחק עם 6 משחקים ללא הפסד,הישג לא רע בכלל לקבוצה של הוכנבוים,הקבוצה יכולה לא רק להשיג משחק שביעי ללא הפסד אלא אמורה לנצח את המשחק ולשחרר את עצמה קצת מהמאבק הכל כך צמוד בתחתית.
    עכו כרגע נמצאת במקום ה-11,דבר שעל פניו נראה נחמד מאוד אבל בהתחשב בעובדה שיש לה בדיוק את אותם הנקודות כמו לאחרונה(אחי נצרת) המשחק הזה חשוב מאוד.
    בשבוע שעבר עכו השלימה שבועיים מצוינים אחרי שהצליחה (הרבה בזכות השיפוט) להשיג נקודה סנסציונית בטדי בזכות שער של אושרי גיטא(שבוע לפני עכו ניצחה 4-2 את הפועל חיפה).
    בעכו מתכוונים לשים דגש מיוחד על קשר רעננה סטיבן כהן שנמצא בכושר מצוין.
    הוכנבוים יחסר בהרכב את איציק כהן ובן בנימין הפצועים אבל הוכנבוים בכל זאת מתכנן הרכב התקפי שיכלול את אושרי גיטא כובש השער מול בית"ר,את רועי דיין,אמנגואה ושחר סינטוב.

    הרכב משוער: דודו גורש, ליאור ראובן, גבע ברקאי, רון בן נחום, דודי פדלון, ג'וני טננבוים, ליעד אלמליח, שחר סימן טוב, עמנואל אמנגואה, אושרי גיטא ורועי דיין.

    http://msc.wcdn.co.il/archive/493926-18.Xxx
    יביא עוד נקודות לעכו?גיטא.

    ע"פ הסטטיסטיקה של השבועות האחרונים רעננה אמורה להפסיד השבוע 2-1,כאשר את שני משחקי הבית של רעננה הקבוצה ניצחה 2-1(הפועל חיפה והפועל פתח תקווה) והפסידה לבני יהודה בתוצאה של 2-1 בחוץ.
    רעננה מגיעה גם היא למשחק עם 9 נקודות כמו עכו רק שהיא מגיעה מהמקום ה-14 בעקבות הפרש שערים נחות,בכל מקרה ברעננה יודעים שהמשחק הזה חשוב מאוד להמשך העונה ורעננה יודעת שהיא חייבת לקחת נקודות מהקבוצות ברמה שלה,בין היתר מיריבתה המחזור – הפועל עכו.
    העונה רעננה פגשה את עכו פעמיים בגביע הטוטו ויש לה 4 נקודות מהמפגשים האלה כולל ניצחון 1-0 במשחק האחרון משער של אבי כנפו.
    רעננה תגיע למשחק עם סגל כמעט מלא,מלבד חיים פונטרמולי (פציעה) ותמיר פור (צהובים) הסגל של המאמן אלי כהן מלא,כאשר מעל כולם אמור לנצח על התזמורת הכוכב של הקבוצה סטיבן כהן,מי שיעזור לו בחוד הוא כובש השער השני של הקבוצה בשבוע שעבר – כריסטיאנו דוס סנטוס.
    איתי טואף אמר אחרי הניצחון על הפועל חיפה שהניצחון הקנה בטחון לשחקנים,עכשיו זה הזמן של טואף ושאר הקבוצה להראות לליגה ולעכו במיוחד איך הקבוצה משחקת בביטחון.

    הרכב משוער: שאול סמדג'ה, רועי לוי, אבי סופר, איתי טואף, עמרי עטיה, איתי אלקסלסי, גיל קופר שניר שוקר, סטיבן כהן, רז כהן ,כריסטיאנו דוס סנטוס.

    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg873863.Xxx
    יחגוג גם מול עכו?דוס סנטוס.
     
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,602
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    ניצחון מוצדק להפועל ת"א. מבחינתי בני יהודה שיחקה בסדר גמור, אבל אין לה רגל מסיימת טובה. הפועל ת"א קיבלה מספיק צ'אנסים כדי להגדיל את התוצאה. התוצאה הסופית נראית מינימלית, אבל בסה"כ אניימה לא עמד ממש במבחן. ביום ראשון מכבי חיפה צריכה לעשות את שלה כדי למעשה לסגור את הליגה בשביל שאר הקבוצות. האלופה וסגניתה מלפני שנה נמצאות כרגע מעל לליגה הזאת.
     
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    מסכים איתך ב-100 אחוז. אם לבני יהודה היה את החלוץ הנוסף לצד עטר ואת הקשר היצירתי הנוסף לצד גלבאן הייתי אומר לך בפה מלא שהם יכולים לשחק ברמה של מכבי חיפה והפועל ת"א. כל עוד אין להם את זה הם תמיד יהיו רמה אחת מתחת, וזה לדעתי מה שמבדיל ביניהם ובין מועמדת רצינית לתואר אליפות. הם כרגע בצמרת אבל עד שלא ישתדרגו מהבחינה הזאת הם ישארו קבוצה סימפטית בצמרת. עוד דבר שאני חושב שפוגע בהם בלא מעט משחקים זה היעדר קהל. אין ספק שלכל הגדולות הקהל שווה משהו כמו 10-15 נקודות בעונה בבית ובחוץ סה"כ. בבני יהודה זה לא עובד, ואם הקהל היה בא אין לי ספק שהם היו נמצאים היום עם עוד 5-6 נקודות. להבדיל מהפועל שנמצאת מאחורי חיפה רק בגלל פתיחה מהוססת, אצל בני יהודה זה גם הקבוצה וגם הקהל.
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,570
    לייקים שהתקבלו:
    26,847
    מין:
    זכר
    הליגה מבחינת מקום ראשונה גם ככה סגורה לשאר הקבוצות פרט לשתי המובילות.
    בני יהודה הוכיחה את זה היום סופית.
     
  9. gustavo_broccoli Member

    הצטרף ב:
    ‏27/7/08
    הודעות:
    242
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למרות שהיא היריבה הישירה שלנו למאבק על האליפות,ולמרות הבכיינות שמופיעה אצלם יותר מדי חייבים להגיד:

    הפועל קבוצה מצויינת, בנויה טוב, מאומנת טוב, ומנוהלת טוב.גם משחקת לרוב טוב. הריצה שלהם ( בחלקה מושפלת ) אחרי שכטר היתה נכונה, והוא פורע את השטרות בגדול. גוטמן מאמן מצויין, ואני ממליץ לקחת אותו לנבחרת. ככה גם יהיה לנו באמת קל בליגה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

     
  10. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,570
    לייקים שהתקבלו:
    26,847
    מין:
    זכר
    אבל אנחנו גם בונים לטווח ארוך והם, לא בטוח.
     
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,318
    לייקים שהתקבלו:
    10,481
    באמת שחבל לקחת ללב, אני לא ארחיב כי אז אני שוב יתחיל להתעצבן אבל כרגע מה שנשאר זה לספור את הימים עד ששום יילך והקבוצה תעבור לאגייאר באופן סופי ונוכל גם אנחנו להתחיל לבנות מהתחלה.
    חבל לי על אותם אוהדים שנסעו לאשדוד כדי לראות את אוסף שחקנים שלרובם המוחלט לא אכפת שלנו האוהדים כואב במשך כל השבוע, אנחנו לוקחים ללב לא הם ואנחנו לא מקבלים על זה כסף.
    ומילה טובה מגיעה רק לאיתן טיבי שהוכיח שמקומו בהרכב, משחק טוב שלו.

    אנחנו עוד נחזור...
     
  12. COYS Member

    הצטרף ב:
    ‏31/5/09
    הודעות:
    690
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כיף לחזור לנצח,חשבתי שבלי חן עזרא נתקשה מאוד,לא ראיתי המשחק.
    צריך לתת עכשיו דחיפה חזקה ולסיים את הסיבוב הראשון בצורה חיובית ומיקום טוב בטבלה.
     
  13. AVISEY Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/07
    הודעות:
    676
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איתי שכטר תענוג ! הבחור השתדרג פיזית הוא פשוט חומה אנושית , שימו לב שכמעט בכל קרב פיזי הוא מנצח . ושלא נדבר על הדריבל שלו .
     
  14. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,570
    לייקים שהתקבלו:
    26,847
    מין:
    זכר
    כאילו שזה כל כך פשוט להעביר לאגיאר את הקבוצה.
    עכשיו בכלל אני לא רואה כל ךכ מצב, שמחליטים על פירוק בשלב זה. אף אחד לא רוצה להיות במקום האחרון.
     
  15. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/148945.Xxx

    הקבוצה הטובה בעיר, ובלי שום צל של ספק. ניצחון חמישי ברצף, אנחנו בודדים במקום השני ורק שמכבי חיפה תאבד נקודות סוף-סוף ואולי יהיה קצת מתח בשבועות הקרובים. בני-יהודה יכולה להתמודד במאבק האליפות? הפועל וחיפה לא עולות עליה באופן משמעותי? - פשוט לא נכון, והיום קיבלנו הוכחה. אם במשחק מאוד גרוע שלה, הפועל מנצחת, לא עומד כלל בסכנה ומגיעה לעוד חמישה מצבים של שער וודאי - זה מוכיח הרבה דברים. שום איום על השער לא ראינו מבני-יהודה. אולי שני חצאי מצבים וזהו. לוזון עשה חילופים התקפיים, אבל גם כשהיו לקבוצה יותר שחקני התקפה זה לא הביא לשיפור. בני-יהודה נתנה עשר דקות טובות בהתחלה, כשהפועל לא הצליחה לעבור את החצי, וזהו. יש לה שחקנים מוכשרים, אבל כולם נראו היום כמו הצל של עצמם. לטעמי היא ממש לא שווה מעל מקום שלישי ונראה אם היא תישאר שם בכלל - אסור לפסול את מכבי, וגם לא בית"ר, למרות שכיום המצב שם בקנטים.

    איתי שכטר מספק לנו עוד ניצחון ומעלה את מאזנו לעשרה שערי ליגה - מלך השערים בצוותא עם ארבייטמן. אני נזכר באלו שזילזלו בהפועל כאשר הבאנו אותו - ואני פשוט מתגלגל מצחוק. אני לא אגזים אם אומר שהוא אחת הרכישות הכי טובות של הפועל בעשור האחרון. פשוט תענוג לראות אותו. אף אחד לא מצליח להוציא לו כדורגל מהרגל והוא כל-כך מחוייב לקבוצה. עושה הרבה הגנה, לוחץ וכל הזמן בקשר עם הקהל. ביקשו ממנו לנופף את הדגל והוא עשה זאת ולחץ ידיים לכולם(גם גוטמן הוכיח שהוא מאוד נחמד, כאשר בזמן שהתראיין ילדים צעקו לו וניפנפו לו עם הידיים והוא קרץ ונפנף להם בחזרה). אני רוצה לדבר גם על וורמוט, שהיום היה מאוד בינוני, אבל אי-אפשר להתעלם משתי הפריצות הסוחפות שלו לקראת הסיום. הוא פשוט לקח את הכדור והשאיר את כל בני-יהודה מאחורה. שחקן ענק, באמת. כמה חבל שיבואה החמיץ היום ובכלל עשה טובה ששיחק. עצוב לי עליו. החילוף של מנטאששווילי היה במקום לטעמי(לווצ'יצ'ביץ' יש בעיית כושר גופני, כל פעם הוא מוחלף בדקה השבעים, למרות שגוטמן מחזיק ממנו) וגם הכנסתו של זהבי - חילופים טובים בסה"כ.

    ובכל-זאת, השחקן המצטיין הפעם לא היה אחד מהחלק הקדמי. מדובר בדני בונדר שהיה ראשון לכל כדור ופשוט לא הצליחו לעבור אותו. בונדה נלחם כרגיל, אבל הפעם גם הצליח לבלום כל הזמן ואפילו לסייע מידי פעם להתקפה(כמעט ולא איבד כדורים), כשהכל נעשה באחריות. לדעתי גם גוטמן היה מבסוט ממנו. בונדר הזכיר היום את התגלית מעונת 07\2006, וכרגע לקנדה יהיה קשה מאוד לתפוס חזרה את מקומו בהרכב. אני שמח בשביל בונדר ומקווה שתיהיה לכך המשכיות.

    האווירה באיצטדיון הייתה נהדרת(את הפועל שמעו יותר מן הסתם), הגיע קהל רב ובסופו של דבר, למרות שהקבוצות מסוגלות להרבה יותר - ערב מכובד עבור הכדורגל הישראלי. אפילו השיפוט הגרוע של תבריזי לא הצליח להפריע.

    בקשר לשאר משחקי המחזור:
    * אשדוד מחברת שני נצחונות ברצף וזה נדיר. דיברתי על אוחיון וחוסר התרומה שלו והיום הוא כבש. בית"ר במינוס 9 נקודות מהפועל. מעניין מה יגידו שם אחרי המשחק.
    * כל הכבוד לנתניה שהצליחה לנצח את אחי-נצרת ולא לתת לפציעה המצערת של חן עזרא להשפיע עלייה, לא במובן המקצועי ולא במובן המנטאלי.
    * תיקו בדרבי של פ"ת. אבל אם הפועל פ"ת הובילה בדקה ה-81, קשה להבין איך היא לא הצליחה לשמור על היתרון. אפילו סרור כבש - וואו.
    * הפועל חיפה בכושר קטסטרופלי ומעניין עד מתי תיהיה שם סבלנות למאמן. יש לה משחק קשה מאוד בשבוע הבא - נגד הפועל בבלומפילד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/11/09