ההכנות למונדיאל 2010 בעיצומן, ליפי יבחן את הסגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏26/6/08.

  1. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx עם עצמי כי כשאמרת משהו על אוהד עם כתובת שפרץ למגרש, דמיינתי מצב היפוטתי שבו המטרה שלו היתה להסב תשומת לב לקסאנו. וישר חשבתי עד כמה זה יהיה מכוער כלפי שאר שחקני הנבחרת. זה כאילו להגיד שמישהו מהם שנמצא בסגל, כמה מהם זוכים להזדמנות ראשונה להרשים את המאמן, מיותר וצריך להיות מסולק. לא חשבתי שזה באמת מה שקרה.
     
  2. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    :aa1: בופון, קנבארו, זמברוטה ופירלו שוחררו מסגל הנבחרת לקראת המשחק מול שבדיה ביום רביעי.

    -------------

    אגב, אותו בחור לא היה היחיד שלחם את מלחמתו של קסאנו: http://www.corrieredellosport.it/Fotogalle...oni+pro+Cassano
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/11/09
  3. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    מיותר אבל מה לעשות שאוהדים צודקים קאסנו חייב לחזור לנבחרת פשוט שחקן נהדר והוא יותר טוב מהרבה שחקנים שבסגל , אני לא מבין את התעקשות המיותרת הזאת ליפי כיאלו מה השחקן פשוט היה בתקופה נהדרת ולא זימנתה אותו מה עובר עלייך?נקווה שנסתדר בלעדיו.
     
  4. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    ליפי כשנשאל על האירוע המדובר לעיל: "בדיוק באותו הרגע הורדתי את המשקפיים ובלעדיהם אני לא יכול לראות דבר." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/11/09
  5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הרכבה הצפוי של איטליה למשחק נגד שבדיה:
    Marchetti; Maggio, Chiellini, Legrottaglie, Criscito; Montolivo, Biondini; Marchionni, Candreva, Di Natale; Pazzini
     
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    מסתובבים ברשת לא מעט אידיוטים שלא נותנים מספיק קרדיט לקנדרבה, רק משום שהוא שחקן ליבורנו והם מעולם לא ראו אותו משחק. ידעתי שהוא שחקן טוב, גם מהתקופה שלו בצעירה וגם מהמשחקים של ליבורנו שבהם צפיתי בעונה שעברה כשעקבתי אחרי דיאמנטי. עד כמה שאני רוצה אותו במילאן בתור מחליף עתידי לסיידורף, ידעתי רק אחרי שהוא היה השחקן המצטיין במשחק החוץ שלנו בבריה"מ/סין/טוסקנה בתחילת העונה. הבעיה היא שכנראה לא נוכל להתמודד כספית עם הקבוצות שבאמת רוצות אותו - אינטר ונאפולי. האמת? אני מוכן לוותר בשבילו על בוריילו ולשלוח את החלוץ לאודינזה בטרייד.

    אם כבר שחקני קישור - שכחתי קצת מאקווילאני בחישובים שלי לגבי המועמדים לסגל הסופי ביוני. מישהו מבין החבורה של אקווילאני/מונטוליבו/מרקיזיו/ד'אגוסטינו יצטרך לשבת בחוץ. אולי אפילו יותר מאחד. אני חושב שפירלו, דה-רוסי ואולי פאלומבו הם היחידים שהמקום שלהם בקישור מובטח. גם קאמורנזי, אבל זה כבר תלוי בהאם מחשיבים אותו בתור קשר.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/11/09
  7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827

    http://d.yimg.com/i/ng/sp/p4/20091118/20/482848890.Xxx
    מהמעט שראיתי, איטליה הניסיונית הזאת של ליפי די מצאה חן בעיני, היו רק 3 שחקנים שהיו בגרמניה 2006 {גרוסו, קמוראנזי, ג'ילא} וגם אם שבדיה לא נבחרת כזאת מעולה אפשר לראות שהאזורי יודעים גם לשחק יפה שאפשר. אהבתי את די נטאלה ואני חושב שמגיע לו הזדמנות נוספת אחרי היורו הלא ממש מוצלח בשוויץ ובאוסטריה, מגיע לו לקבל את הזימון ביחד עם פאציני. בדקה ה28 השער היחיד במשחק הגיע מקרן שהרוויח מאג'ו ששיחק כמגן ימני, וממנה הבעיטה של די נטאלה מהקרן, הנגיחה של ג'ורג'ו קייליני אחרי הנגיעה הקלה של פאציני. אני חושב אולי שאפשר לנסות את ההתקפה הזאת גם במשחקים המעטים שנותרו עד דרום אפריקה, גם אם היום לא היו ממש מבריקים אבל היו נסיונות לשחק יפה והתקפי.

    ונמאס לי מליפי מהשטויות שלו שמסביב, מצדי שיכריז על הסגל כבר בימים הקרובים, כי הדיבורים על קסאנו ואמאורי פשוט מחליאים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/11/09
  8. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    Italia (4-4-2): Marchetti 7; Maggio 6,5 (1' st Cassani 6), Legrottaglie 6, Chiellini 7, Criscito 6 (10' st Bocchetti 6); Marchionni 6,5 (33' st Camoranesi sv), Montolivo 5,5 (20' st Palombo 6), Biondini 6,5 (1' st Galloppa 6), Candreva 6,5 (1' st Rossi 6); Pazzini 6, Di Natale 7,5

    מהמעט שאני ראיתי (הלינק בקושי זז לי, אז התמקדתי כבר יותר ברוסיה) אין בשורות חדשות. ראינו נבחרת מלוכדת ולוחמת, אשר שמה דגש קודם כל על משחק ההגנה, אבל משחק ההתקפה נשאר חסר מעוף ודמיון. אם אני לא טועה, שלושה מהמצבים הכי טובים במשחק היו מראשו של קייליני וגם המצב הרביעי, הוולה של די נטאלה, הגיעה מהרמה. ב-180 דקות פלוס, כלומר שני המשחקים גם יחד, לא ג'ילארדינו ולא פאציני זכו לקבל אפילו לא מצב אחד לגול. רוסי שוב הראה שבכושר הנוכחי אין לו מקום בנבחרת וחבל כי תפקיד החלוץ הג'וקר שהלה תופס יכול להיות מאוד קריטי במשחקים בעלי חשיבות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/11/09
  9. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏29/1/04
    הודעות:
    1,709
    לייקים שהתקבלו:
    506
  10. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    נראה שקסאנו ויתר. יום חתונתו עם בחירת ליבו נקבע ל-19 ביוני (בזמן הגביע העולמי). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    זהו הלך עלינו..לנבחרת אין טעם לטוס לספארי בלי השחקן הכי טוב שנראה על אדמת איטליה בשני העשורים האחרונים.

    בושה וחרפה הקרקס הזה.
     
  12. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    נזכה גם בלעדיו.

    מעל הכל, זה הקרקס של ליפי.


     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/11/09
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ליפי יצא כאן חתיכת בן זונה עם כל הסיפור הזה עם קסאנו. בשביל סיכוי ריאלי הוא צריך לזמן את דל פיירו, טוטי ונסטה בתנאי שהם יהו בכושר.
    ללא קסאנו הנבחרת הנוכחית היא אחת החלשות שהיו לאיטליה אי פעם.
     
  14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    די נשבר לי הקאצו. ליפי לא עשה קמפיין מעולה עד עכשיו, ואתם יכולים לראות שהתחלתי להתלונן עוד מהמשחק הראשון נגד קפריסין בו בקושי נצחנו, שלא תחשבו שאין לי טענות אליו, אבל להגיד שהוא ממזר שחצן וכו וכו זאת הגזמה פראית. למרות שאני אוהד מילאן, ליפי אחד המאמנים הכי גדולים שהעולם ראה בשנים האחרונות וצריך לתת לו את הכבוד ומה שבאמת מרגיז אותי זה העניין עם אנטוניו קאסנו. הטענות שלי לליפי הם אחרות ובעיקר לגבי האמירות שלו.

    מצד תסתכלו על מה שקאסנו עשה בנבחרת איטליה עד עכשיו {שלוש הופעות טובות ביורו 2004 ולא הרבה יותר מזה}, צריך להסביר, הוא לא מראדונה ולא פלאטיני. אני מעדיף 11 נגרים כמו שאומרים פה בפורום כדי שיביאו תוצאות מאשר 11 פרימאדונות שכל אחד עושה מה שבזין שלו, קאסנו הוא כשרון עצום אבל מבוזבז יחסית לכמויות הכדורגל שיש לו, למה? כי אין לו שכל. אגב מישהו יודע מי זה אווריסטו בקאלוסי? אחד מגאונים הכדורגל של איטליה בתחילת שנות השמונים, כל אוהדי אינטר אז צעקו "בקאלוסי" ורצו אותו במונדיאל, אנצו בארצוט לא שם על אף אחד וזכה במונדיאל 1982 והשתיק את כולם. אותו בארצוט לא הזמין גם את רוברטו פרוצו שאז היה אחד מהתותחים של רומא, ועדיין בארצוט יצדיק את ליפי.
    עוד דוגמאות: לפני מונדיאל 1994 אריגו סאקי לא הזמין שחקנים שהוכיחו הרבה יותר מקאסנו ועדיין הפסיד רק לברזיל בגמר. אתם יודעים מי? ג'אנלוקה ויאלי, רוברטו מנצ'יני ואפילו וולטר זנגה. קאסנו לא הגיע לקרסוליים שלהם אפילו.

    מעולם לא עשו כל כך הרבה רעש רק בגלל ערס מוכשר.
     
  15. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    כמו שעניתי לקובי, מדובר בקרקס של ליפי, קרקס שליפי נהנה ממנו ותורם לו יותר מכל אחד אחר. אין לי ספק שליפי מאמן מצויין שיכול להוביל את הנבחרת הזו להצלחה גם ללא קסאנו. הבעיה היא שאחרי הזכיה ליפי חש התעלות ומנהל את הנבחרת כטירן שלא חב דבר לאף אחד, משחק בכולם לסיפוק גחמותיו השליליות. לפני כל זימון ליפי אומר, פעם אחר פעם, שלכולם יש הזדמנות שווה להגיע לנבחרת. פעם אחר פעם, שאין לו שום דבר נגד קסאנו והוא רק צריך להוכיח את עצמו על המגרש, וכן פעם אחר פעם כנגד כל מה שקסאנו עושה במגרש הוא משאיר אותו בחוץ ללא הסבר. ליפי מרשה לעצמו לפרגן לכל שחקן שנתן מחזור או שניים נהדרים או להתייחס לקבוצות שעושות עבודה נהדרך, אולם התעלם מההצלחה של סמפדוריה ולעולם לא פירגן ליכולת של קסאנו. ליפי בעצמו מייצר סיטואצה ששיש בה אי צדק. ואי צדק גלוי כלפי כל מאן דהוא באופן מידי מעודד סימפטיה כלפי הקורבן, וכנגד, אנטגוניזם כלפי היחס הנגטיבי של המתעלל. אם ליפי היה מלכתחילה חותך את הקושיה סביב קסאנו ואומר את אשר על ליבו, חלק היו מסכימים וחלק לאו, אבל היו מקבלים זאת וממשיכים הלאה. ליפי הוא זה שמזרים דם בכל פעם מחדש, כאשר נותן תקווה, אך בכל הזדמנות, מסרס אותה בהנאה. לסיכום, כל עוד ליפי ימשיך להתעלל בקסאנו, ומה שהוא עושה זו התעללות, יותר ויותר אנשים ירגישו סולידריות ואמפתיה ל"ערס המוכשר", וירגישו סלידה כלפי ליפי וכל מה שהוא מייצגו, גם אם זו הנבחרת, חרף העובדה שאין להם באמת שום דבר נגד הנבחרת או נגד כל אחד מהשחקנים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/11/09