יובנטוס אחרי ראנוקיה,קיאר,זוניגה,סנייה,ראפיניה,קאנדרבה,אקוופרסקה,פאנדב,ניימאר דומינגז של קאזן ונאני של מנצ'סטר יונייטד,לא יודע מה קורה בשבוע האחרון אבל ממש נסחפו עם כל השמועות.
אדין דז'קו לגאזטה: "לאחרונה הצהרתי שוב בפני הנהלת וולפסבורג שבקיץ הבא אני מתכוון לעזוב כדי להצטרף למילאן. תמיד הייתי אוהד ואני רוצה להפוך לרוסונרו ביוני." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx אני לא מצליח להתאפק - זמנים טובים לפנינו! נשאר רק לחכות בסבלנות להתפתחות.
אם זה יקרה בקיץ הוא ירוויח ביושר את החולצה החדשה שתהיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
זה יקרה במוקדם ובמאוחר, וולסבורג לא יכולים להחזיק אותו בכוח. אתם תרוויחו את אחד החלוצים הטובים בעולם.
התלהבנו יותר מידי לא? עד עכשיו לא עשה כלום בקרירה שלו והוא משחק בגרמניה ולא באחת משלושת הליגות החזקות באירופה למרות שגרמניה ליגה טובה מאוד אבל עדיין לא להגזים הוא אפילו לא מתקרב למושג הזה ושחקן כזה שכל שנייה מדבר עם החלום שלו שיתחיל לשחק כי השנה הוא חלש ולא שווה כלום והוכחה לכך שעד עכשיו הוא חלש מאוד בוולפסבורג בליגה 4 גולים וגביעים השונים 2 זה לא חלוץ הטוב בעולם ולא מתקרב אפילו אז אל תגזימו אני דווקא חושב שהוא לא יצליח במילאן כמוכם אני חושב שצריך איזה חלוץ אובפני מרטינז זריז ומהיר סטייל פאטו. לגבי דזקו נגמר לו החוזה בסוף העונה שמדברים שהוא יעבור?אם לא בכמה הוא מעורך?
את זה אנחנו לא צריכים, אנחנו צריכים חלוץ גבוה וחזק שיש לו גם מהירות וטכניקה. דז'קו מושלם בשבילנו, והוא הרוויח את המקום שלו באחת הגדולות בעונה שעברה. בקיץ המועדון אסר עליו לעבור, הוא נשאר בעל כורחו, והתוצאות מדברות בעד עצמן. הוא עדיין חלוץ מעולה עם שפע כשרון, ובמילאן הוא יהפוך לענק. אני מדבר ככה כי זה ההימור הכי טוב שאנחנו יכולים לקחת אמור להיות הדבר האמיתי, והוא נראה כמו אחד כזה. לא, יש לו חוזה ארוך טווח, אבל כל הסימנים מראים שבחידוש החוזה האחרון (בקיץ, אחרי שסירבו לבקשתו לעזוב) הוכנס גם סעיף שחרור. בקיץ שעבר ערכו היה כ-25 מ' אירו, והייתי אומר שעד 30 מ' זה לא סכום מוגזם מדי. אלה המחירים בהם הוא יימכר.
25-30 מליון מ זה סכום שווה החלוץ הזה?פשוט בדיחה אבל מי יודע אולי יחתום במילאן ונגלה חלוץ אדיר רק הזמן יגיד.
מה בדיחה בזה? זה מה שהוא שווה. כל מי שצפה בו בשנה וחצי האחרונים, יודע שהוא שווה את זה - כולל סקאוטים של כל המועדונים הגדולים. אם שחקן טוב, הוא שחקן טוב. זה לא משנה אם הוא משחק באיטליה, גרמניה או אוקראינה (הליגה שממנה הבאנו את החלוץ השני הכי טוב שלנו בעשור האחרון). אתם קולטים שעם ניהול סביר, היינו יכולים להיכנס לעונה הזאת עם משולש התקפי כזה: -------------דזקו-------------- --גורקוף----------------פאטו-- אפילו לא היינו צריכים לשמור את קאקה בשביל זה ולוותר על 65 המיליון. בלאט... זה משולש ששני רק לזה של ברצלונה, וגם זה לא בטוח.
ומה אמרו על הונטלאאר? ההיפ סיבבו היה הרבה הרבה יותר גדול מזה שסביס דזקו. הוא חלוץ טוב אבל לכו תדעו מה יהיה,למילאן יש יכולת לתסכל חלוצי מטרה מאז שקרספו עזב..
מסכים, זו הסיבה שאני חושב שהוא לא יצליח במילאן בזמן האחרון מילאן לא פוגעת עם החלוצים שלה וכל אחד נהיה רכישה גרועה,מי חשב שמכונת השערים ההולנדית יהיה כזה עלוב למרות שחושב שמילאן פשוט לא מתאימה לחלוץ כמוהו אולי קבוצה כמו רומא ולדעתי הוא יותר טוב מזדקו. הונטאלר הוא פשוט מבקיע שערים ורק במילאן הוא נתקע ואני חושב שהוא יעבור קבוצה הוא יחזור להפציץ. לגבי המערך באמת יכל להיות חוויה למרות ש2 מהשלושה כנראה יהיו אבל עדיין רחוק ממערך שפחות טוב רק מברצלונה שלישיה קטלנית אבל יש יותר קטלניות.
הספקות שלכם נובעים משטויות ומקרים לא קשורים ובגלל זה אני אוותר על טחינת המים. משהו יותר חשוב: מאמן וולפסבורג אישר שדז'קו רשאי לעזוב את המועדון אם ישולם הסכום הנקוב בסעיף השחרור.
אני דווקא חושב שלדזקו יש את מה שצריך כדי להצליח במילאן אבל צריך לא לצאת מגדרנו כי גם להונטלאאר היה את כל מה שצריך כדי להצליח אצלכם,אני כתבתי את ההודעה שלמעלה כתגובה ליניב שאמר ששחקן טוב הוא שחקן טוב ולא משנה איפה הוא משחק וע לכל עניין הסקאוטים,כי בעניין הזה הונטלאאר היה נחשב הרבה יותר באייאקס..
מי זה הונטלאאר ומה הוא עשה עד היום, כשהוא כבר בן 26? הוא פספס את הרכבת שלו מתישהו ב-2006 כשהיה בגיל של דז'קו, וזה כבר נראה חשוד כשהיה תקוע באייאקס כל כך הרבה זמן ואף קבוצת טופ באירופה לא חטפה אותו בתקופת פריחתו. באיטליה מעולם לא היה לו עתיד, לפחות לא בקבוצה כמו מילאן. אין לו את התכונות של פיפו, קרספו, תומאסון ו-poacher-ים אחרים שהצליחו אצלנו. אין לו גם משהו שיכפר על כך כמו מהירות או טכניקה. אחת המעלות החשובות של דז'קו הוא החוזק הגופני ומשחק הראש, משהו שלא היה לנו במרכז השדה מאז בירהוף. וגם בכלל לא חסר לו במהירות, כדרור, ואפילו בעיטה חזקה. חוץ מהמאפיינים הפיזיים, מנטלית הוא בכיוון הנכון, ולפעמים שחקן שחולם ורוצה יותר מכל לשחק עבור הקבוצה אותה אוהב, לא צריך יותר מדי חיזורים ודרבונים כדי להתאקלם במהרה. בהנחה שאין שום דבר בטוח בכדורגל, אנחנו מדברים על סיכויים, ודז'קו הוא ההימור הכי טוב שמילאן יכולה לעשות.
אני לא חושב שזה ריאלי לדבר על זדקו. לא משנה כמה השחקן רוצה לשחק במילאן, וזה תמיד נחמד לשמוע על השאיפות שלו והאהדה לקבוצה, תג המחיר שלו גבוה מדי ואם בקיץ האחרון מילאן לא היתה מוכנה לשלם 20 מיליון, זה בכלל לא בטוח שבקיץ הבא היא תסכים לשלם 30 מיליון. היחיד שנקנה בטווח מחירים האלה בשנים האחרונות על ידי המועדון האהוב שלנו זה ג'ילארדינו. חוץ ממנו אני לא זוכר העברות שגליאני העביר בטווחים האלה.