ליגה ארגנטינאית - אפרטורה 09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/8/09.

  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    הדבר היחידי שמעניין במשחק הזה הוא איך יתפקד אנסאלדי מול נבחרת חזקה כמו ספרד, כל השאר ביזבוז זמן. המערך מוכר, השחקנים הללו כבר קיבלו הזדמנויות (להוציא היגוואין), אין ניסויים בעמדות להוציא תא קולוצ'יני - עוד משחק להכניס כסף לגרונדונה.

    פעם שעברה ארגנטינה איבדה את מקסי להרבה זמן במשחק מיותר שכזה, טוב הוא לא באמת היה מיותר כי קוקו שרף לבילוס את האפשרות לשחק בנבחרת קרואטיה וזה היה חשוב מאוד לא?

    לדעתי אנסאלדי לא יותר טוב מפאפה, בניואלס הוא היה חור בהגנה, אבל להזדמנות הוא ראוי.

    דיאגו, אם כבר משחקים על אדמת ספרד תרים טלפון לבאנגה לא? או ללדסמה שיקפוץ רגע מיוון, או בלוסצ'י מהשכנה לחצי האי האיברי, או לכל אחד שיוכל ללוות את מסצ'ה במונדיאל להוציא את ורון המועד לפציעות... הא סליחה, שכחתי שגאגו פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/11/09
  2. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    אליאס, אני לא מסכים שזה משחק מיותר, זה אמנם ידידות אבל צריך משחקי הכנה בשביל נבחרות כמו בשביל קבוצות על מנת להתכונן.

    לגבי בילוס, אני לא אמרתי שזה היה טוב חלילה לשרוף אותו סתם(כל עוד הסימן שאלה מופנה אלי), בילוס גם לא היה משחק בקרואטיה יותר משחקים מאשר בארגנטינה. דרך אגב בילוס נשרף נגד ברזיל ולא נגד ספרד.

    דווקא לפי מה שראיתי, אנסאלדי דווקא השתפר בהגנה בקאזאן, אין לו גם את הבעיה הפיזית שלפאפה יש ולכן אני חושב שהוא עדיף.


    בקשר לגאגו, נו טוב. כל אלטרנטיבה כמעט עדיפה עליו, אם זה קשר 50/50 כמו לדסמה(האיטלקי) או לוצ'ו או באנגה שנראה נהדר, אם זה אוכל מסמרים מהליגה.
     
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    את שריפת בילוס לא כיוונתי אלייך, פשוט ניסיתי לחשוב איזה טוב יצא מהמשחק ההוא נגד ספרד, הסימן שאלה היה בציניות בגלל שהוא לא שב לנבחרת (אם זה היה נגד ברזיל אז אפילו יותר...).

    נכון משחקי הכנה הם חשובים, אבל במשחקי הכנה המאמן אמור לקבוע את הסגל לא? ברגע שזה שני שליש מהסגל אז הכנה למה זה בדיוק?

    במקרים כאלו זה טוב לבחינת שחקנים חדשים, אבל אפילו את זה אי אפשר לעשות כי ארגנטינה מחוייבת להופיע עם שחקנים מסויימים - ככה נקבע בחוזי המשחקים שגרונדונה סוגר באירופה.

    יענו מהמשחק הזה דיאגו יוכל להסיק לגבי עמדות המגנים ותו לא.

    לדסמה של לאציו בקושי משחק לאחרונה לא, בכל מקרה אני מסכים איתך שהוא עדיף על גאגו? אל לובו לדסמה הוא אחד מהשחקנים הכי אנדרייטדים בכדורגל הארגנטינאי לדעתי והתכוונתי אליו כמובן.

     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/11/09
  4. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    זה שני שליש כרגע, לך תדע כמה הם פחות או יותר קבועים כי אצל מראדונה אין כמעט שחקנים שאפשר להגדיר אותם קבועים חוץ מהיינצה, דמיקליס, מסצ'ראנו ג'ונאס ומסי + שלישית הגמדים האהובה שלו שמזומנת קבוע לצערי.

    היום הוא היה אמור כבר להיות עם איזה 10-15 שחקנים שהוא בטוח לגביהם, בנוסף לעוד איזה 20 שמתנדנדים. מה שקורה בפועל זה שיש לך אולי פחות מעשרה באנקרים ועוד איזה ארבעים שהם מתנדנדים. מצב לא בריא בכלל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/11/09
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אם עכשיו היית אומר למראדונה שהוא יכול לזמן את מי שהוא רוצה, מבין השחקנים הכשירים כמובן, זה לא הסגל שהוא היה מזמן, נקודה. אתה חושב אחרת?
     
  6. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    אני מעריך שהוא היה מזמן איזה 5-6 ומוציא מהלגיונרים 2-3, ככה שהיה פחות או יותר מה שאתה אומר.
    עדיין אני חושב שעדיף שהמשחק הזה יתקיים מאשר לזמן סגל מבלי לראות איך הוא מתפקד ביחד.
     
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אבל הוא עדיין לא יראה איך הסגל מתפקד יחד כי חסרים פה שחקנים מהסגל. אם לקחת את ההרכב האחרון אז איך הוא ידע איך אנסאלדי מתפקד עם אוטמנדי וסקיאבי, לדוג'.

    אני מסכים איתך שצריך לעשות משחקי הכנה אבל כאלו שבו המאמן מחליט מה הסגל, כמו שביאלסה לקח איתו את מי שהוא רוצה לשחק מול גרמניה (התבטל בסוף) מבלי שיגידו לו מי כן ומי לא יכול, כמו שביאלסה לא מקבל הוראה מההתאחדת הצ'ילאינית לשתף שחקן זה או אחר כי זה בחוזה שנחתם עם הנבחרת האירופאית המארחת, כמו שגם פאראגוואי מזמנת שחקנים בהתאם לרצון המאמן ולא קביעת ההתאחדות.

     
  8. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    החברה הרוסית לא ארגנה את המשחק הזה כמדומני ככה שמראדונה יכול היה לזמן את מי שהוא רוצה, זה שהוא בחר לא לזמן שחקני ליגה מטעמים הגיוניים זה כבר משהו אחר.
    במשחקים אחרים היה את הטמטום הזה שמאמן מזמן מתוך רשימה של 30 שחקנים(23 שזומנו למונדיאל + 7 נוספים) כמות מסוימת של שחקנים שזה באמת היה צעד מושחת, חזירי ולא הוגן כלפי מאמני הנבחרת.
     
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    גם הפעם הוא לא יכל לזמן את מי שהוא רוצה, וזה לא קשור לחברה רוסית כלשהי. הסיפור הזה של עסקאות גרונדונה על גבי משחקי ההכנה (כביכול) נחשף כבר בתחילת תקופת באסילה, ומסתבר שהוא מתחייב על הגעת כוכבים מסויימים (כשירים כמובן) ברוב משחקי ההכנה שהוא קובע לצוות המקצועי.

    הרי אחת מהתיאוריות הקונספירציה החזקות ביותר על מינוי מראדונה הייתה העובדה שעכשיו גרונדונה מכניס כמעט כפול על כל משחק ידידות, בגלל זהות המאמן.

    אבל בוא נגיד לרגע שאני מסכים איתך ולמראדונה הייתה האפשרות לזמן את מי שהוא רוצה, עדיין מבחינתי המשחק מיותר כי במקום לתרגל את מסצ'ה וורון יחדיו (הצמד הפותח) או לחלופין לחפש אופציה אחרת לצד מסצ'ה במקום, עוד משחק הכנה מתבזבז על שחקן שכבר נוסה ונמצא לא מתאים - וזו רק דוג' אחת שאפשר לציין על עוד מערכים בסגל (איפה ליצ'ה שוב, או כל חלוץ אחר שלא קיבל הזדמנות להוציא את היגוואין?!)

    אז גם במקרה כזה זה הופך את המשחק לבעל חשיבות נמוכה לדעתי, רק שפה הביקורת תופנה כלפי הצוות המקצועי ולא גרונדונה. אני בכל מקרה דבק בפסקה הראשונה שכתבתי - גרונדונה קבע משחק שבו הצוות המקצועי לא יכול לזמן את מי שהוא רוצה.
     
  10. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    אני לא יודע אם המאפיונר באמת קובע לדייגו מי ישחק ומי יוזמן, גם כי דייגו הוא לא מלקק פינכה וחסר אופי כמו באסילה וגם בגלל שעכשיו העסקה לא תקפה, לכן אני בספק עד כמה הוא משפיע עכשיו בנוגע לבחירת הסגל כמו בתקופת באסילה.
    בנוגע למשחקים ואירגונם, אין ספק שלצוות המקצועי יש בעיה עם המאפיונר ואפשר היה לראות את זה במשחק מול רוסיה.

    אני מסכים איתך שאי אפשר להכין בצורה אופטימלית את הנבחרת בגלל כל שחקני הליגה. עדיין, אם נגיד אנסאלדי ודי מראיה יתברר כצמד שעובד טוב ביחד, אם מסי והיגואין ישתפו פעולה כמו שצריך, אם רומרו יחזק את התיאום שלו עם דמיקליס והיינצה(שהם באנקרים) זה יהיה שווה בעיני.
     
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    או קיי, אני מסכים שאפשר להרוויח משהו מהמשחקים הללו, אבל עדיין הביקורת בעינה עומדת.

    אגב אני רוצה להבהיר שלא הגעתי לרמת פראנויה שאומרת שגרונדונה קובע מי ישחק, אני כן חושב שהוא קובע ברמה מסויימת על הסגל (לא אחד אחד).
     
  12. benos Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/08
    הודעות:
    2,222
    לייקים שהתקבלו:
    173
    קשה לדעת מה קורה מאחורי הקלעים, במשחקים כאלה שיש לחץ גדול של זכויות שידור, רייטניג וכו' גם המאמנים מושפעים מן הסתם, לא נראה לי שמאמן אחר במשחק מול ספרד לא היה מזמן את קון או את מסי גם אם לא היה לו לחץ של מאפיונר כמו גרונדונה אלא של פוליטיקאי "יותר הגון" על הראש, אני מציין "" כי מין הסתם אין כמעט "יותר הגון" אצל פוליטיקאים אלא "פחות מושחת".
     
  13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    בשתי משחקים אמש באפרטורה גברה ניואלס 1-0 על צ'אקריטה משער עצמי מדהים של עומאר זאריף(39) וכרגע לפחות עד שבאנפילד תפגוש את ולז סרספילד במשחק נוסף גברה טיגרה של קאניה על גודוי קרוז 0-2 משערים של מורל ופונדקרו וקירבה אותה לאזור המסוכן לצד רוסריו, חימנסיה וראסינג
     
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    זה ניצחון שני בלבד של טיגרה העונה לדעתי, וראשון מזה הרבה זמן... על פי הדיווחים גודוי קרוס הציגה את משחקה הגרוע ביותר העונה, מגיע להם אחרי הפיטורים של קוקה. אחת מהתופעות השליליות של הטורנירים הקצרים לדעתי זה חוסר הסובלנות כלפי המאמנים. במנדוסה ידעו שלא ימצאו מאמן טוב יותר מקוקה, שעשה עבודה מצויינת במועדון מאז הגיע, אבל כל רצף של משחקים כושלים בטורניר קצר מוביל לפיטורים.

    ראיתי את מרבית המשחק של ניואלס, אם זו האלופה שבדרך זאת תעודת עניות לליגה, משחק נוראי בלי שום רעיון בחלק הקדמי. פורמיקה הוא זה שאמור לספק את הברק אבל הוא עדיין לא מספיק יציב, החלק האחורי גם היה פחות טוב מהרגלו, אך למזלם פרטה היה בשיא כושרו כדי להצילם משוויון.

     
  15. אסף ראסינג Member

    הצטרף ב:
    ‏5/11/09
    הודעות:
    583
    לייקים שהתקבלו:
    3
    אם ניואלס תהיה אלופה זאת באמת תהיה אכזבה..
    מהמשחקים שראיתי הם בכלל לא עולים ברמה על היריבות, אלא פשוט מנצחים בסוף איכשהו