בית"רי מלידה תשנה בבקשה את הכינוי שלך ל "שחקני בית מלידה". אתה לא אוהד בית"ר. אתה אוהד את שמואל קוזוקין ודומיו. לגבי תומר בן יוסף, באמת שאני לא יודע מה קרה לו. הוא היה בלם טוב מאוד אצל פרננדז, ניבאו לו גדולות אבל מאז הוא עסוק בעיקר בלהיפצע ולהסתכסך עם המאמנים וההנהלה. לזרוק ושעה אחת קודם. לגבי עזורי, הוא לא מאמן. הוא לא היה כזה כשאימן את בית"ר לתקופה קצרה (רק תיזכרו בחילופים שהוא עשה) והוא לא כזה היום בבאר שבע.
ידידי, את הכינוי לא אשנה, הוא עד המוות הקרוב שלי. וכן, אני חולה על קוזו, והרוש, ואבירם, ועמית, כמו שהייתי חולה על יוסי ויוז'י, על שמעון ( צ'רנוחה,לא גברת מלי ), על אודי ואודי, ארצי, ומלמי ואלי, וכן, גם על ד"ר ראול גלר, על גארי, על סטפן היפה, כי אם כבר רכש, אז בני אדם, ולא חמדנים כבדים, מבלי מועדונים ושיכורים , קלפנים, ונרקומנים.
פששש חיים חזרת בגדול וכן זכרת נכון את השם. אני חושב שאתה מגן יותר מידי חזק על שום,שום מאמן טוב אבל העונה הוא פשוט מפשל,אין מה לעשות,עם כל הכבוד לבית"ר יש סגל בכיר בהרבה משל נתניה ובהרבה,לא רק זה שבית"ר פשוט לא נראית קבוצה,מילא היית אומר את זה על נתניה ששיחררו הרבה שחקנים אבל נשארו להם הרבה בינוניים ואולי 2-3 טובים,אבל לבית"ר יש את הרוש,ורד,ברוכיאן,יצחקי,בן שושן,מויאל,תמוז ועוד... שום גם לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו,העונה הוא פשוט בינוני,לא טוב ולא רע,בינוני,אם תשים את אוחנה השנוא עלייך בתור מאמן אני לא סגור על זה שאוחנה לא מביא את אותה היכולת ואותם הנקודות
אוחנה כבר קיבל צ'אנס. די. שום לא קיבל זמן להכין קבוצה, וגם דחפו לו עוזר מאמן בלי טיפת נסיון בתור מתלמד, חלק משיטת סידור עבודה למובטלים/לקקנים/אומרי הן של איציק900 , כמו שגם מנהל החנות שנסגרה במלחה עלול להצטרף להנהלה. זו עונת הפירוק, ושום היה הבחירה הכי זולה, והכי טובה. למה מה כבר היה בשוק? תלתלים בהתנדבות? אמרתי: עזורי+טיקטאק+צעירים. מי שיקח את הקבוצה מבית המשפט אחרי הפירוק, יקבל שולחן חלק,בלי חובות. לרדת ליגה? מצויין, זמן שקט לבנייה, והיפטרות מטרמפיסטים. קבוצה עם כל כך הרבה אליפויות וגביעים, אוהדים, ובלי מגרש אימונים, העיקר שהגאון הכלכלי איציק900/גרעון 2.4 מליון ,נדבק לכיסא. יאללה מפיות!
ומי אשם במשיכה של מציאת ספונסר? מי נתן אפילו למאמן הכושר ללכת, למאמני הנוער ללכת, אבל המשיך לשלם לעצמו ומקורביו? מי לא דאג אפילו לאימונים במקום אחר? הים עולה כסף? מי נשאר במשרדיםמפוארים ומנופחים? מי לא ראה שאין כסף ואין מקום למחנה אימונים כבר באמצע העונה שעברה? מי לא צופה משברים מחוסר יכולת או רצון להראות "מציל"? איציק900. יתחקי? הראש שלו בחו"ל. אבירם? טיפש שהוא מושך את הפציעה,ועולה לשחק עם זריקות: שיילך לניתוח ויגמור כבר עם זה.
בית"רי מלידה, טוב לראות עוד אוהד בית"ר כאן למרות הדעות הקצת שונות שלך. זה יפה מאוד לתת לנוער לשחק אבל גם שחזרנו מהליגה הארצית לשנים היפות בסוף שנות ה 90' היו בקבוצה שחקנים ותיקים יותר כמו אוחנה, שוורץ, אלהרר, אסייג ואנטמן בשער עד שהגיע איציק ועוד כמה, ולא נשכח שבאליפויות היה לשחקני הרכש כמו אמסלם, אבוקסיס, אלון ורונן חרזי, סביליה, זוהר וכמובן ההונגרים. מינון שחקני הבית שיש לנו בקבוצה כרגע הוא מצוין אבל רק חבל שהשחקנים הותיקים יותר לא פוגעים בכדור. זה בעצם עושה את ההבדל, לומר "נוער, נוער נוער" זה יפה מאוד ו'בית"רי" אבל לא יחזיק מעמד לאורך זמן כמו גם עזורי וטרטיאק על הקווים, אורי לעומת זאת צריך גם הוא לקבל הזדמנות כמאמן בית"ר כמו שאלי ויוסי מזרחי קיבלו. ומה עם הג'וב בהנהלה שהבטחת שלי? חיכיתי לטלפון כל היום.
אם לכולם היתה אותה דעה, אז בשביל מה הפורום? נצרף אותם להנהלת בית"ר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx איזה ג'וב אתה רוצה? בכיר? מקורב ליו"ר? סמנכ"ל פיתוח עיסקי? סגן יו"ר? אחראי לקשרים עם ה"לה קרימינאלייה"? סמנכ"ל לענייני כביסה? ראש מדור שטיח אדום לגומא? כמה משכורת, ואיזה אוטו?
בית"ר צריכים לשחרר את כל הזרים שלהם ללא יוצא מן הכלל,ובמקומם להביא 3 זרים תותחים בסגנון כמו אייליב ווצ'יבצ'ץ הזה של הפועל ת"א. אלברז ופרננדס חזרה לבית"ר יכול להיות מצויין בשבילם,בתוספת אולי בלם מצויין.
יצחק טוויטו זיקו שום, נשמע כמו דמות אנימציה (ולא שיש הבדל גדול בין אנימציה ליצחק שום אבל עדיין), מר אורן טוויטו זיקו זריף כנראה נהנה לעשות מעצמו צחוק, אני מאחל לו מכל הלב רק בריאות ... וכמובן עוד 165 טון אנרגיה.
אני חייב להגיד שהכתבה שחיים העלה מוואלה פשוט נכונה ברמות מטורפות. בראש של כולם הייתה עונת בנייה. ההשארה של חלק מהשחקנים גרמה לקבוצה ולקהל לחשוב שאנחנו הולכים לאליפות. בסוף קיבלנו קבוצה עם ותיקים שבעים שקיצצו להם במשכורת וצעירים שנמצאים בהרכב בלית ברירה ואין להם מחליפים.
זריף לא עושה מעצמו צחוק: הוא עושה דולרים, הרבה דולרים, כמו כל מיני ידעונים בעיירות פיתוח, לוקחים כמה מאות שקלים מכל מיסכן שלא גומר ת'חודש, ממלמלים משהו, ונוסעים אח"כ ברכב של מליון וחצי ש"ח. הוא צריך רק לדבר עם הפסיכים מה"לה קרימינאלייה", והם כבר יסדרו לו חוזה אצל איציק900, וכשהוא יבוא לגרש שדים באימון, הם יעשו "עליה לאימון" עם מיטב האמל"ח הגנוב מצה"ל, שבו 99 אחוז מהם לא שרתו, לא משרתים, ולא ישרתו. הם משרתים מידיי פעם כאורחי השב"ס.התשלום עלינו.