שוב אמרתי אין לזלזל בפולהאם או בכל קבוצה אנגלית במפגש מול איטליה כי המאזן לא משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx עוד הוכחה שפולהאם היא לא טרף קל המשחק שלה מול ליברפול שיחקה כל כך חכם ויעיל מול הגנה חלשה ולרומא אין הגנה כזו חזקה אז צפוי להיות קרב לא קל באולימפיקו אני מאמין שנצא אם הנקודות כי אנחנו פשוט חייבים.
לא יודע מה איתכם אי מאוד מפחד מהמשחק מחר של יובנטוס ברמת גן נגד מכבי חיפה. הקבוצה לא בדיוק במצב כל כך טוב, מצב אחד הם נתנו קונצרט מול סאמפ והלוואי שהם יתנו קונצרט כזה מול חיפה אבל מצד שני הם קיבלו מפלה עם ההפסד לנאפולי 3:2 בבית. מצד שלישי יש להםפ לא מעט פצועים. מילא אינטר שמאבדת נקודות מול דינאמו קייב, בארסה וקאזאן, זה כבר עניין שבשגרה, אינטר הרבה מאוד זמן לא מבריקה בצ'מפיונס, אבל בתור יובה לאבד פה נקודות שהן חשובות לה מאוד במאבק העפלה נגד מכבי חיפה, שלא לדבר על לספוג, זה יהיה מביש, הרבה יותר מאיבוד נקודות של אינטר. זה יהיה שווה ערך להפסד הביתי של מילאן לציריך, ושוב בסופו של דבר אם יובה לא תנצח, בעוד שנתיים כשנאבד נציגה, לא יהיה לנו את מי להאשים חוץ מאת הנציגות האיטלקיות, כולן! בביזבוז הנקודות חסר האחריות הזה.
הסגל של מילאן: Dida, Roma Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Abate Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi פצועים: Storari, Antonini, Jankulovski, Onyewu, Di Gennaro
באיירן מינכן ככל הנראה סיימה היום את הסיפור שלה בליגת האלופות ואני חושב שזה ממש לא טוב לנו. בליגה האירופית הם יוכלו ללכת עד הסוף ולצבור כמות אדירה של נקודות עבור גרמניה. נשמע מוזר, אבל עדיף היה לנו שהם היו צוברים מעט יותר נקודות בבית הזה, מעפילים, ועפים בשמינית.
יכול להיות שאתה צודק עם הגרלות קלות אך ליגת אירופה השנה עם קבוצות טובות מאוד ויהיה להם קשה ואני חושב שיש משבר עמוק ואני חושב שיקרה להם מה שקרה למילאן שסיימה מקום שלישי ואז עברה לאופא והודחה ע"י ברמן. בהצלחה לפיורנטינה ובעיקר לאינטר שלא כדאי לזלזל בבית שלה כי הוא מאוד קשה וידוע שקשה לשחק ברוסיה ובאוקרינה בגלל המזג האוויר אבל אינטר יותר טובים וחייבים לנצח למרות כל הקשיים,אטו כדאי שתתעורר הרגעים המכריעים עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ההרכב החזק ביותר של אינטר יעלה הערב בקייב, דייגו ואטו בחוד, סניידר מאחוריהם, כשסטנקו, קמביאסו וזנטי ישלימו את הקישור. ז'וליו בשער, והרביעייה החזקה והמנוסה ביותר הכוללת את מאייקון, סמואל, לוסיו וקיבו, תנסה להימנע מפאשלות באוקראינה. פורצה נראזורי!
כפי שכבר ציינתי אחרי כל משחק של אינטר בחודש האחרון השחקן המשמעותי ביותר ביכולת שלה לנצח בקלות יחסית את יריבותיה היה מריו באלוטלי. שבזכות המוביליות שלו, היכולת להוות איום מכל נקודה במגרש ומשחק האגפים שהוא מוסיף לקבוצה שפשוט לא קיים בלעדיו, הפך לשחק הטוב והחשוב ביותר של הנראצורי. אלא שמוריניו, כנראה שמסרב לקבל זאת כעובדה, שילד בן 18 שקיבל ממנו הרכב רק בגלל פציעות,הוא זה שמנצח לו משחקים ולא היכולת שלו כמאמן, אז הוא מחליט לא לפתוח איתו דווקא במשחק הכי חשוב. מה גם שאת באלוטלי הכי קל לספסל, כי הוא לא הסקורר הבולט בקבוצה כמו מיליטו והוא לא המשתכר הבולט בקבוצה כמו אטו. בכל אופן, יש מספיק אוהדים לאינטר שידאגו עבורם, אני צריך לדאוג לקבוצה שלי. שלא רק שעולה במערך שבעוכרינו, ללא פרי, לא מנצלת מצבים, מאבדת את גמבריני בפציעה ומיד כמה דקות לאחר מכן לומדת כמה זה משמעותי כאשר דברצן משווה על המחליף שלו קרלודרופ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אופפפפפפפ... פורצה!
זה לא שאני מבין גדול בכדורגל, אבל באמת שלא צריך להיות מבין גדול בכדורגל כדי להבין שמריו באלוטלי הוא ה-שחקן הכי חשוב במערך של אינטר. מה לעשות, למרות השכר, אין לאטו היום מקום בהרכבה של אינטר. באלוטלי ומיליטו, פשוט. אבל עזבו, שלישי-רביעי חיוביים מאוד לאיטלקיות. 3 נצחונות שהיו יכולים בקלות להיות גם 4. פורצה! :aaa15:
מזמן לא היה מחזור בו כל מה שרציתי שיקרה קרה. אינטר עם מהפך מפתיע בדקה ה90, פיורנטינה דורסת בדרך לשלב הבא ולקינוח היריבות בארסה, ליון וליברפול מסיימות בתיקו. אחלה מחזור לאיטליה.
היה לי ברור שהשיויון יגיע מתישהו אחרי שהתחילה המחצית השניה, ועוד יותר היה לי ברור שאינטר תשים את השיא. באלוטלי, סניידר ומיליטו - ענקיים. אטו - מי רוצה בקיץ?
אוי נו איזו הגזמה. אתה אוהב אותו, אבל אין צורך להיסחף. בקאזאן הוא פתח והמשחק של אינטר נראה אומלל יותר. היום הוא החמיץ מצב של מאה אחוז גול, ואיבד פעמיים כדורים שהפכו למתפרצות ובנס לא הסתיימו בשער שני ושלישי שהיה סוגר עניין. באלוטלי הוא ממש, אבל ממש לא השחקן הכי חשוב. אולי מהסוף. ועומר, חלאס עם ההיסחפות הזו בנושא אטו. זה פשוט מטורף.