הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Jun 23, 2009.

  1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    אתם חושבים שזה מעניין את מישהו היכולת בשלבים האלה של העונה? יובנטוס ניצחה את מכבי תל אביב לפני 4-5 שנים באותה צורה, מצב נייח או הרמה לגובה ונגיחה. 1-0 יעיל ולא יותר. לא ראיתי את המשחק, אבל התוצאה זה מה שחשוב.
     
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    אם במשחקים הקודמים מכבי חיפה הצליחה להיות יריב שקול מול באיירן מינכן ובורדו, הפעם מול יובנטוס זה לא היה כוחות. הירוקים אמנם הצליחו ליצור פה ושם מצבי הבקעה, אבל רוב הזמן יובנטוס שלטה במשחק בצורה ברורה והיא זו שנטלה את היוזמה. מכבי חיפה לא הצליחה לשלוט במשחק ולהניע את הכדור ובעקבות כך נכנסה ללחץ שגרם לה לבצע הרבה עבירות שחלקן היו מיותרות.

    סך הכל, כשהיריבה שלה מציגה משחק לחימה בלתי מתפשר, אז גם ביום רע מאוד של היריבה אין למכבי חיפה מה למכור - ולא בטוח שזה נורא כל כך. זו עונה ראשונה של הקבוצה הנוכחית בליגת האלופות ומכאן אפשר רק להשתפר. מה שכן, הטעם כרגע באמת מר למדי, מאחר והקבוצה אפילו לא הצליחה להבקיע.
     
  3. שגיא Guest

    מקום שני, רק בהפרש שערים מהראשונה (רד בול). במחזור האחרון ניצחה 4-0. מבחן חשוב להפועל תל אביב. ניצחון במשחק הזה (וזה לא בשמיים) והפועל תל אביב חזק חזק בקרב על העליה מהבית. בכלל במשחקי הבית היא צריכה כמה שפחות לאבד נקודות
     
    Last edited by a moderator: Oct 22, 2009
  4. מיכל3 Member

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    0
    לא רק שזה יצבוט בלב, זה יהיה מביש בעיני. נכון שנפלנו לבית המוות וזה הבית האחרון שרציתי לקבל, אבל עם כל הכבוד לא לצאת עם נקודה אחת אפילו משישה משחקים זה מביך. וכמו שאמרתי, ההפסדים הנאיביים האלו של 1-0 קטן יכולים להיות "נחמדים" במשחק הראשון בקמפיין, גג בשני. אבל כשזה שלושה משחקים רצופים ללא שער זכות אחד אפילו זה לא מנחם אותי.

    אם לא נצליח לצאת (לאור הפתיחה הלא טובה) עם שתי נקודות מהבית הזה זה יהיה כשלון בעיני. אף אחד לא ציפה שנעלה מהבית הזה, אבל גם לא ציפה שלא נצליח להבקיע בשלושת המשחקים הראשונים וזה לא נראה אופטימי גם לגבי השאר.
     
  5. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    ואתלטיקו מדריד עם יחס שערים יותר גרוע, מה הקשר בכלל?
     
  6. Yotam Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    1,371
    Likes Received:
    0
    יש לי שאלה שלא קשורה לנושא זה :

    מירון בלייברג , מאמן קבוצת Gold Coast United שבליגה הראשונה באסוטרליה .
    האם אתם מכירים אותו ? האם תוכלו לתת לי מידע עליו ? איזו מציאה !
     
  7. שגיא Guest

    מיירון בלייברג היה שחקן מחלקת הנוער של חיפה (יש לך מזל, אחרת ההודעה הייתה נמחקת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx) מאמן כבר כמה שנים באוסטרליה.
     
  8. Yotam Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    1,371
    Likes Received:
    0
    אז שיהיה מאמן הנבחרת .

    __
    במחזור הבא אני מקווה שחיפה תגנוב נקוות בר"ג מול יובנטוס וכנראה חיפה מסוגלת לזה .
     
  9. חל יל Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    558
    Likes Received:
    0
    2 באנקר
    הפועל מגיעה במצב לא טוב
    רפיד כבר הראתה כמה היא אימפר
    X יהיה טוב
     
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,388
    Likes Received:
    10,546
    צפיתי רק במחצית הראשונה ובשער בתחילת השנייה העברתי כי זה היה ברור שמכבי חיפה לא תצליח לחזור.
    במחצית הראשונה למכבי חיפה לא היה כמעט מה להציע, אף שחקן עם יכולת אישית שיכולה לאיים על יובה, כמובן שצריך להבין שגולסה, קטן וגאדיר בחוץ אבל עדיין לא יכול להיות שהשחקן היצירתי ביותר של מכבי חיפה הוא ליאור "אני תקוע במקום כבר 4 שנים" רפאלוב, איפה העומק בדיוק?
    לגבי יובנטוס, לא הרשימו אותי בכלל אבל כמו שכבר אמרו כאן, בזמן הזה של העונה רק התוצאה חשובה ולמי אכפת שזה ניצחון דחוק על 10 שחקנים של קבוצה ישראלית בהרכב חסר.
     
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    בואו תסבירו לי על מה יש לכם טעם מר על מה?

    מכבי חיפה שיחקה בונקר 88 דקות (בלי הדקה הראשונה ובלי הדקה האחרונה) והיתה צריכה לרדת מנוצחת בתוצאה של 3/4:1 אם נהיה הוגנים כלפי המשחק.

    על מה יש לכם להיות עם טעם מר? על זה שבמחצית הראשונה לא עברתם את החצי עד דקה 30? על זה שיובה החמיצה שערים שמול אינטר, כנראה היא לא מחמיצה? קורה של קאמורנסי, בעיטה רשלנית של טרזגול במחצית השניה באחד על אחד עם דוידוביץ'....או על זה שאולי 5/6 בעיטות חופשיות היו סנטימטרים מהקורה של דוידוביץ'? ואני לא מדבר על ההתקפות המתפרצות שכל כדור שהלך לרחבה היה חצי גול ופשוט לא היתה שם רגל מסיימת...

    עד עכשיו בליגת האלופות היריבה היחידה שחיפה שיחקה ברמת המשחק שלה היתה בורדו שפשוט ירדה לרמת משחק כל כך ירודה ששנים לא זכור בצרפת, בטח שאם אני מסתכל על המשחק שלהם היום מול באיירן ומול חיפה זה עולם אחר (בסדר מוטיבציה אחרת עדיין)

    מול באיירן זה נגמר ב-3:0 משקף, לפני שבועיים זה נגמר ב-1:0 שוואלה היה מתאים למשחק הזה 0:0 בלי נקודות על 0 המצבים של 2 הקבוצות יחד.

    אבל היום? על מה יש לאוהדי/שחקני חיפה להיות ממורמרים? יובה באמת לא ביכולת גדולה בלי 3-4 שחקנים ועם שיטת משחק כאילו היא קבוצת תחתית עם חלוץ אחד, באה ואומנם ניצחה 1:0 אבל בקלות זה יכל להיגמר 4:0, אתם יכולים להגיד שבקלות יכל להיות 1:1 או 2:1 לחיפה? אם כן אתם שקרנים. אולי תגידו גם שקטן וגולסה זה שהם לא שיחקו בגלל זה הפסדתם? שכחתי שפשוט מדובר בשחקני המריבה של קיץ 08/9 בין חיפה-יונייטד-צ'לסי שפשוט העדיפו חוזים נחמדים על פני מיליונים באנגליה.

    חיפה צריכה להגיד תודה שנגמר רק 1:0. ושאלישע יפסיק לבלבל במוח בראיונות לרמי וייץ, שגם הוא בהיותו אוהד מכבי חיפה אמר לאלישע בפנים את האמת: הסתגרתם כל המשחק ולא עשיתם כלום לכבוש גול!
     
    Last edited: Oct 22, 2009
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,388
    Likes Received:
    10,546
    זוראב מנטשווילי יכול להתחרות בכיף יחד עם רביד גזל ושי הולצמן על השחקן המכוער ביותר ששיחק אי-פעם בקבוצה ישראלית.

    המשחק מחר צריך להיגמר אך ורק עם ניצחון של הפועל, בבית מול יריבה לא מפחידה בכלל אין תירוצים, מה שמפריע לי זה העובדה שיבואה החלש פותח, ומה שעוד יותר מפריע זה שאין אף שחקן ראוי שיכול להחליף את הגנאי.
    יהיה מעניין מאוד לראות את ידין כבלם, גוטמן אמנם אמר שאין לראפיד אף שחקן ברמה של שכטר וגילי ורמוט אבל אם מסתכלים על האופציות שלו על הספסל במקום באדיר זה די מביך - חוטה ודואני האלמוניים.
     
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    הפועל פייבוריטית וחייבת לנצח את המשחק הזה!

    עם כל הכבוד לראפיד וינה זה שהיא ניצחה את המבורג וזה שהיא ניצחה את אסטון וילה, נזכור שזה היה על אדמת אוסטריה, ובחוץ נכון היא עשתה תיקו עם סלטיק (מי לא עשתה תיקו עם סלטיק או ניצחה אותה העונה?) אבל בחוץ היא קבוצה שונה מהבית היא תבוא לקחת נקודה והפועל חייבת לנצח.

    זה חובה, ואם היא מנצחת היא נמצאת במצב טוב לעבור שלב, כי וואלה יש מצב שהיא יכולה להוציא נקודה באוסטריה.

    אגב איגי, זוכר שאמרת שזלצבורג ניצחה את ויאריאל? אני רק יגיד לך שויאריאל ממוקמת אחרונה בליגה הספרדית בלי ניצחון והפסידה לחרז השבוע, כך שאני לא מתפלא שלא הולך לה בשום מסגרת, גם אם מדובר במכבי רד בול זלצבורג פתח תקווה, תקופה רעה זו תקופה רעה.
     
  14. דימה Member

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    27
    Gender:
    Male
    אני הולך קצת רחוק אני חושב, אבל לדעתי אם הפועל מנצחים את ראפיד היום - אנחנו עולים שלב.
     
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,943
    Likes Received:
    3,597
    מה?!
    ממתי 6 נקודות מספיק לעלות שלב?