סטורארי התחיל את העונה מצוין אבל למה להאריך לו את החוזה עד 2012, הרי צריך להצעיר את הסגל. בינואר או בשנה הבאה מילאן צריכה לקנות שוער צעיר ומבטיח. להזכירכם, שנה הבאה סטורארי ואביאטי יהיו בני 34. אני עוד זוכר ששנה שעברה הוגו לוריס כמעט חתם אצלנו, אך הוא לא חתם כי גליאני הזבל לא יכל להבטיח לו שהוא יהיה השוער הראשון במקום דידה הפדלאה.
אלברטו פלוסקי:"אני עדיין לא מוכן לשחק במילאן". פלוסקי מרגיש שהוא לא השחקן שיפתור למילאן את הבעיות. http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...lberto-paloschi אנחנו חייבים את פלוסקי שנה הבאה כי בינתיים צצות שמועות שמתכננים במילאנו להיפטר מהונטלאר בינואר.
בימים האחרונים רונאלדיניו מגיע לאימונים שעה לפני שאר השחקנים ומתאמן באינטנסיביות והתלהבות רבה. אנצ'לוטי נשאל לפני כמה ימים על מהות הבעיה של גאושו, והפרופסור ענה: "פשוט מאוד, הוא צריך להתאמן." אולי סוף סוף..? לפי טללומברדיה, לאונרדו ינסה שיטה חדשה נגד רומא: 4-4-2, כאשר אבאטה וסיידורף מאיישים את האגפים, וגאטוזו עוזר לפירלו במרכז. כן, משחק ללא טרקוורטיסטה על הנייר, תוך שימוש רחב יותר באגפים, שם המהירות של אבאטה באה לביטוי.
השמות שהועלו הם השערה בהתאם למערך החדש שלאונרדו ינסה והם נוקבו כדי לתאר את שיטת המשחק. זה לא משנה כל כך מי יפתח - פיפו או הצייד - וגם לא ידוע.
אם רק עכשיו הוא הבין לנכון שצריך להתאמן יותר מאחרים מה היה עד עכשיו. הבן אדם היה מגיע חצי שיכור עם האנגובר מהמסיבות של הלילה, עושה טובה שהוא רץ באימון ולהצוות המקצועי לא עושה עם זה כלום, שלא לדבר על גליאני שמלקק לגאושו את התחת. הפתרון עד היום היה להושיב אותו על הספסל בלי ניסיון גלוי להחזיר את השחקן לכושר משחק בסיסי. איזה מן התנהלות זאת? לא מדובר על איזה אוגוצ'י שהגיע על תקן מנקה רצפות וסוחב כדורים, אלא פאקין שחקן מס 1 שאמור להוביל את הקבוצה, וגם השכר שלו בהתאם. במקום זה, מרגיעים את הרוחות ומאשימים את המצב הכלכלי וכל מה שרק אפשר רק שלא יגעו ברונאלדיניו. נחכה ונראה כמה משמעת תהיה לו כדי לחזור לכושר פיזי בסיסי שאנחנו מחכים לו כבר שנה וחצי. כל הקבוצה נדפקת מהמצב הזה, גם החלוצים. ככה בנו את הסגל הזה
לכל המתנגדים ליציאתו של הסרט החדש "סטורארי: סיפורו של שוער מחליף", יש לכם הצעה יותר טובה? תזכורת לקריטריונים שהמועמדים חייבים לעמוד בהם: 1. יותר טוב ומוכח מאשר סטורארי (די ברור למה) 2. לא יעלה כסף (כשמגרדים כל מיליון לתקציב רכש, אין טעם להוציא כסף על עמדה כל-כך לא קריטית כמו זאת של השוער המחליף) 3. לא יותר טוב מאביאטי (אנחנו לא רוצים להלחיץ את אביאטי ולהוריד לו את הביטחון, מה שיחזיר אותנו לימי אביאטי הבינוני של פעם) 4. יסכים לשבת על הספסל ולא יאמר מילה (אין צורך לפרט) צאו לדרך.
בהתחלה כשהביאו את רומא כנראה שהתחשבו בקריטריונים האלה 1. חשבו שהוא טוב יותר מסטורארי (לפני שנאלץ לעמוד בשער העונה, כולנו זוכרים איך הכדורים עברו לו בין הידיים כששיחק, כך שלא ממש ספרו אותו) 2. בד"כ זקן או אפס לא יעלה כסף (AKA אוגוצ'י או פאבאלי, קאלאץ' וחבריו) 3. אם סעיפים 1+2 מתקיימים אז סעיף 3 חייב להתקיים 4. בעד תשלום סימלי אני מכיר יותר מתריסר כאלה שמשחקים/שיחקו כבר אי אילו שנים במילאן.
אתה מגוכח. אני לא זוכר מתי בדיוק זה היה, אני חושב בטורניר טים שהיה בפסקארה, אבל ספגנו כשהוא עמד בשער, וזה היה עלוב. בעיטה לא הכי חזקה לצד, ואני מוכן להישבע שלקח לרומא משהו כמו 7 דקות להגיב ולזנק. אני באמת לא יודע מה יותר מגוכח. רומא, שוער סביר בשיאו שנמצא הרבה מעבר לשיא, או אתה, שמצליח איכשהו להציע שוער רביעי בתור שוער שני, רק בגלל שיש לך איזה אג'נדה נגד סטורארי. מה שכן, אני יכול לפחות להודות לך על כך שהבהרת לי שאתה לא רציני בקטע ושאין טעם להמשיך ולדון איתך בעניין. נדפקת. השלב הבא שלך יהיה לירוק לכל עבר "נגרים! נגרים! קלאדזה!".
אתה קובע שהוא פחות טוב מסטורארי עפ"י שער אחד בטרום עונה אחרי שנה שלמה על הספסל של מונאקו... אני מגוחך? אני נדפקתי? פלאביו עונה על כל הסעיפים ששאלת. הוא יותר טוב ומוכח ברמות הגבוהות, בעל ניסיון רב ופשוט שוער מושלם לתפקיד המס' 2. אני מקצין את הביקורת שלי על סטורארי בכוונה כי משום מה אף אחד לא שם לב עד כמה הוא שוער נוראי, גמד איטי וגמלוני, ואפשר לראות בכל פעולה שלו שהוא כל הזמן בפאניקה.
מי שאמר שהקביעה שלי מתבססת על פי אותה פעולה פאתטית שהוא הנפיק בפסקארה? זאת הייתה דוגמא. מה הוא עשה כדי להיות מוכח יותר ברמות הגבוהות? מה זה רמות גבוהות בכלל? סטורארי לא שיחק שנים בליגה האיטלקית מול חלוצים מעולים (ועוד לרוב בקבוצות תחתית, איפה שיש הרבה יותר "מבחן")? סטורארי לא שוער נוראי - הוא סתם בינוני. רומא היה שוער טוב, אבל הוא לא שיחק בקביעות כבר הרבה מאוד זמן ובפעם היחידה שאני זוכר אותו משחק בתקופה האחרונה, הוא היה מגוחך. NO THINKER.
השתמשת בדוגמא הזאת כדי להסביר למה אני מגוחך כשאמרתי שרומה יותר טוב ומוכח, וזה מספיק טיפשי בפני עצמו. אם אתה רוצה לתקן משהו, בבקשה. מה הוא עשה כדי להיות מוכח? שוער ראשון בקבוצת צמרת צרפתית, הרבה הופעות באירופה כולל הגעה עד גמר ליגת האלופות, זימונים לנבחרת... אלה רמות מספיק גבוהות לדעתי. סטורארי לא שיחק בקביעות כבר הרבה מאוד זמן ובכל הפעמים שראיתי אותו הוא היה זוועה.