צ'לסי לא מיהרה לשחרר את דקו וקראבליו וזו עובדה. השניים רצו לעבור לאינטר ומוראטי היה מוכן לשלם אבל בטח שלא סכומים מופקעים שהאנגלים דרשו ברוב חוצפתם. לאמפרד ודרוגבה סתם היו שמות באוויר והם לא באמת עמדו לעזוב.
אגב, בנוגע למוריניו, אני מתחיל לאט לאט להפנים שמבחינת טקטיקה הוא לא כזה מאמן גדול, ואת האמת מהבחינה הזאתי הוא לא כלכך עדיף על מאנצ'יו, אבל האישיות שלו לדעתי משחקת את החלק הגדול ביותר בהיותו מהמאמנים הטובים בעולם.
http://images.gazzetta.it/Media/Foto/2009/10/01/2455116--300x145.Xxx כמה דברים מהריאיון של אדריאנו עם הגאזטה : " אחרי מותו של אבא שלי הייתי בדיכאון והדרך היחידה לצאת מזה הייתה לשתות ולשתות ללא הפסקה. הייתי יוצא בכל לילה ושותה מכל המשקאות, ויסקי, יין ובעיקר בירה ". " היום הכל השתנה. אנשים חושבים שאני טיפש שוויתרתי על הכסף הגדול, אבל אני מאמין ששום כסף לא שווה את אהבת המשפחה. אני וויתרתי על המליונים, אבל קניתי את השמחה שלי " . " הייתי מגיע לאפיאנו שיכור, כי הייתי פוחד לישון ולאחר לאימון. לא הייתי ישן בכלל, עד שהמועדון החליט לשלוח אותי לשיקום במוסד לטיפול בבעיות שינה, והמועדון אמר לתקשורת שאני סובל מבעייה בשרירים " . " לא יכולתי להיגמל מהאלכוהול, והגעתי למצב בלתי נסבל. והבעיות עם מאנצ'יני התחילו, ולכן החלטתי לעזוב את אינטר " . על מצבו הנוכחי: " עכשיו גברתי על הבעיות שלי, ואני אחזור ליכולת שלי בקרוב " . " הגעתו של מוריניו לאינטר, דחפה אותי לנסות שוב פעם, אבל זה לא הספיק וחזרתי לאלכוהול ולנשים. במועדון לא קיבלו את המצב שלי, ונמאס להם לחכות עד שאחזור לעצמי. אני מתנצל למוריניו שנכנס לוויכוחים רבים עם המועדון על מנת שישאיר אותי " .
איך הוא יחזור ליכולת של פעם? פעם הוא היה סוס שרץ במהירות של... לא יודע, מישהו מהיר מאוד. תראו אותו איזה שמן הוא נהיה. הברזילאים כאלה ביזבוז כסף.
כל פעם שאני נזכר באדריאנו, אני אומר " זה לא היה צריך להסתיים ככה". היה לו את הפוטנציאל להיות החלוץ הטוב בעולם, אבל.....
הוא עדיין קשור בחוזה אצל אינטר ומושאל לברזיל או שהוא שוחרר מאינטר ואין לו התחייבות? אינטר הפסידה חלוץ ענק להרבה שנים, חבל שבגלל טרגדיה אישית הבנאדם לא הצליח להתאושש והרס לעצמו קריירה גדולה. הוא פרץ ליד בובו וויירי והשניים היו צמד חמד שקרע רשתות והשלים נהדר אחד את השני. אני מתגעגע לתקופה ההיא שלהם. אדריאנו רק בן 27, אם יוריד ממשקלו, יתרכז נטו בכדורגל ויחזור ליכולת שלו, הוא יכול לחזור לטופ ל3-4 שנים.
אז לא משנה אילו מדים לוסיו לובש, מדובר באותו בלם עם המון כוח ומהירות שכוללים יכולת תיקול גבוה, אך מידי פעם קופץ בורג החוצה והוא ממשיך לכבוש לשער הלא נכון. אני במקום מוריניו מודה בטעות ומוריד אותו לספסל, לא לעשות מזה ביג דיל.
מסכים איתך. לוסיו בלם נהדר אבל יש לו טעיות מוזרות בכל קבוצה שהוא בא לא יודע אם לספסל אבל אם לא יהיה פצועים זאת אפשרות כי סמואל יותר טוב ממנו לדעתי וקורדבה או קייבו ישחקו לצידו אבל עדיין לוסיו נותן עד עכשיו עונה נפלאה למרות טעיות שחוזרות.