באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

  1. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קאפדווילה שחקן נהדר ומאד מגוון יכול להיות תוספת אדירה,נאברו שחן מאד יציב יותר יעיל הגנתית גם כן יהיה תוספת ובטח שבטח בהשוואה לקיים.
     
  2. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    אינשאללה יביאו מישהו שסוף סוף יפתור לנו חלק נכבד מהבעיות בהגנה. אם יגיעו מסביליה זה אומר שלא נוכל להנות מהם בצ'מפיונס העונה כי שיחקו כבר במפעל במדי קבוצתם?
     
  3. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/1/06
    הודעות:
    2,276
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אכן כן. כך שלפחות בזירה האירופאית אנחנו בבעיה חמורה עד סוף העונה. שום שחקן ששיחק בצ'מפיונס ליג יכול להגיע לכאן ולשחק באירופה. בליגה שחקן מסוג זה ייתן לנו תוספת כוח רצינית וגם שחקן שלבטח יוחתם ליותר מהחצי העונה שתישאר מינואר ככה שהוא יכול לפתור את הבעיה באגף לשנים הקרובות.
     
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    חדשות רעות מגיעות בגלים. כנראה שגם אוליץ' פצוע ויעדר באזור השלושה שבועות. במילים אחרות, קשה מאוד יהיה לצאת לסדרת ניצחונות בסגל כל כך מצומצם.
    יש סיבה להיות מודאגים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/10/09
  5. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    אין ברירה, מוכרחים לצאת לקרב עם מה שיש. סדרה של תוצאות טובות היא חובה כעת-גם בליגה וגם בצ'מפיונס. הבית שלנו בליגת האלופות מסובך עקב אי הצלחתנו לנצח את יובה ואפשר בקלות ליפול שם מהמקום הראשון בו אנו נמצאים היום למקום השלישי-2 המשחקים הקרובים מול בורדו קריטיים ביותר! בליגה אין צורך להכביר מילים-בלי רצף נצחונות אין סיכוי להדביק את הפסגה.
     
  6. C-J Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/06
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אולי זו דווקא צרה טובה?!
    אוליץ' נעדר, רובן על קביים, ריברי זקוק למנוחה וקלוזה לא בכושר.
    לואן חאל כבר אין קומבינציה שתיצור את ה 4-3-3, או ליתר דיוק 4-5-1, משאת נפשו.

    זה הזמן ל- 4-4-2, לשמחתנו ולשמחתו של טוני.
     
  7. scholl Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/09
    הודעות:
    137
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ומי אמר ?
    אני עדיין חושב שה 4-3-3 עובד מצוין במיוחד בהגנה .
    יש דברים שצריך לתרגל בהתקפה ,כמו כניסה של שחקנים לאזור הרחבה כשהכדור נמצא באחד האגפים אבל מעבר לזה,זה כן נראה טוב עד עכשיו .

     
  8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    העניין הוא שואן חאל לא ירצה לשנות מערך לשבועיים ואז להחזיר חזרה, זה יכול להזיק במובן מסויים לחיבור של הקבוצה עליו הוא עבד ב 100 ימים האחרונים. אני לא אומר שאני נגד לשחק 4-4-2, אבל אם זה לשנות מערך ולהתחיל לתרגל מחדש אותו רק לשבועיים, זה עשוי אולי להביא יותר נזק מתועלת. יקח זמן עד שהשחקנים יתחברו ויתרגלו לשיטת משחק אחרת ואולי כדאי להמשיך לרוץ בישנה עד שהשחקנים יחזרו מהפציעות. המאמן קיבל את המינוי ואת האמון מהמועדון לעשות מה שהוא יודע, אוקי שיעשה. הוא ישפט לטוב או לרע בסוף העונה. שיעשה מה שהוא יודע ונראה.

    בכללי מה אני חושב על ה 4-5-1, הוא מערך בסדר. יש לנו את השחקנים כדי לשחק אותו, כן, הוא יכול להיות מאוד הגנתי ולהקשות מאוד על היריב מצד אחר ומצד שני הוא יכול להיות מערך התקפי יותר מ 4-4-2 בבניית הלחץ של הקישור על הגנת היריב ודחיפה קדימה של הרבה קשרים לרחבה יכולה להיות קלטנית. אנחנו רואים שברצלונה מתפקדת טיפ טופ עם חלוץ אחד אבל הרבה קשרים יצירתיים שמאיימים על השער. אם ואן חאל אכן ידע לתפעל את המערך והשחקנים יבינו ללבו וידעו להוציא לפועל, זה יכול להיות מוצלח כמו כל מערך אחר בכדורגל. הכל עניין של תרגול, אימון ויכולת של מאמן. זמן יגיד אם יצליח לואן חאל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/10/09
  9. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    לא אח שלי. איך אומר דינו שלנו: פה זה לא אלקמאר: אין תוצאות בסוף העונה. אם ואן חאל לא יתחיל להביא תוצאות במיידי שום אמון לא יינתן לו מהמועדון. כרגע המצב בטבלה גרוע ובאירופה אנו רחוקים מהבטחת הכרטיס לשלב הבא, בטח מהבטחת המקום הראשון בבית. אף אחד לא יחכה לסוף העונה במצב הזה: מדובר בקבוצה היקרה בתולדות המועדון וההנהלה לא תסכים לעוד פלופ כמו אשתקד או כמו בעונה שסיימנו במקום המוביל לאופ"א ולא לצ'מפיונס. עם כל הכבוד לתרגולים ולאימונים נגמרו ימי החסד של המאמן ההולנדי.
     
  10. C-J Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/06
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    באותם 100 ימים הוא כבר הצליח לנפח ולפוצץ 3 בועות לפחות.

    מחד, אני בדעה שהקבוצה חייבת להיות גמישה. שתהיה מוכנה לכל תסריט. שלא נגיע למשחקי ההצלבה בצ'מפיונס ועדיין נעלה לשחק באולדטראפורד או בקאמפנואו עם 4-3-3.

    מאידך, עם מי בדיוק נעלה לשחק 4-3-3 מול פרייבורג במשחק הבא?



     
  11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    ואן חאל מצא את הפיתרון!
    יום אחרי שטוני הודיע שהוא רוצה לחזור לאיטליה, יום אחרי שאוליץ' נפצע ויעדר 3 שבועות (בנוסף לריברי ורובן) החליט ואן חאל שאין מנוס ל...
    להחזיר את סנדרו וואגנר!

    אהה הוא גם פצוע...
    טוב נו לוקה טוני ...

    אז פתאום לוקה טוני הפיתרון, ואן חאל מרוצה מהפרומה שלו וטוען שהוא נמצא בדרך להרכב הראשון.
    בדרך הוא שכח את גומז וקלוזה...או שמא הוא משנה שיטה?!

    אחח כמה שהתגעגנו, פ.צ הוליווד נמבר וואן
     
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    ה"סאן" הלונדוני מדווח שמנצ'סטר סיטי מוכנה לשלם 65 מליון יורו על פרנק ריברי.
    מצד שני, נרלינגר, אומר שיתכן שריברי יהיה כשיר למשחק נגד בורדו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/10/09
  13. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    עכשיו למכור אותו, כשרובן פצוע, זה רוברטו כבר לא פה ושווייני לא מתכוון להביא את יכולותיו מהנבחרת לקבוצה? גם ב-100 מליון לא למכור. אין לנו סגל שאפשר לוותר עליו.
     
  14. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הדיבורים עליו כאלה פאתטיים לא משנה איפה הוא משחק קודם כל שהוא,הקבוצה והנבחרת שלו יתנו לו להבריא כי איך שהוא נראה גם לעבור קונוס זה משימה מסובכת בשבילו.
     
  15. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128