מחזור 5 בליגת העל: 2:3 משוגע לב"ש על בית"ר בוסרמיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏2/10/09.

  1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    עזוב אותך אדם, זה ממש לא המקום לדבר על דברים כאלה. רק תדבר על שיפוט או יעקב שחר ויקראו לך "בכיין" ו"פתטי".
     
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    שידבר על שיפוט כמה שבא לו, אבל מה שייך יעקב שחר למשחק של היום? הוא גם משחד שופטים במשחקים נוספים, לא רק במשחקים של מכבי חיפה?

    חשבתי שרק כל המשחקים של מכבי חיפה מכורים
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/09
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    בית"ר היתה צריכה לקחת 3 נקודות, אבל מה לעשות שאין לה הגנה ושוער שפשוט עשה במכנסיים. שיפוט באמת נורא, אבל שבית"ר יסתכלו במראה ויגידו שגם ההגנה של הקבוצה שלהם נחנקה היום.

    הפועל ת"א למדה על בשרה איך באר שבע מסוגלת לפתוח את המשחק, אבל כבר במחצית הראשונה היא עשתה סדר. בית"ר? רק הופיעה במחצית השנייה ובגלל זה היא הפסידה היום. אני חושב שהמשחק הזה צריך להזהיר את מכבי חיפה. הפועל באר שבע קבוצה נחמדה, אבל אם היא לא משפרת את כושר הגופני שלה היא בסוף הליגה לא ממוקמת יותר מאמצע הטבלה.

    ב'ליגה של לוזון' ההפסד הזה של בית"ר לא עד כדי כך קריטי ולפני שמכפישים שוב את שחר עדיף להודות ללוזון, לא? במצב רגיל מכבי חיפה אולי כבר היתה גומרת את הליגה בשבועות הקרובים, אבל הודות ללוזון שום דבר סגור.

    עיצה ליצחק שום, שים את תמוז בהרכב ותלך לקבץ נדבות אצל הבוס שיחזק את ההגנה. אגב הגנה? ויסה היה היום נורא. בכסף שלו אפשר היה לרכוש בלם או מגן נורמלי.
     
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    לא זה, אלא שכמו שאדם ציין פה, טעויות נגד יעקב שחר ומכבי חיפה קרו בפעם האחרונה.. מתי?
     
  5. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איפה ראית אותו מדבר על מכבי חיפה?
     
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    שחם ואדם, תתבגרו בבקשה!!!
    אתם באמת רוצים להוריד את הרמה עד כדי כך, האם הקנאה שלכם כל כך גדולה? תתייחסו לעניינים ולא תוסיפו לכל דבר את שחר או מכבי חיפה.

    אולי כדאי שבסופי שבוע תבלו קצת עם משפחה, חברים או חברות אם יש לכם.
     
  7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    שחם, גם אתה התעוררת? נו באמת.
    הוא לא בכיין ולא פתטי, הקוונים היו ביום חלש מאוד ועל אלי חכמון אני לא רוצה לדבר, הוא ליצן מבחינתי וההצבה שלו במשחק כל כך רגשי כזה עם האמוציות בקהל היתה טעות מלכתחילה, במשחק אימון הוא לא יודע להשתלט ולהשרות סדר על המשחק, שילך לשפוט משחק בליגה א'.
    אבל עצם ההשוואה ליעקב שחר ולטענה שהוא שולט בהתאחדות ושקל לשפוט לטובת חיפה זו פשוט טענה מגוכחת ולא מציאותית, אבל אתם תמשיכו בשלכם, אתם מעולים בזה.

    את המשחק הזה אפשר לחלק לשני חלקים, במחצית הראשונה שליטה מוחלטת של הבאר שבעים, הבקיעו שלושער ואף יכלו להגדיל את התוצאה אך הורידו קצת רגל מהדוושה ברבע שעה האחרונה של המחצית.
    במחצית השניה סיפור אחר, בית"ר חוזרת למשחק במהרה, שום עם חילוף מצוין, טוטו תמוז נמצא בתקופה מצוינת (גם השיל כמה קילוגרמים עודפים ממשקלו, כבר נהיה דוגמן הבטטה), הירושלמים צימקו ל3:2 וכמו שדור אמר, אילולא שריקות הזויות לנבדל הם היו כובשים עוד שער או שניים ואולי מנצחים את המשחק.

    לאור כל המשחק התוצאה המשקפת היא תיקו, כל קבוצה שיחקה מחצית אחת ועל כך לאף אחת לא מגיעות כל שלוש הנקודות.
     
  8. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גועל נפש מה שהלך היום בוסרמיל. פשוט שיפוט מחפיר. ב"ש הרוויחה מההפקר. בהחלט לא הגיע להם לנצח ואף לו תיקו. אלי חכמון לקח לנו שני שערים בטוחים כאשר פסק על שני נבדלים שלא היו ולא נבראו וכאשר נתן לב"ש פנדל שלא היה אמור להיות.
    בקשר לארועי המשחק, ניתן להגיד שאומנם היה לנו שיפור מהפכני במחצית השניה לעומת המחצית הראשונה החלשה, אך עדיין ההגנה הייתה בפאניקה כשהיו התקפות נגד של ב"ש. הרוש היום היה חסר ביטחון אך אני יכול לסלוח לו על כך, קורה.
    לא הבנתי בדיוק על מה דוד רביבו קיבל שחקן מצטיין? על סמך 35 דקות ראשונות טובות? גם לעמית בן שושן היו את מס' הדקות הטובות הללו ואף יותר.
    זהו, יותר מזה אין לי מה להגיד.
    אה שכחתי להגיד את הדבר החשוב ביותר, אלי חכמון ושני הקוונים חייבים להיות מושעים ל5-6 מחזורים על תצוגת שיפוט שכזו. סלמאת'.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/09
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    ביתר ירושלים לא הייתה רחוקה מלהשוות ואולי אפילו לנצח, אבל תצוגת שיפוט עלובה למדי מנעה ממנה להגיע לפחות לשני מצבים של אחד על אחד עם טברטקו קאלה. בסך הכל, גיא עזורי עם ניהול משחק שהצדיק את התלונות של אוהדי הפועל באר שבע כאן בפורום. אז הפתיחה הייתה טובה וכל הלהט והיצרים עשו את שלהם, אבל לאחר מכן, כשהוא נדרש להגיב כדי לא לאפשר לביתר ירושלים לחזור למשחק, הוא קפא. החור שהיה במרכז השדה היה כל כך ענק, שהיה נדמה שנפל שם מטאור.

    הנצחון של הפועל באר שבע הוא כל מה שאבי לוזון חלם להשיג בהגדלת הליגה - נצחון של קבוצה ביתית עם קהל גדול, שתוקע מקל בגלגלים של קבוצה שרוצה להיות אלופה. חוץ מזה, לא התלהבתי בכלל מהפועל באר שבע. קבוצה אפורה מאוד. היה ניתן לבנות שם קבוצה טובה הרבה יותר.

    יכול להיות שזה מוקדם מדי, אבל כבר עכשיו אני מזהה פערים גדולים מדי בין מכבי חיפה והפועל תל אביב לבין יתר הקבוצות שרוצות להאבק על האליפות. ביתר ירושלים חייבת להשתפר אם היא באמת רוצה להחזיר את הכתר.
    מילה טובה מגיעה לאוהדיה של ביתר ירושלים, שלא הפסיקו את העידוד לרגע, גם בפיגור 3-0. אני מכיר מלא קהלים שהיו מחליטים להקדים את החזרה למרכז/צפון במצב העגום שהקבוצה הגיעה אליו, אבל הם שיחקו אותה בגדול.
     
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    בכל דבר התשובה שלך היא קנאה?
    מי יקנה בכם? במה יש לנו לקנא בכם? בכדורגל הנהדר שאתם מציגים? בקהל שלכם שממלא את היציעים בכל משחק ולא רק נגד באיירן? בזה שהשופטים עוזרים לכם כל הזמן? באליפות שהושגה על ידי השופטים?

    אף אחד לא אומר שיעקב שחר מכר את המשחק, אבל באמת לא נראה לכם שזה משפיע על השופטים כשהם רואים ביציעים את יעקב שחר ואבי לוזון צוחקים ביחד ומעבירים דאחקות? התוצאות נראות בשטח, פעם אחר פעם אתם זוכים בנקודות בזכות השופטים, גם אם תתכחשו לזה.

    וגל, כשאוהדי הפועל וראשי הפועל התלוננו על השיפוט אמרת שאנחנו בכיינים, במה זה שונה?
     
  11. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קשה להחליט אם הגיע או לא הגיע לבאר שבע לנצח היום. המחצית הראשונה שלה ההיתה פשוט נהדרת והציפה את הכשרון הגדול שיש לה בהתקפה, וכמובן הרבה תודות להגנה הרכרוכית של בית"R ירושלים. (מלבד גרשון שבלט בהיעדרו, אני חושב שההיעדריות של עידן טל ובעיקר של עידן ורד היו משמעותיות אף יותר לתעוזה בחלק האחורי, ורד בכל אוריינטציה התקפית אבל מפיק תרומה הגנתית לא מבוטלת). אבל במחצית השנייה הסיפור היה שונה לגמרי, יש לבאר שבעים ולעזורי עוד הרבה בעיות לפתור במשחק הקבוצתי ורק במזל הם לא איבדו הערב 2 נקודות יקרות שלא לאמר הפסידו אילולא מנשה משיח הליצן.

    אולי אחרי הדקות המצוינות שלו היום, אזיי יביא יצחק שום שהמקום הטבעי של תמוז הוא בהרכב. תמוז אכל הרבה חצץ על הספסל בשנה וחצי האחרונים ןאני חושב שהגיע הזמן לתת לו בחזרה את המושכות, הוא ראוי לצ'אנס להוכיח את עצמו מחדש. אם בנוסף ליכולת שלו תמוז ישכיל להיות בוגר ויציב ביכולת, הרווח כולו של בית"ר ושל תמוז.
     
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    תגובה מצויינת שלך.
    ללא ספק שההתקפה של בית"ר עוד תבקיע והרבה, אבל היא צריכה לעשות משהו עם ההגנה. אחרי משחק שכזה לא מעיפים את הרוש לספסל, אבל הוא כן היה אחראי לשער ולחוסר שקט נוראי בהגנה. שני המגינים מאד בינוניים וההרגשה הכללית שלי היא שבית"ר יכולה להבקיע חמישייה, אבל גם לספוג שישייה. בסופו של דבר אליפות לוקחים לרב עם ההגנה ולמרות תצוגת שיפוט נוראית (בטח במחצית השנייה) אני מרגיש שאם בית"ר היתה מופיעה במחצית הראשונה למשחק שלושת הנקודות היו הולכים לקבוצה של אדם.

    זה אומר? שגם לשום יש מה להסביר למה תמוז רק נכנס במחצית השנייה? מבחינתי לפחות היום דה לה האסה וג'וניור ויסה לא הוסיפו דבר למשחק, אבל בוא לא נמהר להסיק מסקנות. בסה"כ בית"ר תהיה גורם בקרב על האליפות ,אבל אני די מסכים שמכבי חיפה והפועל ת"א יותר טובות בעיקר בגלל הקישור ההגנתי, ההגנה וכמובן השוערים.
     
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    Nigel Winterburn

    אני לוקח את מה שכתבתי על שחר בחזרה, אין לי כוח, אנרגיות ועניין להיכנס לנושא הזה שוב.

    שי

    אולי הקנאה שלי למכבי חיפה גדולה(ממש לא!) אבל השנאה שלך לבית"ר גדולה גם.
    אתה מתעלם לגמרי מהשיפוט שהכריע את התוצאה בזמן קריטי, גנבו לנו את המשחק, במקרה כזה העניין המקצועי לא מעניין, אגב שכחתם שחסרו לנו 3 שחקני הרכב חשובים שאחראים באופן גדול על משחק ההגנה.
     
  14. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    הקהל של בית"ר ירושלים לא יסכול אף אחד באבנים, סוף סוף קיבלנו את מה שרצינו, קבוצה שאמנם חוטפת שלוש אבל יכולה להכניס חמש(ותודה רבה לאלי חכמון הגאון), קבוצה צעירה ונמרצת שלא נשברת ממחצית גרועה במגרש מאוד קשה ומוכיחה אופי ענק, כל הקהל של בית"ר ירושלים היה היום ענק, כשאנשי הפמיליה רוצים הם מספר אחד בעידוד ותמיכה, 3:0 להפועל באר שבע ובטלויזיה שומעים רק את הקהל הבית"רי, איזה תענוג, למרות ההפסד אני יוצא מבסוט עד השמיים מהמשחק הזה כי קרה בו כמעט כל מה שרציתי מבית"ר ירושלים.
    תודה לך בית"ר ירושלים על ערב גדול, נפלא, מדהים, הוצאת ממני היום משהו שרק את יכולה להוציא, היה לי את היום הכי חרא בעולם אבל בית"R ירושלים בעזרת הרוח שלה עודדה אותי והפכה אותיט למאושר, איזה אדרנלין יש לי בגוף אתם לא מאמינים ואני יודע שכשהוא יירד אני אתאכזב אבל לא בגלל אלו שלובשים את המנורה אלא בגלל אלו שאמורים להיות נייטרלים והרסו לנו את המשחק.

    אלי חכמון אתה ביזיון אבל לא אתה ולא עוד עשר שופטים עלובים כמוך יכולים להביס את הרוח של בית"ר ירושלים, שופט צעצוע.

    דאללה בית"ר ירושלים - כי אין פשוט אין דברים כאלה!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/09
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    אל תשווה בין המקרים, כאן בית"ר בהחלט קופחה, לגבי הפועל-חיפה, אנו לא נחזור לויכוח המסורתי שוב, הטעויות נטו לשני הכיוונים (לא לא, אל תגיב על זה, אני בטוח שאתה לא מסכים).
    גם ההייפ התקשורתי שאנשי הפועל עשו בתקשורת הוא מוגזם מאוד, הקלישאה החרושה והידועה אומרת ש"זה רק ספורט", גוטמן ואנשיו לקחו את זה צעד אחד רחוק, גם הטענות שלהם לעייפות של שחקנים ... נו באמת, אתם הפועל ת"א וכדאי שגם האופי שלכם יהיה של מועדון גדול ולא של קבוצה קטנה עם רגשי נחיתות.