איזה מבצע של שכטר! איזה מבצע של שכטר! איזה מבצע של שכטר! המשחק הזה שלו לקלטת של הסקאוטים...מיד. ובזכותו יבואה כובש.... אמרתי שהוא היה צריך לפתוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אין לי ספק ששכטר של העונה שעבר או בועט או מנסה לעבור את רוסט!
בהחלט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx אנשים בארץ איבדו לגמרי את הצפון, מפתחים ציפיות בשמיים לקראת משחקים מול קבוצות בכירות מצרפת וגרמניה... let's face it, הנצחונות של הפועל ושלנו על גטבורג וזלצבורג הם הישגים יפים. כן כן, הישגים יפים, לא פחות. אלה קבוצות שדיברו עליהן לפני המשחקים מול הישראליות כעל שוות להן לפחות ובצדק. זה שאחר כך כל מיני אוהדים של קבוצות שלא משחקות באירופה מנסים לגמד כל יריבה שמפסידה לישראליות שכן משחקות באירופה זה כבר סיפור אחר... אבל בינינו, באתגרים הריאליים שניצבו בפני מכבי חיפה והפועל ת"א עד כה הן עמדו בצורה מעוררת כבוד. והמפגשים מול כל מיני ענקיות אירופאיות הם בונוס וצריך לקחת אותם בפרופורציות.
איזה קבוצה מעצבנת, איזה קבוצה מעצבנת, איזה הגנה שערורייתית...אדום ופנדל, דדי עם טעות קריטית, 4:2 גמור.
איי באדיר ובן דיין ממשיכים בשלהם, מזל שיש את אניימה בשער. חוסר מזל גדול להפועל היום. שכטר הצליח להציל אותם פעמיים ולהשאיר את הקבוצה במשחק, אבל ההגנה פשוט הורסת לו.
מדהים מה שהפועל ת"א עושה פה.... רוזנר חיפשת את הפועל ת"א הגדולה... אז הנה הפועל ת"א, ביום עלוב של ההגנה שלה, וזה רק 3-2 לגרמנים, אם ההגנה של הפועל ת"א הייתה ביום רגיל אז אין לי ספק שהפועל ת"א הייתה לפחות במצב של תיקו, ההגנה מחרבנת להפועל ת"א את המשחק הזה, ועם 10 שחקנים זה כנראה בכל זאת יסתיים ב- 4-2 לפחות אבל הפועל ת"א מראה שמבחינת אופי היא ללא ספק נמצאת באירופה.
מי החליף את באדיר בהגנה? ואיפה דגלאס דה סילבה? מושעה? אגב עוד דבר מדהים זה העובדה שהפועל אם אני לא טועה ניצלה 100% מהמצבים שהגיעה אליהן...
אין מה לעשות, זה האופי של הפועל ת"א וחיפה באירופה. אני בטוח שאם זו הייתה קבוצה ישראלית אחרת זה היה נגמר באיזה 5-1 בסוף, ממש יפה לראות דברים כאלה שגם ביום לא משהו של ההגנה הפועל במשחק.
צפוי מאוד ומובן. דדי בן דיין הרס להפועל ת"א את המשחק היום לחלוטין. שאלי גוטמן ייתן הוראה לשחקנים שלו ללכת אחורה, שישאר ככה ולא יסתיים בתוצאה שתיתן טעם רע. הפועל ת"א נתנה פה הופעה מכובדת, הפסידה בגללה, רק שלא תתפרק.
דדי בן דיין אפס, איפה אנטבי איפה? בסך הכל זאת קבוצה מספר 2 בבודנסלייגה, הפועל ת''א ב10 שחקנים, תוצאה לא רעה כלל ולא בושה להפסיד להמבורג בחוץ, גם באיירן הפסידה שם שבוע שעבר.
אני חושב שכשהפועל קיבלו את ההגרלה המשחק הזה היה בתחתית העדיפויות שלהם לנקודות מבחינת הקושי. אומנם קצת קשה להגדיר את ההופעה הזו כמכובדת בגלל משחק ההגנה המביש, אבל בסך הכל התוצאה עצמה כן מכובדת. חוץ מזה שהיא עשתה את העבודה מול סלטיק ובינתיים גם יש תוצאה טובה בשבילה בגלאזגו. כמה עולות בסוף מהבית?
דדי בן-דיין חלש מתחילת העונה, בנתניה הוא עוד היה בינוני מינוס בהפועל ת"א הוא גרוע. העיקר ההנהלה של הפועל ת"א משפילה סמל כמו אנטבי בשביל בן-דיין שלא עולה על אנטבי בהרבה אם בכלל.
בן דיין באמת כל כך גרוע בהפועל? אני מודה שלא ראיתי אותו חוץ ממול חיפה שהוא לא היה כ"כ טוב והיום הוא היה גרוע, אבל ראיתי שהוא דווקא הבקיע בתחילת העונה כמה שערים...חוץ מזה, מי כבר ישחק במקומו? והנה נגמר המשחק. חבל. כמו שאמרתי, אי אפשר להגדיר את ההופעה הזו כמכובדת בגלל משחק ההגנה המאד מביך, אבל כן אפשר להגיד שהתוצאה עצמה מול מובילת הליגה הגרמנית מכובדת. מה גם שלא בדיוק ציפו להוציא נקודות מהמשחק הזה. אגב, סלטיק 1-1 סופי. תוצאה טובה.
כל הכבוד להפועל תל אביב על תצוגה יפה נגד קבוצה שאין הרבה מה לעשות איתה טובה יותר בכל עמדה במגרש בכושר מאוד טוב ובבית שלה.