המחזור הרביעי: פלגריני מנצח את האקסית במדריגל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 21, 2009.

  1. GRANDE LAZIO Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,732
    Likes Received:
    125
    יותר טוב מבנזמה? נגרדו?
     
  2. david silva Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    כן, אם אתה מבין כדורגל אתה יכול להבחין בזה. נגרדו זה הויאה החדש, באחריות. הוא הולך להפציץ השנה.

     
  3. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    הויאה החדש? על מה אתה מדבר, הוא לא משחק בכלל בסגנון של ויאה, ולא מזכיר אותו במהומה, נגרדו שחקן חזק ופיזי, אבל טכניקה אין לו הרבה, בהחלט שחקן טוב שאני חושב שיתרום הרבה לסביליה, אבל הוא צריך להוכיח הרבה בשביל להגיע לוייה.

    אידיוט מוחלט, חוץ מיזה אתה לא יודע להגיד כלום, אם אני אידיוט לפחות תוכיח את הטענות שלך, אני בניגוד אלייך ריאלי, אני אוהד את הליגה הספרדית לא פחות מימך, אבל אני ריאלי, ולא כמוך שאומר כל הזמן שזאת הליגה הטובה באירופה, כי היא לא, לפחות לא השנה, היא הית כזאת לפני 3 שנים, העונה זה פשוט מגוכח, יש כל כך הרבה קבוצות קקה בליגה השנה, בדיוק כמו בשנה שעברה.

    אני אוהב את הליגה הזאת וכואב לי, כואב לי שאחרי 10 דקות בארסה גומרת משחק ו80 דקות הם גארבג טיים, כואב לי לראות קבוצות כמו ראסינג, סארגוסה, אתלטיקו, שמשחקות כמו נמושות והם הגנות בדיחה, אם לפני שנתיים שלוש ארבע, בארסה וריאל היו יורקות דם בשביל להוציא נקודות בסנדנינרו ושאר המגרשים, היום זה נגמר ב3-0 במחצית בלי שום מאמץ, אז אתה בדיוק כמו נדב יעקבי ממשיך להתפעל מבארסה למרות שזה לא כוחות וקבוצה כמו ראסינג היא בדיחה עצובה, אז שיבושם לך, לי זה פשוט מפריע.

    ואני לא מאשים את בארסה או ריאל, גם אחת הקבוצות הכי גדולות בהיסטוריה ריאל מדריד של זידאן הייתה מאבדת הרבה נקודות ומפסידה פה ושם, גם בארסה הגדולה הייתה מתקשה ומפסידה לא מעט, אבל עכשיו זה פשוט קל מדי, ובארסה אחרי 4 מחזורים אם 4 ניצחונות בלי מאמץ כלל וכלל, הקבוצות מרכז טבלה ותחתית של ספרד פשוט זוועה, הליגה של עונת 2006-2007 היתה הכי מהנה טובה מבחינת רמה, היא כנראה לא תחזור, בטח שלא העונה.
     
    Last edited: Sep 23, 2009
  4. david silva Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    סנדרלנד, וולבס, בארנלי , פולהאם, בולטון , בירמינגהאם, סטוק סיטי, האל... קבוצת חלשות בליגה יותר טובה אבל פחות אטרקטיבית. על איטליה אני בכלל לא רוצה לדבר.
    יש בספרד 2 קבוצות שהן הכי טובות בעולם, 4 קבוצות חזקות מאוד, ועוד 4 קבוצות טובות. כל השאר ברמה נמוכה-בינונית. נתתי לך 8 קבוצות מאנגליה ברמה נמוכה, בספרד יש 10 כאלה - נו אז מה?

    די להיות ליצן ואחרי כל מחזור לבכות כמו איזה אגזוזן. אם מחר ויאריאל תנצח את ריאל אתה תרגע?

     
  5. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    אממ אולי, אבל אני לא מאמין שויאריאל תנצח מחר, אומנם מחר לריאל יהיה קצת יותר מאמץ ממשחק רגיל, אבל אני חושב שבסופו של דבר האיכות של ריאל תעשה את העבודה, והיא תנצח לצערי.

    הליגה הספרדית היא לא הטובה באירופה, היא הליגה השנייה בטיבה באירופה, גם הליגה האיטלקית נמצאת בשפל המדרגה, גם האנגלית פחות טובה מבעונה שעברה, אבל היא עדיין טובה יותר מהספרדית.

    עדיין, אני רואה כבר 4 מחזורים את בארסה מנצחת בלי שום מאמץ, וגומרת משחקים תוך 10 דקות וזה הורג אותי, אני רגיל לראות את בארסה יורקת דם בשביל להוציא נקודות במשחקי חוץ כל השנים, או את ריאל מדריד שברבע שעה כובשת רביעייה נגד חרז, או שלישיה בבית נגד אספניול, מגרש שנחשב לאחד הקשים בספרד אם אווירה מטורפת, והיא בקלות מנצחת 3-0.

    פערי הרמות פשוט הולכים וגדלים, אם בעשור האחרון דפורטיבו, וולנסיה לקחה 2 אליפויות, אני לא רואה קבוצה שתעצור את ריאל ובארסה, וזה פשוט ניהיה משעמם ומגעיל, אולי אתה נהנה מיזה, אבל המשחק היום היה אחד המשעממים שראיתי בחיי שבארסה פשוט משחקת אם ראסינג..

    כנס לפורום של בארסה, הם בעצמם אומרים שזה היה מביך ומשעמם היום, נמאס להם לראות את הקבוצה שלהם מנצחת בלי שום התנגדות וכזאת קלות, האוהדים של הקבוצה אומרים אתזה, לאן הגענו?!

    מחר הזדמנות לויאריאל להוכיח שזה לא רק פינת השעועים של בארסה וריאל, נירא מה יהיה.
     
    Last edited: Sep 23, 2009
  6. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    כנס, כנס לפורום של בארסה, הם אומרים שבגול השלישי והרביעי הם אפילו לא צעקו ''יש'' מרוב שזה היה קל מדי, איפה הימים שבארסה וריאל היו יורקות דם בשביל להוציא נקודות במשחקי חוץ וזה היה נחשב כהישג, היום זה פשוט מביך.

    אתה נהנה לראות משחק שגמור כבר מהדקה ה10 וכל המשחק נהפך לגראבג' טיים? איכס, פעם היו משחקים גדולים אם מאבק עד לשנייה הראשונה, היה תחרותיות, אין ספק בכלל שריא לובארסה הם שתיים מהקבוצות הטובות בעולם, אם לא הטובות ביותר, אבל עדיין, היום זה היה באמת מביך שזלטאן ברחבה מול 5 שחקני ראסינג והוא כובש, ראסינג לא לוחצץ וברצלונה כמו במשחק אימון מתמסרת לה בלי שום התנגדות, שחקנים כל כך בינוניים של ראסינג, לא התחזקו בכלל בקיץ.

    לדעתי גם הרמה הנמוכה בליגה תשפיע על ריאל ובארסה באירופה, םג נגד אינטר ראיתי שזה השפיע, למרות העליונות של בארסה נגד אינטר היא עדין שיחקה כאילו השער יבוא מעצמו בסופו של דבר, והיא חשבה שזה עוד טיול בסנטנדר או מאלגה, ולדעתי זה פוגע.
     
    Last edited: Sep 23, 2009
  7. david silva Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    זה הילדים אומרים את זה, אוהדי הצלחות מתרבים כמו ג'וקים. הם צריכים להגיד תודה שהם זוכים לראות את הקבוצה הזאת. הם לא ראו את בארסה לפני רייקארד חוטפת 5 ממלגה ו-3 מראסינג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

    הכדור הוא עגול...


     
  8. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    ילדים? אוהדים שאוהדים את הקבוצה עוד לפני שיצאת לעולם...
     
  9. omer80 Member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    74
    Likes Received:
    7
    תכלס הליגה ספרדית נהייתה אחת החלשות ללא ספק...
    כל הכסף נמצא אצל שתי קבוצות שם (בארסה וריאל) והשאר יכולות רק להסתכל עליהם מרחוק..
    עם כל הכבוד לבארסה שבאמת לדעתי הקבוצה הטובה בעולם כיום זה לא סיבה שבמשחק חוץ יגמרו תמשחק תוך פחות מחצי שעה ובכזו קלות בלי להתאמץ..באנגליה אין משחקים קלים בחוץ ואתה יכול לראות את צלסי מנצסטר ליברפול וארסנל מתקשות מול קבוצות כמו ווסהאם ולא ראיתי אותם עדיין מנצחות משחקים בדקה ה-20...
     
  10. david silva Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    יש הבדל בין ברצלונה לשאר הגדולות באנגליה ואתה תראה את זה השנה בליגת האלופות.
     
  11. david silva Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    יש שם מלא ילדים, ואני מניח שהם אלה שמתלוננים שהקבוצה שהם "אוהדים" מנצחת
     
  12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,925
    Likes Received:
    3,577
    אני לא רוצה לפתוח ויכוח, אני רק רוצה לשמוע מה בליגה הספרדית יותר טוב מהליגה האיטלקית מבחינת קבוצות? אני אישית חושב שהאיטלקית עולה על הספרדית ביותר מדרגה אחת אם מורידים את בארסה וריאל.
     
  13. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    אתה לא אוביקטיבי, הליגה הספרדית טובה טובה מהאיטלקית, זה פשוט עובדה.
     
  14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,925
    Likes Received:
    3,577
    בבקשה, בוא תגיד לי למה. אתלטיקו טובה ממילאן? סביליה טובה מרומא?+
     
  15. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    רומא ופיורנטינה, הפ בדיחות עצובות העונה לא פחות מאתלטקו. ובבקשה מימך, אל תכנס לזה שוב, הספרדיות הם הליגה השנייה הכי מצליחה ב-5 שנים האחרונות, האיטלקיות לא מתקרבות בכלל לניקוד של הספרדיות, וזה לא רק בגלל בארסה וריאל, גם קבוצות כמו סביליה(2 גביע גביע אופ''א), ולנסיה, אתלטיקו, ויאריאל מצליחות באירופה יותר מכל קבוצות הצמרת האיטלקיות.

    מילאן גם קבוצה חלשה העונה, וסביליה לא פחות טובה מימנה אם לא טובה יותר, אבל שוב זה וויכוח שלא יגמר לעולם, כל בן אדם אוביקטיבי יגיד לך שהליגה הספרדית טובה יותר, ובלי להזכיר שאין באיטליה שום קבוצה ברמה של בארסה\ריאל, אינטר עדיין לא.

     
    Last edited: Sep 23, 2009