בחצר המלכות

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Aug 28, 2005.

  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

    הוא חולה... יש לי סימפטיה כלפיו מהתקופה בוויגאן. טכני, לא? ככה אני זוכר אותו לפחות.
     
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    בהחלט טכני, אלמלא בעיית הפציעות בטח היה מתקדם יותר בקריירה...

    סרטון אדיר ערן :aaarofl:
     
  3. ARSI Member

    Joined:
    Aug 2, 2005
    Messages:
    3,112
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx כשהוא הרים את המכנסיים
     
  4. The_Arsenal Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    4,085
    Likes Received:
    0
    כנסו בסרטונים קשורים לסרטון של הפציעה שלו בברך. אחד הדברים המזעזעים.
     
  5. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    אז חזרתי אתמול מ5 ימים קסומים של פסטיבל "זיגט" בבודפשט, מעל 400 אלף איש במצטבר עברו במתחם המפלצתי הזה, אנשים מכל העולם, והמסקנה החותכת נשארה- אין על האנגלים. הטיפוסים הכי מצחיקים, ידידותיים, מעניינים, זורמים (=זורמות) ועם הרוח הכי טובה שפגשתי בפסטיבל היו אנגלים, כולל חבורה הזויה ממילטון קינס שפשוט קרעו אותי מצחוק עם הסיפורים שלהם מפסטיבלים ברחבי הממלכה בשנים עברו.

    גם מבחינה אומנותית, ההופעות המוצלחות ביותר היו של ההרכבים הבריטיים (עם חיזוק של פיית' נו מור שנתנו הופעה פשוט ענקית ולכל מי שמעריך את הלהקה הזו אני אומר שזה פשוט חובה ללכת להופעה שלהם, מייק פאטון הוא פרפורמר בליגה אחרת)- הבולטים ביותר היו בלוק פארטי עם הופעה באווירה מחשמלת, הקלאקסונז שנתנו הופעה מעולה אך קצרה שהשאירה טעם של עוד, מאניק סטריט פריצ'רז שהפתיעו אותי בהופעה שכללה בעיקר את הלהיטים הגדולים ורק שני שירים מהאלבום החדש (והגרוע לטעמי) שלהם, לילי אלן שהייתה פשוט אדירה, עולה להופעה עם גופייה שקופה בלי חזייה ואמרה בעצמה ש" hands on heart, this is the best performance Iv'e ever had in my life".
    המאכזבים מבחינתי היו טריקי שנתן סט שכלל בעיקר את האלבומים האחרונים והפחות מוצלחים שלו בלי אף שיר (!) מאלבום המופת שלו "מקסינקווי" ובנוסף לא תיקשר במילה אחת עם הקהל (למרות שלשיר אחד הוא העלה מלא אנשים מהקהל לבמה שירקדו עליה מה שהיה הזוי למדיי) וגם אדיטורז שהיו חסרים קצת אנרגטיות בהופעה שלהם.
    בסקשן האלקטרוני הייתה גם נציגות מכובדת לממלכה כאשר הסטים המוצלחים ביותר לטעמי היו של גרובריידר, שנתן סט מטורף של דראם אנ' בייס, פרודיג'י שבהופעה שלהם התגלגלתי ממש לקדמת הבמה ולמעגלי פוגו אכזריים למדיי, פאט בוי סלים שנתן כנראה את הסט הכי גדול וגרנדיוזי בפסטיבל וקריסטל מת'וד שראיתי רק חלק קצר מהסט שלהם אך עדיין הספקתי להתרשם לטובה. מעל כולם- פול אוקנפולד בסט שסגר את הפסטיבל, אווירה של טירוף חושים, מדהים.

    בקיצור אלה היו 5 ימים חלומיים, אני ממליץ בחום לכל מי שאוהב מוזיקה, מסיבות ואווירה חופשית ומשוחררת לנסוע ולתפוס איזה פסטיבל באירופה. החשש היחידי שלי הוא שעכשיו אני לא יודע איך אני אלך לראות הופעות בארץ עם הארגון התת רמה והמחירים המופקעים (דוגמא קטנה- בירה בהופעה של דפש מוד: 25 ש"ח לשליש. בירה בפסטיבל: 10 ש"ח לחצי. וזה בלי להזכיר את הגן חיות שהיה ליד הדוכן בירה בהופעה של דפש מוד שגרם לזה שחצי מהשליש הזה גם נשפך בדרך). קשה, קשה לחזור.
     
    Last edited: Aug 19, 2009
  6. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    אני בהחלט שמח בשבילך ומאחל לך שכאשר תגור באנגליה תוכל ללכת לכמה הופעות ופסטיבלים שאתה רוצה ואיפה שאתה רוצה, במחירים שפויים כמובן ובלי להיות תלוי במפיקים שמביאים לך רק להקות שעברו את השיא שלהן לפני 20-30 שנה.
     
    Last edited: Aug 19, 2009
  7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    חגיגות גדולות באנגליה אחרי שנבחרת הקריקט ניצחה בסדרת ה-Ashes הנחשבת את היריבה המושבעת אוסטרליה בפעם השנייה תוך 4 שנים. הפעם הקודמת בה זה קרה ב-2005 היתה למעשה הטריגר לפתיחת הדיון המכובד הזה... והנה הציטוט שלי מהודעת הפתיחה:

    a little piece of Asoccer history :aaa12:
     
  8. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    באותו עמוד של התגובה הראשונה מופיעה התגובה של ארתור.

    צחק עלינו הבחור...רק שהוא לא האמין אז שבדיון הזה יהיו יותר תגובות מכל מה שנכתב עד כה בפורום הספרדי.
     
  9. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    פשוט מפחיד מה שהולך באנגליה.
    יש סיכוי שיקטעו לקאלום דייבנפורט את הרגל.
    פשוט עצוב.

    Doctors are fighting to save the left leg of West Ham defender Calum Davenport after he was stabbed several times by thugs yesterday morning, while relatives have told Goal.com that he will never play football again.

    The 26-year-old Davenport and his mother Kim, 49, were both attacked outside their property in Springfield Avenue, Bedford, at 5am yesterday morning. Calum was stabbed several times in both legs and was rushed to hospital along with his mother.

    A main artery in Calum’s left leg was severed, causing him to lose pints of blood, and he was forced to undergo emergency surgery yesterday as doctors battled not only to save his leg but also his life.

    There are still fears that Calum may have to have his left leg amputated, with the next 24-48 hours being crucial, while relatives have told Goal.com that the West Ham star “probably will never play football ever again”.

    Goal.com sources have learned that the attackers deliberately targeted Davenport’s legs in an attempt to end his professional career and that the defender and his family knew the assailants, who allegedly possessed a grudge against them. Calum's sister Cara, 28, was at the house at the time of the crime, but was not hurt.

    There is currently a police guard outside the private hospital room Calum is being treated in. The ex-Coventry player’s mother is also in a “serious” condition in hospital with stomach wounds.

    Two men are currently in police custody connected with the attack. A 19-year-old man and a 25-year-old man, the latter who has been arrested on suspicion of attempted murder.

    Knife crime in the United Kingdom has become a serious problem in recent years, with the UK often described as the 'knife crime capital' of the developed world.

    In Bedford alone, a town of just approximately 80,000 people, there have been six stabbings in the past week.
     
  10. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    העיקר שבארץ מזדעזעים מגל האלימות כאן.

    לא שמה שהולך כאן זו לא זוועה, אבל מדובר במגמה כלל עולמית של התדרדרות מוסרית. באיזשהוא מקום זוהי מחירה של הקדמה וקצב החיים המסחרר של העולם המערבי...
     
  11. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
  12. Selby Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    4,859
    Likes Received:
    4
  13. Lahmagik Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    כאוהב קולנוע מושבע,

    עוד משהו כאן אוהב את הסרטים של מייקל פאוול ואמריק פרסבורגר חוץ ממני? הצמד הזה פעל בשיאו בשנות הארבעים בתקופת מלחמת העולם השנייה. הסרטים שלהם היו פשוט יוצאי דופן! הם שילבו אלמנטים של פנטסיה, מיסטיקה, היסטוריה, ומוסיקה בסגנון אקספרסיבי עם דגש על צבעוניות ואסטטיקה המושפעת מהבארוק והניאו-רומנטיקה. סרטים כמו A Canterbury Tale ו 'I Know Where I'm Going!' גרמו לי להתאהב באנגליה למרות שאף פעם לא הייתי שם ולמרות שהשני בעצם מתרחש בסקוטלנד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    הסרטים הנפלאים האחרים שלהם: The Life and Death of Colonrl Blimp (שצ'רצ'יל כמעט אסר להקרנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx )
    The Red Shoes
    Black Narcissus
    A Matter of Life and Death

    :aaa12:
     
  14. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
  15. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0