:aaaprot: אני לא מבין באיזו חוצפה אתם מלינים על ההחלטה הזאת של פלורנטינו. האיש שהביא לכם את כריסטיאנו, קאקה, אלביול, ארבלואה, בנזמה ואלונסו (ואולי ריברי) - ללא ספק כמעט כולם שחקנים מהטובים בעולם שכול קבוצה פרט לברצלונה היתה לוקחת בלי לחשוב פעמיים. הרי כל בנאדם עם טיפה הגיון יודע את מה שזידאן יודע ממזמן - ריברי במוקדם או במאוחר יהיה במדריד. אז למה להשאיר את רובן בכוח? כדי שתוכלו לומר שיש לכם שחקן מהכישרוניים בעולם כבק אפ על הספסל? נו בחייאת. לטעמי מי שמבין כדורגל יודע שרון בעונה שעברה יותר הזיק מאשר הועיל. אין עוררין על הכישרון אבל הוא לא יודע \רוצה למסור. הרבה מאוד ממכם שכחו עד כמה המשחק שלו שכונתי ברוב המקרים. ברוב הפעמים הוא עובר שני שלושה שחקנים ובועט ליציע, או שמוסר במקרים נדירים למקום הלא נכון. הוא לא שחקן יעיל כמו היגוואין למשל.
אני חושב שלא פלגריני זה שמוכר את השחקנים, פלגריני לא אשם וזה לא תלוי בו, זה פרז וולדאנו אבל אני לא מבין למה אתם כל כך עצובים נכון שהוא היה טוב מאוד ובאמת שחקן חשוב אבל תראו את גראנרו והיגואין, הם צמד שחקנים מדהימים שמעמדם עולה פי כמה מעזבתם של שני הוהולנדים. אני חושב שגראנרו יכול להיות הרבה יותר טוב מרובן בעוד כמה שנים, אבל דבר אחד אני לא מבין מה לעזעזל גאגו עושה אצלנו. בשורה החתונה החלטה נכונה לדעתי גראנרו והיגואין חייבים לפרוץ ועם זה יקרה העונה(יותר נכון רק גראנרו היגואין כבר פרץ)הם ישתלבו נהדר וסוף סוף נוכל לראות שחקן בית שנשאר אצלנו וגודל לשחקן גדול(גראנרו).
זה חלק מההוויה שלנו כאוהדי ריאל מדריד, חלק מההוויה של הדבר שנקרא פלורנטינו פרז ליתר דיוק. כולנו רצינו פלורנטינו, ואם אתה טיפש ועיוור - תהיה נאיבי ותחשוב שהכל ורוד ואחר תבכה ותצרח על מהלך כזה או אחר,מה אתם בוכים?!!!!, תרגעו בבבקשה. חשוב לי לציין דבר כדי שלא יתקבל רושם מוטעה מדבריי, גם אני עצוב ובליבי מגנה את פלורנטינו. לא אהיה חכם בדיעבד ואומר שציפיתי לדבר כזה, זו הפתעה גדולה מבחינתי שרובן נמכר, באמת שקשה היה לצפות למשוה כזה. אנחנו מוחים על כך שזו טעות איומה ומשמיצים ללא סוף.. זה דבר אשר היה צריך להילקח בחשבון. טענתי כבר בעבר שתוצר אשר אינו מעשה ידו של פלורנטינו, נחשב ללא יותר מזבל, לצערי הרב. ומה באשר להשלכה המקצועית? אתם מגזימים, אין לי משהו אחר לאמר. נכון שהסגל התקצר אבל תרגעו קצת(להיות אכזרי בנוסף...? אוקיי, 99.9% מהזמן רובן היה משחק שש-בש עם הרופא שלו). זה לא סוד שנחלשנו בשל כך אך שוב לא צריך לצאת מפרופורציות. מה שכן, ואני לא מחדש כלום, אירוני משהו שואן דר וארט עדיין כאן בעוד שווסלי ורובן כבר אינם. אבל כפי הנראה, למועדון לא יהיה אכפת אפילו להקפיא אותו כל זמן שהמחיר אשר מבוקש עליו לא יעלה לאוויר כאופצייה. מבחינתו האישית של רובן, בדומה לווסלי סניידר, המעבר שלו מבורך ומבטיח לו מקום בהרכב של הבווארים. אני סבור שרובן רצה להישאר ולקחת חלק בפרוייקט החדש, אנחנו אפילו ראינו בו שחקן הרכב אופטימלי אך המציאות בשטח העידה אחרת ולראייה כמובן השעות האחרונות. מלבד גישושים בתחילת הקיץ, היה שקט שריחף מעל רובן, אבל מתחת לפני השטח, משהו שגם אנחנו וכנראה שהתקשורת לא יכלו לזהות, הדברים היו אחרת לגמרי וביום בהיר הכל התפוצץ, שוב, לצערי הרב. ההיבט הנוסף במכירה של רובן הוא כמובן פרנק ריברי, על זה מיותר להרחיב. רובן לא עניין את ההנהלה שלנו והישארותו הזמנית כאן למשך חודשיים של קדם העונה הינה תוצאה של אי-הצלחה ברכישתו של ריברי, שכן ברור לכולנו שאם היו מצליחים להביאו, רובן היה נמכר חודש וחצי אחורה. עת מכירתו, נעשה עוד צעד למען רכישת הצרפתי. אוסיף ואומר שלמרות האבדה של רובן, אינני מעוניין לראות הקיץ את ריברי מגיע. לא רלוונטי לדבר בהקשרו לגבי העונה הבאה, הכל מותנה באיך תעבור העונה העומדת בפתח. ןמה שנכון נכון - השפעתושל פלגריני שווה להשפעת הדעות שלי כאן בפורום על הנעשה בריאל מדריד. סוף פסוק. להתראות אריאן רובן, בריאות והצלחה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
דוד סילבה, אני חושב שהזכות למחות נגד החלטות לקויות (אין שום קשר לכך שנעשו החלטות מצויינות קודם לכן) היא לגיטימית ודווקא מבורכת. דור, דבר בשם עצמך - אני לא הייתי שלם עם הגעתו של פלורנטינו והמשפט 'חשוב מאוד שתהיה אופוזיציה' הופיע אצלי הרבה בהודעות. שיהיה ברור, אני לא מתחרט על הגעתו אבל ידעתי למה לצפות. פרז זה פרז.
על מה אתה מתלונן? על איזו החלטה רעה, שרובן עף בשביל לפנות מקום להגעה של שחקן יותר טוב בעתיד הקרוב(פרנק ריברי )? או על זה ששחקן ברמתו לא יתבזבז על הספסל במדריד? עוד מעט תתלוננו שפרז לא מביא את פאבון מהספסל של סראגוסה.
לא אתה מגזים רובן באמת שחקן חשוב וטוב ונכון שרוב הסיכויים שריברי יגיע בקיץ הבא אבל זה עדיין עצוב,אבל מצד שני זה לא כל כך נורא כי בכל זאת יש לנו עדיין את היגואין וגראנרו ששניהם טובים מאוד, עכשיו צריך לראות מי רוצה לקחת את גאגו וVDV שהם בדיחה רעה שסיפרו פעמיים וחבל.
שחרורו של רובן היא החלטה רעה. כתבתי זאת בהודעה שלי בנושא רובן: שחקן כזה ימצא את מקומו בהרכב בסופו של דבר. הוא טוב מידי בשביל שדבר כזה לא יקרה. אתה מתייחס להגעתו של ריברי כעובדה מוגמרת - גם אני חושב כך, אני משוכנע שהגעה של ריברי היא הדבר הראשון שבאיירן הייתה צריכה להסכים לו כשהמו"מ עם ריאל החל על רובן. הגעה של ריברי מחייבת עזיבה של רובן, אז למה אני מתלונן? כי הסיכוי שריברי יגיע בקיץ הקרוב הוא אפסי, מבחינתי כל עוד ריברי לא פה - למה לשחרר את רובן? למה להעביר עונה שלמה כשרונלאדו ודרנתה הם שחקני האגף היחידים (אני לא רואה בגראנרו שחקן אגף)? עכשיו ברשותך, התקווה שלי שליברפול תהיה זאת שנקבל מהדרג הראשון בשלב הבתים בליגת האלופות בעוד כחמש דקות השתנתה ועכשיו אני מקווה שזאת תהיה באיירן וזה אולי יוריד את הסיכויים (על מי אני עובד?) לקיום העסקה.
לא בדקתי בימים האחרונים את התקשרות אבל לא שמעתי כל כך שמועות על עזיבה של רובן, ככה שזה בא לי בהפתעה גמורה. יש איזשהם סיכויים/דיבורים על כך שריברי יגיע עוד הקיץ? כי אם לא המכירה הזאת פשוט לא מובנת לי. אני אישית חושב שהרצון למצוא לראול מקם בהרכב היה הגורם העיקרי למכירה הזאת. עכשיו (לצערי) אנחנו נראה הרכב של שני חלוצים וקאקא באגף. פשוט בזבוז, החלשנו את הקבוצה בצורה ענקית (כי מבחינתי רובן היה צרך להיות שחקן הרכב).
רציתי מאוד שנקבל את ליברפול בבית שלנו, זאת הייתה הזדמנות טובה מאוד לחזור לאנפילד שחרט בנו זיכרונות כ"כ רעים, והפעם להגיע לשם עם רגליים וידיים. ובכל זאת, זה לא ממש משנה וההגרלה לדעתי מצויינת. ראשית לכל, לפגוש את מוריינטס במדי מארסיי בצ'מפיונס ליג זה משהו סימלי ומרגש בפני עצמו; מילאן תהיה יריבה נחמדה מאוד לשם ניסוי כלים טרם שמינית הגמר, כמובן שהחזרה של קאקא לסן סירו מוסיפה הרבה עניין ומתח. ו.... ציריך. יופי של הזדמנות לשחקנים לטייל במקום חדש בעולם.
אז היום במארקה מדברים על כך שההעברה של רובן מבטיחה את ריברי לריאל בקיץ הבא. באס לעומת זאת אומרים שפרז מתכנן לקנות את ריברי... עוד הקיץ! אני אהיה מאד מופתע אם התחזית של האס תתגשם, בכל מקרה אני כמובן מחזיק אצבעות.
אני חושב שבאיירן צריכה את ריברי בחיפה...סתם בוא ניהיה רציניים לא נראה לי שביירן תסכים לשחרר את הכוכב הכי גדול שלה שניה לפני סגירת חלון העברות מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לה מחיליף ראוי,עם כל הכבוד לרובן ריברי קצת יותר טוב ממנו אולי לא פי 2 אבל יותר טוב אם ריאל קונה את ריברי עכשיו,היא מוסיפה עוד שחקן לעיסקה.אולי ואן דר וארט ילך?
בכל אופן ריאל מדריד עשתה טעות שמכרה את רובן לבאיירן מינכן עוד לפני שפרנק ריברי הגיע לברנבאו. היה אפשר גם להציב אולטימטום לבאיירן, כאשר פרנק ריברי יעבור לריאל מדריד ורק אז אריאן רובן יעשה את הכיוון לבאיירן(תמורת כמות נוספת של כסף שאותו תשלם ריאל מדריד לבאיירן כתוספת עם אריאן רובן).
פלגריני:"העזיבה של רובן וסניידר לא הפריעה לי כי יש לנו סגל שלם וצריך לאזן את המצב הכלכלי של המועדון" אומרים עליו שהנשיא מתעלם ממנו, שאף אחד לא סופר אותו במדריד, לדוגמא - הוא לא רצה למכור את סניידר ורובן, אבל עשו זאת בלי לשאול אותו. אבל פלגריני דווקא אומר דברים אחרים לתקשורת:"סניידר ורובן הם שחקני שחקנים טובים מאוד, ווודאי שהייתי משתמש בהם במידה והיו נשארים, ואני מאחל להם בהצלחה ובטוח שהם ישחקו טוב גם במקום אחר, אבל יש לנו סגל צפוף מידי, יש שני שחקנים על כל עמדה. הסגל שלנו שלם ולא חסר שום דבר". אחר-כך הגיעו המילים המרכזיות - "עזיבתם לא מפריע לי, ידעתי שזה יקרה. המועדון חייב לאזן את עצמו מבחינה כלכלית, אסור להיכנס לבלאגן וסחרור. עד עכשיו אנשים עשו כאן עבודה טובה מאוד. אם הייתי מרגיש שיש בעיות הייתי אומר ולא מתבייש, אבל יש קבוצה שיכולה להילחם על כל התארים". פלגריני התייחס ספציפית לרובן:"הוא היה נותן לנו אפשרויות גיוון נוספות בהתקפה, אבל הוא לא היה לחוץ להישאר, לא הייתה לו גם בעייה ללכת. רובן יודע מה הוא שווה והוא רוצה לשחק ובצדק. הוא הלך למקום שבו הוא ישחק יותר מאשר מה שאני יכלתי להבטיח לו. ההחלטה התקבלה בהבנה ביני, לבין השחקן וגם להנהלה". פלגריני התייחס גם לריברי, שמועמד להגיע לקבוצה כבר עכשיו, ואמר:"בטח שאני ארצה שחקן כזה, אני רוצה הכל, אבל אי-אפשר לצפות לקבל הכל". גם הקפטן ראול התראיין היום לתקשורת(לאתר הרישמי). המסר העיקרי - "אנחנו רוצים להגיע לחודשיים האחרונים של העונה כאשר הקבוצה מתמודדת בשלוש תחרויות". על עצמו אמר ראול:"אצלי שום דבר לא השתנה, כמו תמיד אני עם מלא תשוקה והתלהבות לשחק ולתרום לקבוצה. השנה תיהיה תחרות גדולה, אבל יש המון משחקים ותיהיה הזדמנות לכולם". על ליגת האלופות:"אנחנו חייבים ללכת עד הסוף, גם בגלל הכישלונות בשנים האחרונות וגם משום שהגמר בברנבאו ואי-אפשר להתעלם מזה". ראול סיכם:"האווירה בקבוצה מצויינת ויש לאוהדים למה לחכות".