ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

  1. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא יודע אם לצחוק או לבכות אבל תגובות כאלה מוטב שתשמור לעצמך.

    ליברפול הייתה ותחזור להיות כלום בלי בניטז... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  2. Bujuga Member

    הצטרף ב:
    ‏10/7/09
    הודעות:
    337
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ליברפול לא היתה כלום ולא תהיה כלום לעולם! היא תמיד תהיה קבוצה גדולה אבל זה נכון שהמשך איסוף תארים עבור אחרות והתעשרות של קבוצות כמו הסיטי מרחיקות קבוצה שאין לה כסף להתחזק מהמטרה.
    דיי אי אפשר להמשיך ככה, זה נכון שלוקאס זה לא זה, ואקווילאני פצוע אבל לרפא חלק לא קטן בסגנון המשחק הזה, ובכדורגל תמיד בכל מקום הבלוף מתפוצץ מתישהו, אי אפשר לשחק בלי ליצור ולשנות, בלי להבין איפה הפגמים במשחק, אילו שחקנים לא מתפקדים ולרוץ עם זה שנים.
    אז זה הספיק למקום שני בעונה שעברה, ולאחד מארבע המקומות הראשונים בעונות האחרונות, אבל מתישהו אוהדים רוצים תוצאות ותוצאות הן תארים, הכדורגל היום שונה ומאמנים שמקובעים בתוך עצמם ימצאו עצמם מחוסרי עבודה או שיחליפו קבוצות כל הזמן.
    בגלל זה ונגר מתחדש כל הזמן, וגם פרגוסון הבין זאת, גם מוריניו, גם פפ...אבל רפא תקוע ולא רק באשמתו, אבל אשמה עיקרית יש לו.
    דבר אחד הוא יכול היה לפתור בקיץ שבמקום להחתים את גלן ג'ונסון שהוא שחקן מצוין אבל את לבזבז עליו 20 מיליון ליש"ט כשאתה יודע שאין לך הרבה מזומנים זאת שטות, אפשר היה לחפש מגן טוב גם בפחות מכך וביתר לקנות חלוץ טוב לצד טורס.

    וזה לא משנה את העובדה שהמשך כזה ורפא כבר לא יהיה על הקווים...
     
  3. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,093
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אני התכוונתי לשנים שלפני שבניטז הגיע, לא על לפני 20 שנה, הזיכרון של אנשים פה קצר ושוכחים שבניטז בעונתו הראשונה הביא לליברפול זכייה בליגת האלופות אם סגל בינוני להחריד, ושוכחים שעונה שלפני שבניטז הגיע ליברפול אפילו לא שיחקה בליגת האלופות, ולא הית פקטור בכלל בליגת האלופות ואפילו לא עולה לשמינית גמר, מאז שבניטז הגיע ליברפול מסיימת כל פעם בין 4 הראשונות, ובעונה שעברה במקום ה2 בליגה אנגלית שהיא הרבה יותר חזקה מזו שבניטז הגיע, והיא כבר 5 שנים(מאז בניטז), מועמדת לזכיי בליגת האלופות, פעמיים גמר, פעמיים חצי גמר, ופעם אחד רבע.

    אז כנראה שהזיכרון שלכם קצר והתרגלתם ליותר מדי, כי בלי בניטז ליברפול הית שוקעת, בניטז הגיעה לקבוצה הזאת שהית בשפל, והצליח להביא לה תואר שלא חלמה עליו, ומקום בטופ הכדורגל העולמי והאנגלי כבר 5 שנים.

    לפני שאתם פוסלים את בניטז, קחו נשמה ותזכרו איפה ליברפול הית לפני שבניטז הגיע. בניטז גאון כדורגל, טקטיקן בחסד, ולדעתי הטוב שיש כיום, הרזומה שלו בשנים שהוא בטופ הוא מרשים איך שלא תסתכלו על זה.(2 אליפויות אם ולנסיה, ליגת האלופות, גביע אופ''א).

    ארסן ונגר, ב12 שנותיו בארסנל לא הביא לה זכייה בליגת האלופות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/09
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,889
    לייקים שהתקבלו:
    5,278
    האמת, כרגיל, נמצאת איפשהו באמצע. מוגזם לומר שבלי בניטס ליברפול היתה שוקעת - המועדון תמיד גדול יותר מכל אחד, גם מהמנג'ר - ומצד שני, אין ספק שהוא עשה עבודה טובה במיצוב הקבוצה מחדש כאיום בליגה ובאירופה. השאלה הנשאלת כרגע ובהיגיון היא האם הוא מסוגל לקחת אותה עוד צעד קדימה בליגה, שזה מה שבמועדון רוצים יותר מכל דבר אחר.

    בליברפול האמינו שהעונה שעברה היא קרש קפיצה לאליפות. שלושה מחזורים - גם אם היו בהם שני הפסדים - הם ממש לא מדד לעונה שלמה - אבל גם ראינו אצל הוייה תהליך התקדמות, שבשלב מסוים (2002) הסתיים במקום השני בליגה, ואחריו דווקא לא ראינו נסיקה לאליפות אלא דעיכה. כדורגל הוא לא משחק שעובד על גרפי התקדמות ונסיגה קבועים.
     
  5. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    riquelme1

    אתה כנראה לא מודע שלפני בניטז ולא לפני 20 שנה,ליברפול זכתה בגביע אופ"א,בגביע האנגלי ובגביע הליגה
    והיו לה עונות בצמרת הליגה גם כן ככה שקצת פרופורציות וקצת לבדוק דברים.
     
  6. AronB Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/09
    הודעות:
    2,083
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לבניטז יש הבנה אוד מוזרה על הקבוצה שלו, במשך כל הקיץ הוא קשקש וקשקש על כל מיני נושאים ולאף אחד לא היה ברור מה הוא אומר, כל משפט שלו מדאיג יותר מהשני (לוקאס שחקן העתיד...) וליברפול רק נחלשה בקיץ הזה.
    גם ונגר לפעמים מקשקש, אבל ונגר בדרך כלל יוצא גאון. בניטז מקשקש ללא הרף, יש כסף, אין כסף, מסתקים במה שיש, מאשים את ג'רארד... ועוד ועוד ועוד.

    הבאתם את ג'ונסון על חשבון ארבלואה שהיה מצוין בעונה שעברה, יותר אירוני זה שמכרתם את ארבלואה לריאל מדריד ב4M , ריאל מדריד , זוכרים?
    אחרי זה אחרי קיץ שלם של סאגה מתמשכת איבדתם את אלונסו והבאתם בחור שמושבת עד אוקטובר וששיחק פחות מ50% מהמשחקים של הקבוצה שלו בעונה שעברה.

    יכול להיות שהיקס וג'ילט אשמים ושבאמת אין כסף, אבל המצב שלכם כרגע הוא שאתם לא נראים כמו קבוצה לאליפות , אתם פשוט לא נראים טוב... ואיך בניטז חושב שלוקאס הוא אחד משחקני העתיד, שורונין הוא שחקן טוב ושריירה מספיק לאליפות , רחמנא ליצלן.

    יש לכם עוד שבוע , אולי בניטז יקבל קצת שכל .
     
  7. orend84 Member

    הצטרף ב:
    ‏12/4/04
    הודעות:
    1,162
    לייקים שהתקבלו:
    0
    riquelme1
    תקרא קצת על עונת 2000\2001
    ליברפול סימה שנייה בליגה, זכתה בגביע אופא במשחק הגמר הכי זכור במפעל הזה נגד אלבס שבדרך לגמר היא מנצחת את ברצלונה של ריבלדו ורומא של בטיסטוטה זוכה בגביע אנגליה במשחק המפורסם נגד ארסנל שתוך 5 דקות התהפכה התוצאה מייקל אואן שתי שערים . על הדרך לליברפול קטפה גם את גביע הליגה . עונה אחרי ליברפול ניצחה במגן הצדקה ובסופר קאפ האירופי...אז היו הצלחות גם בלי בניטז.
     
  8. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,093
    לייקים שהתקבלו:
    343
    תגיד אתה משווה לי בין גביע אופ''א שליברפול ניצחה בקושי איזה קבוצה קיקיונית כמו אלאבס, שנמצאת בליגה השנייה בספרד היום, או מגן צדקה לזכייה בליגת האלופות? שליברפול לא הית פקטור בכלל בליגת האלופות ב-5 שנים לפני שבניטז הגיע, היא אפילו לא הית מעפילה משלב הבתים.

    בליגה האנגלית של לפני 10 שנים לא היה קשה להגיע למקום שני, היום יש את צ'לסי, ארסנל, מנצ'סטר, אסטון וילה, אברטון, סיטי- הרבה יור טוובת מהליגה הבינונית של אז.
     
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,889
    לייקים שהתקבלו:
    5,278
    בדרך לגמר נגד אלאבס ה"קיקיונית" (אישית, אני שונא את הזלזול הזו. קבוצה טובה בעונה ספציפית היא קבוצה טובה, גם אם לא מדובר במועדון גדול) ליברפול עברה את רומא, ברסה ופורטו. לא צריך להגזים בזלזול במה שהוייה עשה, ובמידה רבה, התחושה בליברפול אחרי אותה עונה היתה דומה לתחושה שיש בליברפול בשנים האחרונות - שהנה מתקדמים, ואוטוטו מגיעים למה שרוצים.
     
  10. Ryan Giggs11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/08
    הודעות:
    1,923
    לייקים שהתקבלו:
    54
    צריך להבין דבר אחד, האוהדים בליברפול לא מעניינת אותם הצלחה באירופה, רק אליפות(אינשאללה וגם עוד 100 שנה לא יזכו), וכל עוד הוא לא מביא להם את זה בניטז כאילו לא זכה בכלום.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/09
  11. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נו אז מה, ונגר עדיין מנג'ר טוב וחשוב יותר מבניטז הטקטיקן המדופלם. עוד מעט תגיד שבגלל שגווארדיולה זכה בצ'מפיונס ליג הוא מאמן יותר טוב מונגר (אפשר לחשוב איזה השפעה הייתה לגווארדיולה על ברצלונה ואיזה נסיון יש לו כמאמן כדורגל). ממתי הצ'מפיונס ליג הוא מדד למשהו? זה טורניר נוק-אאוט שמשלב הרבה מזל, הגרלות נוחות ויכולת חד פעמית שלא מעידה על שום דבר. הליגה לעומת זאת, מעידה הרבה יותר על יכולת של קבוצה ומנג'ר, כי הליגה נמשכת 38 מחזורים ובליגה בניטז לא הביא שום תואר לליברפול.

    לאוהדים הנפלאים של ליברפול מגיעה אליפות אחרי כל כך הרבה שנים ואני מאד קיוויתי שהם יעשו את זה העונה, אבל זה לא נראה כרגע שזה הולך לקרות, אבל מוקדם לסתום את הגולל על העונה של ליברפול כי דברים יכולים להשתנות.
     
  12. Djourou Member

    הצטרף ב:
    ‏2/7/07
    הודעות:
    758
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם ככה אתה משווה בין שני המאמנים, אז אתה ליצן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx .
     
  13. Ryan Giggs11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/08
    הודעות:
    1,923
    לייקים שהתקבלו:
    54
    קשה לו כנראה להבין שגביע אירופאי הוא משני ולא תופס נפח באנגליה כמו אולי בספרד או איטליה.
    ליגה חשובה פי עשרות מונים ואני בטוח שאוהדי ארסנל שלא זכו אף פעם בליגת האלופות וגם אוהדי צ'לסי יעדיפו תמיד אליפות(הצגתי את ארסנל וצ'לסי מכיוון שמנצ'סטר יונייטד וליברפול כבר זכו בגביע).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/09
  14. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו יכול לכתוב בבקשה את רשימת הרכישות של ליברפול מאז שבניטז הגיע? (לא כולל הקיץ האחרון)

    תודה מראש
     
  15. Bill Shankly Member

    הצטרף ב:
    ‏12/1/06
    הודעות:
    1,546
    לייקים שהתקבלו:
    11
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/09