ואן דר וארט נותן 35-40 משחקים בעונה כאשר אקווילני לא השתתף במחצית ממשחקי הקבוצה ב-3 השנים האחרונות. על מה הויכוח?
שהניתוח שאקווילני עבר לאחרונה תיקן את הבעיה שגרמה לו להרבה פציעות ועכשיו הוא יוכל לשמור על כושר, בעוד ואן דר וארט משחק בעמדה של ג'רארד מה שאומר שהוא לא יראה הרבה דשא וגם הוא שחקן שנפצע במגוון חלקים בגוף וזה יותר בעייתי. כל כך קשה להבין? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
הפציעה הנוספת של אגר כל כך מעציבה. מבלם עם עתיד ענק אחרי עונת בכורה אדירה ב06/07 הוא הפך לפצוע כרוני עם 6 הופעות בכל המסגרות ב07/08, ודווקא אחרי שיפור חלקי בעונה שעברה הוא שוב נופל עם פציעה קשה. אני מאוד מקווה שזה לא ישבור אותו מנטאלית ושהוא יצליח לחזור לעצמו אחרי הפציעה הזו, כי אם לא, זו תהיה אבידה ענקית מבחינתנו.
זאת הייתה שאלה רטורית. ------- בניטז אמר לאקו (לינק): I would say we have nearly done the deal for Kyrgiakos, subject to a medical, so we are trying to bring another player in and we will see if we can compete with the squad we have. נחמד לדעת שאנחנו מנסים להביא עוד שחקן לפני סגירת החלון אבל החצי השני של המשפט כל-כך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx. עושה רושם שגם רפא לא בדיוק מאמין בסגל שלו. ------ הדיילי מייל מקשר אותנו למתיאס דה פדריקו "המסי החדש", שחקנה של הורקאן הארגנטינאית, תמורת 4.6 מ' פאונד (לינק).
גם כן, עוד מסי... ----------------------- פצ'אקו אומר לאתר הרשמי שישמח לקבל הזדמנות בבוגרים כמו אייאלה ושהזימון של הבלם נתן לכל השחקנים הצעירים הרבה תקווה. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090821-0857.htm ------------------------ קרטיס דייויס, בלם אסטון וילה, חושש מהמשחק הקרוב מול טורס. "אם אתה מתכנן איך לעצור אותו, הוא יעשה משהו אחר. הוא שחקן כזה טוב." http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090821-1348.htm ------------------------ אלן הנסן: גלן ג'ונסון יכול לעשות את ההבדל. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090821-0932.htm
זאת כלל לא היתה הפואנטה שלי. wolf89 ציין ש"אקוויליאני לא הראה רקורד פציעות מרשים כמו ואן דר וארט", שזה ההפך המוחלט מהמציאות, אפילו בלי קשר לואן דר וארט. לגבי הניתוח שלו - אתה לא יכול להגיד שהבעיה שלו נפתרה בזכות ניתוח. תחכו עד שיחזור, תראו איך הוא יחזור אחרי שנה מחוץ למגרש, והאם הבעיה לא תחזור שוב. גם כשהוא היה מחלים מהפציעה בברך וחוזר למגרש, השרירים ברגל היו כושלים ומשביתים אותו לתקופות ארוכות.
http://www.liverpoolfc.tv/images5/89989055ap004_liverpool_fc_.Xxx קירגיאקוס חתם באופן רשמי בליברפול לשנתיים אחרי שעבר את המדיקל היום במלווד. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090821-1750.htm החתמה המעניינת של בניטז. שיהיה לו בהצלחה. קירגיאקוס צפוי להיכנס ישר להרכב למשחק נגד אסטון וילה ביום שני במקום דני אז'אלה הצעיר.
חבל קצת. חשבתי שסקרטל כבר יהיה כשיר.. אם כבר קירגיאקוס, הבחור 1.92, אני מאמין שלהסקי וקארו יהיה מאוד מאוד קשה מולו. מה גם ששניהם לא ממש מהירים.
יכול מאוד להיות שסקרטל אכן יהיה כשיר, זה מה שרפא אמר בנושא: "He's training. We had to decide the other day but it was too soon to take any risks. Okay, we'll see on Monday," said the boss. האמת שדווקא נגד הסקי וקארו שבטוח אחד מהם יפתח בחוד קירגיאקוס יכול להיות אחלה נשק.
קירגיאקוס קיבל את המספר 16. http://www.liverpoolfc.tv/images5/sotirios_kyrgiakos124.Xxx קרא וסקרטל מדברים על ההחתמה החדשה. http://www.liverpoolfc.tv/images5/sotirios_kyrgiakos1233333.Xxx ------ אם ההגנה של וילה לא מספיק דלה אז קרטיס דיוויס נפצע במהלך משחק היורופ ליג נגד רפיד וינה ובמקומו צפוי לשחק באנפילד שיין לורי, בלם אירי בן 20 (לינק). ------ החנות באתר הרשמי השתדרגה בעיצוב ובפריטים חדשים. נוספה מחלקת רטרו שממנה רכשתי כעת את זה...לינק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ------ קבוצת הנוער פתחה היום רשמית את עונת הפרמיירליג עם ניצחון חוץ 1-3 על פולהאם משערים של אדם דוסון, אינס ודלה-ולה (לינק).
דבר ראשון, עם הפציעה עכשיו של דייויס - אני בדרך כלל ממש לא חזיר אבל זה יהיה דיי מאכזב אם פרידל לא יוציא לפחות 2 כדורים מהרשת שלו. הגנה שכוללת את שורי, יאנג ועוד בלם שבקושי שיחק בפרמיירליג זה לא מה שאמור לעצור את טורס, קויט וג'רארד... דבר שני, דאלה ואלה חייב כבר לעלות למילואים במקום אפסים כמו בראוור. זה ברור שהוא מעל לרמה של הנוער, למה לחכות? דבר שלישי, תתחדש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
כי גם אם לא סופרים את בראווואר עדיין יש לך במילואים את נמת', פאצ'קו, אקלסטון, סאריץ' ופלורה (הבנתי שסימון הועזב) ושלושת החלוצים הראשונים הם שחקנים הרבה יותר טובים ממנו. עריכה: עכשיו ראיתי שנמת' כנראה יושאל לאאק אתונה! (לינק) כך שאולי עוד יש לו סיכוי לשחק במילואים העונה. תודה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לא יודע אם אני אוהב את ההשאלה הזו של נמת' לאא"ק. מצד אחד, אם הוא יקבל הרכב זה יכול להיות מדהים - קבוצה עם אצטדיון של 70 אלף צופים, מתחרה קבועה בצמרת ביוון, גם במסגרת אירופית, אבל מצד שני הסיכויים שהוא יקבל שם הרבה דקות לא גבוהים לדעתי. נאחל לו בהצלחה רבה בכל מקרה כמובן.
ניסיון העבר לימד אותי לא לסמוך על דברים כאלה,לא יפתיע אותי אם פתאום אותו בלם שבקושי שיחק בפרימיירליג ייתן את משחק חייו ואחר-כך גם יקבל זימון לנבחרת. משחק לא קל,החבר'ה בהתקפה יצטרכו להיות בשיאם.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5510951,00.html http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx